2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kocamın kafasına bi şey düştü sanırım bana çiçek göndermiş hiç özel bi gün de deil bugün :))))))) ilk defa yapıyo bunu 3 yıllık evliliğimizde flört dönemi hariç, ki bakınız arşivde kayıtlar da vardır d.günümü bile kutlamadı gecen yaz .. demekki yavaş yavaş istediğim kıvama gelcek bi ışık gördüm :)))))

canımcım bnede normal doğum die ısrar edenlerdendim fakat 36. haftada döndüğünde bu seferde kordonu dolanmıştı ve bizde sezeryane karar verdik mecburen doğumu hissetmek istediğimden ilk ağlamasını duymak istediğimden epidural oldum çok da memenun kaldım ameliyattan çıkar çıkmaz kuzumu emzirdim ilk 3 gün çok sütüm olmadı ama aç ta kalmadı 10. günün sonunda 200 gr almıştı ve sarılık falan da olmadı ve hatta öyle çok sütüm gelmeye başlamıştı ki sütyeni çıkarttığım an fışkırıyodu yüzüne gözüne fışkırtmışlığım var ilk ayın sonunda 1,5 kilo almıştı ilk dört ay böyle gitti sonradan yavaşladı kilo alımı aslında 3. ayda işe başlamamla sütüm azaldı 4. ayda mama takviyesine başladık ve kilo alımı yavaşladı ameliyata gelince 2. gün tek başıma kalkıp bebeği beşiğinden alıp emziriyordum 4. gün yemek pişirdim sofra kurdum gelen her msafiri ayakta karşıladım yani çok çok rahat bir doğum oldu benim için

Bizim kamera görüntülerine bakanın göreceği ilk şey çocuğun boyundan büyük testisleri bir gören hey maşşallah diyor tabi sonra ufaldılar ama doğduğunda hakikaten maşşşallah çektirecek cinstendi

bravo diorum darısı başıma diorum tüm bunları 15 karakteri doldurabilmek için yazıyorum yoksa smiller hissiyatımı anlatıyodu yane

acil durum ne olur benimle ilgilenin!!!

4gün önce flan cengizin telefonunda bi mesaj gördüm 'cnm müsait olunca beni ara' diye...
aramalara baktım 1 kere konuşulmuş numarayla..
cengize sordum tanımıyorum bilmiyorum dedi..
şimdi türkcell online işlemlerden görüşmeleri inceledim..
mart sonuna kadar bu numarayla hiç görüşme olmamış..
bu numarayı aradım sabah genç bi bayan çıktı kimle görüşüyorum burası ulaş ticaret v.s bişeyler salladım amaismini wermedi bayan..
şimdine yapmalıyım..
cengizin üzerine gitmedim çünkü daha önce böyle bi sebepten kawga ettik we daha sonra gerçekten hiç alakaı olmadığı bi arkadaşının mesajı olduğu ortaya çıktı..

bizdede kamerada net duyulmuyor ama hemşireler ayakları için aaa ne kadar büyük ayaklar demişlerdi bileğinden dizine kadar olan mesafeyle eşitti ayakları aldığım çorapların hepsi küçük gelmişti ama şimdi normale döndüler çok şükür

mart boyunca görüşmemiş diyosun nisanı da takip et ynlışlık olmuştur hemen telaşlanma

cengizin herşeyle işi olur ama karı kız ayağı asla olmaz.. o yüzden direk suçlamak istemiyorum bi yanlışlık war diye düşünüyorum

Senin kocanın karıda kızda gözü olacak bi adam olmadığını düşünüyorum belki işle ilgili bi arama yapmıştır ama karşısındaki laubali ve yüzsüzdür canımlı mesaj atmıştır. bi süre takipte ol ama hemen senaryolar kurup üzme kendini

Hasret, ters bir durum olduğunu ben de sanmıyorum, yanlışlıkla gönderilmiş bile olabilir. Hır çıkarma, stres olma, sadece fırsat buldukça telefona göz at şimdilik...

mart boyunca görüşmemiş diyosun nisanı da takip et ynlışlık olmuştur hemen telaşlanma
öyle düşünüyorum hemen başına ekşimek istemiyorum daha önce çünkü rezil olmuşluğum war:))
mart 25e kadar tek bir görüşme yok.. ama mesaj 6 nisana ait..
bn onun telefonunu inceliyeyim en iyisi..

hasretcim katılıyorum bende arkadaşlara ki sende eşinden eminsin zaten bi göz at telefonuna ben bişey çıkacağını düşünmüyorum ama için rahat etsin olmadı uygun bi dille sıkıntını söylersin

serhan son ayların uyku rekorunu kırmış bulunuyor 1 de yatırdım saat 4 oldu ve hala uyuyo böyle uyuyacağını bilsem bende yatardım zaten uykusuzum...

öyle düşünüyorum hemen başına ekşimek istemiyorum daha önce çünkü rezil olmuşluğum war:))
mart 25e kadar tek bir görüşme yok.. ama mesaj 6 nisana ait..
bn onun telefonunu inceliyeyim en iyisi..

tabi canım bak herkes aynı fikirde sakin ol ben bişey olduğunu sanmıyorum hatta yanlışlıkla gelmiştir diyorum sen takip et aramaları faturaları önümüzdeki ay belli olur zaten

Hasret canım bence bekle biraz daha ama takiptede bulun tabii
ewet sakin olmalıyım öncelikle we akşam telefonuna göz atmalıyım!!
peki ya arama olmuşsa ne yapacağım?
olmamışsa ne yapacağım?
bundan sonra o numaraya hiç rastlamasamda bir kere konuşulmuş bu numarayla we bunu öğrenmeliyim belki gecelik bir ilişkiydi we bitti... bunu öğrenemeyeyimmi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…