- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.481
o nedenkü :))) niden niden
Topicte senden daha pipirik senden daha fazla kafasına takan yok da ondan
ewt herşey yoluna giriyor diye düşünürken nerden çıktı bu mewzu yaaaHasret, saçmalama ne ağlaması, sakin ol, hamileliğin verdiği duygusallıkta var üzerinde şimdi, ondan da böyle düşünüyorsun, gör bak bir yanlışlık olduğu ortaya çıkacaktır, içini ferah tut sen..
Dükkanı da satmışsınız, hayırlı olsun, herşey yoluna girsin bir an evvel..
hayırlı olsun diyeyim hangisi kolay olacaksa o olsun inşallah..Hasrettttttttttttt
canım benim suyum geldi ve ertesi gün sezeryan oldum gerçi zaten sezeryan olacaktım ama nasip daha erkeneymiş.aynı gün kalktım ve bi daha oturmadım.gerçi benim ağrı eşiğim yüksektir.kolay canım yanmaz.
süt meselesıne gelince bu yapısal sanırım ben 5 bucuk hamileyken sütüm geliyordu ve çamaşırlar ıslanacak derecede olduğundan şu sinir göğüs petlerinden kullanıyordum.
çok sütüm vardı maşallah hala da var.sarılık meselesi emzirmekle alakalı değil.Doğuhan"ın sarılığı 2 ay geçmedi.Göbeği geç düştü.
Karın kasını kestikleri için en fazla 1 hafta zorlanırsın.
ewet sessiz kalmalıyım öyle bi bok yediysede herşeyi yapma hakkım war zaten.. inşallah yokturHasretcim, korktuğun gibi bir durum varsa bile, bunu bu çıldırmış halinle öğrenemezsin, elindeki kozları da kaybedersin. Biraz sakin ve stratejik ol... Bak babamın buna benzer bir vukuatı ortaya çıktığında annem de böyle delirdi, kadını aradı, halamlara gitti, bağırdı çağırdı, hakaretler tehditler savurdu, ortalığı birbirine kattı ve haklıyken haksız duruma düştü. Babam pişman olup köpek olacak durumdayken, annemin yaptıklarından sonra bakın bu kadın böyle yaptığı için ben başka kadına gittim deme hakkını elde etti. O yüzden sen sakin ol, hanımlığını koru, izlemede kal. Bir halt karıştıran erkek mutlaka açık verir, hem de en fenasından.
öyle olsa bana söylerdi ama yaa böle msj çekti biri aradım die.. direk bilmiyorum dedi alakam yok dedi..sağol Ayferciğim.
ya Hasret öldüreceksin sen beni :)) hamile hamile bu msj için mi komplo teorisi yazıyorsun sen.
geçenlerde bana da çağrı geldi aradım hatunlar koca istiyormuş.ondan önce mesajlar gelmişti.
yanlış gönderilen mesajlar falan.şimdi napcik yani sakin olcik relaks olcik.takma kafana böyle şeyleri.
ewt herşey yoluna giriyor diye düşünürken nerden çıktı bu mewzu yaaane güzel dükkan satılıyor, ewim yapılıyor, 10güne taşınıcam, bebeğim geliyor...
hayırlı olsun diyeyim hangisi kolay olacaksa o olsun inşallah..
ewet sessiz kalmalıyım öyle bi bok yediysede herşeyi yapma hakkım war zaten.. inşallah yoktur
şimdi daha sakinim içim içimi yiyor ama sakinim akşamı bekliyorum...
öyle olsa bana söylerdi ama yaa böle msj çekti biri aradım die.. direk bilmiyorum dedi alakam yok dedi..
umarım öyledir:18:
Yeni başladığın için ilaçlar yorgun düşürmüş olabilir Burcu. Teyzem de ikindiden sonra kafasını kaldıramazdı, sonra bünye alışıyor galiba.. Ne kadar süre kullanacakmışsın bu ilaçları??Günaydın,
Çok yorgun ve uykusuzum, Doruk çok uyandı yine gece, tiroid ilaçları da çok fena yan etki yapıyor, hasta gibiyim resmen.
Bir de bu hafta çok yavaş mı geçiyor, bana mı öyle geliyor bilemedim, bugün hala perşembe yafu...
Herkes iyidir inşallah, siz gelene kadar kahvaltımı yapıp gazetelerimi okuyayım :)
günaydın seline dün gece sadece 250 cc süt ile avutmayı başardım ama çok zor oldu tabi :) uyanıp ağladığında kızdım onasu verdiğimde avunmuyor son çare kızmak zorunda kaldım ve sımsıkı kucakladım sakın sesini çıkarma uyuyacağız beraber dedim oda garibim öylece uyudu sabah doya doya öpüp kokladım özür diledim kendisinden uyuyordu tabi :) içtiği süt miktarıda geceden sabaha onu gayet iyi tok tutacak bi miktar, haftasonu doktora götüreceğim selini, bakalım doktoru ne diyecek ??
günaydın seline dün gece sadece 250 cc süt ile avutmayı başardım ama çok zor oldu tabi :) uyanıp ağladığında kızdım onasu verdiğimde avunmuyor son çare kızmak zorunda kaldım ve sımsıkı kucakladım sakın sesini çıkarma uyuyacağız beraber dedim oda garibim öylece uyudu sabah doya doya öpüp kokladım özür diledim kendisinden uyuyordu tabi :) içtiği süt miktarıda geceden sabaha onu gayet iyi tok tutacak bi miktar, haftasonu doktora götüreceğim selini, bakalım doktoru ne diyecek ??
Günaydın arkadaşlar..Okula gitmeden size bi bakayım dedim.. Eşim gıcık oluyo bu arada yine mi KK dieYakında adamı boşayıp sizle evlenecem ha!!!
Yeni başladığın için ilaçlar yorgun düşürmüş olabilir Burcu. Teyzem de ikindiden sonra kafasını kaldıramazdı, sonra bünye alışıyor galiba.. Ne kadar süre kullanacakmışsın bu ilaçları??
Ya ben Pelin'e bir lokma bile içiremiyorum sütü, Selin fondip yapıyo demekNie azaltmak istiyosun ki süt miktarını? Rahatsız mı ediyo kendisini??
Günaydın
Burda yağmur ve fırtına var ayrıca hava kapkaranlık sanki saat sabah 4-5 gibi
Baharı görmeden yaz geldi geçti şarkısını söyleyeceğiz herhalde bu sene püfffff
Buraya da gelmesi yakındır o halde, kapkara çünkü.
Evet, yine dann diye kavurucu sıcaklara maruz kalacaz herhalde, şöyle terlemeden bunalmadan parkta bahçede oynamak istiyorum ben yaw, güneye falan mı gitsem ki bunun için.
İskenderun 17 dereceymiş hadi Esin e gidelim toplaşıp
bana da bu hafta hızlı geçti..yetişemiyorum hiç bi yere..Günaydın,
Çok yorgun ve uykusuzum, Doruk çok uyandı yine gece, tiroid ilaçları da çok fena yan etki yapıyor, hasta gibiyim resmen.
Bir de bu hafta çok yavaş mı geçiyor, bana mı öyle geliyor bilemedim, bugün hala perşembe yafu...
Herkes iyidir inşallah, siz gelene kadar kahvaltımı yapıp gazetelerimi okuyayım :)
burda da karanlık hava..antalya da hiç böyle olmazdı bu aylarda.soğuk bir de..yaz gec gelecek sanırım..içini karartma hava kötü diye ne kadar dirense de güneş i görmemize az kaldı:))Günaydın
Burda yağmur ve fırtına var ayrıca hava kapkaranlık sanki saat sabah 4-5 gibi
Baharı görmeden yaz geldi geçti şarkısını söyleyeceğiz herhalde bu sene püfffff
Günaydın arkadaşlar..Okula gitmeden size bi bakayım dedim.. Eşim gıcık oluyo bu arada yine mi KK dieYakında adamı boşayıp sizle evlenecem ha!!!
Yeni başladığın için ilaçlar yorgun düşürmüş olabilir Burcu. Teyzem de ikindiden sonra kafasını kaldıramazdı, sonra bünye alışıyor galiba.. Ne kadar süre kullanacakmışsın bu ilaçları??
Ya ben Pelin'e bir lokma bile içiremiyorum sütü, Selin fondip yapıyo demekNie azaltmak istiyosun ki süt miktarını? Rahatsız mı ediyo kendisini??
Günaydın,
250 cc daha mantıklı bir miktar, böyle devam etseniz bile iyidir bence...
Dün akşam yemeğini üstüme başıma döktü, ben de biraz kızdım ama sonra çok üzüldüm
Bize de yaz doktorun dediğini, bir fikrimiz olsun.
İlaçları 6 hafta içicem Kıymetcim, sonra tahlil yapılacak, sonuçlara göre karar verecekmiş. Doz yüksek geliyor, daha önce günde iki tane içiyordum, 4'e çıkardı, dün akşam aradım ben fenayım diye, yapacak bir şey yok dayanacaksın diyor. İçim bayılıyor resmen, kafamı kaldıramıyorum dediğin gibi.
Ben evden kk'ya hiç girmediğim için eşimin bir derdi yok da, müdür sinir oluyor :)
Buraya da gelmesi yakındır o halde, kapkara çünkü.
Evet, yine dann diye kavurucu sıcaklara maruz kalacaz herhalde, şöyle terlemeden bunalmadan parkta bahçede oynamak istiyorum ben yaw, güneye falan mı gitsem ki bunun için.
günaydın:)
zor bir gece oldu y.özgür sokak çocukları gibi burnunda sümükle geziyor.sildirmiyor damla ya izin vermiyor( bu gün akşama dek takip edecek annem çıkışta dr a gidicez durumunda iyileşme olmazsa..sabah dek ne o uyudu ne de ben.köpek dişlerin yerleri de mosmor..yemek de yemiyor doğru düzgün..off off
bana da bu hafta hızlı geçti..yetişemiyorum hiç bi yere..
iyileşmen için kullanmak gerekse azcık dayan ilaçlara..belki zamanla alışır vücudun.yeni başladın sanırım..
burda da karanlık hava..antalya da hiç böyle olmazdı bu aylarda.soğuk bir de..yaz gec gelecek sanırım..içini karartma hava kötü diye ne kadar dirense de güneş i görmemize az kaldı:))
evet canım selin resmen fondip yapıyor , gece sabaha kadar yarım litrelik şişe sütün birini bitiriyor birde gün içinde resmen kendi isteyerek süt içmeye devame diyor ,,, tabi gün içinde süt durumunu ekstik hemen gecede uykusunuz bu kadar huzursuz ve bölünmüş olması hoşuma gitmiyor saat 12 de uyuyor zaten uyurken içsin uyusun istiyorum :)
canım kendine dikakt et inşallah ilaçların ve tahlillerin olumlu sonuçlanır,, dünya bu hafta yavaş dönüyor katılıyorum :)
tamam canım mutlaka haber veririm doktorun önerilerini paylaşırım ,,,
herkese günaydın
burcum biraz daha dayan kendi sağlığın için olurmu
aylin burası 20 derece parlak bir bahar günü buraya gelin
fatma ben artık merti en fazla iki kere emziriyorum, daha fazla isterse vermiyorum,biraz ağlıyo ama alışsın napıyımbüyüme hormonları uyurken salgılanıyo uyumayı öğrensin artık tabi o ağladıkça içim cızzz ediyo 250cc iyi bir miktar bence,selin tıpkı ablamın oğlu gibi, 4 yaşında ama hala geceleri 500ml süt içiyor
hasret naaptı acaba,inşallah herşel yolundadır
buraya gelin buraya gelin:92:Hadi gidelim, Eko da yok hafta sonu
geçmiş olsun canım,hava okadar soğukki normaldir burnunun akması,mert gece bir kez kalktı,yani daha doğrusu ben bikez kalktım,sızmışım,4 gündür uyutmadı çünkü mertgünaydın:)
zor bir gece oldu y.özgür sokak çocukları gibi burnunda sümükle geziyor.sildirmiyor damla ya izin vermiyor( bu gün akşama dek takip edecek annem çıkışta dr a gidicez durumunda iyileşme olmazsa..sabah dek ne o uyudu ne de ben.köpek dişlerin yerleri de mosmor..yemek de yemiyor doğru düzgün..off off
bana da bu hafta hızlı geçti..yetişemiyorum hiç bi yere..
iyileşmen için kullanmak gerekse azcık dayan ilaçlara..belki zamanla alışır vücudun.yeni başladın sanırım..
burda da karanlık hava..antalya da hiç böyle olmazdı bu aylarda.soğuk bir de..yaz gec gelecek sanırım..içini karartma hava kötü diye ne kadar dirense de güneş i görmemize az kaldı:))
günaydın herkese;
Bugün Hilal kuzuma babası bakacak inşallah becerir Hilal'e bakan ablam Kastamonuya gitti bu akşam dönecekler cenazeleri varmış ...
Dün Hilal gülmekten altımıza yaptıracaktı resmen bir oyunlar anlatamam size mama sandalyesini çekiyor bana gel diyor kucağıma alıyorum mama sandalyesine koyuyorum meğersem o değil ben oturcakmışım bende masustan oturur gibi yapıyor alkış yapıyor zilli....
Odanın kapısını kapatıyor elini yumruk yapıp vuruyor Tİİİİİ diyor sanırım kim demek istiyor.İlk arabamı araba haline getirdim oturttum ben sürüyorum DİTTT diyor ayakların ezilmesin diye de ön tarafa koyduruyorum o ayağını indirince kendisi çorabından çekip tekrar koyuyor.
Babası müzik açtı resmen kafa sallıyor zilli bize de arada bir bakıyor alkış istiyor hemen kendini alkışlıyor sonra bizde onu alkışlayonca kahkaha atıyor...
ağlattın beni burdaYerim o küçük sümüklüyü :)
Bazı bebekler diş çıkarırken nezle gibi olabilirlermiş ondandır belki...
Pazartesi başladım ilaçlara, gel gör ki şirketteki kutu bitmiş, farkında değilim, bugün içemeyecem, tühhh
İnşallah canım, sağol...
Dayanıcam amirim tamam, bi de salak olup unutmasam...
Benim göğüslerim hala doluyor, ama emziremiyorum, bendeki cızzz'ı bi düşün.. Zor tutuyorum valla kendimi. Dün gece uyuyalım mı artık oğlum dedim, gözünü gözüme dikip meemmmeee dedi masum masum, ağlayacaktım nerdeyse...
Hasret inşallah sakin kalmıştır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?