2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sLAYTA KATILMAK İSTEYENLERE BENCE ÖZEL MAİLLERİMİZ VERELİM HERKESE YOLLARSIN OLMAZMI CANIM FACE DEKİ 2010 MART ANNELERİNE SINIR KOYULDU DİYE HATIRLIYORUM OLMADI MI?
canım sınırladık ama yine de sıkıntı var sanırım...KKdan olmayan kişiler öncesinde katılmış ya da birbirinden hoşlanmayanlar var...bunu üzülerek söylüyorum....sen çık da denmez artık ki ölürüm de diyemem...maile eklenmez ancak bir yere yüklerim herkes kendi bilgisayarına indirir..

yok canım farklı bir şey düşünmedim...ki çok haklısın...

ayy çok özendim...annemi özledim(

sana katılıyorum canım benim Facedeki KK olayına :) benim faceden alabilirsin resimleri balım...Sen yap canım benim .

Evlilik yıldönümüz kutlu olsun, nice mutlu yıllarınız olsun, güzel bir gece geçirirsiniz umarım...

Yok Hanifem, öyle bir şeye gerek yok zaten... Bu konuda hassasiyeti olanlar, paylaşımlarını grup üzerinden değil, özelleştir kısmını kullanarak yaparlar olur biter.

Allah kavuştursun anneciğine, bu aralar görüşme ihtimaliniz yok mu?

kıymet ben zaten beğenmedim hediyelerini ilk d.günü süt mü yollanır 2-3 parca lego bari yollayın dimi ama :)

Lego deyince aklıma geldi, geçenlerde Bim'den bi oyuncak aldım. İç içine konulan kaplar, ters çevirip büyükten küçüğe üst üste koyunca kule oluyo.
Aman yarabbi!!! Pet şişe ve laptop kablosundan başka hiç bişeyle oynamayan çocuğum ( ha bi de terliklerden başka!) bu kaplara bayıldı Valla oyuncak die dünyanın parasını vermeye gerek yokmuş bunu anlamış oldum..

annenin yerini kimse tutmaz ama haklısın en yakınlarından destek görmek lazım..eşimden Allah razı olsun....

doğru...zaten karışmıyorum gruba pek paylaşımda yok zaten.sadece yeni sitekler gelince burdaki nicklerini soruyorum cevap verenleri onaylıyorum.
amin inşallah...1 ay sonra göreceğim inşallah annemi ve babamı...19 Mayıs perşembeye geliyor cuma da tatil olacak haftasonuyla 4 gün ediyor..Trabzon'a gideceğiz biz de

ağlatmayın beni anne diyince akan sular durur bende
Artık sizede bir ANNESİNİZ o yüzden güçlü olun benim annem güçlüydü bende onun gibi olmak istiyorum ve olmayada çalışıyorum

19 Mayıs'ı ben de dört gözle bekliyorum, cumayı izin alıp uzun bir aradan sonra 4 gün kuzuyla baş başa olacaz Allah kısmet ederse...

Artık sizede bir ANNESİNİZ o yüzden güçlü olun benim annem güçlüydü bende onun gibi olmak istiyorum ve olmayada çalışıyorum

Valla ben ağladım bile...
Allah sabır versin Ayfercim, mekanı cennet olsun anneciğinin...

Sağol canım.. hepimiz eşlerimiz ve bebişlerimizle güzel günler görürüz inşallah..
canım nice mutlu huzurlu yıllarınız olsun inşallah:))
Eskidik biz, 2004 ekim'de evlendik, 6,5 oldu
10 yıldır hiç ayrılmadan beraberiz.
Adam beni 3,5 yıl oyaladı yani
maşallah Allah ayırmasın...biz 3 yıldır evliyiz ama 8 yıldır beraberiz..beni 5 yıl oyalamış derdim ama bunun 4 yılında öğrenciydik zaten

tabi..oynasın kuzum mis gibi:))

evet canım...Allah yardım etsin bize bu zor görevde...güç kuvvet versin hepimize..

aslında itiraf etmek gerekirse ben baba aşığıyımdırikisi de çok özeldir benim için aileme çok büyük bir düşkünlüğüm var ama babam resmen ilk aşkımdır

Evet Yasemin, ve o desteği hep anneler gösteriyo saolsunlar.. Onun için cennet annelerin ayakları altında ya... Annem gibi bi anne olabilmeyi o kadar çok istiyorum ki

sağol canım..1 ayım var inşallah kavuşmaya:))

güzel olacak 19 Mayıs..inşallah hava da güzel olur o zamana:))

Amin, sağol canım, cümlemizi...
Sizinki sayılmaz.
Benim eşim benden 5 yaş büyük zaten, tanıştığımızda o çoktan mezun olmuştu, 1 sene sonra da ben mezun oldum. Yok yok, resmen oyaladı bu adam beni, ben dedim zaten hadi evlenmiyor muyuz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…