- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.281
bende aptamil junior veriyorum ama pınarın devam sütünüde denemek istiyorum bitince.bu arada sabah kahvaltısını ayrı ayrı yiyen bebekler varmı denemedim gerçi bende daha bulamaç halinde yiyor doruk ben keçi sütüyle hazırlıyorum hiçbi zararınıda görmedim sanırım sütlere alarjisi olmıcak oğluumun.
yere çok sağlam basıyor güzelde sıralıyor hatta yere düşeni eğilip (tutunarak)alıyor kalkıyor ama hala cesaret yok herhalde taytay bile durmak istemiyor herhalde birden olcak.taytay durmadan yürürmü bilginiz varmı kızlar.
tamamen güvenilir elektrikli alet alabileceğim site önerebilecek olan var mı :86:
Biz de gelecek hafta yaptırıcaz su çiçeği aşısını...
Tam kan sayımı da yapılacak hatta.
Bir de göz kontrolüne götürmemiz lazım bebeleri, var mı götüren?
Canim benim oglum emeklemedi, taytay durmuyordu hatta dogru düzgün siralamiyordu bile.
10 Aylikken birden top sevdasina yürüdü. Aktivte Masasinin basindaydi ilerde topu gördü ona dogru 8-9 adim tek basina yürüdü. Esimle bende sok olmustuk.
kapı çaldı şimdi milupadan d.günü hediyesi göndermişler hamileyken üye olmustum arada bişeyler yolluyolar saolsunlar :))) paketlenmiş karton kutu oyuncak sandım actım küçük kutu pipetli süt yanında da balon :)))))))) ilahi milupa ne gerek vardı
kapı çaldı şimdi milupadan d.günü hediyesi göndermişler hamileyken üye olmustum arada bişeyler yolluyolar saolsunlar :))) paketlenmiş karton kutu oyuncak sandım actım küçük kutu pipetli süt yanında da balon :)))))))) ilahi milupa ne gerek vardı
bende aptamil junior veriyorum ama pınarın devam sütünüde denemek istiyorum bitince.bu arada sabah kahvaltısını ayrı ayrı yiyen bebekler varmı denemedim gerçi bende daha bulamaç halinde yiyor doruk ben keçi sütüyle hazırlıyorum hiçbi zararınıda görmedim sanırım sütlere alarjisi olmıcak oğluumun.
yere çok sağlam basıyor güzelde sıralıyor hatta yere düşeni eğilip (tutunarak)alıyor kalkıyor ama hala cesaret yok herhalde taytay bile durmak istemiyor herhalde birden olcak.taytay durmadan yürürmü bilginiz varmı kızlar.
selam güzel anneler,şöleeee bi geçmiş yaptım (çok bakamadım ama )
yasemin geçmiş olsun Allah şifasını versin iklimin,
su çiceği aşısı yaptırdınızmı bizim dr ctesi yapalım dedi ?
slm arkidişler sizleri hergün takip etmeye çalışıyorum.uyku ve yeme problemimiz yok çok şükür gecede 1 kez uyanıyor.sizler gece sütü olarak ne veriyorsunuz ben hala aptamil veriyorum acaba bebek inek sütlerine geçmelimiyim.el hareketlerine ve taklitlerine bayılıyorum yaşını geçince birden değişti kuzum ama halaaa yürümüyor tek el tutup gezdiriyorum sık sık ama diğer elimi bırakacağımı anlasın hemen oturuyor :)bekliyoruz bakalım.bu arada bendeee istiyorum slaytta yer almak nereye foto göndercem.
Son 3 saattir dışardaydım, önemli bir yabancı misafire hediye almakla görevlendirildim, ayağımda topuklu botlarla koca bir avm'yi arşınladım, canım çıktı valla. Ama mesai saatinde dükkan dükkan dolaşmak da güzel oluyormuş, arada kendime bir gömlek bile aldım :)))
Uzun zamandır yazmıyordun Candan, hoşgeldin...
Benim Doruk da yürümüyor hala, az kaldı, belli, sürekli ayakta ve yürümek istiyor çünkü, ama en fazla iki adım atıp kalıyor, korkuyor belli...
Ben 10 gündür emzirmiyorum artık, gece yatmadan önce 170-180 cc aptamil junior içiyor, gece uyanınca da su veriyorum.
Slayt konusunda biraz hassasım ben. Geçen defa herkes profilinde paylaşınca çok fazla yayılmıştı, böyle birşeyi tercih etmediğimi hepiniz biliyorsunuz, kendi aramızda kalacaksa yer almak isterim tabi ama öncedki gibi olacaksa bizi affedin...
ne slaytı bu biri beni bilgilendirsinnn
bana da geldi onlardan hatta dün akşam oynarken balonla patladı :))) Sütü de içtik ohhh bedava gelmesi süper Hilal Pipetten bile içiyor sizinkiler? içiyor mu pipetten sütleri
aaa hayırlı olsunnbak hatırladım bende şimdi 2 hafta önce milupa aradı benide bende hamileyken üye olmuştum kaşık maması falan göndermişlerdi.neyse bayan doruğun d.gününü kutladı kilosunu boyunu sordu tavsiyelerde bulındu bayağı ilgilendi yani.dediki d.günü hediyesi gönderdik bi kaç güne adresinize gelir dedi .2 haftayı geçti noldu ki aceppp :44:
Ayşegül, ben de çok üzülüyorum kan alınırken ama Doruk'da demir eksikliği çıkmıştı, mecbur yaptırıcaz sayımı.
Hanifecim, hatırlıyorum slayt konusunun nasıl geliştiğini, açıkçası paylaşmak isteyenlere saygım sonsuz ama benim çocuğumun resminin tanımadığım insanların ekranında olmasını istemiyorum, seninle ilgisi yok arkadaşım, aklına bişey gelmesin.
Doruk'un sol gözyaşı kanalında tıkanıklık vardı, 4 aylıkken küçük bir operasyonla açılmıştı. O zamanki doktoru, bebeklere 1 yaşında rutin göz kontrolü yapıyoruz, getirirsiniz demişti, ben de o yüzden götürmek istiyorum.
Bu konuda fikir verebilecek en son kişi olmaya adayım, koca kişisi odundan bozma olduğu için, özel günlere önem vermez, benimde içimden gelmiyor artık sürpriz yapmak falan, ama mum ışığında yemek fikri güzelmiş, ben olsam birde ikimizin resimlerinden oluşan bir slayt hazırlar, dokunaklı müzikler eşliğinde izlettirirdim, uzun zamandır almak isteyipte alamadığı bir hediyeyi de alır yemek masasının köşesine koyardım, küçük küçük kağıtlara güzel notlar yazarak evin her köşesini gezdir akşam işten gelince, en sonunda yemek masasına gelsin, sende masada ol, başka da aklıma bişey gelmiyor..
Teşekkür ederim canım, Bizimde sorunlarımız var konuşamıyoruz pek.. bir adım atmak gerekiyor bu gün bir vesile olsun istiyorum. Fikirlerin süpermiş bu arada.. Bizim parçamızı hazırladım. düğünde ilk dans parçamızdı.. Eve girince o çalıyor olacak.. Benimki romantiktir aslında ama çok yorgun son günlerde birbirimize pek vakit ayıramıyoruz. Ama seviyorum kocamı..
selam güzel anneler,şöleeee bi geçmiş yaptım (çok bakamadım ama )
yasemin geçmiş olsun Allah şifasını versin iklimin,
su çiceği aşısı yaptırdınızmı bizim dr ctesi yapalım dedi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?