2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İlklim kuzuma çok geçmiş olsun canım kabızlıktan dolayı olmuş yani kıyamam ben fıstığıma
Gülşah'cım 3 tane küpler olunca oynamıyor 4 tane olunca oynuyor zillim :)))
Şebnem'cim İstanbuldada güneş var ama soğuk sıcaksa sizinki yolla buraya da

Kesinlikle katılıyorum, düğünde ağlamam inşallah kızlar
İçimi rahatlamaya çalışıyorum işte Tanyacım dün gece yine kan ter içinde uyanınca, ilaçlara devam dedim kendi kendime, doğru karar...

Benim sıpa senin dediğin şekilde en çok çamaşır makinesiyle oynuyor. Pet şişeleri, arabalarını falan içine atıyor, poposuna kadar makinenin içine girip tamburu çeviriyor, sonra içindekileri boşaltıp başka şeyler atıyor, düğmelerine basıyor falan filan derken yarım saat oyalandığı oluyor makineyle... Makine mutfakta olduğu için, ben de o arada biraz iş yapabiliyorum.

yazık diorum sadece böyle anneleere..

kıyamam ben ona yasemin zeytinyağı çok iyi geliyo altını değiştirirken poposuna azıcık pamukla sürsen , yumuşatır acısını alır,doğumdan sonra bendede olduydu ilaçlar kar etmediydide zeytinyağı mucizem olmuştu bide banyo yaptırırken küçük bebek küvetin varsa yada leğen içine sıcak su koyup içine oturtsan oyalasan 10 dakika kadar yine iyi geliyo

aynı mert oda ilk aldığımızda elimden tutup beni içeri sokuyodu kendi dışarda bekliyodu,şimdi ben arabalarını içine parkediyorum oda girip orda oynuyo,daha çok ceee oynamayı seviyo içerden benimle

al bitane daha kıskanç mart annesi

dün cerene bi sürü oyuncak aldık:)
konuşan göz kırpan ağlayan bebek:), legolar, bultak puzzele..
sadece ağlayan bebekle ilgilendi yastığı koydu ayaklarına eee ee ee dedi salladı, mama werdi:))))
yaramaz toplarlada oynamıyor ama kısa süreli takılıyo başında şarkı çalınca oynuyo falan o sırada 5,6 kaşık tıkıyorum ağzına neyseki:)

bizim ev genniş olsa çadırdan bende düşünüyordum masa altına giriyoruz bizde beni çağırıyor DELL diye bende girince yanına başlıyor kahkaha atmaya....
Hilal'i almaya gittiğimde beni görünce AYY diyor ellerini açıyor DELL diyor kucağıma alıyorum başlıyor bişeyler anlatmaya Hilale bakan ablam da seni görünce deliriyor bu diyor nasılda anlıyor alıp eve gideceğenizi diyor...Dün montunu kendi alıp getirdi yanımıza gidelim mi diyor dışarıyı gösteriyor bana evimizi de görünce AYY diyor bu kız acayip herşeye AYYY DELLL DİİTİ diyip duruyor herşeye

hemen göndereyim canım aradaşım iklim kuzuyada geçmiş olsun
buarada iklim beyaz ekmek yiyorsa bir süre yedirme beyaz ekmekte kabız yapar buarada tam buğday ekmeği yadirmeye çalış veya çavdar ekmeği oda yumuşatır biraz

Teşekkür ederim kızlar, sağolun, çok şükür önemli bir hastalığı yokmuş İklim in..

Ebrucum, çatlak için pomad vermiş doktor..

Gülşancım, neler denedim neler bilsen, zeytinyağ da sürdüm sürekli ama pek işe yaramadı, evet yumuşatıyor ama yine de ağlamasına engel olmuyordu, küvete sıcak su doldurup oturtmayı deneyim birde, sağolasın..

Ben yemeğe gidiyorum, size iyi sohbetler...

atada ben dışardan gelince ayyy diyo ve gelip hemen bacaklarıma sarılıyo
birde bu alerjiden sonra yeni huy edindi gelip dizlerime yatıyo sırtını kaşımamı istiyo ben kaşırkende gözlerini kapatıyooo tam lokum bunlar ye ye doymazsın :))

tünaydınn
güzel bi gün olsun inşallah
serhan bey 10 da uyudu iki kez uyandı salladım tekrar yatırdım hala uyuyo artık gündüz iki kez uyutuyorum sabah 10 12 ye kadar ve akşam 4 6ya kadar bazen 7 oluyo toplamda 4.4.5 saat uyuyo tabi aralarda böyle uyandığı oluyo sallayıp tekrar yatırıyorum akşamda 9:30 10 gibi yatırıyorum gece mamasını 1 kez veriyorum artık dün gece 2 kez verdim ama uyumak bilmedi çünkü ve ılık su olayını çözdü içmiyo artık maalesef sabah uyanma saatimiz 7 1dk bile geçmiyo

iklim kuzuma melikeye çok geçmiş olsun
burcucum keşke bende serhanı çıkarabilsem biyerlere götürebilsem çocuğum da benim gibi evde hapis çok üzülüyorum sizin adınıza bende mutlu oldum ne güzel eğlenmişsiniz ana oğul
ebrucum yağmur çabuk atlatır umarım çok sürmez grip olayı
bebişlerin oyunları çok güzel oluyo bazen öyle bişey yapıyolarki insan şaşırıp kalıyo
şebnemcim bol güneşli güzel bi gün olsun sizin için bizim yerimize de gezin

bişey sorucam kızlar bebişleriniz yürümeden önce ayakkabı giydirdinizmi sürekli yoksa yürüdükten sonramı giydirdiniz

Tamam canım, önerini dikkate alacam, çünkü beyaz ekmeğe bayılıyor, elinden almasak gün boyu ekmek yiyecek nerdeyse, tam buğday unundan evde annem ekmek yapıyor ondan verelim en iyisi :))

selam arkadaşlar
hasta bebişlere acil şifalar diliyorum..Çabucak toparlarlar inşallah.. Kızlar bugün benim için çok önemli bir gün.. 3. Evlilik yıl dönümümüz.. İçimde garip bir hüzünle karışık mutluluk var.. Tibet'li ilk yıldönümümüz.. Özel birşeyler yapayım istiyorum, Malum evdeyiz. Mum ısığında sevdiği yemekleri hazırlıyorum. Onu şaşırtacak entrasan birşeyler olsun istiyorum.. Fikir verebilirmisiniz.. Teşekkürler..

Selamlar,

Iklim Kuzuma, Yagmura ve Melikeye cok gecmis olsun...

Uykum var
Ya bu Cocuk yasina degdi ve uykusu bozuldu. Uykuda Saat basi agliyor emmek istiyor, baska türlü asla sakinlesmiyor. Niye böyle oldu anlamadim.

Hiiiiic is yapasim, disari cikasim yok. Zaten bu havalar burda öyle birseyki...dün günesli sicak 23 dereceydi bugün 10 derece ve Yagmurlu.

Offffff....

Tamam canım, önerini dikkate alacam, çünkü beyaz ekmeğe bayılıyor, elinden almasak gün boyu ekmek yiyecek nerdeyse, tam buğday unundan evde annem ekmek yapıyor ondan verelim en iyisi :))

mrb annişler nasılsınız hasta olan bebişlerimiz varmış geçmiş olsun inşallah hemen atlatırlar bizde iyiyiz oğluşumu bıcı bıcı yaptırdım uyuyo yayamaz

seyhan saol canmccım..
bende gündüzleri iki kere uyutuorum öğl.sonra 1 3 arası ve 6 8 arası..sonra gece 11 gibi uyuyo..
fakat ben gece mama vermeyeli bayagı oldu..
ben şu altı tırtırlı ev ayakkabıları varya patik gibi ama çorap degil..bunlardan giydrdim..yurumeden önce ve bence yurumesindede yardımcı oldu..
cnm nice güzel seneler eşin ve ailenle..fekkat hiç romantik şeylerden anlamam:26:
saol canısı..uykuda aglıyorsa bi sıkıntısı olabilir..götrdnmü dr a?

yagmur da cok ekmekci yasmin..ekmege cok düşkünse ara ara kepek ekmegi verebilrsin dedi drmz..

Seyhancım, ben yürümeden önce hiç ayakkabı giydirmedim, çorapla yada patikle gezdi, tam olarak yürümeye başladığında ayakkabı aldık.. Doktor şimdi bile gün içinde 5 saatten fazla ayakkabı ile gezmesin arada çıkarın çorapla gezsin diyor, hatta önümüz yaz, çorapsız çıplak ayakla gezmeli evde bence...
Birde gece uykusunun çoğalmasını ve kesintisiz uyumasını istiyorsan gündüz daha az uyut, İklim 1 aydır gündüz bir kere 3 saat falan uyuyor, böylelikle gece 9-10 gibi yatıp sabaha kadar deliksiz uyuyabiliyor.

Bu konuda fikir verebilecek en son kişi olmaya adayım, koca kişisi odundan bozma olduğu için, özel günlere önem vermez, benimde içimden gelmiyor artık sürpriz yapmak falan, ama mum ışığında yemek fikri güzelmiş, ben olsam birde ikimizin resimlerinden oluşan bir slayt hazırlar, dokunaklı müzikler eşliğinde izlettirirdim, uzun zamandır almak isteyipte alamadığı bir hediyeyi de alır yemek masasının köşesine koyardım, küçük küçük kağıtlara güzel notlar yazarak evin her köşesini gezdir akşam işten gelince, en sonunda yemek masasına gelsin, sende masada ol, başka da aklıma bişey gelmiyor..

Teşekkür ederim Zelihacım, bu havalara bende sinir olmaya başladım, burda kar yağıyor şu anda, ağlayacam nerdeyse...
Tuğra yeni bir diş mi çıkaracak acaba, havalardan onlarda etkileniyor bence, İklim de çok huysuz ve sürekli mızmız, durup dururken ağlıyor..

yagmur da cok ekmekci yasmin..ekmege cok düşkünse ara ara kepek ekmegi verebilrsin dedi drmz..

Çok ekmekçi hemde çoookkk, arada buğday ekmeklerinden de veriyorduk ama şu sıralar pek dikkat etmedim açıkçası, kepekli ekmek fikri de güzel, akşam giderken alayım en iyisi, sağol öneri için..

Bu arada az önce yazmayı unutmuşum, Mamura da geçmiş olsun, gribi çabuk atlatır inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…