- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.221
ozaman sanada hazırlıyorum şimdi.olmuyo canım sen bildiğin yerden yap istersen senide uğraştırıyorum ama kusura bakma
Seyhancim bizim doktor evde ayakkabi felan giydirmeyi önermiyor.
Sadece sorap veya carik corap giydirin diyor. Ayaklarin yeri tutmayi ögrenmesi gerektigi icin.
Disardada ilk adim ayakkabisi yada tabani yumusak ayakkabilar önderiyor.
Ya insallah disdendir...dedigim gibi baska sorunu yok gibi.
Oyun yapıyordur canım bu bebekler meraklılardı herseye bozma moralini Pazar bir aksilik olmazsa hep beraber kaynaşırlar aslında Yaseminin olduğu yerdeki gibi OYUN EVİ OLUCAK HER HAFTA SONU ORAYA GÖTÜRÜRÜZ NE GÜZEL OLUR KAYNAŞIRLAR HEMDE
hep iyi şeyler öğrenecek değiller ya arkadaşlarından korkma bikaç güne unutur
21 şubat 2010 tşk canım
hoşgeldin canım nasılsın iyimisiniz kuzucukla
selam
hasta bebeklerimize geçmiş olsun...inşallah kısa zamanda iyileşirler..
soğuk demişsiniz...burda en az 15cm kar var
Nihan kardan adamını yemeye çalıştı işte sonuç
Eki Görüntüle 175853
Eki Görüntüle 175852
benim hatice için hazırladığıma benziyo aynı
oyy yerim ben onu,hanife okadar kar yağdımı oraya nisan ayındayız yawselam
Eki Görüntüle 175853
Eki Görüntüle 175852
http://lb2f.lilypie.com/soW0p3.png
hatice bunu bi denermisin beğenmezsen değiştirelim
selam
Eki Görüntüle 175853
Eki Görüntüle 175852
önemli değil canım güle güle kullanınYasemin - Gülsan ikinizede cok tsk ederim canlarim
ankaraya gelince bizde gidelim yaseminİstanbullu anneler, İstanbulda dünya kadar parti evi var çocuklar için, size en yakın ve en uygun olanı arıyorsunuz, biz burada toplanmak istiyoruz ama bebeklerimizle de ilgilenen oyun ablaları olsun diyorsunuz, bunun için cüzi bir ücret teklif ediyorsunuz (kişi başı verilecek bu ücret) ve 2-3 saatliğine o parti evine misafir oluyorsunuz, durum bundan ibaret, bence denemeye değer, araştırmanızı tavsiye ederim, ben gittiğim parti evinden ve kızımla ilgilenilmesinden çok memnun kaldım, böylelikle annelerle sohbet etme imkanı bulabildim, bunun içinde 10 TL para verdim sadece, dışarıda yemek yesem, hem eziyet çekecektim hemde İklim le uğraşmaktan ne yediğim yemekten bişey anlayacaktım ne de diğer annelerle sohbet edebilecektim...
araba yok kigüzel canım araba falan var mı şayet yoksa bu güzel
İstanbullu anneler, İstanbulda dünya kadar parti evi var çocuklar için, size en yakın ve en uygun olanı arıyorsunuz, biz burada toplanmak istiyoruz ama bebeklerimizle de ilgilenen oyun ablaları olsun diyorsunuz, bunun için cüzi bir ücret teklif ediyorsunuz (kişi başı verilecek bu ücret) ve 2-3 saatliğine o parti evine misafir oluyorsunuz, durum bundan ibaret, bence denemeye değer, araştırmanızı tavsiye ederim, ben gittiğim parti evinden ve kızımla ilgilenilmesinden çok memnun kaldım, böylelikle annelerle sohbet etme imkanı bulabildim, bunun içinde 10 TL para verdim sadece, dışarıda yemek yesem, hem eziyet çekecektim hemde İklim le uğraşmaktan ne yediğim yemekten bişey anlayacaktım ne de diğer annelerle sohbet edebilecektim...
seni yayamaz yedi kaydan adamımı ağlıycam amaa:84: çok tatlı görünüyo doğu kardan biraz zor kurtuluyo allah yardımcınız olsun yaz gelsin artık yaaaaa
benim hatice için hazırladığıma benziyo aynı
oyy yerim ben onu,hanife okadar kar yağdımı oraya nisan ayındayız yaw
ayy yerim onu ben ya ne diyelim ozaman afiyet olsun küçük hanıma:)
Gülşan zevklerimiz birbirine benziyormuş demek ki :))
Hanife, ne tatlı çıkmış Nihan, kardan adam mı yiyor kuzu, maşallah :)))
Nisan ayındayız baharı göremedik bir türlü, 10 cm. kar yüzünden Bolu da yollar kapanmış, bir sürü kaza olmuş, Bolu öyleyse Doğuyu normal karşılamak lazım :)))
Ama yinede bahar gelsin artık, ben güneş istiyorum.......
önemli değil canım güle güle kullanın
ankaraya gelince bizde gidelim yasemin
araba yok kibak sen burdan beğen bana söyle ona göre yapayım,tren var mesela
Lilypie - Second Birthday ticker scene selection
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?