2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada süt konusuna şöyle bir açıklık getirmek isterim. Ben randevulu sezryan olmadım mesela, suyum geldi, açılma başladı, yani vücut doğum sürecine girmişti, dolayısıyla süt üretimi de başlamıştı ama 3. gün çamaşırlarım ıslanmaya başladı ancak. Yani her normal doğum yapanın çok sütü olacak, her sezeryan olanın da hemen sütü gelmeyecek gibi bir durum yok.

Son düzenleme:

ayy burcu hatırlıormusun süt muhabbetlerimizi bugün yok az geldişu kadar cc cıktı şunu yedim acaip sütüm oldu doymadı yetmicek 6 ay. bilmemne:) ne günlerid ya

ayrıca benimde sütüm hemen geldi doktorum doğum tipiyle sütün alakası yok dedi. hasretcim ewet iğrenç bi acı bütün kasların karnına baglı gibi tepindikce acıo ama normal dogum yapmış birisin dayanılmicak bi acı diil artı melikede sarılık olmadı

Hasretcim Google parti evi,oyun evi diye yaz bir sürü çıkıyor..
Bence de Allah tan hayırlısını dile, normal doğum diye tutturma boşuna, sezeryanın korkulacak bir tarafı yok, bende ameliyat izi bile yok, ayrıca sabah 9:00 da yatağıma geldim öğlen 12 de ayaktaydım ve hiç yatmadım bir daha da, çok rahattım..

Yazgıcan, eşin iş durumunu ne yaptı, başka bir yere mi başladı?

Burcu, güneşi gördün hemen dışarı attın kendini demek, ohh sefan olsun, iyi yapmışsın..

hasret annemin söylediğine göre ben doğum başladıktan sonra dönmüşüm suyu gelmiş sezaryan berkliyormuş annem yani ne olacağı belli olmaz hiç boşuna stres yapma korkulacak bir şey yok. normal doğumun sonrası çok mu kolaydı sanki, ben perişan oldum açılan dikişler enfeksiyonlar derken. allah hayırlısını nasip etsin öyle dua et. ben normal doğum diye direnirken farkedilmeyen kordon yüzünden hayatımın en korkunç saatlerini yaşadım :18:

Son düzenleme:

ben randevulu sezeryan oldum.benimde sütüm hemen geldi ama benimde 3 yada 4.gün çamaşırım ıslanmaya başladı.son cümlene harfiyen katılıyorum.

hasret ben normal doğum yaptım ama sütüm yaklaşık 5 gün sonra geldi mert meme emmedi sağıp verdim mama takviyesi yaptım, tam 21 gün sonra emmeye başladı mert yani normal doğum sezeryan olayı değil hormonal tamamen,ayrıca normal doğumda çok ıkındığım için popomda çatlak oluştu çok acılar çektim,bel ağrılarını hiç saymıyorum, bilsem sezeryan olurdum yani

Hiç unutmadım, hala sinir basıyor :)

Bende hiç öyle bir acı olmadı mesela, vücut yapına, aldığın kiloya, doktoruna, dikiş türüne göre çok değişen şeyler bunlar...

Sorma valla, hafta sonu da öyleydik biz, pazar günü akşam üstüne kadar çok yağmur yağdı, sonra dindi ve güneş açtı, 10 dk içinde dışardaydık :)
Şimdi içim kaynıyor eve gitsem de kuzuyla çıksak diye... İçimi kaynatan hava da öyle günlük güneşlik falan değil, parçalı bulutlu

başladı yaya cım,1 ayı geçti,yazmıştım buraya,kaçırdın sanırım sen.şuan herşey yolunda işinden çok memnun,severek gidiyor,umarım böylede devam eder,Allah bozmasın.
diliyorum senin eşinde tez zamanda iyi bir iş bulur ve başlar canım.sıkıntını söylemesende anlayabiliyorum.

ben randevulu sezeryan oldum.benimde sütüm hemen geldi ama benimde 3 yada 4.gün çamaşırım ıslanmaya başladı.son cümlene harfiyen katılıyorum.

Tabi katılacan, yok napacan

Anlaşılan o ki, mart bebeleri kordonlarıyla fazlaca haşır neşir olmuş... Kaç kere dolanmıştı Şeyma?
Doruk 2 tur atmıştı... Video görüntülerinde var hatta, doğduktan sonra doktor atkı çözer gibi çözüyor boynundan, sonra da kameraya dönüp işte bu yüzden normal doğamadı diyor...

bnm sütüm ilk başlarda süperdi ..6 aydan sonra hamilelikte yani. akardı hep son ay hatta atletimi batırıdı sarı sarı dr çok sütün olcak demekki dmeişt we ölede olmuştu birini emzirirken dier tarafs havlu koyar sıkarım onu sonra.biriktirici alıp sonra stoklamıştım o akanları. ilk ay ama, sonra nazar değidi mastit oldum sütüm çekildi melike ilk ay 1300 gr almıştı sonra 600 ü zor aldık :S
merolayndan haberi olan?

hasretcim burcuya katılıyorum kötü düşünme dur bakalım buda normal olur sen gerçi kendini her iki seçenek için hazırla ben kendimi normale okadar çok şartlamıştımki sezeryanı duyduğumda resmen şok olmuştum benim sütüm bu yüzden iki gün sonra geldi diye düşünüyorum başta gelmedi ama iki gün sonra gürül gürüldü ki sıpa serhan emseydi süper olacaktı nasipp hiç emilmeyen memeden ilk zamanlar çok süt geliyodu sağınca ama tabi emmeyince yavaş yavaş azaldı ve kesildi
öyle işte hakkınızda neyse hayırlı olan o olsun senin ve ulaş paşanın sağlığı yerinde olsun sağsalim çıkın hastaneden elbet herşey yoluna girer yine burcunun da dediği gibi sen tecrübeli bi anne cabbar işini bilen birisin her işin altından kalkarsın canımcım güzel şeyler düşünn

Son düzenleme:

Bence çok açık değil ama hiç beğenmedim:)

Hee senin amacın başka baştan desene

Kerem gittikçe bana benziyor ama huy olarak babasına benzeyecek gibi

Bende gayet isteyerek sezaryen oldum, kendimi doğuracam diye parçalamak yerine 10 dk sonra yanımdaydı Kerocum, aynı gün ayağa kalktım vs vs, ayrıca sütüm de geldi

bizimki tek turdu güzelim o yüzden ultrasonda görünmedi ve zorla normal doğdu paşa, o kordonu görse doktor benim keyfimi mi beklerdi

nostalji yapılmış:) dairede hamile arkadaşım var ona baktıkça arıyorum bazen o duyguyu..ama oğlumu kucaklamak daha bir başka büyümesini izlemek..
sıpacım hiç dönmedi benim kafasını dizini kaburgama batırır dururdunasıl bir duyguysa acısı bile zevk veiyor insana..
dr 28 subat dedi doğuma..sonra durdu 1 mart olsu 1 günden bir şey olmaz..p.tesi..olsun diye.ama sıpacım dayanamadı 27 sinde suyum geldi 28 inde doğdu:) sabah dek sancı cektim bir süt geldi göğülerim öyle şişti ki adana karpuzu gibi ..şimdi küçüldüler hala sütüm var ama eski formlarına kavuşurlar mı acep diye soruyorum kendime size de:26:

Son düzenleme:

Bizimkinin de boynundaydı ultrasonda görünce korkmuştum, dr demişti ki hiç korkma içerde bişey olmaz tek oyuncağı o napsın yavrucak:)
aaaah ah benim de sütüm iyiydi ama sadece 7 ay emdi eşek sıpası

Benim sütümde hemen gelmişti ve İklim de sarılık olmadı, ilk ay gayet güzel kilo almıştı, hatta doğumdan sonra hastaneden çıkarken kilo kaybı bile yoktu, heee bu arada ameliyat sırasında doktorum ''aaa bunun boynuna kordon dolanmış'' dediydi, bizimki de bir tur dolamış boynuna kordonunu, iyi ki sezeryan olmuşum, hiç pişman değilim, çokta rahat ettim, hiç ağrım sızım olmadı...

Allahım telefonlar susmuyor,nusaybinde kaymakamlıktan yardım alan herkesin cep telefonuna kaymakamlığa 3 tane geçici personel alınacak diye mesaj gitmiş, Türkiyenin heryerinden arıyolar
ben eve gidiyorum yoksa çıldıracam öptüm hepinizi

o videonun ve kamerayı verenin kıymetini bil..herşeyi bilen adam yüzünden kamera kaydımız yok bizim:.dr sormuştu hatta nerde diye ameliyat sırasında..şimdi gıcık oldum yinekocama

Son düzenleme:
o videonun ve kamerayı verenin kıymetini bil..herşeyi bilen adam yüzünden kamera kaydımız yok bizim:.dr sormuştu hatta nerde diye ameliyat sırasında..şimdi gıcık oldum yinekocama

Kocaya gıcık olunmaz, taş olursun
Şaka bir yana, bizim de o telaşta aklımıza gelmedi, bir anda sezeryan deyince doktor, eşekten düşmüşe döndük çünkü, hastabakıcı akıl etti, fotoğraf makinesi ile kamera varsa verin de ben çekeyim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…