- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.401
Kücük osman büyüyünce Seri Katil olacakmis....
Bu Hikayeyide hapishanede anlatiyormus....Yazik yaaa Osman katil olmasin
tşk ederiz teyzesi ellerine sağlık
Bu haber, dizi başladığında da çıkmıştı sonra yalanlamışlardı, şimdi yine mi gündeme geldi, dizinin sonunu merak etmeye başladım hakkaten..
Kücük osman büyüyünce Seri Katil olacakmis....
Bu Hikayeyide hapishanede anlatiyormus....Yazik yaaa Osman katil olmasin
nerde o yerler yaaaaaaİstanbullu anneler, İstanbulda dünya kadar parti evi var çocuklar için, size en yakın ve en uygun olanı arıyorsunuz, biz burada toplanmak istiyoruz ama bebeklerimizle de ilgilenen oyun ablaları olsun diyorsunuz, bunun için cüzi bir ücret teklif ediyorsunuz (kişi başı verilecek bu ücret) ve 2-3 saatliğine o parti evine misafir oluyorsunuz, durum bundan ibaret, bence denemeye değer, araştırmanızı tavsiye ederim, ben gittiğim parti evinden ve kızımla ilgilenilmesinden çok memnun kaldım, böylelikle annelerle sohbet etme imkanı bulabildim, bunun içinde 10 TL para verdim sadece, dışarıda yemek yesem, hem eziyet çekecektim hemde İklim le uğraşmaktan ne yediğim yemekten bişey anlayacaktım ne de diğer annelerle sohbet edebilecektim...
Heee anladım.
Hayırlı olsun o zaman, yapacak bişi yok :)
Takmışsın sen bi kere, al o zaman napim, internetten aldığı hiç bir kıyafeti giyemeyen biri olarak desteklemiyorum ama olsun
Doruk 31. haftada dönmüştü ve kalan zamanda o kadar kudurmuştu ki, boynundaki kordonu doğduktan sonra bile zor çözmüştü doktor. Eşek sıpası
canım gerçi ben sezeryan oldum 34 haftalıkken benim sincabım tam dönmemişti çok yukarıdada değildi ama tam da inmemmişti
kaçıncı haftadasın canım? döenr bence merak etme seninki içerdede kduruo anlaşılan yürüyüş yap bol bol döner son 37 ye kadar dönebilir demişti bana doktorum.ama biz dönmüştük 8.ayda
benimki 36. haftada dönmüştü doktor dönmez artık demişti ama döndü sıpa ha dönerken kordnunu dolamıştı yan dönmesi bi işe yaramadı yine sezeryan oldum
ya bende netten ilk kez kıyafet elıcam bi sürü şey aldım ama kıyafete cesaret edememiştim sizde el birliğiyle hevesimi kırdınız almıyorum
neden korkuyorsun canım benim olmadı sezeryan yaparsın ,,,
ısırıyorum o eşşek sıpasınııı
iyi yaa 36da falan dönenler warne yazacaktım unuttum beyaa:44:
esin elbisenin fermuar kısmı hoşuma gitmedi benim gizli fermuar olsa süpermiş yani
burcu kamile evet demeseydim evde kalacaktık ikimizde yaş 28 idi tanıştığımızda malumbirbirimize sıkıca tutunduk kaçırmayalım diye
mert ameliyata girerken kan sayımı 11.70 idi ama alt sınır 11.80 idi:26: kafam karıştı şimdi kansızmı değilmi, taş olayından sonra demir ve dvit vermiyorum oğluma, çünkü ikisinin de fazlası taş oluşumunu tetikliyomuş:18: tekrarlamasın diye oluruna bıraktım artık,et yiyo pekmez içiyo,süt ürünlerinide iyi tüketiyo artık gerek duymuyorum ben,ama demir damlasını eskiden sabah7 damla akşam 7 damla veriyoduk bizferrum marka kullanıyodum ve meyvesine katıyodum ben
hasret mert 41 haftalık doğdu ve 37 haftalıkken dönmüştü
seri katilmisadece katil de değil seriii katil hemde
iyi yaa 36da falan dönenler war
ya bnde 32,33den sonra dönmemişse çok zor ihtimal dönmesi diyolar o yüzden tedirginim 32. haftayı bitirdim bugün 33e adım atmış bulunmaktayım..
hardtimes ne demek korkma sezaryen olursun:) zaten sezareyenden korkuyorum leyn!
birini normal doğurmuşum açmışım yolları bu eminim daha kolay olacak we ben kendimi kestirmek istemiyorumdoğumu hissetmek istiyorum:97: hoş gerçi bebikte iri olacak sanırım ama
sen şanslıymışsın rahatmışsın ya ben olmazsam:18: kızım ameliyat sonuçta kesip dikiolar rahat olunrmuki yaa bilmiyorum annemdezezaryen oldu hep inledi kadıncazz yatarken kalkarken o yüzden aklımda kötü olarak kaldı..Hasret cim bence normal olsun,sezeryan olmasın falan deme,Allah nasıl hayırlı ise öyle nasip etsin de.
ayrıca sezeryan yapmış bir kadın olarak söylüyorum,hiç eksik birtarafım yok,bizlerde normal doğum yapmış kadınlar kadar anneyiz yani,sorun yok şekerim.ben hep normal olsun diye inledim,fakat oğlumun kafası büyüktü,olmadı,demekki Rabbim böyle nasip etmiş dedim bende.sezeryan oldum,öğlen 1 de odama geldim,akşam beşte gezmeye başladım,gece boyuncada kucağımda Alp i gezdirdim,oturdum kalktım,yani gayet rahattım
Kestan Kebap acele cevap....
Siyahini Aliyimmi? Su anda 50 Euro ve 2 saati var.
Zekiwa Kinderwagen Sitz Liege Buggy Neu OVP 2011 | eBay
slmmmm
gece sabaha kadar uyumadık o yüzden şuan sersem gibiyim
çünkü ata 15 dakikada bir çığlık atarak uyandı sürekli ağladı annem bu çocuk üşüttü deyip durdu ama ben hayır bence diş dedim bu sabaha kadar sürdü saat 6 ya geliyrdu ata sızdı akşam bir ağrı kesici verdim birde diş jeli sürdüm
sabah bir kaltığımızda baktım üst 2 köpek dişlerinin ucları çıkmış bütün sıkıntısı oymuş şimdi keyfi yerinde çok şükür
birde unutmadan yazgıcığım bana bir iş görüşmesi ayarlamış yarın veya öbür gün ona gidicem hepinizden bol bol dua bekliyorum hayırlısıyla şu iş olsun
dualarınızı esirgemeyin
sen şanslıymışsın rahatmışsın ya ben olmazsam:18: kızım ameliyat sonuçta kesip dikiolar rahat olunrmuki yaa bilmiyorum annemdezezaryen oldu hep inledi kadıncazz yatarken kalkarken o yüzden aklımda kötü olarak kaldı..
ayrıca sütte hemen gelmiyomuş bebek sarılık oluyomuş sezaryen doğumlarda genellkle..
cery hastaneden çıkarken kilo bile kaybetmedi sütüm öyleki wardı yani..
1 hafta sonraki kontrolde kilo almıştı hatta...
ne biliym işte bunda kötü şeyler yaşamamasebep olur die korkuyorum
sen şanslıymışsın rahatmışsın ya ben olmazsam:18: kızım ameliyat sonuçta kesip dikiolar rahat olunrmuki yaa bilmiyorum annemdezezaryen oldu hep inledi kadıncazz yatarken kalkarken o yüzden aklımda kötü olarak kaldı..
ayrıca sütte hemen gelmiyomuş bebek sarılık oluyomuş sezaryen doğumlarda genellkle..
cery hastaneden çıkarken kilo bile kaybetmedi sütüm öyleki wardı yani..
1 hafta sonraki kontrolde kilo almıştı hatta...
ne biliym işte bunda kötü şeyler yaşamamasebep olur die korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?