2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şimdi baktım maltepe de bi parti evi var ama web sitesi yok sadece numarası var acaba sizinki gibi bi organizasyon yapılıyomu sormak lazım diğer parti evleri doğum günü veya özel gün organizasyonları yapıyorlar ödediğin fiyatta çok uygunmuş ne güzel

Simdi sizlere birsey danismak istiyorum....
BU gördügünüz Tugranin odasindaki CekYat. Gercek Rengi Lacivert, yastiklarda lacivert beyaz sari desenli. BUrda malesef bunlara göre örtü felan bulunmadigi icin bende iki tane acik yesil carsaf aldim. Yastiklara mavi yüz aldim. Henüz yikanmadi ve ütülenmedi, denemek icin gecirdim sadece.
Olmusmu sizce yoksa gerimi vereyim bunlari?

ooohhh ne güzel temmuzdan önce gelemeyiz biz geleceğim zaman ararım ben seni

karmı yiyon bende yerdim küçükken tadı çok güzel oluyo canım çekti banada yollasana biraz

hatice bunu denermisin bide bebişin rengini mavi yapınca çok kapadı ondan kırmızı yaptım istersen mavide olabilir.
http://lb2f.lilypie.com/k5q4p3.png

Son düzenleme:

bir de eski halini görmek lazım ama bence güzel görünüyor...ne de olsa çocuk odasında üstündekiler kimbilir kaç kez yıkanır...kalsın bence...çekyatı silmektense örtüleri yıkamak kolay olur:))

yiyorum vallahi bazen insanlar garip garip bakıyor ama dayanamıyorum..neyseki burda bol bol yedim 8 yıldır:))
imkan olsa anında gönderirim bu zevkten mahrum kalma diye

tşk ederiz teyzesi ellerine sağlık

arkadaşlar haftasonu yazmıştım ama görmemişsinizdir...bebeklerimize doğumgünlerine özel bir slayt daha yapalım diyorum...isterseniz...hemen başlayın bana foto göndermeye...bu sefer daha da güzel olacak inşallah...1 yaş özel slaytı:))

SLM MİLLET
gülşaaaan gene nefes alınmıyor orada anlaşılan allah kolaylık versin, burada 2 gündür durup durup yağmur yağıyor, nem oranı arttığı için çamaşırlarım kurumuyor çok canım sıkkın bahar geldi yazlıkları hazırlamalı artık diye düşünürken kış geri geldi

hasta bebişlerimize geçmiş olsun

bence bu hali hiç fena değil, örtmeden hakkından gelinmiyor bunların koltuk örtüleri bile 3 günde bir yıkanacak hale geliyor, yesin diye hiç bir ey veremez oldum eline

kocamın doğum günü yaklaşıyor ne alacağıma karar veremedim hoş bir fikri olan var mı hiç bir şey bulamıyorum yaaaaaa

bence olmuş

üşümedi teyzesi

öfff bir de bu var...buraya da her yıl bir posta çamur yağıyor zaten sizin oralaradan geliyor
sen asıl şunu gör kızıl gezegen gibi oldu burası

tşk ederiz teyzesi ellerine sağlık
nedemek canım sıkılırsan söyle değiştiririz

haklsısın...canım eşim de öğretmenmiydi senin?
benimki gibi sürekli traş olmaktan bıktıysa traj mak. alabilirisin...eşim çok istiyordu bir ara hiç fırsat bulup alamadım...ilk fırsatta alacağım doğumgünü geçmiş olsa da...

Seyhancım, rica ederim, inşallah keyif alabileceğiniz bir yer bulursunuz..

Zelihacım, gayet güzel olmuş çekyat, Hanifeye katılıyorum, kirlendikçe çıkarır yıkarsın, renk kombinasyonu da uygun olmuş bence..

Gülşancım, Temmuz da bekliyorum o halde, çok eğlenecez çoookkk...

evet evet

allahtan toz aşağı inmeden yağmur yağmaya başladı yoksa nefes alamıycaktık yine sizin orda yokmu toz,önce sizin oralara geliyodu

Fatmaaaa, bende seni özledim, nerelerdesin?
bende çok özledim nerelerdesin fatma bi gelişme varmı

fena fikir değil aslında aynı cümleleri eşim de kuruyor sonra da benim mach3 üm var o yeter diyor aman yaaaaa aklımın bir köşesine yazdım
başka fikri olan hanımlar bekliyorum LÜTFEEEEEEENNNNNNN

Gülsan orasi ne olmus öyle
Ben korkarim böyle havalardan :18:

he he ben ilk gördüğümde kıyamet kopuyor sanmıştım zamanla alışıyorsun

evet evet

allahtan toz aşağı inmeden yağmur yağmaya başladı yoksa nefes alamıycaktık yine sizin orda yokmu toz,önce sizin oralara geliyodu

bizde iki gündür yağmur yağdığı için direk çamur olarak aşağı iniyor havada asılı değil Allaha şükür

anlaştık ozaman

Gülsan orasi ne olmus öyle
Ben korkarim böyle havalardan :18:
bende korkuyorum şuan zaten:18: buranın normal hali suriye çölünden toz fırtınaları oluyo bide yazın onunda resimlerini koyarım yazın merak edenler için,sis gibi oluyo ama bildiğin kızıl toz,nefes alamıyosun

bu daha güzelmiş

işte güzel yurdumuz...her yerde ayrı mevsim yaşanıyor
şebnem bahar havasında geziyo,erzurumda kar,mardinde çamur yağıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…