2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

şeyma ben eşime genelde "gerek yok bende var zaten idare ederim" dediği şeyleri alırım,çünkü idare etmesi hoşuma gitmiyo o bana hep en güzel şeyleri layık görüyo,bende onu şımartmak istiyorum oyüzden

hislerime tercuman oldun aynı durum bizde de var söz konusu ben olunca cebinin deliğine hiç bakmaz en güzelini alır ben bu işi araştırayım

ay hanımlar süpersiniz seviyorum hepinizi

Ayyy Gülşan, ne olmuş öyle gökyüzü, insanın ruhu daralır hakkaten yaa, toz bulutları geliyor Suriye den diye hava durumunda anlatırlar ya, bunlardan bahsediyorlar sanırım, bizzat resmini görmüş olduk...

Şeymacım, uzun zamandır almak isteyipte alamadığı, ertelediği bişeyler varsa onu al, ikrama geçsin, erkeklere hediye seçeneği az olduğu için çok parlak fikirlerim yok açıkçası..

şimdiye kadar melikenin 3-5 tab edilmiş resmi war 1 saattir resim seçmeye çalışıyorum doğum günü ve bi klasör hariç eledim. insan kıyamıo yaa hepsini cıkartasım gelio:) 100 tane fln oldular uff gözleirm agrıdı

Normaldede zaten Manzara Resimleri, Deniz Resimleri vs. ne kadar güzel olsada benim Ruhumu daraltir...hic sevmem, nedendir bilmem. Psikolojim felanmi bozuk aceba

Normaldede zaten Manzara Resimleri, Deniz Resimleri vs. ne kadar güzel olsada benim Ruhumu daraltir...hic sevmem, nedendir bilmem. Psikolojim felanmi bozuk aceba

bende gülşanın resminde ayy bayrak ne güzel görünüo dedim. hava o kadarda kötü deel be ben sewerim öle havaları. karanlık pusluu. bnmkidemi bozuk ki :))

düz kullanmayı pek sevmem desenli renkli cıvıl cıvıl bişeyler bakmanı tavisye ederim canım

slm arkidişler sizleri hergün takip etmeye çalışıyorum.uyku ve yeme problemimiz yok çok şükür gecede 1 kez uyanıyor.sizler gece sütü olarak ne veriyorsunuz ben hala aptamil veriyorum acaba bebek inek sütlerine geçmelimiyim.el hareketlerine ve taklitlerine bayılıyorum yaşını geçince birden değişti kuzum ama halaaa yürümüyor tek el tutup gezdiriyorum sık sık ama diğer elimi bırakacağımı anlasın hemen oturuyor :)bekliyoruz bakalım.bu arada bendeee istiyorum slaytta yer almak nereye foto göndercem.

hislerime tercuman oldun aynı durum bizde de var söz konusu ben olunca cebinin deliğine hiç bakmaz en güzelini alır ben bu işi araştırayım

ay hanımlar süpersiniz seviyorum hepinizi
araştır bakalım,bizden yanada tebrik et eşini

bu tozun aşağı inmemiş hali indiği hallerinide çekerim sizin için, 2 metre ilerisini göremediğimiz olmuştu

aynı ben

beni alııır götürür uzaklara

bende gülşanın resminde ayy bayrak ne güzel görünüo dedim. hava o kadarda kötü deel be ben sewerim öle havaları. karanlık pusluu. bnmkidemi bozuk ki :))

Son düzenleme:
selam canım ben sadece emziriyorum hala yoğurt falanda yiyo yetiyo şimdilik
slayt işi daha belli değil bende bilmiyorum:26:
ben kaçıyorum kızlaaar

Son 3 saattir dışardaydım, önemli bir yabancı misafire hediye almakla görevlendirildim, ayağımda topuklu botlarla koca bir avm'yi arşınladım, canım çıktı valla. Ama mesai saatinde dükkan dükkan dolaşmak da güzel oluyormuş, arada kendime bir gömlek bile aldım :)))

Selam,
Ben gece sütü olarak, Aptamil Junior, Hipp ve Pınar ın devam sütlerini dönüşümlü olarak veriyorum, bir ara günlük pastörize sütte vermiştim, sulandırmadan verdiğim için ishal oldu, bağırsak sistemi bozuldu, ona ara verdik biraz..
Yürüme konusunda, ısrarcı olma bence, her çocuğun gelişimi farklı oluyor, takma kafana, sonuçta yere sağlam basıyorsa elbet zamanı geldiğinde yürüyecektir..

Uzun zamandır yazmıyordun Candan, hoşgeldin...
Benim Doruk da yürümüyor hala, az kaldı, belli, sürekli ayakta ve yürümek istiyor çünkü, ama en fazla iki adım atıp kalıyor, korkuyor belli...
Ben 10 gündür emzirmiyorum artık, gece yatmadan önce 170-180 cc aptamil junior içiyor, gece uyanınca da su veriyorum.

Slayt konusunda biraz hassasım ben. Geçen defa herkes profilinde paylaşınca çok fazla yayılmıştı, böyle birşeyi tercih etmediğimi hepiniz biliyorsunuz, kendi aramızda kalacaksa yer almak isterim tabi ama öncedki gibi olacaksa bizi affedin...

bende aptamil junior veriyorum ama pınarın devam sütünüde denemek istiyorum bitince.bu arada sabah kahvaltısını ayrı ayrı yiyen bebekler varmı denemedim gerçi bende daha bulamaç halinde yiyor doruk ben keçi sütüyle hazırlıyorum hiçbi zararınıda görmedim sanırım sütlere alarjisi olmıcak oğluumun.
yere çok sağlam basıyor güzelde sıralıyor hatta yere düşeni eğilip (tutunarak)alıyor kalkıyor ama hala cesaret yok herhalde taytay bile durmak istemiyor herhalde birden olcak.taytay durmadan yürürmü bilginiz varmı kızlar.

selam güzel anneler,şöleeee bi geçmiş yaptım (çok bakamadım ama )

yasemin geçmiş olsun Allah şifasını versin iklimin,

su çiceği aşısı yaptırdınızmı bizim dr ctesi yapalım dedi ?

hoşbuldummm annem vardı okuyordum sadece.dorukta hep yürütülmek istiyor bide giderken hadihadi diyor :)yatmadan önce çok tok olduğu halde 9.5 yatıyor 2 gibi uyanıyor ve kesinlikle suya kanmıyor acayip aç bi şekilde uyanıyor.sonra sabah 10 a kadar uyuyor.sanırım bi süre daha gece sütlerine devam etcez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…