- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.301
canım sınırladık ama yine de sıkıntı var sanırım...KKdan olmayan kişiler öncesinde katılmış ya da birbirinden hoşlanmayanlar var...bunu üzülerek söylüyorum....sen çık da denmez artık ki ölürüm de diyemem...maile eklenmez ancak bir yere yüklerim herkes kendi bilgisayarına indirir..sLAYTA KATILMAK İSTEYENLERE BENCE ÖZEL MAİLLERİMİZ VERELİM HERKESE YOLLARSIN OLMAZMI CANIM FACE DEKİ 2010 MART ANNELERİNE SINIR KOYULDU DİYE HATIRLIYORUM OLMADI MI?
Ayşegül, ben de çok üzülüyorum kan alınırken ama Doruk'da demir eksikliği çıkmıştı, mecbur yaptırıcaz sayımı.
Hanifecim, hatırlıyorum slayt konusunun nasıl geliştiğini, açıkçası paylaşmak isteyenlere saygım sonsuz ama benim çocuğumun resminin tanımadığım insanların ekranında olmasını istemiyorum, seninle ilgisi yok arkadaşım, aklına bişey gelmesin.
Doruk'un sol gözyaşı kanalında tıkanıklık vardı, 4 aylıkken küçük bir operasyonla açılmıştı. O zamanki doktoru, bebeklere 1 yaşında rutin göz kontrolü yapıyoruz, getirirsiniz demişti, ben de o yüzden götürmek istiyorum.
Slm herkese...
Yarına misafir var, harıl harıl pasta börek yapıyodum. Kapı çaldı, bi baktım annem elinde bi sürü pastalarla gelmişÇooook mutlu oldum ya.. Üstümden yük kalktı.. Canım annem:119:
Ya Pelin kemire kemire en sonunda TV kumandasını hakkın rahmetine kavuşturdu... Yeni kumanda alacaz onun da her yerini yalayıp salya yapacak!!!
Hııı ona ben de üyeyim hatta bi de annemin adına üye olmuştum ama hiç böyle şeyler gelmedi bize.. Bi zarf yollamışlar, içinde kuponlar var, bu kuponla migros tan süt bedava, mama %bilmem kaç indirimli fln yazıyo..
Yazıklar olsun Milupa! Bi balonu çok gördün bize! Kara Ambar Kamyoncular Derneği'ne şikayet edicem sizi!!!!
canım sınırladık ama yine de sıkıntı var sanırım...KKdan olmayan kişiler öncesinde katılmış ya da birbirinden hoşlanmayanlar var...bunu üzülerek söylüyorum....sen çık da denmez artık ki ölürüm de diyemem...maile eklenmez ancak bir yere yüklerim herkes kendi bilgisayarına indirir..
ayy çok özendim...annemi özledim(
Teşekkür ederim canım, Bizimde sorunlarımız var konuşamıyoruz pek.. bir adım atmak gerekiyor bu gün bir vesile olsun istiyorum. Fikirlerin süpermiş bu arada.. Bizim parçamızı hazırladım. düğünde ilk dans parçamızdı.. Eve girince o çalıyor olacak.. Benimki romantiktir aslında ama çok yorgun son günlerde birbirimize pek vakit ayıramıyoruz. Ama seviyorum kocamı..
tebrik ederim canım,nice yıllara inşallah
canım sınırladık ama yine de sıkıntı var sanırım...KKdan olmayan kişiler öncesinde katılmış ya da birbirinden hoşlanmayanlar var...bunu üzülerek söylüyorum....sen çık da denmez artık ki ölürüm de diyemem...maile eklenmez ancak bir yere yüklerim herkes kendi bilgisayarına indirir..
yok canım farklı bir şey düşünmedim...ki çok haklısın...
Sağol canım.. hepimiz eşlerimiz ve bebişlerimizle güzel günler görürüz inşallah..
Nice yıllar Sibelcim. Kaç yıl oldu?
Diğer bacılar sizin kaçıncı yılınız bu arada?
Rica ederim, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ve umarım çok güzel şeylere vesile olur bu gece, herşey gönlünce olsun..
Hanife, annemi özledim diye yazdın, içimi parçaladın valla, ama Kıymete katılıyorum ne mutlu ki uyumlu bir eşin var ve sana destek oluyor, annenle en kısa zamanda görüşmen kavuşman dileğiyle..
Kıymetcim, annenden Allah razı olsun, hakkaten böyle günlerde bir destek çok önemli..
kıymet ben zaten beğenmedim hediyelerini ilk d.günü süt mü yollanır 2-3 parca lego bari yollayın dimi ama :)
Nice yıllar Sibelcim. Kaç yıl oldu?
Diğer bacılar sizin kaçıncı yılınız bu arada?
Allah herkese avunacağı bişeyler veriyo Hanife.. Annen uzakta ama eşin yanında ve ne şanslısın ki sana her konuda destek oluyoBenim eşim hiç bişeye elini sürmediği için annem saçını süpürge ediyo..
Yok Hanifem, öyle bir şeye gerek yok zaten... Bu konuda hassasiyeti olanlar, paylaşımlarını grup üzerinden değil, özelleştir kısmını kullanarak yaparlar olur biter.
Allah kavuştursun anneciğine, bu aralar görüşme ihtimaliniz yok mu?
annenin yerini kimse tutmaz ama haklısın en yakınlarından destek görmek lazım..eşimden Allah razı olsun....
doğru...zaten karışmıyorum gruba pek paylaşımda yok zaten.sadece yeni sitekler gelince burdaki nicklerini soruyorum cevap verenleri onaylıyorum.
amin inşallah...1 ay sonra göreceğim inşallah annemi ve babamı...19 Mayıs perşembeye geliyor cuma da tatil olacak haftasonuyla 4 gün ediyor..Trabzon'a gideceğiz biz de
ağlatmayın beni anne diyince akan sular durur bende
Artık sizede bir ANNESİNİZ o yüzden güçlü olun benim annem güçlüydü bende onun gibi olmak istiyorum ve olmayada çalışıyorum
canım nice mutlu huzurlu yıllarınız olsun inşallah:))Sağol canım.. hepimiz eşlerimiz ve bebişlerimizle güzel günler görürüz inşallah..
maşallah Allah ayırmasın...biz 3 yıldır evliyiz ama 8 yıldır beraberiz..beni 5 yıl oyalamış derdim ama bunun 4 yılında öğrenciydik zatenEskidik biz, 2004 ekim'de evlendik, 6,5 oldu
10 yıldır hiç ayrılmadan beraberiz.
Adam beni 3,5 yıl oyaladı yani
Lego deyince aklıma geldi, geçenlerde Bim'den bi oyuncak aldım. İç içine konulan kaplar, ters çevirip büyükten küçüğe üst üste koyunca kule oluyo.
Aman yarabbi!!! Pet şişe ve laptop kablosundan başka hiç bişeyle oynamayan çocuğum ( ha bi de terliklerden başka!) bu kaplara bayıldıValla oyuncak die dünyanın parasını vermeye gerek yokmuş bunu anlamış oldum..
ağlatmayın beni anne diyince akan sular durur bende
Artık sizede bir ANNESİNİZ o yüzden güçlü olun benim annem güçlüydü bende onun gibi olmak istiyorum ve olmayada çalışıyorum
Rica ederim, evlilik yıldönümünüz kutlu olsun ve umarım çok güzel şeylere vesile olur bu gece, herşey gönlünce olsun..
Hanife, annemi özledim diye yazdın, içimi parçaladın valla, ama Kıymete katılıyorum ne mutlu ki uyumlu bir eşin var ve sana destek oluyor, annenle en kısa zamanda görüşmen kavuşman dileğiyle..
Kıymetcim, annenden Allah razı olsun, hakkaten böyle günlerde bir destek çok önemli..
19 Mayıs'ı ben de dört gözle bekliyorum, cumayı izin alıp uzun bir aradan sonra 4 gün kuzuyla baş başa olacaz Allah kısmet ederse...
Valla ben ağladım bile...
Allah sabır versin Ayfercim, mekanı cennet olsun anneciğinin...
canım nice mutlu huzurlu yıllarınız olsun inşallah:))
maşallah Allah ayırmasın...biz 3 yıldır evliyiz ama 8 yıldır beraberiz..beni 5 yıl oyalamış derdim ama bunun 4 yılında öğrenciydik zaten
tabi..oynasın kuzum mis gibi:))
evet canım...Allah yardım etsin bize bu zor görevde...güç kuvvet versin hepimize..
aslında itiraf etmek gerekirse ben baba aşığıyımdırikisi de çok özeldir benim için aileme çok büyük bir düşkünlüğüm var ama babam resmen ilk aşkımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?