2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Tencere tava plastik kap kacak keronun en sevdiği oyuncakları zaten

Kardeşimin arkadaşının 3 yaşında çocuğu var, sadece hafta sonları annesinden alıyor çocuğu ve kardeşime diyormuş ki hafta sonu bakmak bile zor geliyor,dizi izlerken falan hiç ilgilenmiyormuş çocukla

Biz de gelecek hafta yaptırıcaz su çiçeği aşısını...
Tam kan sayımı da yapılacak hatta.
Bir de göz kontrolüne götürmemiz lazım bebeleri, var mı götüren?

göz kontrolü 2 yaşında diye biliyordum biz de haftaya su çiçeği yaptıracağız,kan sayımını da sırf ağlamasın diye yaptıramıyorum

Bize de geldi,bi sürü indirim kuponumuz var işe yarıyor valla:)

Eskidik biz, 2004 ekim'de evlendik, 6,5 oldu
10 yıldır hiç ayrılmadan beraberiz.
Adam beni 3,5 yıl oyaladı yani

Benim eşim beni 5.5 yıl oyaladı, evlenelim diye ağlardım ben (ne gerek varsa ne salakmışım),en sonunda sen sağ ben selamet demeye başlayınca kendini söz töreninde halının motiflerini ezberlerken buldu

Herkese günaydın
dün çok yoğundum bakamadım bile foruma.
Dün bir tedarikçi geldi tanıştık sohbet ederken birden kahve içer misiniz sizde bişey var fal bakmak istiyorum dedi, tabi ben şok! neyse içtim kahveyi kız bayağı bişey bildi ve kendinizi okutun sizde ne olduğunu anlamadığım bişey var dedi ve gitti, akşam bende bir baş ağrısı öyle böyledeğil ve sabaha kadar geçmedi,işe geldim bizim çaycı ablaya kendimi bi okuttum ağrı uçtu gitti, neydi bu şimdi???:26:

Fatmacım, gece aklıma geldin napıyor bu kız diye, ne iyi ettin de yazdın.
Bir gecede 500 ml süt çok fazla, su ile falan takviye etmeye çalış ve biraz ağlamasını, uyumamasını göze alarak vermemeyi dene derim ben. Bu kadar küçük çocukta bu kadar fazla inek sütü demir eksikliğine de yol açabilir diye biliyorum hatta. Ben gece yatırmadan önce 180 cc içiriyorum, saban 8.30'a kadar onunla uyuyor, sadece su içiyor aralarda.

Tanya, Özgür'e de geçmiş olsun, sadece burun akıntısıyla kalır inşallah...

Göz kontrolü konusu, her şeyde olduğu gibi doktordan doktora değişiyor anlaşılan.
Kan sayımı için, demir eksikliği olmasa ben de yaptırmazdım, çocuk sağlıklıysa zırt pırt deldirmenin anlamı yok gerçekten.
Valla bahsettiğin türde annelerin çok şey kaybettiğini ve ilerde çok pişman olacaklarını düşünüyorum ben, 15 yıl sonra bol bol dizi izleyebilecekler ama bebeklik-çocukluk hiç geri gelmeyecek.

Bana niye hiç böyle tedarikçiler gelmiyor bea, balta balta adamlar geliyor
Şaka bir yana, hatun epey çılgınmış, korkarım ben böyle şeylerden, baktırma bi daha :18
:

GÜNAYDIN ANNELERRRR
burda havalar hepten sapıttı dün nası bir yağmur yağdı üstüne dolu yağdı üstüne kar bile yapdıdağlarda kar var en son 15 sene önce yaşmıştı sanırım allahtan yerler ıslaktı tutmadı ben çocukken yağmıştı da 1 hafta elektrikler kesilmişti okullar tatil edilmişti bütün kar 10 cm deildi ama hayat felç olmuştu
tabi bu hava değişikliği kuzuyu çarptı havalar ısınınca yorganları kaldırmıştık dün çıkardım tekrar ama yetmedi kuzum hep üstünü açtı dondu tabi sürekli üşüdü uyandı bizde yanımıza aldık ısıttık aramızda da ööle yudu sabah burnu akıyodu üşütmez umarım
Kan sayımı konusundada bizim doktor kansızlığı doknarak anlıyor dalağı 2 cm içerdemiymiş dışarda mıymış ööle anlamıştı da tahlil istemeden kansızlık var damlaverelim demişti deldirmiyorum ii oluyo göz kontrolü için de cumartesiye randevu alayım benimde ne zamanır aklımdaydı

yazın eltim yazlığa taşınıyor kayınvalidemlerle aynı sitede oturuyorlar eser dün itibariyle ya kreş ayarla yada annemlere taşınıyoruz başka şansımız yok dedi sinirden gözlerim doldu ama yapacak bişey yok esere kızdım ama aslında onun da yapabileceği bişey yok kreşe gönderemiyeceğime göe bu yaşta kuzumu mecburen yazın kaynanaya taşınıyoruz allahım sen sabır ver bana 3 ay

canım özgür hala emiyor o nedenle süt vermiyorum geceleri.ama devam sütünde hiçbir markayı içmiyor çok uğraştım olmadı..inek sütünü ben yokken annem vermeye başlamış ve onu içiyor dediğin gibi..çok değil ama 50cc falan.

inşallah..teşkür ederim:)

Son düzenleme:
Günaydınlar kızlarrr....
Bizim kabus dolu geceler şimdilik bitmiş görünüyor çok şükür 4 diş oldu beşinci patlamış altıncı da epey kabarmış boşa değilmiş yani...
Burcu, Aylin heççç kasmayın beni geçemezsiniz biz 99'dan beri beraberiz 2008'de evlendik Nişanlanacağımız zaman arkadaşları davet edince dalga geçiyolardı "biraz acele etmiyomusunuz biraz birbirinizi tanısaydınız" diyee yaaa...beterin beteri var haline şükret dostum...heee mokmu varmış evlenmekde dersennnn....boşluğu tamamlayınız

he hee dur en komik kısmı atlamışım biz yaklaşık 7 sene falan beraberdik bu askere gitti dönmesine 1 ay falan var ben de hani ne zaman yaparız söz nişan falan didim bana demez mi ki sen beni evliliğe zorluyosun ne bu acele vs..herif bana sanki 7 yıl değilde 7 aydır berabermişiz de ben onu kapaklamaya! çalışıyomuşum gibi davrandı..ben naptım peki? sepet havası anında terkettim..askerden döndü kapımda yattı aylarca öyle affettim bu sefer o beni evlenmeye ikna etmeye çalıştı...bozmayın ulen kafamııı çok fena yaprım işte böleee

Son düzenleme:

ya evet banada çok fazla geliyor ve işin kötü yanı selin sütü ok adar çok seviyorki çorbasını içiyor kahvaltısını yapıyor ve gün içinde ver eline biberonu gene su niyetinie içsin ama tabi olabildiğince kaçınıyorum bu durumdan,,, gece su vermeyi deneyeyim ama kanacağını hiç sanmıyorum biboronu kendi eliyle tutuyor bana bile tutturmuyor ve bitene akdarda bırakmıyor bazen az dolduruyorum ki uyusun diye ağlamaya başlıyor istediği miktarda içemediğinde acaba sütü biraz unutturup milupayı versem ? daha mı iyi olur demir eksikliği içinde takivyeleri fazla değil mi onların ?

facede konuştuğumuz gibi telkin et canım kendini görme duyma aldırma hani işler vardır salla başını al maaşını mantığı olan o misal :):))

bizim kız herşeyi bi abartılı yapıyor zaten yawww :)

Bana da hep ilginç ilginç tipler geliyor ayrıca hatta çok yakışıklı tedarikçiler geliyor yahuuu

Allah kolaylıklar ve sabır versin arkadaşım

dr adanışssan günlük vermen gereken miktar konusunda? bizim dr daha başlama zaten emiyor dedi mesela..ama memeyi çok aradığında annem veriyor gün içinde..
bizim kız herşeyi bi abartılı yapıyor zaten yawww :)

sütü bol içiyorsa belki uzun boylu bir hatun olur ilerde:)

evlilik konusunda en hızlı benim galiba bir ay sonra evlenme teklifi aldım,2. ayda istediler,nişan taktık,6. ayda evlendik:123:

sütten korkan biri daha. ya nolcvak wer içsin bu doktorlar sizi amma tırsıtmış yaa. melikede çok sewiyor artı ben demir ilacı wermiyorum geçen kan sayımı yaptırdım hayet iyi çıktı. süt gibisi warmı. kalsiyum deposu.. kemikleri güçlü olur boyu uzar dişleri güçlü olur. devam sütüymüş.. bırak bi şunu wer içsin kuzucuk ya aaa:)

günaydın bu arada. kötü bi gece geçirdik melike çok fena öksürüyor balgam geliyo cıkaramıo ve kusuo gece bü kustu mide özsuyuna kadar ne war ne yok boşalttı kuzucum. burun açıcı damlatıp yatmıştım kafi gelmemiş sanırım babamız yatarken gene damlattık ondan sonra rahat uyudu keşke daa önce damlatsaydım 3 dk ya bi öksürdü uyuyamadı yawrum kahvaltısınıda yapmadı sadece çorba içio onuda binbir oyunla bi an önce iyileşseydik sodlu gitti kuzum bi damla bişi zaten(

evlilik konusunda en hızlı benim galiba bir ay sonra evlenme teklifi aldım,2. ayda istediler,nişan taktık,6. ayda evlendik:123:

yok ben seni solladım tanıştığımızın 2. gününde evlenme teklifi aldım 2 hafta sonra nişan oldu nişandan 3 ay sonrada evlendik nasıl ama kocişim bana deliler gibi aşık olduda başkası kapmasın diye elini çabuk tuttu:90:

ne dicektim yaa. heh hatırladım göz muayenesiyle alakalı
burcucum ben geçen pzt götürcektim kuzumu pazar günü avmde göz doktorumuzla karşılaştık aa dedim bende yarın size gelcektim hayırdır dedi dedim böle böle sanki banada kayma war gibi gelio bide kızarıklık war dedimyanındada hani doktorların ışık kalemi olur ya o warmış baktı asrtık epey. dikkatini çekmeye çalıştı fln hiçbişeyi yok merak etme getirmene gerek yok bakışları 2 yaşından sonra tam düzene oturur ki çok iyi dedi kızarıklıkta geçer çnemlşi bişe diil sadece dışta war dedi. avmde yaptırdık kontrolümüzü yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…