2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok güldüm ya ...senin gibi biri oyalanır mı hiç...vardır başka bir sebei:))
eşimin benden yaşça büyük olmasını isterdim hep...eşimle yaşıtız ama yaşından büyük bir olgunluğu var çok şükür...

ağlatmayın beni anne diyince akan sular durur bende
Artık sizede bir ANNESİNİZ o yüzden güçlü olun benim annem güçlüydü bende onun gibi olmak istiyorum ve olmayada çalışıyorum
Densizliğimin kusuruna bakma nolur Ayfer Yazdıktan çok çok sonra farkettim((( Rabbim geride kalanlara uzun ömürler versin

sağol canım..1 ayım var inşallah kavuşmaya:))

güzel olacak 19 Mayıs..inşallah hava da güzel olur o zamana:))

İnşallah... Güneş görsün artık bebeler...

Ayy bu şaşkın ben hayatta evlenmem, evliliği mantıklı bulmuyorum falan diyordu, sonra birden kendini takım elbise giymiş, mor bir suratla bizim evdeki kız isteme töreninde buldu Aradaki zaman dilimini hatırlamıyormuş, öyle diyor. Bak yine kahkaha attım gözümün önüne gelince

evet canım...Allah yardım etsin bize bu zor görevde...güç kuvvet versin hepimize..

aslında itiraf etmek gerekirse ben baba aşığıyımdırikisi de çok özeldir benim için aileme çok büyük bir düşkünlüğüm var ama babam resmen ilk aşkımdır
[/QUOTE]

bende baba aşığıydım işten gelmesini dört gözle beklerdik küçükken onu gördüğüm an nasıl mutlu olurdum anlatamam ve babam işten geldiğinde hep bize bişeyler alırdı ....Bende baba aşığıydım maç seyrederdik beraber okey oynardık kedilerimizi yıkardık babamla balık yapardık ben salata babamla bişeyler yapmayı çok severdim...Nur içinde yatırsın rabbim CANIM ANNEM -BABAM
ANNEM gibi Güçlü ve pratik olmak içinde elimden geleni yapmaya çalışıyorum annem heyecanlıdır ama o heyecanlık-telaşlık huyunu almamışım ...Babama fiziksel olarak benzerim eller ayaklar kaş yapımız bile ..Yemek konusunda da annem herşeyi ondan öğrendim kimseye muhtaç bırakmadılar çok şükür her işimizi kendimiz yapmışısızdır:2::2::2:

biran bunları ben yazmışım gibi geldi serhanı anlatmışsın aynı şekilde tek fark serhan sabah 7 de ayakda
az önce pat diye çıkıverdim alt komşum parka çıkıyoruz dedibizde gittik biraz sallandık ata bindik elinden tutup yürüttüm sürekli herşey güzeldiki
bi kadın geldi 7 haftalık hamileymiş allah sağlıkla sonuna eriştirsin neyse alt komşunun bızdığı yürüyo serhanıda ben yürütüyorum kadın dedi ne kadar dedim 13 aylık olacak yürümüyomu dedi yok dedim ee bu kız ondan küçük o yürüyo dedi seninki tembelmiş yok ayağı içe basıyo olabilirmiş bacakları kuvvetsiz olabilirmiş falan falan bende dedim çocuk doktorumusun sen yoo dedi ne biliyim öyle konuşuyosunda dedim sonra komşum ortamı yumuşatmak için o tosuncuk benim kız az kilolu ondan çabuk yürüdü falan dedi bende olurmu hiç canım her bebek farklıdır ayrıca kızın hiçde zayıf değil dedim sonrada kadına dönüp inşallah sizin bebeğinizin böyleproblemleri olmaz da çabuk yürür dedim herkes prof herkes herşeyi biliyo işte böyleleri insanı çileden çıkarıyo sanane benim çocuğumdan sanki sana fikrini soran oldu

hakikaten çok kızmışsın haklısında bazen bize de derler iştah açısından Hilal'in yediklerini göründe ondan sonra konuşun derim bende...Hiç birseye hayır demez ve yer ama dişler onu mahvetti ve çok hareketli kuzum iştahımız az ve sık yiyor ama 10 kg'yuz bizde ...Yürüme olayına sıkma canım benim paşam yürü sen meraklanma....

Ayfercim, mekanları cennet olsun, bazılarımız şanssız olabiliyor bu konuda ama Allah ın bir bildiği var ki onları bizden aldı diye düşünüyorum, biliyorsun benim babamda yok, eksikliğini sürekli hissediyorum, dün gibi gözümün önünde vefat ettiği an, herşey biz insanlar için, kabullenmesi zor olsa da gün gelecek hepimiz yaşayacağız bu duyguyu ((

Seyhan, o çok bilmiş prof. geçinen insanlar beni de deli ediyor malesef, 14 aylık olmuş hala niye dişi yokmuş, niye çıkmamışmış, hamile iken sütü az mı içtin diye soran bile oldu, bende artık takmıyorum, takma diş yaptıracam sizin için diye dalga geçiyorum, sende geç dalganı boşveerrr...

Çıkma vakti gelmiş, hepinize iyi akşamlar, annem İklim le baş edememiş bugün, telefon etti ağlamaklıydı, çok mızmızmış ve hiçbir şey yememiş, ilaçları da içirememiş annem, gideyim de yavruma sarılayım bir, belki benim elimden yemek istiyordur :))

oyyy yawrum benim kıyamam kuzuma hasta yaa kuzum ondandır iştahsız oluyorlar canım benim

ben neye kızıyorum sanki çocuklarımızı bizden iyi tanıyorlar da akıl veriyorlar bu insanlar niye böyle anlamam herşeye yorum yapmak zorundalar sanki ben memnunum çocuğumdan sana ne oluyo
amann neyse yarın doğum yapsın onuda görürüz böyle şeyler söylendiğinde kendisine bakalım ne hissedecek

canım benim yaa evet annesi seni bekliyordur öp benim için boncuğu

Günaydıııınnn,
Dün sohbet erken bitmiş, şaşırdım :)
Seyhancığımı kızdırmışlar, boşveeer, sen çocuğunun sağlıklı olduğunu biliyor musun, biliyorsun, gerisi önemli değil...
Dün akşam babamız erken geldi, ben de pek yapmadığım bir şey yaptım, verdim kuzuyu babasına, sevdiğim tek diziyi izledim. Arada uyuttum, gelim devam ettim, sonra da uykum kaçtı uyuyamadım, maymun gibiyim.
Şimdi makyaj yapayım, kahvaltı edeyim, biraz çalışayım, bugün müdürüm yok, bol bol burdayım inşallah...

günaydıııııııııııınnnnnnnnnnn,,,,,,,,,,

nasılsınız ????

ben çok uykusuzum selin geceleri resmen yarım kilodan fazla süt içiyor ne olacak bu durum bilemiyorum günlük şişe sütler var ya 500 cc onlardan bi tane bitiyor sabaha kadar ve dün gece fazlasınıda içti sabaha kadar uyumadık birlikte ki saat dokuz buçukta çorba içirmiştim birazda yoğurt evrmiştim ,,, yani aç olamaz ama süğte bayılıyor ,,,

sizin bebekler nasıl bu konuda ? ben aptamil in devam sütünü aldım ama onu süt kadar sevmiyor ??

günaydın:)
yine yorgun ve uykusuzum..önce dün yazdıklarınıza cevap veremedim..birden sıkıştı işler kusura bakmayın..bugün ne olur bilemem toplantı da var burası kalabalık olacak..
oğluşun burnu akıyordu sabah bir de ona moralim bozuldu..hemen buhar mak. açtım ventoline verdim annem de su buharı verecek umarıp krup olmaz..sanırım dünkü misafirden bulaştı.anlamıyorum neden bebek olan eve hasta hasta gelirsiniz..gıcık oluyorum böylelerine..

günaydınlaaaarrr
mert 4 gündür uyutmuyor beni bugün bi dalgınlıkla bi hata yapmam inşallah,patrondan nezamandır fırça yemiyordum
seyhancım canını sıkma arkadaşım.ağzı olan konuşuyo, mertin bıyıkları var biraz, eşimin abisi hazır mamalar hormon bozukluğuna yol açıyo ondanmı bıyıklı bu çocuk demişti,daha 6 aylıkken kayınvaldem mertin böbrek taşı için kansızlık böbrek taşı yaparmış diye garip bir yaklaşımda bulunup beni dellendirmişti üstelik tam tersi demir fazlası taş yaparmış ben ağızlarının payını direk veriyorum öyle durumlarda tabi espiriyle karışık, arada eşimin hatırı var, ne demişler itin hatırı yoksa sahibinin hatırı var heee de geç bozma moralini
iklim,yağmur ve melike kuzum nasıl oldular acaba iyilerdir inşallah
fatma mertte bu hafta memeye düştü iyice emmeden tekrar uyumuyo,napıcaz bilmiyorum

Günaydın herkese;
Bugün sessiz burası
Selin kuzuma fazla verme süt bağırsakları bozulur onun dışında başka bir şeyler dene Normalde günlük süt ihtiyacı 500 ml bir gece de kuzum ne yapıyorsun sen öyle ...Emmiyor değil mi artık seni Fatmacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…