- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.201
Seyhancım, ben yürümeden önce hiç ayakkabı giydirmedim, çorapla yada patikle gezdi, tam olarak yürümeye başladığında ayakkabı aldık.. Doktor şimdi bile gün içinde 5 saatten fazla ayakkabı ile gezmesin arada çıkarın çorapla gezsin diyor, hatta önümüz yaz, çorapsız çıplak ayakla gezmeli evde bence...
Birde gece uykusunun çoğalmasını ve kesintisiz uyumasını istiyorsan gündüz daha az uyut, İklim 1 aydır gündüz bir kere 3 saat falan uyuyor, böylelikle gece 9-10 gibi yatıp sabaha kadar deliksiz uyuyabiliyor.
Bu konuda fikir verebilecek en son kişi olmaya adayım, koca kişisi odundan bozma olduğu için, özel günlere önem vermez, benimde içimden gelmiyor artık sürpriz yapmak falan, ama mum ışığında yemek fikri güzelmiş, ben olsam birde ikimizin resimlerinden oluşan bir slayt hazırlar, dokunaklı müzikler eşliğinde izlettirirdim, uzun zamandır almak isteyipte alamadığı bir hediyeyi de alır yemek masasının köşesine koyardım, küçük küçük kağıtlara güzel notlar yazarak evin her köşesini gezdir akşam işten gelince, en sonunda yemek masasına gelsin, sende masada ol, başka da aklıma bişey gelmiyor..
Teşekkür ederim Zelihacım, bu havalara bende sinir olmaya başladım, burda kar yağıyor şu anda, ağlayacam nerdeyse...
Tuğra yeni bir diş mi çıkaracak acaba, havalardan onlarda etkileniyor bence, İklim de çok huysuz ve sürekli mızmız, durup dururken ağlıyor..
haççee hg...nerelerdesin?
tebrik ederim canım,nice yıllara inşallahselam arkadaşlar
hasta bebişlere acil şifalar diliyorum..Çabucak toparlarlar inşallah.. Kızlar bugün benim için çok önemli bir gün.. 3. Evlilik yıl dönümümüz.. İçimde garip bir hüzünle karışık mutluluk var.. Tibet'li ilk yıldönümümüz.. Özel birşeyler yapayım istiyorum, Malum evdeyiz. Mum ısığında sevdiği yemekleri hazırlıyorum. Onu şaşırtacak entrasan birşeyler olsun istiyorum.. Fikir verebilirmisiniz.. Teşekkürler..
mrb annişler nasılsınız hasta olan bebişlerimiz varmış geçmiş olsun inşallah hemen atlatırlar bizde iyiyiz oğluşumu bıcı bıcı yaptırdım uyuyo yayamaz
onu da denedim olmadı annişler aranızda bi boş vakti olan olursa oğluşuma yaparmısınız bunu seçtiğim resimle yazıda KÜÇÜK SİNCABIM olcak yaparsanız sevinirim
sağolun kızlar bende serhana sadece dışarı çıkarken ayakkabı giydiriyorum hiç ev ayakkabısı patiği falan giydirmiyorum
dün akşam komşudaydık ya bizimki yürümüyo ama komşunun bızdığının maşallahı var yürüyo pıtı pıtı neyse serhan kaçıyo ama bızdık hiç kovalamıyo o gidiyo hızlı hızlı serhan yerden bakıyo hiç oynayamadılar daha sonra bıcırığın elinde bişey vardı serhana vurdu ilk defa sonrada serhan ona ve serhanın yanına geldikce serhan vurmak istedi saçını çekmek istedi hiç yapmadığı şeyler niye yaptı bilmiyorum tek arkadaşı inşallah düne mahsusdur yoksa oynayacak başka kimse yok
sağolun kızlar bende serhana sadece dışarı çıkarken ayakkabı giydiriyorum hiç ev ayakkabısı patiği falan giydirmiyorum
dün akşam komşudaydık ya bizimki yürümüyo ama komşunun bızdığının maşallahı var yürüyo pıtı pıtı neyse serhan kaçıyo ama bızdık hiç kovalamıyo o gidiyo hızlı hızlı serhan yerden bakıyo hiç oynayamadılar daha sonra bıcırığın elinde bişey vardı serhana vurdu ilk defa sonrada serhan ona ve serhanın yanına geldikce serhan vurmak istedi saçını çekmek istedi hiç yapmadığı şeyler niye yaptı bilmiyorum tek arkadaşı inşallah düne mahsusdur yoksa oynayacak başka kimse yok
doğum tarihini söylersen ben yaparım şimdi
Selam Hatice, geçmiş olsun dileğin için teşekkürler, bıcı bıcı yapmış kuzu, sıhhatler olsun..
Ticker için http ile başlayan ve png ile biten kısmı kopyalayacaksın sadece, uzun bir şekilde değil yani, TickerFactory den nasıl yapılıyor bilmiyorum ama Lilypie den istersen yapayım sana..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10734;400/st/20100221/n/k%FCc%FCk+sincabim/k/49d7/age.png
yaptım ama çok uzun geldi yine inşallah olur bi dene istersen,buda olmazsa lilypie den başka bişey yapalım sana ticker factory den ilk kez deiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?