- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.441
sen şanslıymışsın rahatmışsın ya ben olmazsam:18: kızım ameliyat sonuçta kesip dikiolar rahat olunrmuki yaa bilmiyorum annemdezezaryen oldu hep inledi kadıncazz yatarken kalkarken o yüzden aklımda kötü olarak kaldı..
ayrıca sütte hemen gelmiyomuş bebek sarılık oluyomuş sezaryen doğumlarda genellkle..
cery hastaneden çıkarken kilo bile kaybetmedi sütüm öyleki wardı yani..
1 hafta sonraki kontrolde kilo almıştı hatta...
ne biliym işte bunda kötü şeyler yaşamamasebep olur die korkuyorum
kocamın kafasına bi şey düştü sanırım bana çiçek göndermiş hiç özel bi gün de deil bugün :))))))) ilk defa yapıyo bunu 3 yıllık evliliğimizde flört dönemi hariç, ki bakınız arşivde kayıtlar da vardır d.günümü bile kutlamadı gecen yaz .. demekki yavaş yavaş istediğim kıvama gelcek bi ışık gördüm :)))))
Bizim kamera görüntülerine bakanın göreceği ilk şey çocuğun boyundan büyük testisleribir gören hey maşşallah diyor tabi sonra ufaldılar ama doğduğunda hakikaten maşşşallah çektirecek cinstendi
acil durum ne olur benimle ilgilenin!!!
4gün önce flan cengizin telefonunda bi mesaj gördüm 'cnm müsait olunca beni ara' diye...
aramalara baktım 1 kere konuşulmuş numarayla..
cengize sordum tanımıyorum bilmiyorum dedi..
şimdi türkcell online işlemlerden görüşmeleri inceledim..
mart sonuna kadar bu numarayla hiç görüşme olmamış..
bu numarayı aradım sabah genç bi bayan çıktı kimle görüşüyorum burası ulaş ticaret v.s bişeyler salladım amaismini wermedi bayan..
şimdine yapmalıyım..
cengizin üzerine gitmedim çünkü daha önce böyle bi sebepten kawga ettik we daha sonra gerçekten hiç alakaı olmadığı bi arkadaşının mesajı olduğu ortaya çıktı..
acil durum ne olur benimle ilgilenin!!!
4gün önce flan cengizin telefonunda bi mesaj gördüm 'cnm müsait olunca beni ara' diye...
aramalara baktım 1 kere konuşulmuş numarayla..
cengize sordum tanımıyorum bilmiyorum dedi..
şimdi türkcell online işlemlerden görüşmeleri inceledim..
mart sonuna kadar bu numarayla hiç görüşme olmamış..
bu numarayı aradım sabah genç bi bayan çıktı kimle görüşüyorum burası ulaş ticaret v.s bişeyler salladım amaismini wermedi bayan..
şimdine yapmalıyım..
cengizin üzerine gitmedim çünkü daha önce böyle bi sebepten kawga ettik we daha sonra gerçekten hiç alakaı olmadığı bi arkadaşının mesajı olduğu ortaya çıktı..
cengizin herşeyle işi olur ama karı kız ayağı asla olmaz.. o yüzden direk suçlamak istemiyorum bi yanlışlık war diye düşünüyorum[/QUOT
evet bence de suçlama hemen .. dün bana da bi msj geldi çarşamba aksamı bekliyorum güzelm öptüm die bilmediğim bi no . şimdi bunu eşm görse arasa bi de bi adam cıksa düşün artık hiç yok yere
mart boyunca görüşmemiş diyosun nisanı da takip et ynlışlık olmuştur hemen telaşlanma
mesajdan sonra konuşmuşlar ama hem arama hem aranma wardı telefonunda o gün...cengizin herşeyle işi olur ama karı kız ayağı asla olmaz.. o yüzden direk suçlamak istemiyorum bi yanlışlık war diye düşünüyorum[/QUOT
evet bence de suçlama hemen .. dün bana da bi msj geldi çarşamba aksamı bekliyorum güzelm öptüm die bilmediğim bi no . şimdi bunu eşm görse arasa bi de bi adam cıksa düşün artık hiç yok yere
dimiii bnde öyle umuyorum ama ellerim titriyo, çarpıntım war kötüyüm!Senin kocanın karıda kızda gözü olacak bi adam olmadığını düşünüyorum belki işle ilgili bi arama yapmıştır ama karşısındaki laubali ve yüzsüzdür canımlı mesaj atmıştır. bi süre takipte ol ama hemen senaryolar kurup üzme kendini
direk o fingirdek sesi arayıp kocama mesaj atmışsın şıllık!! kimsin söyle demek istiyorum!!!!
nasıl tutucam kendimiHasret, ters bir durum olduğunu ben de sanmıyorum, yanlışlıkla gönderilmiş bile olabilir. Hır çıkarma, stres olma, sadece fırsat buldukça telefona göz at şimdilik...arasam kzı sorsam..
işin ucunda yine rezil olmak war
öyle düşünüyorum hemen başına ekşimek istemiyorum daha önce çünkü rezil olmuşluğum war:))
mart 25e kadar tek bir görüşme yok.. ama mesaj 6 nisana ait..
bn onun telefonunu inceliyeyim en iyisi..
mesajdan sonra konuşmuşlar ama hem arama hem aranma wardı telefonunda o gün...
dimiii bnde öyle umuyorum ama ellerim titriyo, çarpıntım war kötüyüm!
direk o fingirdek sesi arayıp kocama mesaj atmışsın şıllık!! kimsin söyle demek istiyorum!!!!
nasıl tutucam kendimiarasam kzı sorsam..
işin ucunda yine rezil olmak war
ok kafaya takacaksa ara sor eşime mesaj atmışsınız ben yardımcı olayım varsa bişey dersin konuşmanın gidişatına göre ya ağzına sıçarsın yada peki görüşmek üzere der kapatırsın telefonu
hasretcim katılıyorum bende arkadaşlara ki sende eşinden eminsin zaten bi göz at telefonuna ben bişey çıkacağını düşünmüyorum ama için rahat etsin olmadı uygun bi dille sıkıntını söylersin
ewet sakin olmalıyım öncelikle we akşam telefonuna göz atmalıyım!!Hasret canım bence bekle biraz daha ama takiptede bulun tabii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?