2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Güneşi görür görmez dışarı attık kendimizi, öğle yemeğini dışarda yedik geldik, canlandım biraz.
Şebnemcim, iş görüşmen varmış, hayırlısı olsıun, Allah gönlüne göre versin.
Filizcim geçmiş olsun.
Daha ne yazacaktım unuttum, her zamanki gibi.

nerde o yerler yaaaaaa

canım gerçi ben sezeryan oldum 34 haftalıkken benim sincabım tam dönmemişti çok yukarıdada değildi ama tam da inmemmişti

kaçıncı haftadasın canım? döenr bence merak etme seninki içerdede kduruo anlaşılan yürüyüş yap bol bol döner son 37 ye kadar dönebilir demişti bana doktorum.ama biz dönmüştük 8.ayda

neden korkuyorsun canım benim olmadı sezeryan yaparsın ,,,

ısırıyorum o eşşek sıpasınııı

iyi yaa 36da falan dönenler war
ya bnde 32,33den sonra dönmemişse çok zor ihtimal dönmesi diyolar o yüzden tedirginim 32. haftayı bitirdim bugün 33e adım atmış bulunmaktayım..
hardtimes ne demek korkma sezaryen olursun:) zaten sezareyenden korkuyorum leyn!
birini normal doğurmuşum açmışım yolları bu eminim daha kolay olacak we ben kendimi kestirmek istemiyorum doğumu hissetmek istiyorum:97: hoş gerçi bebikte iri olacak sanırım ama

seri katilmi sadece katil de değil seriii katil hemde

ailede ne görmüşse onu uyguluyor ve içindeki birikimler doğrultusunda bir canavar yetişiyor..Aileden başlayan şiddet işte..Ülkemizde ve dünyamızda da çok maalesef...Sonra da flimlerden örnek alarak yapılan cinayetler ortaya çıkıyor.

öznur deli etme beni çıkıp çıkıp gidiyon gezmelere bide yazıyon ggidebilen var gidemeyen var ben meselaaaa
şaka biyana bisim içinde gesinnn(

Hasret cim bence normal olsun,sezeryan olmasın falan deme,Allah nasıl hayırlı ise öyle nasip etsin de.
ayrıca sezeryan yapmış bir kadın olarak söylüyorum,hiç eksik birtarafım yok,bizlerde normal doğum yapmış kadınlar kadar anneyiz yani,sorun yok şekerim.ben hep normal olsun diye inledim,fakat oğlumun kafası büyüktü,olmadı,demekki Rabbim böyle nasip etmiş dedim bende.sezeryan oldum,öğlen 1 de odama geldim,akşam beşte gezmeye başladım,gece boyuncada kucağımda Alp i gezdirdim,oturdum kalktım,yani gayet rahattım

Son düzenleme:
ŞEBNEM cim hakkınızda hayırlısı olsun,inşallah olur arkadaşım,sende rahat bir nefes alırsın.
SEYHAN valla benimde canım hiçbişey yapmak istemiyor.yatmak istiyor,gezmek istiyor.hatta biraz önce eşimi arayıp akşama pizza getirmesini söyledim.garibimde itirazsız,sorgusuz,sualsiz kabul etti

sen şanslıymışsın rahatmışsın ya ben olmazsam:18: kızım ameliyat sonuçta kesip dikiolar rahat olunrmuki yaa bilmiyorum annemdezezaryen oldu hep inledi kadıncazz yatarken kalkarken o yüzden aklımda kötü olarak kaldı..
ayrıca sütte hemen gelmiyomuş bebek sarılık oluyomuş sezaryen doğumlarda genellkle..
cery hastaneden çıkarken kilo bile kaybetmedi sütüm öyleki wardı yani..
1 hafta sonraki kontrolde kilo almıştı hatta...
ne biliym işte bunda kötü şeyler yaşamamasebep olur die korkuyorum

Sezaryan demisken aklima geldi...
Gecenlerde burda KKda bir Topikde okumstum bir Bayanin Kayinvalidesi ile sorunlari varmis.

En son olayi anlatmis.
Kadinin Bebegi agliyormus ve kolay kolay susmuyormus. Üstüne KVsi gelmis.
Baslamis vidi vidi konusmaya...Tabi aglatirsin cocugu, kiymetini nerden bileceksin - acisini cekipde dogal yoldan dogurmadinya. Normal dogumu bile beceremedinki buna bakmayi beceresin demis.
Bu yüzden Kadin depresyona girmis sürekli agliyormus Normal Dogum yapamadim diye.
Ne insanlar var Allahim ya...

slm millet
okumayı yeni bitirip denizi uyutabildim, dün akşam doktordaydık deniz gene kulak iltihabı olmuş antibiyotiklendik gene.
deniz bu gün yürüme işini iyice geliştirdi çok cesur davranıyor kendi kendine dolaşmaya başlamasına az kaldı

Kestan Kebap acele cevap....

Siyahini Aliyimmi? Su anda 50 Euro ve 2 saati var.

Zekiwa Kinderwagen Sitz Liege Buggy Neu OVP 2011 | eBay

ben açık rengini öneriyorum canım türkiyeye geliyorsan tozdan kurtuluşun yok arabayı sık sık yıkamak zorunda kalma, tozu belli etmez bence

hayırlı olsun geçmiş olsun atlatmışsınız

birde unutmadan yazgıcığım bana bir iş görüşmesi ayarlamış yarın veya öbür gün ona gidicem hepinizden bol bol dua bekliyorum hayırlısıyla şu iş olsun

dualarınızı esirgemeyin

hayırlısı olsun canım umarım olumlu sonuçlanır.

Hasretcim, hep kötü hikayeler kalmış aklında, unut onları, iyi şeyler düşün.
İnşallah istediğin gibi olur, normal doğum yapabilirsin.
Ben de sezeryan oldum, hiç yatmadım, oturup kalkarken hiç zorlanmadım, hastaneden çıktıktan iki saat sonra koşarak hastaneye geri gitmiştim mesela :) Doruk sarılık olmadı, ilk bir kaç gün sütüm çok çok gelmedi evet ama sonrasında gürül gürüldü, 10 gün sonra süper kilo almıştı falan filan. Kötü hikayelere kulaklarını ve zihnini kapat, güzel şeyler düşün, her şey güzel olsun...
Önemli olan Ulaş'ın sağlıkla dünyaya gelmesi değil mi, önceliğimiz bu, gerisi teferruat, rahat ol bea, tecrübeli annesin sen artık :)

valla benim sütüm hemen geldi.Alp sarılık falan olmadı,kiloda kaybetmedi ve bir haftasonra Alp te kilo almıştı,yani hiçbir sorun yoktu.iyi bir hastane ve iyi bir doktor tercihi ile yapacağın sezeryanın hiçbir sorunu olmaz hasret cim.kendini korkutma şimdiden.herkesin durumu aynı olmuyor,annen acı çekmiş ama belki sen çekmeyeceksin,ayrıca arada yıllar var,şimdinin ekipmanı ile ozamanınki çok farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…