- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.321
Amin, sağol canım, cümlemizi...
Sizinki sayılmaz.
Benim eşim benden 5 yaş büyük zaten, tanıştığımızda o çoktan mezun olmuştu, 1 sene sonra da ben mezun oldum. Yok yok, resmen oyaladı bu adam beni, ben dedim zaten hadi evlenmiyor muyuz diye
Densizliğimin kusuruna bakma nolur Ayferağlatmayın beni anne diyince akan sular durur bende
Artık sizede bir ANNESİNİZ o yüzden güçlü olun benim annem güçlüydü bende onun gibi olmak istiyorum ve olmayada çalışıyorum
sağol canım..1 ayım var inşallah kavuşmaya:))
güzel olacak 19 Mayıs..inşallah hava da güzel olur o zamana:))
çok güldüm ya ...senin gibi biri oyalanır mı hiç...vardır başka bir sebei:))
eşimin benden yaşça büyük olmasını isterdim hep...eşimle yaşıtız ama yaşından büyük bir olgunluğu var çok şükür...
bende aptamil junior veriyorum ama pınarın devam sütünüde denemek istiyorum bitince.bu arada sabah kahvaltısını ayrı ayrı yiyen bebekler varmı denemedim gerçi bende daha bulamaç halinde yiyor doruk ben keçi sütüyle hazırlıyorum hiçbi zararınıda görmedim sanırım sütlere alarjisi olmıcak oğluumun.
yere çok sağlam basıyor güzelde sıralıyor hatta yere düşeni eğilip (tutunarak)alıyor kalkıyor ama hala cesaret yok herhalde taytay bile durmak istemiyor herhalde birden olcak.taytay durmadan yürürmü bilginiz varmı kızlar.
hoşbuldummmannem vardı okuyordum sadece.dorukta hep yürütülmek istiyor bide giderken hadihadi diyor :)yatmadan önce çok tok olduğu halde 9.5 yatıyor 2 gibi uyanıyor ve kesinlikle suya kanmıyor acayip aç bi şekilde uyanıyor.sonra sabah 10 a kadar uyuyor.sanırım bi süre daha gece sütlerine devam etcez.
biran bunları ben yazmışım gibi geldi serhanı anlatmışsın aynı şekilde tek fark serhan sabah 7 de ayakda
az önce pat diye çıkıverdim alt komşum parka çıkıyoruz dedibizde gittik biraz sallandık ata bindik elinden tutup yürüttüm sürekli herşey güzeldiki
bi kadın geldi 7 haftalık hamileymiş allah sağlıkla sonuna eriştirsin neyse alt komşunun bızdığı yürüyo serhanıda ben yürütüyorum kadın dedi ne kadar dedim 13 aylık olacak yürümüyomu dedi yok dedim ee bu kız ondan küçük o yürüyo dedi seninki tembelmiş yok ayağı içe basıyo olabilirmiş bacakları kuvvetsiz olabilirmiş falan falan bende dedim çocuk doktorumusun sen yoo dedi ne biliyim öyle konuşuyosunda dedim sonra komşum ortamı yumuşatmak için o tosuncuk benim kız az kilolu ondan çabuk yürüdü falan dedi bende olurmu hiç canım her bebek farklıdır ayrıca kızın hiçde zayıf değil dedim sonrada kadına dönüp inşallah sizin bebeğinizin böyleproblemleri olmaz da çabuk yürür dedim herkes prof herkes herşeyi biliyo işte böyleleri insanı çileden çıkarıyo sanane benim çocuğumdan sanki sana fikrini soran oldu
Çıkma vakti gelmiş, hepinize iyi akşamlar, annem İklim le baş edememiş bugün, telefon etti ağlamaklıydı, çok mızmızmış ve hiçbir şey yememiş, ilaçları da içirememiş annem, gideyim de yavruma sarılayım bir, belki benim elimden yemek istiyordur :))
hakikaten çok kızmışsın haklısında bazen bize de derler iştah açısından Hilal'in yediklerini göründe ondan sonra konuşun derim bende...Hiç birseye hayır demez ve yer ama dişler onu mahvetti ve çok hareketli kuzum iştahımız az ve sık yiyor ama 10 kg'yuz bizde ...Yürüme olayına sıkma canım benim paşam yürü sen meraklanma....
Ayfercim, mekanları cennet olsun, bazılarımız şanssız olabiliyor bu konuda ama Allah ın bir bildiği var ki onları bizden aldı diye düşünüyorum, biliyorsun benim babamda yok, eksikliğini sürekli hissediyorum, dün gibi gözümün önünde vefat ettiği an, herşey biz insanlar için, kabullenmesi zor olsa da gün gelecek hepimiz yaşayacağız bu duyguyu((
Seyhan, o çok bilmiş prof. geçinen insanlar beni de deli ediyor malesef, 14 aylık olmuş hala niye dişi yokmuş, niye çıkmamışmış, hamile iken sütü az mı içtin diye soran bile oldu, bende artık takmıyorum, takma diş yaptıracam sizin için diye dalga geçiyorum, sende geç dalganı boşveerrr...
Çıkma vakti gelmiş, hepinize iyi akşamlar, annem İklim le baş edememiş bugün, telefon etti ağlamaklıydı, çok mızmızmış ve hiçbir şey yememiş, ilaçları da içirememiş annem, gideyim de yavruma sarılayım bir, belki benim elimden yemek istiyordur :))
Hepinize iyi akşamalar kuzumla kucaklaşma vakti gelmiştir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?