- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.341
bir gün ayrılacaklar ..sanırım bir memeden ayırma bir de evlilik acısı koyuyor oğlan analarına
şaka bir yana 13 ay az zaman değil canım.en gerekli zamanda aldılar anne sütünü.bundan sonra olsa da olur olmsada..için rahat olsun..
tabi ben emdirmeyi bırakınca ne derim içim nasıl olur bilemem:)
sizin sıpalar tencere tava oynuyor mu? ne küpler ne arabalar..dün akşam 30 dk yakın hiç sıkılmdan tencere tava ve çaydanlık oynadı..içiçe koydu çıkardı kapaklarını kapatıp açtı..daha önce hiç bu kadar uzun bir oyuncakla oynamamıştı..
Çocuğu söz konusu olunca insan annesini bile kıskanıyormuş valla, bunu hep beraber öğrenmiş olduk... Biz çocuklarına çok düşkün anneler olduk Ebuş, benim bazı arkadaşlarım akşam iş dönüşü bile ilgilenmiyor çocuklarla, annelerinde kalması, kendilerine fazla yanaşmaması işlerine geliyor, öyleleri de var, tamamen tercih meselesi...
Biz de gelecek hafta yaptırıcaz su çiçeği aşısını...
Tam kan sayımı da yapılacak hatta.
Bir de göz kontrolüne götürmemiz lazım bebeleri, var mı götüren?
kapı çaldı şimdi milupadan d.günü hediyesi göndermişler hamileyken üye olmustum arada bişeyler yolluyolar saolsunlar :))) paketlenmiş karton kutu oyuncak sandım actım küçük kutu pipetli süt yanında da balon :)))))))) ilahi milupa ne gerek vardı
Eskidik biz, 2004 ekim'de evlendik, 6,5 oldu
10 yıldır hiç ayrılmadan beraberiz.
Adam beni 3,5 yıl oyaladı yani
Tencere tava plastik kap kacak keronun en sevdiği oyuncakları zaten
Kardeşimin arkadaşının 3 yaşında çocuğu var, sadece hafta sonları annesinden alıyor çocuğu ve kardeşime diyormuş ki hafta sonu bakmak bile zor geliyor,dizi izlerken falan hiç ilgilenmiyormuş çocukla
göz kontrolü 2 yaşında diye biliyordum biz de haftaya su çiçeği yaptıracağız,kan sayımını da sırf ağlamasın diye yaptıramıyorum
Bize de geldi,bi sürü indirim kuponumuz var işe yarıyor valla:)
Benim eşim beni 5.5 yıl oyaladı, evlenelim diye ağlardım ben (ne gerek varsa ne salakmışım),en sonunda sen sağ ben selamet demeye başlayınca kendini söz töreninde halının motiflerini ezberlerken buldu
Herkese günaydın
dün çok yoğundum bakamadım bile foruma.
Dün bir tedarikçi geldi tanıştık sohbet ederken birden kahve içer misiniz sizde bişey var fal bakmak istiyorum dedi, tabi ben şok! neyse içtim kahveyi kız bayağı bişey bildi ve kendinizi okutun sizde ne olduğunu anlamadığım bişey var dedi ve gitti, akşam bende bir baş ağrısı öyle böyledeğil ve sabaha kadar geçmedi,işe geldim bizim çaycı ablaya kendimi bi okuttum ağrı uçtu gitti, neydi bu şimdi???:26:
günaydıııııııııııınnnnnnnnnnn,,,,,,,,,,
nasılsınız ????
ben çok uykusuzum selin geceleri resmen yarım kilodan fazla süt içiyor ne olacak bu durum bilemiyorum günlük şişe sütler var ya 500 cc onlardan bi tane bitiyor sabaha kadar ve dün gece fazlasınıda içti sabaha kadar uyumadık birlikte ki saat dokuz buçukta çorba içirmiştim birazda yoğurt evrmiştim ,,, yani aç olamaz ama süğte bayılıyor ,,,
sizin bebekler nasıl bu konuda ? ben aptamil in devam sütünü aldım ama onu süt kadar sevmiyor ??
Fatmacım, gece aklıma geldin napıyor bu kız diye, ne iyi ettin de yazdın.
Bir gecede 500 ml süt çok fazla, su ile falan takviye etmeye çalış ve biraz ağlamasını, uyumamasını göze alarak vermemeyi dene derim ben. Bu kadar küçük çocukta bu kadar fazla inek sütü demir eksikliğine de yol açabilir diye biliyorum hatta. Ben gece yatırmadan önce 180 cc içiriyorum, saban 8.30'a kadar onunla uyuyor, sadece su içiyor aralarda.
Tanya, Özgür'e de geçmiş olsun, sadece burun akıntısıyla kalır inşallah...
Günaydın herkese;
Bugün sessiz burası
Selin kuzuma fazla verme süt bağırsakları bozulur onun dışında başka bir şeyler dene Normalde günlük süt ihtiyacı 500 ml bir gece de kuzum ne yapıyorsun sen öyle ...Emmiyor değil mi artık seni Fatmacım
günaydınlaaaarrr
mert 4 gündür uyutmuyor benibugün bi dalgınlıkla bi hata yapmam inşallah,patrondan nezamandır fırça yemiyordum
seyhancım canını sıkma arkadaşım.ağzı olan konuşuyo, mertin bıyıkları var biraz, eşimin abisi hazır mamalar hormon bozukluğuna yol açıyo ondanmı bıyıklı bu çocuk demişti,daha 6 aylıkkenkayınvaldem mertin böbrek taşı için kansızlık böbrek taşı yaparmış diye garip bir yaklaşımda bulunup beni dellendirmişti üstelik tam tersi demir fazlası taş yaparmış ben ağızlarının payını direk veriyorum öyle durumlarda tabi espiriyle karışık, arada eşimin hatırı var, ne demişler itin hatırı yoksa sahibinin hatırı var heee de geç bozma moralini
iklim,yağmur ve melike kuzum nasıl oldular acaba iyilerdir inşallah
fatma mertte bu hafta memeye düştü iyice emmeden tekrar uyumuyo,napıcaz bilmiyorum
Fatmacım, gece aklıma geldin napıyor bu kız diye, ne iyi ettin de yazdın.
Bir gecede 500 ml süt çok fazla, su ile falan takviye etmeye çalış ve biraz ağlamasını, uyumamasını göze alarak vermemeyi dene derim ben. Bu kadar küçük çocukta bu kadar fazla inek sütü demir eksikliğine de yol açabilir diye biliyorum hatta. Ben gece yatırmadan önce 180 cc içiriyorum, saban 8.30'a kadar onunla uyuyor, sadece su içiyor aralarda.
Tanya, Özgür'e de geçmiş olsun, sadece burun akıntısıyla kalır inşallah...
yazın eltim yazlığa taşınıyor kayınvalidemlerle aynı sitede oturuyorlar eser dün itibariyle ya kreş ayarla yada annemlere taşınıyoruz başka şansımız yok dedi sinirden gözlerim doldu ama yapacak bişey yok esere kızdım ama aslında onun da yapabileceği bişey yok kreşe gönderemiyeceğime göe bu yaşta kuzumu mecburen yazın kaynanaya taşınıyoruz allahım sen sabır ver bana 3 ay
canım özgür hala emiyor o nedenle süt vermiyorum geceleri.ama devam sütünde hiçbir markayı içmiyor çok uğraştım olmadı..inek sütünü ben yokken annem vermeye başlamış ve onu içiyor dediğin gibi..çok değil ama 50cc falan.
inşallah..teşkür ederim:)
Göz kontrolü konusu, her şeyde olduğu gibi doktordan doktora değişiyor anlaşılan.
Kan sayımı için, demir eksikliği olmasa ben de yaptırmazdım, çocuk sağlıklıysa zırt pırt deldirmenin anlamı yok gerçekten.
Valla bahsettiğin türde annelerin çok şey kaybettiğini ve ilerde çok pişman olacaklarını düşünüyorum ben, 15 yıl sonra bol bol dizi izleyebilecekler ama bebeklik-çocukluk hiç geri gelmeyecek.
Bana niye hiç böyle tedarikçiler gelmiyor bea, balta balta adamlar geliyor
Şaka bir yana, hatun epey çılgınmış, korkarım ben böyle şeylerden, baktırma bi daha :18:
yazın eltim yazlığa taşınıyor kayınvalidemlerle aynı sitede oturuyorlar eser dün itibariyle ya kreş ayarla yada annemlere taşınıyoruz başka şansımız yok dedi sinirden gözlerim doldu ama yapacak bişey yok esere kızdım ama aslında onun da yapabileceği bişey yok kreşe gönderemiyeceğime göe bu yaşta kuzumu mecburen yazın kaynanaya taşınıyoruz allahım sen sabır ver bana 3 ay
ya evet banada çok fazla geliyor ve işin kötü yanı selin sütü ok adar çok seviyorki çorbasını içiyor kahvaltısını yapıyor ve gün içinde ver eline biberonu gene su niyetinie içsin ama tabi olabildiğince kaçınıyorum bu durumdan,,, gece su vermeyi deneyeyim ama kanacağını hiç sanmıyorumbiboronu kendi eliyle tutuyor bana bile tutturmuyor ve bitene akdarda bırakmıyor bazen az dolduruyorum ki uyusun diye ağlamaya başlıyor istediği miktarda içemediğinde acaba sütü biraz unutturup milupayı versem ? daha mı iyi olur demir eksikliği içinde takivyeleri fazla değil mi onların ?
facede konuştuğumuz gibi telkin et canım kendini görme duyma aldırma hani işler vardır salla başını al maaşını mantığı olan o misal :):))
bizim kız herşeyi bi abartılı yapıyor zaten yawww :)
Bana da hep ilginç ilginç tipler geliyor ayrıca hatta çok yakışıklı tedarikçiler geliyor yahuuu
Allah kolaylıklar ve sabır versin arkadaşım
günaydıııııııııııınnnnnnnnnnn,,,,,,,,,,
nasılsınız ????
ben çok uykusuzum selin geceleri resmen yarım kilodan fazla süt içiyor ne olacak bu durum bilemiyorum günlük şişe sütler var ya 500 cc onlardan bi tane bitiyor sabaha kadar ve dün gece fazlasınıda içti sabaha kadar uyumadık birlikte ki saat dokuz buçukta çorba içirmiştim birazda yoğurt evrmiştim ,,, yani aç olamaz ama süğte bayılıyor ,,,
sizin bebekler nasıl bu konuda ? ben aptamil in devam sütünü aldım ama onu süt kadar sevmiyor ??
AMERİKADAN BANTLI SIRT DEKOLTELİ ELBİSE 3 RENK GittiGidiyor.com'da #36605891
çok beğendim kırmızısına bayıldım largeın içine bile giremem ama zayıflıyorum belkim daha zyıflarım alıyım mı alıyım mı çok beğendim alıyım mı noooluuurrrr
evlilik konusunda en hızlı benim galibabir ay sonra evlenme teklifi aldım,2. ayda istediler,nişan taktık,6. ayda evlendik:123:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?