- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.361
çüşş nerde giycen bunu esintoş
yazın eltim yazlığa taşınıyor kayınvalidemlerle aynı sitede oturuyorlar eser dün itibariyle ya kreş ayarla yada annemlere taşınıyoruz başka şansımız yok dedi sinirden gözlerim doldu ama yapacak bişey yok esere kızdım ama aslında onun da yapabileceği bişey yok kreşe gönderemiyeceğime göe bu yaşta kuzumu mecburen yazın kaynanaya taşınıyoruz allahım sen sabır ver bana 3 ay
Günaydınlar kızlarrr....
Bizim kabus dolu geceler şimdilik bitmiş görünüyor çok şükür4 diş oldu beşinci patlamış altıncı da epey kabarmış boşa değilmiş yani...
Burcu, Aylin heççç kasmayın beni geçemezsiniz biz 99'dan beri beraberiz 2008'de evlendikNişanlanacağımız zaman arkadaşları davet edince dalga geçiyolardı "biraz acele etmiyomusunuz biraz birbirinizi tanısaydınız" diyee yaaa...beterin beteri var haline şükret dostum...heee mokmu varmış evlenmekde dersennnn....boşluğu tamamlayınız
Bana da hep ilginç ilginç tipler geliyor ayrıca hatta çok yakışıklı tedarikçiler geliyor yahuuu
Allah kolaylıklar ve sabır versin arkadaşım
evlilik konusunda en hızlı benim galibabir ay sonra evlenme teklifi aldım,2. ayda istediler,nişan taktık,6. ayda evlendik:123:
AMERİKADAN BANTLI SIRT DEKOLTELİ ELBİSE 3 RENK GittiGidiyor.com'da #36605891
çok beğendim kırmızısına bayıldım largeın içine bile giremem ama zayıflıyorum belkim daha zyıflarım alıyım mı alıyım mı çok beğendim alıyım mı noooluuurrrr
yazın alemlere kcam kuşum orda giycem işte
Wuuuu, Allah sabır kolaylık versin, kötü olmuş. Cemy alışık mı babaanneye peki, durur mu onunla? Doruk asla durmuyor da, o bakımdan :)
Sen terk etmekte geç kalmışsın dostum
Daha erken terk etseydin, 2008'i bulmazdınız
Son dönemlerde bana gelenler de fena değil.
Ama yakışıklıyı napıyım bu vakitten sonra, fal bakan isterim ben :)
Amirim, seni ayakta alkışlıyorum
Sen eli silah tutan bi kadınsın ya, Kamil amirim korktu mu acaba, bizim gibi terk etmekle kalmazsın diye :)
Güzel de, nerde ve kaç kere giyecen ki bunu ?
Ihh, alma
babaanne bakmicak zaten bakmam dedi en baştan etimle aynı sitedeler ben her sabah eltime bırakıcam yine iskenderunla arası aslında yarı saat ben git gel yaparım dedim ama eserin işyeri de orda anlamsız olacak dedi eser getirip götüremiyo çünki çok erken gidip geç dönüyo sefil olur çocuk dedik
yaf bi yere giyemezsem evde giyerim alam ben bunu yaf
size şimdi hamilelik dönemlerinize dair hafızanızı zorlamanızı rica edeceğim bir soru...
benim bebik en son dr kontrolünde tersti sanırım hala ters çünkü hala baskı aynı yerde..
sizinkiler kaçıncı haftada doğum pozisyonuna döndüler?
benimki bi ara baş aşağıydı ama dra gittiğimde yine yukarı dönmüştü..
korkuyorum dönmezse dieeeee:18:
size şimdi hamilelik dönemlerinize dair hafızanızı zorlamanızı rica edeceğim bir soru...
benim bebik en son dr kontrolünde tersti sanırım hala ters çünkü hala baskı aynı yerde..
AMERİKADAN BANTLI SIRT DEKOLTELİ ELBİSE 3 RENK GittiGidiyor.com'da #36605891
çok beğendim kırmızısına bayıldım largeın içine bile giremem ama zayıflıyorum belkim daha zyıflarım alıyım mı alıyım mı çok beğendim alıyım mı noooluuurrrr
yazın alemlere kcam kuşum orda giycem işte
benimki 36. haftada dönmüştü doktor dönmez artık demişti ama döndü sıpa ha dönerken kordnunu dolamıştı yan dönmesi bi işe yaramadı yine sezeryan oldumsize şimdi hamilelik dönemlerinize dair hafızanızı zorlamanızı rica edeceğim bir soru...
Heee anladım.
Hayırlı olsun o zaman, yapacak bişi yok :)
Takmışsın sen bi kere, al o zaman napim, internetten aldığı hiç bir kıyafeti giyemeyen biri olarak desteklemiyorum ama olsun
Doruk 31. haftada dönmüştü ve kalan zamanda o kadar kudurmuştu ki, boynundaki kordonu doğduktan sonra bile zor çözmüştü doktor. Eşek sıpası
Heee anladım.
Hayırlı olsun o zaman, yapacak bişi yok :)
Takmışsın sen bi kere, al o zaman napim, internetten aldığı hiç bir kıyafeti giyemeyen biri olarak desteklemiyorum ama olsun
Doruk 31. haftada dönmüştü ve kalan zamanda o kadar kudurmuştu ki, boynundaki kordonu doğduktan sonra bile zor çözmüştü doktor. Eşek sıpası
ben beğendim al bence :) hiç bi yerde giymesen kocanın yanında giyersin beaaa :):)
Günaydınlar!
Lodosla 17 dereceye ısınacakmışız bugün!
Haftasonu buluşma olacak mı?sanki öyle birşey okudum gibi..
Bir sorum var .Son doktor kontrolünde kızımın kan sayımı yapıldı*demir 10.72 çıkmıştı..hastanemizin referans aralığı 10.8 de başladığı için ,doktor kansızlık dedi..ben pek demir vermedim için (kabızlık yapıyor),başka ilaç istedim-kaşık şeklinde demir içeren vitamin verdi bana
Soru -bu cıvarda demir seviyesi çıkan ve kansız sayılmayan bebek varmı aramızda(internet e baktığımda,referans 10.5 tan başlıyor demir için)ve bu demir ilaçları NASIL içirtiyorsunuz-kızım içmiyor,karıştırıyorum meyva suyu ,püre ile -yemiyor
ben kaçıyorum kızlar
öznur doğuhanın doğum günü neydi bi diyiver de şu tickerini yenileyimsenin yenileyeceğin yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?