2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yiğit Özgür e de geçmiş olsun, İklim de sümüğünü yalayarak geziyor, sildirmiyor, sokak çocukları gibi oldu aynı, Özgür ün ciddi birşeyi yoktur inşallah..

Selin için 250 cc. iyi bir miktar, başarabilmiş olmanıza sevindim Fatmacım.. Doktordan gelince yaz mutlaka evet, bizde bilgilenelim..

Burcucum, ilaçlara alışınca bünyen bu kadar etkilenmezsin diye düşünüyorum, en kısa zamanda düzene girer inşallah ve tahlil sonuçlarında iyi çıkar.. Doruk kuzum, memmmeee diyor demek, ah kıyamam ama ileride anlayacaktır ona memeden çok annesinin lazım olduğunu..

Ayyy Ankara ya da bahar ın geleceği yok bu sene, direk yaza geçiş yapacaz anlaşılan..

Hilal in şirinliklerine bayıldım, bugün İklime de babası bakacak, annemin biraz işleri var, bakalım gün içinde kaç kere arayacak eşim, neyi nasıl yapacağını sormak için :))

kıymet benim eşimde akşama kadar yazışıyosunuz evde bari ayrı kalın diyo kıskanç şey

Benim niye hiç vaktim olmuyor evde bea :)

Maaşallah kuzuya...

Ben yıllardır Mardin'i görmek çok isterim, bir türlü kısmet olmadı, belki bir gün, siz ordayken, neden olmasın :)

Oyyy, çok geçmiş olsun, çok ucuz atlatmışsınız, Allah korumuş. Evet başlarına gelenden çok verilen tepki korkutuyor onları. Allah beterinden esirgesin Yasemincim.

Ben burun damlası olarak serum fizyolojik kullanıyorum sadece, diğerleri çok sert ve yakıyor gibi geliyor bana. Kıyamam kuzuya, pek hırpalandı, bir an önce iyileşmeye başlar inşallah.

çok geçmiş olsun iklim kuzuma öncelikle hilal'e nescafe dökülmüştü üstüne bilmezmiyim telaşını ama ben nedense soğuk kanlıydım babası çok heyecan yapmıştı...o kızarıklık 1 güne kalmaz canım geçer ....
Burun damlası içinde alemsiniz walla demekki yakıyor ki istemiyor kuzum annene de çok geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım kıyamam ben kuzuma:18: iyiki çok sıcak değilmiş çay yasemin iklimin yastığını yükseltsen uyurken,burnu daha az tıkanır bide burnuna dokunmayın bence daha çok ağlıyo ve daha çok tıkanıyo burnu,vicks koysan gece uyurken sıcak bir kaba burnunu açar. bide mertin burnu tıkanınca gece babası kucağında gezdirip pışpışlıyo 10 dakika sonra burnu açılıyo dik durduğundan, ışığı açmadığımız için geri uyuyo babasının kucağında inşallah tez zamanda iyileşir. ıhlamur ve adaçayını tavsiye ediyorum bide

yerim ben o zilliyi ablanın başı sağolsun buarada canım

ağlattın beni burda
dün hürreme ağladım oğlundan ayrılırken kamil delimisin sen diyo buaralar uykusuzluktan galiba ağlamaklıyım hep

Ben de çok ağlıyorum bugünlerde, bir türlü regl olamadım, ondan galiba...

Diyor valla Yasemin, her akşam uyku vakti aklına geliyor, ama tutturmuyor, bir kere soruyor sadece :) Ben de sırf dediğin sebepten emzirmiyorum zaten, yaz gelince daha etkili oluyor bu hastalık, sıcağa tahammülsüzlük yapıyor, havalar iyice ısınmadan toparlanmam lazım, yoksa kuzuya pek faydam olmayacak.

İklim babasıyla demek bugün, güzel bir gün geçirirler inşallah baba-kız baş başa :)

Böyle durumlarda soğukkanlı olmak çok önemli, bizde bunu bir tek ben başarabiliyorum. Özellikle annemin tepkileri beni deli ediyor :)

sağolun kızlar şirine resmen zillim
Hilal'e diyoruz ki hani burnun diyoruz burnunu gösteriyor sonra parmağını sokuyor ama sonuna kadar sonra sümüğü aynen İklim gibi yalıyor yapma diyorum bana gülüyor inadına 2 parmağını da burun deliklerine sokuyor üstelemeyince oda yapmıyor sizde deneyin üstelemeyin bakalım devam edecek mi?

alemsiniz valla,benim eşim merte baksa, 3 saat sonra yanıma getirir,bu çocuk düz duvara tırmanıyo yoruldum diye ama yemeğini bezini falan kolaylıkla hallediyo canım benim

bende çok merak ederdim mardine gelmeden önce ,çok nostaljik ve otantik gelirdi bana,ama çokta beğenmedim,ben daha çok büyük şehir seviyorum ,avm ler mağazalar falan
2 buçuk sene burdayız beklerim canım

günaydın anneler nasılız bakalım bugün
dün erken çıktım kuzuyu parka götürdüm ve yeni bisikletine bindirdim BAYILDIII DELİ OLDUUU yaklaşık 45 dk gezdik biraz sallandık kaydık geldik bisikletimizdende çok memenun kaldık biraz pahalıydı ama alacak arkadaşlarakesinlikle tavsiye ediyorum bi sürü özelliği var ve çok kullanışlı en önemlisi güvenlik sistemi çok sağlam plastiğisağlam sürüşü çok rahat ayak koyacak yerleri var ve en önemlisi pedalları sabitleniyor siz sürerken dönmüyor çünkü ben sabitlememiştim ve kuzumun ayağı sıkıştı sabitlenince çok keyif aldı ha bde müzikli ve direksiyon şeklindeki barı çok sevdi

walla benim eşimde öyle ama iyi vakit geçiriyorlar işi yoksa bugünde dinlenme günü yaa bakalım ne olucak...
Yaa dün akşam Hilal'in Halası ile yaptığı telefon görüşmesini telefonuma kaydetmiştim sizinle paylaşacaktım ama göndermelerde FACE yok artık evden atarım ...Uyku hallerimizi koydum şimdi FACE'e

çok merak ettim bu bisikleti bir ara resmini yollasana canım:))

Teşekkür ederiz teyzeleri, sabah baktım kızarıklık bile yoktu, geçmiş bişey kalmamış yanan yerlerde..
Bizde hep serum fizyolojik kullanıyorduk, en son gittiklerinde doktor otri bebe vermiş işte ama kullanmayacam bir daha sanırım, Gülşancım önerilerini dikkate alacam, teşekkürler..

Bende Mrdin i merak edenlerdenim ama bir arkadaşım orada öğretmenlik yapıyor, tv de gösterildiği kadar otantik değil, çokta merak edilecek bir tarafı yok dedi, hevesim kaçtı ama Gülşan ı görmeye gidebiliriz elbette :))

İskenderun 17 dereceymiş hadi Esin e gidelim toplaşıp

Hadi gidelim, Eko da yok hafta sonu
hadi gelin hadi cuma akşam uçağa biniyosunuz ben sizi alıyorum 5 yıldızlı hafta sonu vaadediyorum pazar akşam postalıyorum nasıl hayatınızı tatilini yaşatırım sööliyim

yasemincim çok geçmiş olsun toparlanamamasına üzüldüm kuzunun biz ser fiz için tonimer baby sprey kullanıyoruz çok memenun kaldım tabi sıkarken biraz bağırıyor ama çok güzel açılıyor sprey olmasının avantajı sanıyorum yanma işine çok üzüldüm en korktuğum şeydir allah korumuş kuzumu

bende sütü çok severim , hergün mutlaka içerdim :) ama selin abartıyor :)

o zaman eczaneden al bir kutuuu,,,, neden ihmal edesin ki canım benim kaullan mutlaka,,,

canım çok geçmiş ,,, öpüyorum kocaman kuzumu ,, sanada maşşalah annesisenden çok iyi çocuk hemşiresi olur bence :)

bu arada benim kuzu da bu hava değişiminden etkilendi 2 gündür çok üşüyor hep uyanıyor bende yanıma aldım üstünü açmasın hem arılıp ısıtıyourm dün yatmadanda ayva yaprağı tarçın ıhlamur kaynattım balla verdim sabaha bişeyciği kalmamıştı şükür ki

İklim parmağını burnuna sokmaz hiç, akan sümüğü dudağının üst kısmından diliyle yalıyor, ıığğyyy, ama o hali bile şirin yaa..
Az evvel annem aradı, annemin yüzüne vurmuş, annemde ''iyi artık dayakta mı yiyecem senden ne ayıp'' demiş, gelmiş anneme sarılmış ''anneanne'' demiş, yüzüne cici yapmış, annem diyor ki mest oldum mest, alem bu çocuklar yawww :)))

kızlar günaydın
direk dalıyorum mevzuma ben ilk 29 aralıkta adet oldum. yani 10 ay sonra. dr sütten demişti sonra ocakta olmadım şubatın 10 unda oldum martın 9unda oldum nisanın 6 sı gibi olmama gerekiyordu olmadım. düzenemi girmedi sizce. korunuyoruz ama bilemiyorumda fikri olan war mı?

hemde ne şirin olurlar ben razıyım walla her haline kuzumun Biz her akşam yiyoruz dayak uzun zamandır yapar pat diye vuruyor elide ağır walla...Akşam babası uzandı tv seyrediyor bende oynuyorum yanında babasına gitti suratına bir vurdu ŞAPP etti resmen öyle durumlarda Hilalde babasından oyun bekliyor peşinden koşmasını ama kalkacak hali yoktu adamcağızın yorgundu

neden 6 sı diyorsun bence Nisan 9-10 arasında olman gerekiyor düzene girmiş senin 1 hafta daha bekle derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…