2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canımcım
senin kuzununda sıkıntısı neyse geçer umarım biran önce

evet ya çok güzel olurdu gerçekten araştırsak bulamazmıyız acaba bi ara burcu bu tarz bişeyden bahsetmişti ama orası da çok para istiyordu

hep iyi şeyler öğrenecek değiller ya arkadaşlarından korkma bikaç güne unutur

inşallah canım öyle vuran kıran bi çocuk olsun istemem doğrusu

21 şubat 2010 tşk canım

hoşgeldin canım nasılsın iyimisiniz kuzucukla

selam
hasta bebeklerimize geçmiş olsun...inşallah kısa zamanda iyileşirler..
soğuk demişsiniz...burda en az 15cm kar var
Nihan kardan adamını yemeye çalıştı işte sonuç

Son düzenleme:
benim hatice için hazırladığıma benziyo aynı

oyy yerim ben onu,hanife okadar kar yağdımı oraya nisan ayındayız yaw

İstanbullu anneler, İstanbulda dünya kadar parti evi var çocuklar için, size en yakın ve en uygun olanı arıyorsunuz, biz burada toplanmak istiyoruz ama bebeklerimizle de ilgilenen oyun ablaları olsun diyorsunuz, bunun için cüzi bir ücret teklif ediyorsunuz (kişi başı verilecek bu ücret) ve 2-3 saatliğine o parti evine misafir oluyorsunuz, durum bundan ibaret, bence denemeye değer, araştırmanızı tavsiye ederim, ben gittiğim parti evinden ve kızımla ilgilenilmesinden çok memnun kaldım, böylelikle annelerle sohbet etme imkanı bulabildim, bunun içinde 10 TL para verdim sadece, dışarıda yemek yesem, hem eziyet çekecektim hemde İklim le uğraşmaktan ne yediğim yemekten bişey anlayacaktım ne de diğer annelerle sohbet edebilecektim...

Yasemin - Gülsan ikinizede cok tsk ederim canlarim
önemli değil canım güle güle kullanın
ankaraya gelince bizde gidelim yasemin

güzel canım araba falan var mı şayet yoksa bu güzel
araba yok ki bak sen burdan beğen bana söyle ona göre yapayım,tren var mesela
Lilypie - Second Birthday ticker scene selection

Gülşan zevklerimiz birbirine benziyormuş demek ki :))

Hanife, ne tatlı çıkmış Nihan, kardan adam mı yiyor kuzu, maşallah :)))
Nisan ayındayız baharı göremedik bir türlü, 10 cm. kar yüzünden Bolu da yollar kapanmış, bir sürü kaza olmuş, Bolu öyleyse Doğuyu normal karşılamak lazım :)))
Ama yinede bahar gelsin artık, ben güneş istiyorum.......

bence süper teklif ???

bunu değerlendirelim,,,

ha bu arada hepinizi çok özledim :)

Rica ederim Zeliha, ne demek, güle güle kullan Ticer ını, sıkıldığın zaman söyle, değişik bir ticker yaparız :))

Gülşancım geleceğiniz zaman önceden haberleşelim, ben ayarlarım gideriz elbette, eminim Mert te çok eğlenir, bizde keyifle çaylarımızı yudumlarız :))

seni yayamaz yedi kaydan adamımı ağlıycam amaa:84: çok tatlı görünüyo doğu kardan biraz zor kurtuluyo allah yardımcınız olsun yaz gelsin artık yaaaaa

benim hatice için hazırladığıma benziyo aynı

oyy yerim ben onu,hanife okadar kar yağdımı oraya nisan ayındayız yaw

ayy yerim onu ben ya ne diyelim ozaman afiyet olsun küçük hanıma:)

sağolun teyzeler:))
bu zamanda kar çok anormal değil bizim için ama bu kadar çok olması cidden anormal...köy yolları kapanmış..göz gözü görmüyor...
Nihan biraz oynasın diye kar aldım balkondan o yemeyi tercih etti (anasının kızı...hem sürekli yerim ilk yağdığında çocukluktan kalma alışkanlık...yazında dolaptan buz yerim...neden bilmem çok seviyorum)

ve evet bahar gelsin artık...kızım eve tıkılıp kaldı avm deseniz burda bir tane ve çok da büyük değil haftasonu adım atılmıyor dışarı çıkmak sitiyoruz biz de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…