- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.181
bir gün ayrılacaklar ..sanırım bir memeden ayırma bir de evlilik acısı koyuyor oğlan analarına
şaka bir yana 13 ay az zaman değil canım.en gerekli zamanda aldılar anne sütünü.bundan sonra olsa da olur olmsada..için rahat olsun..
tabi ben emdirmeyi bırakınca ne derim içim nasıl olur bilemem:)
sizin sıpalar tencere tava oynuyor mu? ne küpler ne arabalar..dün akşam 30 dk yakın hiç sıkılmdan tencere tava ve çaydanlık oynadı..içiçe koydu çıkardı kapaklarını kapatıp açtı..daha önce hiç bu kadar uzun bir oyuncakla oynamamıştı..
yazık diorum sadece böyle anneleere..Çocuğu söz konusu olunca insan annesini bile kıskanıyormuş valla, bunu hep beraber öğrenmiş olduk... Biz çocuklarına çok düşkün anneler olduk Ebuş, benim bazı arkadaşlarım akşam iş dönüşü bile ilgilenmiyor çocuklarla, annelerinde kalması, kendilerine fazla yanaşmaması işlerine geliyor, öyleleri de var, tamamen tercih meselesi...
kıyamam ben onaAnnemle konuştuk az evvel, gribal enfeksiyon demiş doktor, ilaç yazmış, poposunda da çatlak oluşmuş ondan ağlıyormuş kaka yaparken, pirinç, patates, muz v.b. gibi yiyecekleri bir süre yemeyecekmiş, bunun dışında boyu uzamış ama ishalden sonra kilo kaybetmiş hemde tam 900 gr. kaybı var, neyse sağlığı yerinde olsunda yine alır nasılsa, haberler böyle teyzeleri..
Melike ye de çok geçmiş olsun Mervecim..
Şebnem ben güneş istiyorum bana gönderebilirsin, hatta hemen bugün kargoya ver, çok ihtiyacım var :))
aynı mertGülşan, ben de çadır almıştım Doruk'a 2 ay kadar önce, o zaman beni içine sokup kendi dışardan izlemiştiYine kurayım bakalım, belki sever bu defa...
Kule yaptırıp yıkmak bizde de var, bir de birbirine mıknatıslanan arabalar almıştım ben, onları birleştirip bozmadan sürmeye çalışıyor, epey uzun süre oyalanıyor onlarda... Epey uzun dediğim 10 dk falan :)
Biz artık hiç meme emmiyoruz, arada bir aklına geliyor, memmmeee diyor bana bakıp, offf çok üzülüyorum o an, evet oğlum, bitti artık di mi falan diyorum ama bi yandan da çıkarıp emziresim geliyor valla
al bitane daha kıskanç mart annesi
melike ve iklim zuzulaya gecmiş olsun ...
saolsun babamız dışarıdan getiriyo bi pis virüsü önce beeen sonra yagmur dan cıkıyo..bu sefer daha hafif atlattık ama gece burnu tıkalıydı kızımın şifayı kaptı sanırım..şu an uyuyo.peditus vericem..
Burcu ya bizde iki üç günde bir annemdeyizdr ..e haliyle yagmur cok düşkün ananesine..gecen bişey oldu annemden bana gelmek istemedi yaw kıskandım üzüldüm..sinir oldum..annelik içgüdüsü nası bişey bu insan annesini kıskanırmı
Annemle konuştuk az evvel, gribal enfeksiyon demiş doktor, ilaç yazmış, poposunda da çatlak oluşmuş ondan ağlıyormuş kaka yaparken, pirinç, patates, muz v.b. gibi yiyecekleri bir süre yemeyecekmiş, bunun dışında boyu uzamış ama ishalden sonra kilo kaybetmiş hemde tam 900 gr. kaybı var, neyse sağlığı yerinde olsunda yine alır nasılsa, haberler böyle teyzeleri..
Melike ye de çok geçmiş olsun Mervecim..
Şebnem ben güneş istiyorum bana gönderebilirsin, hatta hemen bugün kargoya ver, çok ihtiyacım var :))
bizim ev genniş olsa çadırdan bende düşünüyordum masa altına giriyoruz bizde beni çağırıyor DELL diye bende girince yanına başlıyor kahkaha atmaya....
Hilal'i almaya gittiğimde beni görünce AYY diyor ellerini açıyor DELL diyor kucağıma alıyorum başlıyor bişeyler anlatmaya Hilale bakan ablam da seni görünce deliriyor bu diyor nasılda anlıyor alıp eve gideceğenizi diyor...Dün montunu kendi alıp getirdi yanımıza gidelim mi diyor dışarıyı gösteriyor bana evimizi de görünce AYY diyor bu kız acayip herşeye AYYY DELLL DİİTİ diyip duruyor herşeye
hemen göndereyim canım aradaşım iklim kuzuyada geçmiş olsun
buarada iklim beyaz ekmek yiyorsa bir süre yedirme beyaz ekmekte kabız yapar buarada tam buğday ekmeği yadirmeye çalış veya çavdar ekmeği oda yumuşatır biraz
hemen göndereyim canım aradaşım iklim kuzuyada geçmiş olsun
buarada iklim beyaz ekmek yiyorsa bir süre yedirme beyaz ekmekte kabız yapar buarada tam buğday ekmeği yadirmeye çalış veya çavdar ekmeği oda yumuşatır biraz
seyhan saol canmccım..tünaydınn
güzel bi gün olsun inşallah
serhan bey 10 da uyudu iki kez uyandı salladım tekrar yatırdım hala uyuyo artık gündüz iki kez uyutuyorum sabah 10 12 ye kadar ve akşam 4 6ya kadar bazen 7 oluyo toplamda 4.4.5 saat uyuyo tabi aralarda böyle uyandığı oluyo sallayıp tekrar yatırıyorum akşamda 9:30 10 gibi yatırıyorum gece mamasını 1 kez veriyorum artık dün gece 2 kez verdim ama uyumak bilmedi çünkü ve ılık su olayını çözdü içmiyo artık maalesef sabah uyanma saatimiz 7 1dk bile geçmiyo B]iklim kuzuma melikeye çok geçmiş olsun
burcucum keşke bende serhanı çıkarabilsem biyerlere götürebilsem çocuğum da benim gibi evde hapis çok üzülüyorum sizin adınıza bende mutlu oldum ne güzel eğlenmişsiniz ana oğul
ebrucum yağmur çabuk atlatır umarım çok sürmez grip olayı
bebişlerin oyunları çok güzel oluyo bazen öyle bişey yapıyolarki insan şaşırıp kalıyo
şebnemcim bol güneşli güzel bi gün olsun sizin için bizim yerimize de gezin
bişey sorucam kızlar bebişleriniz yürümeden önce ayakkabı giydirdinizmi sürekli yoksa yürüdükten sonramı giydirdiniz
cnm nice güzel seneler eşin ve ailenle..fekkat hiç romantik şeylerden anlamam:26:selam arkadaşlar
hasta bebişlere acil şifalar diliyorum..Çabucak toparlarlar inşallah.. Kızlar bugün benim için çok önemli bir gün.. 3. Evlilik yıl dönümümüz.. İçimde garip bir hüzünle karışık mutluluk var.. Tibet'li ilk yıldönümümüz.. Özel birşeyler yapayım istiyorum, Malum evdeyiz. Mum ısığında sevdiği yemekleri hazırlıyorum. Onu şaşırtacak entrasan birşeyler olsun istiyorum.. Fikir verebilirmisiniz.. Teşekkürler..
Selamlar,
Iklim Kuzuma, Yagmura ve Melikeye cok gecmis olsun...
Uykum var
Ya bu Cocuk yasina degdi ve uykusu bozuldu. Uykuda Saat basi agliyor emmek istiyor, baska türlü asla sakinlesmiyor. Niye böyle oldu anlamadim.
Hiiiiic is yapasim, disari cikasim yok. Zaten bu havalar burda öyle birseyki...dün günesli sicak 23 dereceydi bugün 10 derece ve Yagmurlu.
Offffff....
Tamam canım, önerini dikkate alacam, çünkü beyaz ekmeğe bayılıyor, elinden almasak gün boyu ekmek yiyecek nerdeyse, tam buğday unundan evde annem ekmek yapıyor ondan verelim en iyisi :))
tünaydınn
güzel bi gün olsun inşallah
serhan bey 10 da uyudu iki kez uyandı salladım tekrar yatırdım hala uyuyo artık gündüz iki kez uyutuyorum sabah 10 12 ye kadar ve akşam 4 6ya kadar bazen 7 oluyo toplamda 4.4.5 saat uyuyo tabi aralarda böyle uyandığı oluyo sallayıp tekrar yatırıyorum akşamda 9:30 10 gibi yatırıyorum gece mamasını 1 kez veriyorum artık dün gece 2 kez verdim ama uyumak bilmedi çünkü ve ılık su olayını çözdü içmiyo artık maalesef sabah uyanma saatimiz 7 1dk bile geçmiyo
iklim kuzuma melikeye çok geçmiş olsun
burcucum keşke bende serhanı çıkarabilsem biyerlere götürebilsem çocuğum da benim gibi evde hapis çok üzülüyorum sizin adınıza bende mutlu oldum ne güzel eğlenmişsiniz ana oğul
ebrucum yağmur çabuk atlatır umarım çok sürmez grip olayı
bebişlerin oyunları çok güzel oluyo bazen öyle bişey yapıyolarki insan şaşırıp kalıyo
şebnemcim bol güneşli güzel bi gün olsun sizin için bizim yerimize de gezin
bişey sorucam kızlar bebişleriniz yürümeden önce ayakkabı giydirdinizmi sürekli yoksa yürüdükten sonramı giydirdiniz
selam arkadaşlar
hasta bebişlere acil şifalar diliyorum..Çabucak toparlarlar inşallah.. Kızlar bugün benim için çok önemli bir gün.. 3. Evlilik yıl dönümümüz.. İçimde garip bir hüzünle karışık mutluluk var.. Tibet'li ilk yıldönümümüz.. Özel birşeyler yapayım istiyorum, Malum evdeyiz. Mum ısığında sevdiği yemekleri hazırlıyorum. Onu şaşırtacak entrasan birşeyler olsun istiyorum.. Fikir verebilirmisiniz.. Teşekkürler..
Selamlar,
Iklim Kuzuma, Yagmura ve Melikeye cok gecmis olsun...
Uykum var
Ya bu Cocuk yasina degdi ve uykusu bozuldu. Uykuda Saat basi agliyor emmek istiyor, baska türlü asla sakinlesmiyor. Niye böyle oldu anlamadim.
Hiiiiic is yapasim, disari cikasim yok. Zaten bu havalar burda öyle birseyki...dün günesli sicak 23 dereceydi bugün 10 derece ve Yagmurlu.
Offffff....
mrb annişler nasılsınız hasta olan bebişlerimiz varmış geçmiş olsun inşallah hemen atlatırlar bizde iyiyiz oğluşumu bıcı bıcı yaptırdım uyuyo yayamaz
yagmur da cok ekmekci yasmin..ekmege cok düşkünse ara ara kepek ekmegi verebilrsin dedi drmz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?