- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.461
mesajdan sonra konuşmuşlar ama hem arama hem aranma wardı telefonunda o gün...
dimiii bnde öyle umuyorum ama ellerim titriyo, çarpıntım war kötüyüm!
direk o fingirdek sesi arayıp kocama mesaj atmışsın şıllık!! kimsin söyle demek istiyorum!!!!
nasıl tutucam kendimiarasam kzı sorsam..
işin ucunda yine rezil olmak war
Karnın burnunda zaten, tabi çarpıntın olur, sapıtma, sakin ol...
Kadını aramak, kocanı rezil edip, ortada bişi yoksa olayları içinden çıkılmaz hale getirmekten başka hiç bir işe yaramaz, haklıyken haksız duruma düşersin.
Takip et sadece, kocaya her canım diyene telefon açacak olsak vay halimize
tabi canım bak herkes aynı fikirde sakin ol ben bişey olduğunu sanmıyorum hatta yanlışlıkla gelmiştir diyorum sen takip et aramaları faturaları önümüzdeki ay belli olur zaten
yeni ewime taşınamadan babamın ewine taşınacağım sanırımok kafaya takacaksa ara sor eşime mesaj atmışsınız ben yardımcı olayım varsa bişey dersin konuşmanın gidişatına göre ya ağzına sıçarsın yada peki görüşmek üzere der kapatırsın telefonu
kalp krizi geçireceğim şimdi
aramalımıyım bu numarayı:18:
ewet sakin olmalıyım öncelikle we akşam telefonuna göz atmalıyım!!
peki ya arama olmuşsa ne yapacağım?
olmamışsa ne yapacağım?
bundan sonra o numaraya hiç rastlamasamda bir kere konuşulmuş bu numarayla we bunu öğrenmeliyim belki gecelik bir ilişkiydi we bitti... Bunu öğrenemeyeyimmi yani
ok kafaya takacaksa ara sor eşime mesaj atmışsınız ben yardımcı olayım varsa bişey dersin konuşmanın gidişatına göre ya ağzına sıçarsın yada peki görüşmek üzere der kapatırsın telefonu
Çok güldüm yorumuna, Hasret ucunda rezil olmanın haricinde kocanı da rezil etmek var unutma
ewet sakin olmalıyım öncelikle we akşam telefonuna göz atmalıyım!!
peki ya arama olmuşsa ne yapacağım?
olmamışsa ne yapacağım?
bundan sonra o numaraya hiç rastlamasamda bir kere konuşulmuş bu numarayla we bunu öğrenmeliyim belki gecelik bir ilişkiydi we bitti... bunu öğrenemeyeyimmi yani
Hay allahım yaaa oldu olacak doğuracan çocuğu şimdi
dur bi sakin ol,sadece takipte ol ya da duramayacağım diyorsan konuş kocanla.böyle böyle oldu ve bu beni çok rahatsız etti kim bu de
heh işte tam olarak bundan tırsıyorum bide alakasız biriyse arayacak cengizi karın beni aradı böle böle dedi al işte hiç yoktan olay çıkacak! emin olmalıyım önce!Karnın burnunda zaten, tabi çarpıntın olur, sapıtma, sakin ol...
Kadını aramak, kocanı rezil edip, ortada bişi yoksa olayları içinden çıkılmaz hale getirmekten başka hiç bir işe yaramaz, haklıyken haksız duruma düşersin.
Takip et sadece, kocaya her canım diyene telefon açacak olsak vay halimize
tamam sakin olup numarayı takibe alıyorum bu akşamdan itibaren..
uff ama rahat olamıyorum..
çok sağolun hepiniz iyiki warsınızzz
inşallah kötü bişey olmaz kızlar aksini düşünmek bile istemiyorum!
en büyük korkumdu aldatılmak.. hep cengizden şüphe ettim attığı adımı takip ettim yıllardır hiç öyle bişey ne sezdim, ne yanıldım..
umarım bana böyle bişey yaşatmaz
hasretcim balım sakin ol tamam anlıyorum bu durumda sabretmek zor biran önce nedir ne değildir öğrenmek istiyorsun haklısın
ozaman cengize sor o bu şekil bi msj görse hemen sorar sana değilmi sende sor ama sakin kavgacı bi tavırla değil sana böyle bi msj gelmiş kimdi bu de sonrada konuşmuşsunuz falan de ne biliyim ama sakin ol dediğim gibi kadını da arama sonra umursamamış gibi yaparsın ve takip etmeye başlarsın
Çok güldüm yorumuna, Hasret ucunda rezil olmanın haricinde kocanı da rezil etmek var unutma
Hay allahım yaaa oldu olacak doğuracan çocuğu şimdi
dur bi sakin ol,sadece takipte ol ya da duramayacağım diyorsan konuş kocanla.böyle böyle oldu ve bu beni çok rahatsız etti kim bu de
benim terminatör uyanınca acil çıkmak zorunda kaldım...sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür edrim.gülşan bilgi için teşekkürler bidaha sarmam.
----hasret yangına körükle gitme.iyice anlayıp dinlemeden kendini küçük düşürme.iyice araştır ,takip et aslı varsa köpür bağır çağır.anam hamilesin bide destur bismillah bi sakin ol bacım...
eğer öyle bir durum seziyorsan da direk sor bu nedir filan diye sana mantıksız cevapta verecektir yada benim telefonlarımı kurcalıyorsun diye de kızacaktır o durumda kavga ederseniz ne olucak bir süre takip et baktın devam ediyor ozaman sorarsın.bir gecelikte olsa sana yapılmaması gereken birşey bu ben altta kalmam direk söylerim....normal arkadaşım dese bile takibine devam et böyleleriyle çok karşılaştım ve kuzenimde bu yüzden boşandı....
tamam önce akşam telefon incelemesi yapacağım ardından soriym dicem amaHasret, o bayanı arayıpta kendini küçük düşürme, sakin ol önce bir, diğer arkadaşların yazdıklarına katılıyorum, takip et bir süre daha, bence de bir yanlışlık vardır..
ogün sordum we bilmiyorum benle alaksı olan bişey değil falan dedi.. benim işimolmaz böyle şeylerle hala anlayamadın falan dedi kapattı hemen konuyu bnde üsteleyemedim(
ona tekrar sorarsam yine kawga çıkacak, günahımı alıyosun diyip başlicak çemkirmeye
çarpıntım fena deliricem bir an önce akşam olsun cek gelsin((
rabbim bu acıyı yaşatmaz bana dimi bu halimleuff ne dicemi bilmiyorum korkuyorum çok!!!
ya görüşüyosa!! ağlıyorum bu arada ben cereni uyutayım.. we sakinleşeyim
aa kzılar az önce biri geldi we dükkana kapora werdi.. pazrtesi 40,000tl peşin werecek gerisinide ay sonu verecek we dükkanı sattık sanırım:44:
bnm kadar takıntılı we kıskançmısın bilmem, senle çok benziyo zaten huylarımız we kocişlerle olan sorunlarımız:))valla hasretçim ben her ne kadar sakin olman gerektiğini düşünüyorsam da ben takıntılıyımdır en tatı halimle sana böyle bi mesaj gemiş sende aramışsın kim bu biraz kıskandım galiba seni falan gibi şirin şirin sorarım baktım olmuyo kızartır yüzümü arar kadına önce kibar bi dille sorarım cevap tatmin etmezse telefondan bile yolabilirim ha ama sen bööle yapma sain ol bekle bakalım takip et
öznur deli etme beni çıkıp çıkıp gidiyon gezmelere bide yazıyon ggidebilen var gidemeyen var ben meselaaaa
şaka biyana bisim içinde gesinnn(
ŞEBNEM cim hakkınızda hayırlısı olsun,inşallah olur arkadaşım,sende rahat bir nefes alırsın.
SEYHAN valla benimde canım hiçbişey yapmak istemiyor.yatmak istiyor,gezmek istiyor.hatta biraz önce eşimi arayıp akşama pizza getirmesini söyledim.garibimde itirazsız,sorgusuz,sualsiz kabul etti
Hasret eşinin cep telinde mesaj mı bulmuş? Biri bana özet geçebilir mi ?
OLAY SÖYLE GEÇMİŞ CANIM
HASRETİN YAZDIKLARI
4gün önce flan cengizin telefonunda bi mesaj gördüm 'cnm müsait olunca beni ara' diye...
aramalara baktım 1 kere konuşulmuş numarayla..
cengize sordum tanımıyorum bilmiyorum dedi..
şimdi türkcell online işlemlerden görüşmeleri inceledim..
mart sonuna kadar bu numarayla hiç görüşme olmamış..
bu numarayı aradım sabah genç bi bayan çıktı kimle görüşüyorum burası ulaş ticaret v.s bişeyler salladım amaismini wermedi bayan..
şimdine yapmalıyım..
cengizin üzerine gitmedim çünkü daha önce böyle bi sebepten kawga ettik we daha sonra gerçekten hiç alakaı olmadığı bi arkadaşının mesajı olduğu ortaya çıktı..
sağol Ayferciğim.
ya Hasret öldüreceksin sen beni :)) hamile hamile bu msj için mi komplo teorisi yazıyorsun sen.
geçenlerde bana da çağrı geldi aradım hatunlar koca istiyormuş.ondan önce mesajlar gelmişti.
yanlış gönderilen mesajlar falan.şimdi napcik yani sakin olcik relaks olcik.takma kafana böyle şeyleri.
İnsanın bunları Öznurdan duyunca gülesi geliyor:)))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?