2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

slmmmm

gece sabaha kadar uyumadık o yüzden şuan sersem gibiyim

çünkü ata 15 dakikada bir çığlık atarak uyandı sürekli ağladı annem bu çocuk üşüttü deyip durdu ama ben hayır bence diş dedim bu sabaha kadar sürdü saat 6 ya geliyrdu ata sızdı akşam bir ağrı kesici verdim birde diş jeli sürdüm

sabah bir kaltığımızda baktım üst 2 köpek dişlerinin ucları çıkmış bütün sıkıntısı oymuş şimdi keyfi yerinde çok şükür

slmmmmm.şöyle bir geçmişe daldım hasta bebişlerimiz varmış acil şifalar diliyorum.
benimde boğazım ağrıyo sardım sarmaladım bakalım geçicekmi.dün doktor kontrolümüz vardı doğanın gözleri çok çapaklanıyodu damla verdi.zinco mega balık yağı içmedi sabah kahvaltısına karıştırdım .kızada verdim tadı iğrenç sen kendin iç bunu dedi bana...
biz 11 ekim 2003 te evlendik 8 sene oldu.allah bozmasın inşallah.yaa merak ettimde meral yok?

birde unutmadan yazgıcığım bana bir iş görüşmesi ayarlamış yarın veya öbür gün ona gidicem hepinizden bol bol dua bekliyorum hayırlısıyla şu iş olsun

dualarınızı esirgemeyin

Kestan Kebap acele cevap....

Siyahini Aliyimmi? Su anda 50 Euro ve 2 saati var.

Zekiwa Kinderwagen Sitz Liege Buggy Neu OVP 2011 | eBay

İhtiyacınız varsa, zaten alacaktım diyorsan al, TR de de bu civarda fiyatlar ama sitede gördüğüm kadarıyla yarı yarıya düşmüş fiyat, benim kızım fazla oturmuyor artık bebek arabasında, yürüyemeyeceği bir mesafeye giderken ancak oturtabiliyorum, arabayı sürdüğüm sürece sorun yok ama durduğumuz an ayaklanıyor, yere inmek istiyor.

Sebnemcim insallah iyi gecer görüsmen hayirlis olsun bakalim....

Evet Arabaya ihtiyacim var.
Simdiki arabamiz büyük bagaja felan zor sigiyor. Birde ucakda felan onunla ugrasmasi dahada zor olur.
Almanyada Antalyaya ordanda Kayseriye ordan geri Almanyaya derken....Bavullar felan.

TRde cok gezeriz birde herhalde. En iyisi aliyim ben demi bunu

zeliha çok güzelmiş bence al fiyatıda çok uygun burdakilere göre
filiz çok geçmiş olsun ama boğazı sarmayı tavsiye etmiyolar,iltihabı artırıyomuş:18: adaçayı iç bol bol iyi gelir
şebnem inşallah hayırlısı ile olur canım

Şebnemcim, dualarım seninle olacak, hayırlı ise olsun, umarım iyi geçer iş görüşmen, Yazgı ya da ayrıca teşekkür, ne iyi arkadaş, çok sevindim...

Hımmm... O zaman al, uzun yolculuklarda daha hafif ve pratik şeyler lazım, haklısın..

yeniden slm canlarım serhan beyin uyku saati şaştı bugün çünkü sabh 6 da kalktı 9 da battaniyesini aldı geldi dizlerime yattı uyut beni diyo yanii böcük 10 kalktı 1 de uyuttum bakalım ne kadar uyuyacak

şebnemcim hayırlısı ise olur inşallah canım iş insana çok iyi geliyo uzun süre evde olduktan sonra tayin durumu olmasa bende belki serhanı anneme bırakır çalışırdım
ata kuzumun dişleride hayırlı olsun biz 8 de demir attık bakalım ne zaman yenileri gelecek

filizcim geçmiş olsun canım
evet meral yok nerdeki acep

ya benim canım hiçbişey yapmak istemiyo ruhum sıkılıyo resmen elimi bi işe sürmek istemiyorum bunaldım hemde çoookkkk
bizde 2003 kasımda tanıştık 2006 temmuzda evlendik benimkinin hiç evlenmeye niyeti yoktu bende güle güle dedim 8 ay sonra iş yerimin önüne geldi ve evlenme teklif etti :132:

Meral, Furki nin doğum günü dolayısıyla birkaç gün aranızda olamayacam diye yazmıştı, birde kvalidesi gelecekti yanlış hatırlamıyorsam, doğum günü geçti ama kvalideden dolayı giremiyor sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…