2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Wuuuu, Allah sabır kolaylık versin, kötü olmuş. Cemy alışık mı babaanneye peki, durur mu onunla? Doruk asla durmuyor da, o bakımdan :)

Sen terk etmekte geç kalmışsın dostum
Daha erken terk etseydin, 2008'i bulmazdınız

Bana da hep ilginç ilginç tipler geliyor ayrıca hatta çok yakışıklı tedarikçiler geliyor yahuuu

Allah kolaylıklar ve sabır versin arkadaşım

Son dönemlerde bana gelenler de fena değil.
Ama yakışıklıyı napıyım bu vakitten sonra, fal bakan isterim ben :)

evlilik konusunda en hızlı benim galiba bir ay sonra evlenme teklifi aldım,2. ayda istediler,nişan taktık,6. ayda evlendik:123:

Amirim, seni ayakta alkışlıyorum
Sen eli silah tutan bi kadınsın ya, Kamil amirim korktu mu acaba, bizim gibi terk etmekle kalmazsın diye :)

Güzel de, nerde ve kaç kere giyecen ki bunu ?
Ihh, alma

Son düzenleme:

babaanne bakmicak zaten bakmam dedi en baştan etimle aynı sitedeler ben her sabah eltime bırakıcam yine iskenderunla arası aslında yarı saat ben git gel yaparım dedim ama eserin işyeri de orda anlamsız olacak dedi eser getirip götüremiyo çünki çok erken gidip geç dönüyo sefil olur çocuk dedik

yaf bi yere giyemezsem evde giyerim alam ben bunu yaf

size şimdi hamilelik dönemlerinize dair hafızanızı zorlamanızı rica edeceğim bir soru...
benim bebik en son dr kontrolünde tersti sanırım hala ters çünkü hala baskı aynı yerde..
sizinkiler kaçıncı haftada doğum pozisyonuna döndüler?
benimki bi ara baş aşağıydı ama dra gittiğimde yine yukarı dönmüştü..
korkuyorum dönmezse dieeeee:18:

Heee anladım.
Hayırlı olsun o zaman, yapacak bişi yok :)

Takmışsın sen bi kere, al o zaman napim, internetten aldığı hiç bir kıyafeti giyemeyen biri olarak desteklemiyorum ama olsun

Doruk 31. haftada dönmüştü ve kalan zamanda o kadar kudurmuştu ki, boynundaki kordonu doğduktan sonra bile zor çözmüştü doktor. Eşek sıpası

canım gerçi ben sezeryan oldum 34 haftalıkken benim sincabım tam dönmemişti çok yukarıdada değildi ama tam da inmemmişti

kaçıncı haftadasın canım? döenr bence merak etme seninki içerdede kduruo anlaşılan yürüyüş yap bol bol döner son 37 ye kadar dönebilir demişti bana doktorum.ama biz dönmüştük 8.ayda

fena bulmadım açıkçası..çok az yerde ve zamanda giyebilirsin..çok beğendiysen al içinde kalmasın:)

hiç dönmedi anacım..32. hafta falandı yanılmıyorsam yanıladabilirm ..dr dönmez artık dedi..ve dediği de oldu..

benimki 36. haftada dönmüştü doktor dönmez artık demişti ama döndü sıpa ha dönerken kordnunu dolamıştı yan dönmesi bi işe yaramadı yine sezeryan oldum

ya bende netten ilk kez kıyafet elıcam bi sürü şey aldım ama kıyafete cesaret edememiştim sizde el birliğiyle hevesimi kırdınız almıyorum

neden korkuyorsun canım benim olmadı sezeryan yaparsın ,,,

ısırıyorum o eşşek sıpasınııı

ben beğendim al bence :) hiç bi yerde giymesen kocanın yanında giyersin beaaa :):)

bende onu diyorum işte eser akşama çıkalım der ben tmm derim bebeği bırakırız ben hazırlanmaya çıkarım o arada nere kaldın die eser gelir ben giyinmişimdir bunu ne zaman aldın der yeni derim o zaman heba olmasın giydiğine deysin der ve biz dışarı çıkmayız elbise amacına ulaşır kırmızı rengi sever de biraz

Günaydınlar!

Lodosla 17 dereceye ısınacakmışız bugün!

Haftasonu buluşma olacak mı?sanki öyle birşey okudum gibi..

Bir sorum var .Son doktor kontrolünde kızımın kan sayımı yapıldı*demir 10.72 çıkmıştı..hastanemizin referans aralığı 10.8 de başladığı için ,doktor kansızlık dedi..ben pek demir vermedim için (kabızlık yapıyor),başka ilaç istedim-kaşık şeklinde demir içeren vitamin verdi bana

Soru -bu cıvarda demir seviyesi çıkan ve kansız sayılmayan bebek varmı aramızda(internet e baktığımda,referans 10.5 tan başlıyor demir için)ve bu demir ilaçları NASIL içirtiyorsunuz-kızım içmiyor,karıştırıyorum meyva suyu ,püre ile -yemiyor

canım benim doktorum muayene esnasında alağın yerine bakarak kansızlık olduğunu tespit etti tahlil istemedi bu kadar belirgin olmasa isterdim ama bu bebekte çok belirgin dedi biz 6. aydan beri kan damlası kullanıyoruz kabızlık yapmadığından ağzına damltıyorum bişeyle karıştırmıyorum o yüzden yardımcı da olamicam

ne yazacaktım unuttum beyaa:44:
esin elbisenin fermuar kısmı hoşuma gitmedi benim gizli fermuar olsa süpermiş yani
burcu kamile evet demeseydim evde kalacaktık ikimizde yaş 28 idi tanıştığımızda malum birbirimize sıkıca tutunduk kaçırmayalım diye
mert ameliyata girerken kan sayımı 11.70 idi ama alt sınır 11.80 idi:26: kafam karıştı şimdi kansızmı değilmi, taş olayından sonra demir ve dvit vermiyorum oğluma, çünkü ikisinin de fazlası taş oluşumunu tetikliyomuş:18: tekrarlamasın diye oluruna bıraktım artık,et yiyo pekmez içiyo,süt ürünlerinide iyi tüketiyo artık gerek duymuyorum ben,ama demir damlasını eskiden sabah7 damla akşam 7 damla veriyoduk biz ferrum marka kullanıyodum ve meyvesine katıyodum ben
hasret mert 41 haftalık doğdu ve 37 haftalıkken dönmüştü

Selammmmmm,
Oglusum uyuyor bi size bakam didim :))))
Dun buyuk anneannesine goturdum Doguhan`i.Aksam eve gelince yurutecine koydum sofra hazirlamak icin.Delirmis gibi bir sevinc bir heyecanla alt kattaki tum odalari dolasip bagirip alkis yapip eviyle hasret giderdi.Hayir tipi ayni baba huyudami ayni olur ya.Evini cok seviyor

ben kaçıyorum kızlar
öznur doğuhanın doğum günü neydi bi diyiver de şu tickerini yenileyim senin yenileyeceğin yok

Selamlarrr...

Cücük uyuyor, doktordan geldik. Asi vurulduk, Kontrolümüzü olduk.
Cok sükür hersey yolunda, hic bir sorun yok.

Yaklasik 1-2 aydir olan Gece aglamalarini sordum, ya disden, ya aliskanlik yada gün icinde fazla haraketten dedi.
Son zamanlar gercektenden cok fazla hareketli günler gecirdik, gezdik tozduk azdik
Bu hareket dedigi seyin icinde TVde gecerliymis. Bakmasa bile TVnin uzun süre acik olmasi etkiliyormus ve TV de daha fazla acik duruyordu son zamanlarda bizde.

Balik Yagi sordum gerek yok dedi hem ispatlanmis belgelenmis bir arastirmada yok dedi :44:

Evlilikden bahsetmissiniz. Ben önümüzdeki ay 24 olacagim ve Temmuzda 6 senelik evliyim.
Toplamda 10 senelik gecmisimiz var

Esin elbise cok güzel ama siyah olani...Ben duramam bir kere giyecegimi bilsemde alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…