2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ewt herşey yoluna giriyor diye düşünürken nerden çıktı bu mewzu yaaa ne güzel dükkan satılıyor, ewim yapılıyor, 10güne taşınıcam, bebeğim geliyor...
hayırlı olsun diyeyim hangisi kolay olacaksa o olsun inşallah..

ewet sessiz kalmalıyım öyle bi bok yediysede herşeyi yapma hakkım war zaten.. inşallah yoktur
şimdi daha sakinim içim içimi yiyor ama sakinim akşamı bekliyorum...
öyle olsa bana söylerdi ama yaa böle msj çekti biri aradım die.. direk bilmiyorum dedi alakam yok dedi..
umarım öyledir:18:

normalde bende direkt söylerim eşime ama bunu söylemedim mesela.unuttum çünkü.
belkide senin sorduğun anda aklı başka birşey ile meşguldü ve uğraşmak istemedi kestirip attı.
ben öyle yapardım eskiden :))
of be yavrum kocan seni çok seviyor bence ve bi halt edecekse çekinecek tiplerden değil senin kocan.

Günaydın,
Çok yorgun ve uykusuzum, Doruk çok uyandı yine gece, tiroid ilaçları da çok fena yan etki yapıyor, hasta gibiyim resmen.
Bir de bu hafta çok yavaş mı geçiyor, bana mı öyle geliyor bilemedim, bugün hala perşembe yafu...
Herkes iyidir inşallah, siz gelene kadar kahvaltımı yapıp gazetelerimi okuyayım :)

günaydın seline dün gece sadece 250 cc süt ile avutmayı başardım ama çok zor oldu tabi :) uyanıp ağladığında kızdım ona su verdiğimde avunmuyor son çare kızmak zorunda kaldım ve sımsıkı kucakladım sakın sesini çıkarma uyuyacağız beraber dedim oda garibim öylece uyudu sabah doya doya öpüp kokladım özür diledim kendisinden uyuyordu tabi :) içtiği süt miktarıda geceden sabaha onu gayet iyi tok tutacak bi miktar, haftasonu doktora götüreceğim selini, bakalım doktoru ne diyecek ??

Günaydın arkadaşlar..Okula gitmeden size bi bakayım dedim.. Eşim gıcık oluyo bu arada yine mi KK die Yakında adamı boşayıp sizle evlenecem ha!!! Yeni başladığın için ilaçlar yorgun düşürmüş olabilir Burcu. Teyzem de ikindiden sonra kafasını kaldıramazdı, sonra bünye alışıyor galiba.. Ne kadar süre kullanacakmışsın bu ilaçları??
Ya ben Pelin'e bir lokma bile içiremiyorum sütü, Selin fondip yapıyo demek Nie azaltmak istiyosun ki süt miktarını? Rahatsız mı ediyo kendisini??

Günaydın
Burda yağmur ve fırtına var ayrıca hava kapkaranlık sanki saat sabah 4-5 gibi
Baharı görmeden yaz geldi geçti şarkısını söyleyeceğiz herhalde bu sene püfffff

250 cc daha mantıklı bir miktar, böyle devam etseniz bile iyidir bence...
Dün akşam yemeğini üstüme başıma döktü, ben de biraz kızdım ama sonra çok üzüldüm
Bize de yaz doktorun dediğini, bir fikrimiz olsun.

İlaçları 6 hafta içicem Kıymetcim, sonra tahlil yapılacak, sonuçlara göre karar verecekmiş. Doz yüksek geliyor, daha önce günde iki tane içiyordum, 4'e çıkardı, dün akşam aradım ben fenayım diye, yapacak bir şey yok dayanacaksın diyor. İçim bayılıyor resmen, kafamı kaldıramıyorum dediğin gibi.

Ben evden kk'ya hiç girmediğim için eşimin bir derdi yok da, müdür sinir oluyor :)

Günaydın

Buraya da gelmesi yakındır o halde, kapkara çünkü.
Evet, yine dann diye kavurucu sıcaklara maruz kalacaz herhalde, şöyle terlemeden bunalmadan parkta bahçede oynamak istiyorum ben yaw, güneye falan mı gitsem ki bunun için.

günaydın:)
zor bir gece oldu y.özgür sokak çocukları gibi burnunda sümükle geziyor.sildirmiyor damla ya izin vermiyor( bu gün akşama dek takip edecek annem çıkışta dr a gidicez durumunda iyileşme olmazsa..sabah dek ne o uyudu ne de ben.köpek dişlerin yerleri de mosmor..yemek de yemiyor doğru düzgün..off off

bana da bu hafta hızlı geçti..yetişemiyorum hiç bi yere..
iyileşmen için kullanmak gerekse azcık dayan ilaçlara..belki zamanla alışır vücudun.yeni başladın sanırım..
Günaydın
burda da karanlık hava..antalya da hiç böyle olmazdı bu aylarda.soğuk bir de..yaz gec gelecek sanırım..içini karartma hava kötü diye ne kadar dirense de güneş i görmemize az kaldı:))

evet canım selin resmen fondip yapıyor , gece sabaha kadar yarım litrelik şişe sütün birini bitiriyor birde gün içinde resmen kendi isteyerek süt içmeye devame diyor ,,, tabi gün içinde süt durumunu ekstik hemen gecede uykusunuz bu kadar huzursuz ve bölünmüş olması hoşuma gitmiyor saat 12 de uyuyor zaten uyurken içsin uyusun istiyorum :)

canım kendine dikakt et inşallah ilaçların ve tahlillerin olumlu sonuçlanır,, dünya bu hafta yavaş dönüyor katılıyorum :)

tamam canım mutlaka haber veririm doktorun önerilerini paylaşırım ,,,

herkese günaydın
burcum biraz daha dayan kendi sağlığın için olurmu
aylin burası 20 derece parlak bir bahar günü buraya gelin
fatma ben artık merti en fazla iki kere emziriyorum, daha fazla isterse vermiyorum,biraz ağlıyo ama alışsın napıyım büyüme hormonları uyurken salgılanıyo uyumayı öğrensin artık tabi o ağladıkça içim cızzz ediyo 250cc iyi bir miktar bence,selin tıpkı ablamın oğlu gibi, 4 yaşında ama hala geceleri 500ml süt içiyor
hasret naaptı acaba,inşallah herşel yolundadır

günaydın herkese;
Bugün Hilal kuzuma babası bakacak inşallah becerir Hilal'e bakan ablam Kastamonuya gitti bu akşam dönecekler cenazeleri varmış ...

Dün Hilal gülmekten altımıza yaptıracaktı resmen bir oyunlar anlatamam size mama sandalyesini çekiyor bana gel diyor kucağıma alıyorum mama sandalyesine koyuyorum meğersem o değil ben oturcakmışım bende masustan oturur gibi yapıyor alkış yapıyor zilli....

Odanın kapısını kapatıyor elini yumruk yapıp vuruyor Tİİİİİ diyor sanırım kim demek istiyor.İlk arabamı araba haline getirdim oturttum ben sürüyorum DİTTT diyor ayakların ezilmesin diye de ön tarafa koyduruyorum o ayağını indirince kendisi çorabından çekip tekrar koyuyor.

Babası müzik açtı resmen kafa sallıyor zilli bize de arada bir bakıyor alkış istiyor hemen kendini alkışlıyor sonra bizde onu alkışlayonca kahkaha atıyor...

Yerim o küçük sümüklüyü :)
Bazı bebekler diş çıkarırken nezle gibi olabilirlermiş ondandır belki...

Pazartesi başladım ilaçlara, gel gör ki şirketteki kutu bitmiş, farkında değilim, bugün içemeyecem, tühhh

İnşallah canım, sağol...

Dayanıcam amirim tamam, bi de salak olup unutmasam...
Benim göğüslerim hala doluyor, ama emziremiyorum, bendeki cızzz'ı bi düşün.. Zor tutuyorum valla kendimi. Dün gece uyuyalım mı artık oğlum dedim, gözünü gözüme dikip meemmmeee dedi masum masum, ağlayacaktım nerdeyse...
Hasret inşallah sakin kalmıştır.

Hadi gidelim, Eko da yok hafta sonu
buraya gelin buraya gelin:92:

geçmiş olsun canım,hava okadar soğukki normaldir burnunun akması,mert gece bir kez kalktı,yani daha doğrusu ben bikez kalktım,sızmışım,4 gündür uyutmadı çünkü mert
buraya yaz gelecek bu hafta sanırım,dün fırtına vardı bugün günlük güneşlik

Günaydın, bizde berbat bir gece geçirdik, İklime ilaçlarını zor içiriyorum, iyileşme sürecine giremedi bir türlü, burnu tıkalı damlaya izin vermiyor, savaş veriyoruz resmen, birde bu otri bebe burun damlası ne kadar keskin öyle yaw, genzini yakıyor insanın, onu damlatınca dah çok ağlıyor, burnu kıpkırmızı oluyor, denemek için kendime de damlattım bana bişey olmadı ama annem de deneyince kadının burnu bir çözüldü 2 gündür çeşme gibi akıyor ve üstelik grip değil, alerjik bir durum oldu sanırsam, anne-kız kafayı yedik galiba, İklimi anlayalım derken bir burun damlası yüzünden anacığım hasta oldu bu seferde :))

Bu arada dün gece İklim bir anda koşarak gitti ve benim içtiğim bitki çayının olduğu tepsiyi çekip üzerine döktü, feryat figan bağırmaya başladı, karnı-baldırı-ayağının üzeri yandı malesef, çok sıcak değildi çay ama yine de teni kızardı, hemen soğuk suya tutup ıslak bezlerle sardım, üzerine de merhem sürdüm, çok çabuk sustu ama benimde ömrümden ömür gitti, yandığı için değil daha çok annemin çığlıklarına ağladı ve korktu, annemin sakinleşmesi uzun sürdü, panik-atak hastası zaten annem, bayılıyordu nerdeyse, kötü bir geceydi benim için, çok yorgun ve uykusuzum..

yerim ben o zilliyi ablanın başı sağolsun buarada canım

ağlattın beni burda
dün hürreme ağladım oğlundan ayrılırken kamil delimisin sen diyo buaralar uykusuzluktan galiba ağlamaklıyım hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…