2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canim benim oglum emeklemedi, taytay durmuyordu hatta dogru düzgün siralamiyordu bile.
10 Aylikken birden top sevdasina yürüdü. Aktivte Masasinin basindaydi ilerde topu gördü ona dogru 8-9 adim tek basina yürüdü. Esimle bende sok olmustuk.

Biz de gelecek hafta yaptırıcaz su çiçeği aşısını...
Tam kan sayımı da yapılacak hatta.
Bir de göz kontrolüne götürmemiz lazım bebeleri, var mı götüren?

tamamen güvenilir elektrikli alet alabileceğim site önerebilecek olan var mı :86:

kapı çaldı şimdi milupadan d.günü hediyesi göndermişler hamileyken üye olmustum arada bişeyler yolluyolar saolsunlar :))) paketlenmiş karton kutu oyuncak sandım actım küçük kutu pipetli süt yanında da balon :)))))))) ilahi milupa ne gerek vardı

Biz de gelecek hafta yaptırıcaz su çiçeği aşısını...
Tam kan sayımı da yapılacak hatta.
Bir de göz kontrolüne götürmemiz lazım bebeleri, var mı götüren?

ya aslında ben de istiyorum kan sayımı kıyamıyorum ama ,yeni dogdugunda ben de hipotiroid var onada gectimi die kac kez alındı kan duygusal davranmayıp ctesi soraym dr a yine de
göz kontrolüne falan da gitmedik

ne güzelll :) tam biyolojik olarak bilmiyorum ama biyerde okumuştum beyinde küçük bi yer varmış o yer oluştuğu zaman bebekler yürümeye başlarmış yani sık sık yürütmek tabiki önemlidir ama o oluşmayınca allah yürü ya kulum demeince olmuyor işte.seninde dediğin gibi birden oluoyr.

bana da geldi onlardan hatta dün akşam oynarken balonla patladı :))) Sütü de içtik ohhh bedava gelmesi süper Hilal Pipetten bile içiyor sizinkiler? içiyor mu pipetten sütleri

aaa hayırlı olsunn bak hatırladım bende şimdi 2 hafta önce milupa aradı benide bende hamileyken üye olmuştum kaşık maması falan göndermişlerdi.neyse bayan doruğun d.gününü kutladı kilosunu boyunu sordu tavsiyelerde bulındu bayağı ilgilendi yani.dediki d.günü hediyesi gönderdik bi kaç güne adresinize gelir dedi .2 haftayı geçti noldu ki aceppp :44:

Benim kızım ek gıdaya geçtiğimizden beri ayrı ayrı yiyor kahvaltısını, hiç karışım olarak yemedi, yanında da bebek çayı yada ıhlamur içiyor..
Benim kızım, tay tay durmadan yürüdü mesela, 6,5 aylıkken emekledi, 7,5-8 aylıkken sıralıyordu, sonra elinden tuttuğumuz zaman kolayca yürüyordu, daha sonra ise kendiliğinde denemeler yaparak yürümeye başladı, sizinde az kalmış sadece biraz cesarete ihtiyacı var ama çok üstüne gitme yinede, oyunmuş gibi yap..

Teşekkürler Ayşegülcüm, ben bu hafta yaptıracaktım su çiçeği aşısını ama İklim grip olduğu için gribin geçmesini bekleyecez..

ne slaytı bu biri beni bilgilendirsinnn

daha öne yaptığım gibi bir de bir yaş slaytı yapalım diyorum daha doğrusu Yazgı yapsak mı dedi ben de güzel olur herkese bir soralım dedim...Burcu haklı aslında bize özel olsun demiştik sonra paylaşamıyoruz profilde diye çok istek oldu çoğunluk isteyince herkese açık oldu slaytlar...bence de başkası görmesin ama çoğunluk ne derse o....
herkes isterse mail adresimi yazarım foto yollamanız için.

bana da geldi onlardan hatta dün akşam oynarken balonla patladı :))) Sütü de içtik ohhh bedava gelmesi süper Hilal Pipetten bile içiyor sizinkiler? içiyor mu pipetten sütleri

Nihan da içiyor pipetle

27 mart kayıtlı d.günü milupanın sitesinde bak yeni geldi sizinkide gelir 1 kutu süt ve balon ben emziriyorum süt de hiç içmedik daha olmazsa ilk bunu içsin d.günü sütü :))

Şeyma, herşeyin orada olduğu siteden alıyorum bende, Burcu yazmış gerçi benden önce ama yinede yazayım dedim :)))

Slayt konusunda Burcu ya katılıyorum, herkesin görmesini bende istemem..

İklim de pipetle içebiliyor sütünü..

Milupa dan bize de gelmişti hediye paketi..

sLAYTA KATILMAK İSTEYENLERE BENCE ÖZEL MAİLLERİMİZ VERELİM HERKESE YOLLARSIN OLMAZMI CANIM FACE DEKİ 2010 MART ANNELERİNE SINIR KOYULDU DİYE HATIRLIYORUM OLMADI MI?

Ayşegül, ben de çok üzülüyorum kan alınırken ama Doruk'da demir eksikliği çıkmıştı, mecbur yaptırıcaz sayımı.

Hanifecim, hatırlıyorum slayt konusunun nasıl geliştiğini, açıkçası paylaşmak isteyenlere saygım sonsuz ama benim çocuğumun resminin tanımadığım insanların ekranında olmasını istemiyorum, seninle ilgisi yok arkadaşım, aklına bişey gelmesin.

Doruk'un sol gözyaşı kanalında tıkanıklık vardı, 4 aylıkken küçük bir operasyonla açılmıştı. O zamanki doktoru, bebeklere 1 yaşında rutin göz kontrolü yapıyoruz, getirirsiniz demişti, ben de o yüzden götürmek istiyorum.

Slm herkese...
Yarına misafir var, harıl harıl pasta börek yapıyodum. Kapı çaldı, bi baktım annem elinde bi sürü pastalarla gelmiş Çooook mutlu oldum ya.. Üstümden yük kalktı.. Canım annem:119:
Ya Pelin kemire kemire en sonunda TV kumandasını hakkın rahmetine kavuşturdu... Yeni kumanda alacaz onun da her yerini yalayıp salya yapacak!!!

Hııı ona ben de üyeyim hatta bi de annemin adına üye olmuştum ama hiç böyle şeyler gelmedi bize.. Bi zarf yollamışlar, içinde kuponlar var, bu kuponla migros tan süt bedava, mama %bilmem kaç indirimli fln yazıyo..
Yazıklar olsun Milupa! Bi balonu çok gördün bize! Kara Ambar Kamyoncular Derneği'ne şikayet edicem sizi!!!!

Son düzenleme:

Biz 6 aylıkken götürmüştük, 1,5 yaşında getirin birde demişlerdi, önümüzdeki aylarda götüreyim o halde bende, 5-6 yaşlarında tekrar götürecez birde tabii..

12. ayında yapmıştı dr umuz bize su çiçeği aşısını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…