- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.261
şeyma ben eşime genelde "gerek yok bende var zaten idare ederim" dediği şeyleri alırım,çünkü idare etmesi hoşuma gitmiyo o bana hep en güzel şeyleri layık görüyo,bende onu şımartmak istiyorum oyüzdenhe he ben ilk gördüğümde kıyamet kopuyor sanmıştımzamanla alışıyorsun
bizde iki gündür yağmur yağdığı için direk çamur olarak aşağı iniyor havada asılı değil Allaha şükür
şeyma ben eşime genelde "gerek yok bende var zaten idare ederim" dediği şeyleri alırım,çünkü idare etmesi hoşuma gitmiyo o bana hep en güzel şeyleri layık görüyo,bende onu şımartmak istiyorum oyüzden
Normaldede zaten Manzara Resimleri, Deniz Resimleri vs. ne kadar güzel olsada benim Ruhumu daraltir...hic sevmem, nedendir bilmem. Psikolojim felanmi bozuk aceba
Simdi sizlere birsey danismak istiyorum....
BU gördügünüz Tugranin odasindaki CekYat. Gercek Rengi Lacivert, yastiklarda lacivert beyaz sari desenli. BUrda malesef bunlara göre örtü felan bulunmadigi icin bende iki tane acik yesil carsaf aldim. Yastiklara mavi yüz aldim. Henüz yikanmadi ve ütülenmedi, denemek icin gecirdim sadece.
Olmusmu sizce yoksa gerimi vereyim bunlari?
Eki Görüntüle 175858
arkadaşlar haftasonu yazmıştım ama görmemişsinizdir...bebeklerimize doğumgünlerine özel bir slayt daha yapalım diyorum...isterseniz...hemen başlayın bana foto göndermeye...bu sefer daha da güzel olacak inşallah...1 yaş özel slaytı:))
hislerime tercuman oldunaynı durum bizde de var söz konusu ben olunca cebinin deliğine hiç bakmaz en güzelini alır ben bu işi araştırayım
ay hanımlar süpersinizseviyorum hepinizi
bu tozun aşağı inmemiş hali indiği hallerinide çekerim sizin için, 2 metre ilerisini göremediğimiz olmuştuAyyy Gülşan, ne olmuş öyle gökyüzü, insanın ruhu daralır hakkaten yaa, toz bulutları geliyor Suriye den diye hava durumunda anlatırlar ya, bunlardan bahsediyorlar sanırım, bizzat resmini görmüş olduk...
Şeymacım, uzun zamandır almak isteyipte alamadığı, ertelediği bişeyler varsa onu al, ikrama geçsin, erkeklere hediye seçeneği az olduğu için çok parlak fikirlerim yok açıkçası..
şimdiye kadar melikenin 3-5 tab edilmiş resmi war 1 saattir resim seçmeye çalışıyorum doğum günü ve bi klasör hariç eledim. insan kıyamıo yaa hepsini cıkartasım gelio:) 100 tane fln oldular uff gözleirm agrıdı
Normaldede zaten Manzara Resimleri, Deniz Resimleri vs. ne kadar güzel olsada benim Ruhumu daraltir...hic sevmem, nedendir bilmem. Psikolojim felanmi bozuk aceba
bende gülşanın resminde ayy bayrak ne güzel görünüo dedim. hava o kadarda kötü deel be ben sewerim öle havaları. karanlık pusluu. bnmkidemi bozuk ki:))
selam canımslm arkidişler sizleri hergün takip etmeye çalışıyorum.uyku ve yeme problemimiz yok çok şükür gecede 1 kez uyanıyor.sizler gece sütü olarak ne veriyorsunuz ben hala aptamil veriyorum acaba bebek inek sütlerine geçmelimiyim.el hareketlerine ve taklitlerine bayılıyorum yaşını geçince birden değişti kuzum ama halaaa yürümüyor tek el tutup gezdiriyorum sık sık ama diğer elimi bırakacağımı anlasın hemen oturuyor :)bekliyoruz bakalım.bu arada bendeee istiyorum slaytta yer almak nereye foto göndercem.
slm arkidişler sizleri hergün takip etmeye çalışıyorum.uyku ve yeme problemimiz yok çok şükür gecede 1 kez uyanıyor.sizler gece sütü olarak ne veriyorsunuz ben hala aptamil veriyorum acaba bebek inek sütlerine geçmelimiyim.el hareketlerine ve taklitlerine bayılıyorum yaşını geçince birden değişti kuzum ama halaaa yürümüyor tek el tutup gezdiriyorum sık sık ama diğer elimi bırakacağımı anlasın hemen oturuyor :)bekliyoruz bakalım.bu arada bendeee istiyorum slaytta yer almak nereye foto göndercem.
slm arkidişler sizleri hergün takip etmeye çalışıyorum.uyku ve yeme problemimiz yok çok şükür gecede 1 kez uyanıyor.sizler gece sütü olarak ne veriyorsunuz ben hala aptamil veriyorum acaba bebek inek sütlerine geçmelimiyim.el hareketlerine ve taklitlerine bayılıyorum yaşını geçince birden değişti kuzum ama halaaa yürümüyor tek el tutup gezdiriyorum sık sık ama diğer elimi bırakacağımı anlasın hemen oturuyor :)bekliyoruz bakalım.bu arada bendeee istiyorum slaytta yer almak nereye foto göndercem.
Selam,
Ben gece sütü olarak, Aptamil Junior, Hipp ve Pınar ın devam sütlerini dönüşümlü olarak veriyorum, bir ara günlük pastörize sütte vermiştim, sulandırmadan verdiğim için ishal oldu, bağırsak sistemi bozuldu, ona ara verdik biraz..
Yürüme konusunda, ısrarcı olma bence, her çocuğun gelişimi farklı oluyor, takma kafana, sonuçta yere sağlam basıyorsa elbet zamanı geldiğinde yürüyecektir..
selam güzel anneler,şöleeee bi geçmiş yaptım (çok bakamadım ama )
yasemin geçmiş olsun Allah şifasını versin iklimin,
su çiceği aşısı yaptırdınızmı bizim dr ctesi yapalım dedi ?
Uzun zamandır yazmıyordun Candan, hoşgeldin...
Benim Doruk da yürümüyor hala, az kaldı, belli, sürekli ayakta ve yürümek istiyor çünkü, ama en fazla iki adım atıp kalıyor, korkuyor belli...
Ben 10 gündür emzirmiyorum artık, gece yatmadan önce 170-180 cc aptamil junior içiyor, gece uyanınca da su veriyorum.
Slayt konusunda biraz hassasım ben. Geçen defa herkes profilinde paylaşınca çok fazla yayılmıştı, böyle birşeyi tercih etmediğimi hepiniz biliyorsunuz, kendi aramızda kalacaksa yer almak isterim tabi ama öncedki gibi olacaksa bizi affedin...
selam güzel anneler,şöleeee bi geçmiş yaptım (çok bakamadım ama )
yasemin geçmiş olsun Allah şifasını versin iklimin,
su çiceği aşısı yaptırdınızmı bizim dr ctesi yapalım dedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?