- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.241
üşümedi teyzesiNihan üsümedinmi minigim...
öfff bir de bu var...buraya da her yıl bir posta çamur yağıyor zaten sizin oralaradan geliyorbirazdan çamur yağacak buraya:18:
Rica ederim Zeliha, ne demek, güle güle kullan Ticer ını, sıkıldığın zaman söyle, değişik bir ticker yaparız :))
Gülşancım geleceğiniz zaman önceden haberleşelim, ben ayarlarım gideriz elbette, eminim Mert te çok eğlenir, bizde keyifle çaylarımızı yudumlarız :))
sağolun teyzeler:))
bu zamanda kar çok anormal değil bizim için ama bu kadar çok olması cidden anormal...köy yolları kapanmış..göz gözü görmüyor...
Nihan biraz oynasın diye kar aldım balkondan o yemeyi tercih etti (anasının kızı...hem sürekli yerim ilk yağdığında çocukluktan kalma alışkanlık...yazında dolaptan buz yerim...neden bilmem çok seviyorum)
ve evet bahar gelsin artık...kızım eve tıkılıp kaldıavm deseniz burda bir tane ve çok da büyük değil haftasonu adım atılmıyor dışarı çıkmak sitiyoruz biz de...
Simdi sizlere birsey danismak istiyorum....
BU gördügünüz Tugranin odasindaki CekYat. Gercek Rengi Lacivert, yastiklarda lacivert beyaz sari desenli. BUrda malesef bunlara göre örtü felan bulunmadigi icin bende iki tane acik yesil carsaf aldim. Yastiklara mavi yüz aldim. Henüz yikanmadi ve ütülenmedi, denemek icin gecirdim sadece.
Olmusmu sizce yoksa gerimi vereyim bunlari?
Eki Görüntüle 175858
ooohhh ne güzel temmuzdan önce gelemeyiz biz geleceğim zaman ararım ben seni
karmı yiyon bende yerdim küçükken tadı çok güzel oluyo canım çekti banada yollasana biraz
hatice bunu denermisin bide bebişin rengini mavi yapınca çok kapadı ondan kırmızı yaptım istersen mavide olabilir.
http://lb2f.lilypie.com/k5q4p3.png
ooohhh ne güzel temmuzdan önce gelemeyiz biz geleceğim zaman ararım ben seni
karmı yiyon bende yerdim küçükken tadı çok güzel oluyo canım çekti banada yollasana biraz
hatice bunu denermisin bide bebişin rengini mavi yapınca çok kapadı ondan kırmızı yaptım istersen mavide olabilir.
http://lb2f.lilypie.com/k5q4p3.png
Simdi sizlere birsey danismak istiyorum....
BU gördügünüz Tugranin odasindaki CekYat. Gercek Rengi Lacivert, yastiklarda lacivert beyaz sari desenli. BUrda malesef bunlara göre örtü felan bulunmadigi icin bende iki tane acik yesil carsaf aldim. Yastiklara mavi yüz aldim. Henüz yikanmadi ve ütülenmedi, denemek icin gecirdim sadece.
Eki Görüntüle 175858
bence olmuşSimdi sizlere birsey danismak istiyorum....
Eki Görüntüle 175858
sen asıl şunu gör kızıl gezegen gibi oldu burasıüşümedi teyzesi
öfff bir de bu var...buraya da her yıl bir posta çamur yağıyor zaten sizin oralaradan geliyor
nedemek canım sıkılırsan söyle değiştiririztşk ederiz teyzesi ellerine sağlık
SLM MİLLET
gülşaaaan gene nefes alınmıyor orada anlaşılan allah kolaylık versin, burada 2 gündür durup durup yağmur yağıyor, nem oranı arttığı için çamaşırlarım kurumuyor çok canım sıkkın bahar geldi yazlıkları hazırlamalı artık diye düşünürken kış geri geldi
hasta bebişlerimize geçmiş olsun
bence bu hali hiç fena değil, örtmeden hakkından gelinmiyor bunların koltuk örtüleri bile 3 günde bir yıkanacak hale geliyor, yesin diye hiç bir ey veremez oldum eline
kocamın doğum günü yaklaşıyor ne alacağıma karar veremedim hoş bir fikri olan var mı hiç bir şey bulamıyorum yaaaaaa
bence olmuş
sen asıl şunu gör kızıl gezegen gibi oldu burası
nedemek canım sıkılırsan söyle değiştiririz
evet evetarkadaşlar haftasonu yazmıştım ama görmemişsinizdir...bebeklerimize doğumgünlerine özel bir slayt daha yapalım diyorum...isterseniz...hemen başlayın bana foto göndermeye...bu sefer daha da güzel olacak inşallah...1 yaş özel slaytı:))
allahtan toz aşağı inmeden yağmur yağmaya başladı yoksa nefes alamıycaktık yineSLM MİLLET
gülşaaaan gene nefes alınmıyor orada anlaşılan allah kolaylık versin, burada 2 gündür durup durup yağmur yağıyor, nem oranı arttığı için çamaşırlarım kurumuyor çok canım sıkkın bahar geldi yazlıkları hazırlamalı artık diye düşünürken kış geri geldi
hasta bebişlerimize geçmiş olsun
bence bu hali hiç fena değil, örtmeden hakkından gelinmiyor bunların koltuk örtüleri bile 3 günde bir yıkanacak hale geliyor, yesin diye hiç bir ey veremez oldum eline
kocamın doğum günü yaklaşıyor ne alacağıma karar veremedim hoş bir fikri olan var mı hiç bir şey bulamıyorum yaaaaaa
bende çok özledim nerelerdesin fatma bi gelişme varmıFatmaaaa, bende seni özledim, nerelerdesin?
haklsısın...canım eşim de öğretmenmiydi senin?
benimki gibi sürekli traş olmaktan bıktıysa traj mak. alabilirisin...eşim çok istiyordu bir ara hiç fırsat bulup alamadım...ilk fırsatta alacağım doğumgünü geçmiş olsa da...
Gülsan orasi ne olmus öyle
Ben korkarim böyle havalardan :18:
evet evet
allahtan toz aşağı inmeden yağmur yağmaya başladı yoksa nefes alamıycaktık yinesizin orda yokmu toz,önce sizin oralara geliyodu
Seyhancım, rica ederim, inşallah keyif alabileceğiniz bir yer bulursunuz..
Zelihacım, gayet güzel olmuş çekyat, Hanifeye katılıyorum, kirlendikçe çıkarır yıkarsın, renk kombinasyonu da uygun olmuş bence..
Gülşancım, Temmuz da bekliyorum o halde, çok eğlenecez çoookkk...
bende korkuyorum şuan zaten:18: buranın normal haliGülsan orasi ne olmus öyle
Ben korkarim böyle havalardan :18:
bu daha güzelmiş
işte güzel yurdumuz...her yerde ayrı mevsim yaşanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?