- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.421
Bu arada süt konusuna şöyle bir açıklık getirmek isterim. Ben randevulu sezryan olmadım mesela, suyum geldi, açılma başladı, yani vücut doğum sürecine girmişti, dolayısıyla süt üretimi de başlamıştı ama 3. gün çamaşırlarım ıslanmaya başladı ancak. Yani her normal doğum yapanın çok sütü olacak, her sezeryan olanın da hemen sütü gelmeyecek gibi bir durum yok.
Bu arada süt konusuna şöyle bir açıklık getirmek isterim. Ben randevulu sezryan olmadım mesela, suyum geldi, açılma başladı, yani vücut doğum sürecine girmişti, dolayısıyla süt üretimi de başlamıştı ama 3. gün çamaşırlarım ıslanmaya başladı ancak. Yani her normal doğum yapanın çok sütü olacak, her sezeryan olanın da hemen sütü gelmeyecek gibi bir durum yok.
ayy burcu hatırlıormusun süt muhabbetlerimizi bugün yok az geldişu kadar cc cıktı şunu yedim acaip sütüm oldu doymadı yetmicek 6 ay. bilmemne:) ne günlerid ya
ayrıca benimde sütüm hemen geldi doktorum doğum tipiyle sütün alakası yok dedi. hasretcim ewet iğrenç bi acı bütün kasların karnına baglı gibi tepindikce acıo ama normal dogum yapmış birisin dayanılmicak bi acı diil artı melikede sarılık olmadı
Hasretcim Google parti evi,oyun evi diye yaz bir sürü çıkıyor..
Bence de Allah tan hayırlısını dile, normal doğum diye tutturma boşuna, sezeryanın korkulacak bir tarafı yok, bende ameliyat izi bile yok, ayrıca sabah 9:00 da yatağıma geldim öğlen 12 de ayaktaydım ve hiç yatmadım bir daha da, çok rahattım..
Yazgıcan, eşin iş durumunu ne yaptı, başka bir yere mi başladı?
Burcu, güneşi gördün hemen dışarı attın kendini demek, ohh sefan olsun, iyi yapmışsın..
Hasretcim Google parti evi,oyun evi diye yaz bir sürü çıkıyor..
Bence de Allah tan hayırlısını dile, normal doğum diye tutturma boşuna, sezeryanın korkulacak bir tarafı yok, bende ameliyat izi bile yok, ayrıca sabah 9:00 da yatağıma geldim öğlen 12 de ayaktaydım ve hiç yatmadım bir daha da, çok rahattım..
Yazgıcan, eşin iş durumunu ne yaptı, başka bir yere mi başladı?
Burcu, güneşi gördün hemen dışarı attın kendini demek, ohh sefan olsun, iyi yapmışsın..
ben randevulu sezeryan oldum.benimde sütüm hemen geldi ama benimde 3 yada 4.gün çamaşırım ıslanmaya başladı.son cümlene harfiyen katılıyorum.
hasret annemin söylediğine göre ben doğum başladıktan sonra dönmüşümsuyu gelmiş sezaryan berkliyormuş annem yani ne olacağı belli olmaz hiç boşuna stres yapma korkulacak bir şey yok. normal doğumun sonrası çok mu kolaydı sanki, ben perişan oldum açılan dikişler enfeksiyonlar derken. allah hayırlısını nasip etsin öyle dua et. ben normal doğum diye direnirken farkedilmeyen kordon yüzünden hayatımın en korkunç saatlerini yaşadım :18:
babaanne bakmicak zaten bakmam dedi en baştan etimle aynı sitedeler ben her sabah eltime bırakıcam yine iskenderunla arası aslında yarı saat ben git gel yaparım dedim ama eserin işyeri de orda anlamsız olacak dedi eser getirip götüremiyo çünki çok erken gidip geç dönüyo sefil olur çocuk dedik
yaf bi yere giyemezsem evde giyerim alam ben bunu yaf
bende onu diyorum işte eser akşama çıkalım der ben tmm derim bebeği bırakırız ben hazırlanmaya çıkarım o arada nere kaldın die eser gelir ben giyinmişimdir bunu ne zaman aldın der yeni derim o zaman heba olmasın giydiğine deysin der ve biz dışarı çıkmayız elbise amacına ulaşır kırmızı rengi sever de biraz
Selammmmmm,
Oglusum uyuyor bi size bakam didim :))))
Dun buyuk anneannesine goturdum Doguhan`i.Aksam eve gelince yurutecine koydum sofra hazirlamak icin.Delirmis gibi bir sevinc bir heyecanla alt kattaki tum odalari dolasip bagirip alkis yapip eviyle hasret giderdi.Hayir tipi ayni baba huyudami ayni olur ya.Evini cok seviyor
Tabi katılacan, yok napacan
Anlaşılan o ki, mart bebeleri kordonlarıyla fazlaca haşır neşir olmuş... Kaç kere dolanmıştı Şeyma?
Doruk 2 tur atmıştı... Video görüntülerinde var hatta, doğduktan sonra doktor atkı çözer gibi çözüyor boynundan, sonra da kameraya dönüp işte bu yüzden normal doğamadı diyor...
Anlaşılan o ki, mart bebeleri kordonlarıyla fazlaca haşır neşir olmuş... Kaç kere dolanmıştı Şeyma?
Doruk 2 tur atmıştı... Video görüntülerinde var hatta, doğduktan sonra doktor atkı çözer gibi çözüyor boynundan, sonra da kameraya dönüp işte bu yüzden normal doğamadı diyor...
Tabi katılacan, yok napacan
o videonun ve kamerayı verenin kıymetini bil..herşeyi bilen adam yüzünden kamera kaydımız yok bizim:.dr sormuştu hatta nerde diye ameliyat sırasında..şimdi gıcık oldum yine kocama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?