- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.501
kıymet benim eşimde akşama kadar yazışıyosunuz evde bari ayrı kalın diyokıskanç şey
günaydın herkese;
Bugün Hilal kuzuma babası bakacak inşallah becerir Hilal'e bakan ablam Kastamonuya gitti bu akşam dönecekler cenazeleri varmış ...
Dün Hilal gülmekten altımıza yaptıracaktı resmen bir oyunlar anlatamam size mama sandalyesini çekiyor bana gel diyor kucağıma alıyorum mama sandalyesine koyuyorum meğersem o değil ben oturcakmışım bende masustan oturur gibi yapıyor alkış yapıyor zilli....
Odanın kapısını kapatıyor elini yumruk yapıp vuruyor Tİİİİİ diyor sanırım kim demek istiyor.İlk arabamı araba haline getirdim oturttum ben sürüyorum DİTTT diyor ayakların ezilmesin diye de ön tarafa koyduruyorum o ayağını indirince kendisi çorabından çekip tekrar koyuyor.
Babası müzik açtı resmen kafa sallıyor zilli bize de arada bir bakıyor alkış istiyor hemen kendini alkışlıyor sonra bizde onu alkışlayonca kahkaha atıyor...
buraya gelin buraya gelin:92:
geçmiş olsun canım,hava okadar soğukki normaldir burnunun akması,mert gece bir kez kalktı,yani daha doğrusu ben bikez kalktım,sızmışım,4 gündür uyutmadı çünkü mert
buraya yaz gelecek bu hafta sanırım,dün fırtına vardı bugün günlük güneşlik
Günaydın, bizde berbat bir gece geçirdik, İklime ilaçlarını zor içiriyorum, iyileşme sürecine giremedi bir türlü, burnu tıkalı damlaya izin vermiyor, savaş veriyoruz resmen, birde bu otri bebe burun damlası ne kadar keskin öyle yaw, genzini yakıyor insanın, onu damlatınca dah çok ağlıyor, burnu kıpkırmızı oluyor, denemek için kendime de damlattım bana bişey olmadı ama annem de deneyince kadının burnu bir çözüldü 2 gündür çeşme gibi akıyor ve üstelik grip değil, alerjik bir durum oldu sanırsam, anne-kız kafayı yedik galiba, İklimi anlayalım derken bir burun damlası yüzünden anacığım hasta oldu bu seferde :))
Bu arada dün gece İklim bir anda koşarak gitti ve benim içtiğim bitki çayının olduğu tepsiyi çekip üzerine döktü, feryat figan bağırmaya başladı, karnı-baldırı-ayağının üzeri yandı malesef, çok sıcak değildi çay ama yine de teni kızardı, hemen soğuk suya tutup ıslak bezlerle sardım, üzerine de merhem sürdüm, çok çabuk sustu ama benimde ömrümden ömür gitti, yandığı için değil daha çok annemin çığlıklarına ağladı ve korktu, annemin sakinleşmesi uzun sürdü, panik-atak hastası zaten annem, bayılıyordu nerdeyse, kötü bir geceydi benim için, çok yorgun ve uykusuzum..
günaydın, bizde berbat bir gece geçirdik, iklime ilaçlarını zor içiriyorum, iyileşme sürecine giremedi bir türlü, burnu tıkalı damlaya izin vermiyor, savaş veriyoruz resmen, birde bu otri bebe burun damlası ne kadar keskin öyle yaw, genzini yakıyor insanın, onu damlatınca dah çok ağlıyor, burnu kıpkırmızı oluyor, denemek için kendime de damlattım bana bişey olmadı ama annem de deneyince kadının burnu bir çözüldü 2 gündür çeşme gibi akıyor ve üstelik grip değil, alerjik bir durum oldu sanırsam, anne-kız kafayı yedik galiba, iklimi anlayalım derken bir burun damlası yüzünden anacığım hasta oldu bu seferde :))
bu arada dün gece iklim bir anda koşarak gitti ve benim içtiğim bitki çayının olduğu tepsiyi çekip üzerine döktü, feryat figan bağırmaya başladı, karnı-baldırı-ayağının üzeri yandı malesef, çok sıcak değildi çay ama yine de teni kızardı, hemen soğuk suya tutup ıslak bezlerle sardım, üzerine de merhem sürdüm, çok çabuk sustu ama benimde ömrümden ömür gitti, yandığı için değil daha çok annemin çığlıklarına ağladı ve korktu, annemin sakinleşmesi uzun sürdü, panik-atak hastası zaten annem, bayılıyordu nerdeyse, kötü bir geceydi benim için, çok yorgun ve uykusuzum..
çok geçmiş olsun canım kıyamam ben kuzuma:18: iyiki çok sıcak değilmiş çayGünaydın, bizde berbat bir gece geçirdik, İklime ilaçlarını zor içiriyorum, iyileşme sürecine giremedi bir türlü, burnu tıkalı damlaya izin vermiyor, savaş veriyoruz resmen, birde bu otri bebe burun damlası ne kadar keskin öyle yaw, genzini yakıyor insanın, onu damlatınca dah çok ağlıyor, burnu kıpkırmızı oluyor, denemek için kendime de damlattım bana bişey olmadı ama annem de deneyince kadının burnu bir çözüldü 2 gündür çeşme gibi akıyor ve üstelik grip değil, alerjik bir durum oldu sanırsam, anne-kız kafayı yedik galiba, İklimi anlayalım derken bir burun damlası yüzünden anacığım hasta oldu bu seferde :))
Bu arada dün gece İklim bir anda koşarak gitti ve benim içtiğim bitki çayının olduğu tepsiyi çekip üzerine döktü, feryat figan bağırmaya başladı, karnı-baldırı-ayağının üzeri yandı malesef, çok sıcak değildi çay ama yine de teni kızardı, hemen soğuk suya tutup ıslak bezlerle sardım, üzerine de merhem sürdüm, çok çabuk sustu ama benimde ömrümden ömür gitti, yandığı için değil daha çok annemin çığlıklarına ağladı ve korktu, annemin sakinleşmesi uzun sürdü, panik-atak hastası zaten annem, bayılıyordu nerdeyse, kötü bir geceydi benim için, çok yorgun ve uykusuzum..
yerim ben o zilliyi ablanın başı sağolsun buarada canım
ağlattın beni burda
dün hürreme ağladım oğlundan ayrılırkenkamil delimisin sen diyo buaralar uykusuzluktan galiba ağlamaklıyım hep
Yiğit Özgür e de geçmiş olsun, İklim de sümüğünü yalayarak geziyor, sildirmiyor, sokak çocukları gibi oldu aynı, Özgür ün ciddi birşeyi yoktur inşallah..
Selin için 250 cc. iyi bir miktar, başarabilmiş olmanıza sevindim Fatmacım.. Doktordan gelince yaz mutlaka evet, bizde bilgilenelim..
Burcucum, ilaçlara alışınca bünyen bu kadar etkilenmezsin diye düşünüyorum, en kısa zamanda düzene girer inşallah ve tahlil sonuçlarında iyi çıkar.. Doruk kuzum, memmmeee diyor demek, ah kıyamam ama ileride anlayacaktır ona memeden çok annesinin lazım olduğunu..
Ayyy Ankara ya da bahar ın geleceği yok bu sene, direk yaza geçiş yapacaz anlaşılan..
Hilal in şirinliklerine bayıldım, bugün İklime de babası bakacak, annemin biraz işleri var, bakalım gün içinde kaç kere arayacak eşim, neyi nasıl yapacağını sormak için :))
çok geçmiş olsun iklim kuzuma öncelikle hilal'e nescafe dökülmüştü üstüne bilmezmiyim telaşını ama ben nedense soğuk kanlıydım babası çok heyecan yapmıştı...o kızarıklık 1 güne kalmaz canım geçer ....
Burun damlası içinde alemsiniz walla demekki yakıyor ki istemiyor kuzum annene de çok geçmiş olsun
alemsiniz valla,benim eşim merte baksa, 3 saat sonra yanıma getirir,bu çocuk düz duvara tırmanıyo yoruldum diyeYiğit Özgür e de geçmiş olsun, İklim de sümüğünü yalayarak geziyor, sildirmiyor, sokak çocukları gibi oldu aynı, Özgür ün ciddi birşeyi yoktur inşallah..
Selin için 250 cc. iyi bir miktar, başarabilmiş olmanıza sevindim Fatmacım.. Doktordan gelince yaz mutlaka evet, bizde bilgilenelim..
Burcucum, ilaçlara alışınca bünyen bu kadar etkilenmezsin diye düşünüyorum, en kısa zamanda düzene girer inşallah ve tahlil sonuçlarında iyi çıkar.. Doruk kuzum, memmmeee diyor demek, ah kıyamam ama ileride anlayacaktır ona memeden çok annesinin lazım olduğunu..
Ayyy Ankara ya da bahar ın geleceği yok bu sene, direk yaza geçiş yapacaz anlaşılan..
Hilal in şirinliklerine bayıldım, bugün İklime de babası bakacak, annemin biraz işleri var, bakalım gün içinde kaç kere arayacak eşim, neyi nasıl yapacağını sormak için :))
bende çok merak ederdim mardine gelmeden önce ,çok nostaljik ve otantik gelirdi bana,ama çokta beğenmedim,ben daha çok büyük şehir seviyorum ,avm ler mağazalar falanBenim niye hiç vaktim olmuyor evde bea :)
Maaşallah kuzuya...
Ben yıllardır Mardin'i görmek çok isterim, bir türlü kısmet olmadı, belki bir gün, siz ordayken, neden olmasın :)
Oyyy, çok geçmiş olsun, çok ucuz atlatmışsınız, Allah korumuş. Evet başlarına gelenden çok verilen tepki korkutuyor onları. Allah beterinden esirgesin Yasemincim.
Ben burun damlası olarak serum fizyolojik kullanıyorum sadece, diğerleri çok sert ve yakıyor gibi geliyor bana. Kıyamam kuzuya, pek hırpalandı, bir an önce iyileşmeye başlar inşallah.
günaydın anneler nasılız bakalım bugün
dün erken çıktım kuzuyu parka götürdüm ve yeni bisikletine bindirdim BAYILDIII DELİ OLDUUU yaklaşık 45 dk gezdik biraz sallandık kaydık geldik bisikletimizdende çok memenun kaldık biraz pahalıydı ama alacak arkadaşlarakesinlikle tavsiye ediyorum bi sürü özelliği var ve çok kullanışlı en önemlisi güvenlik sistemi çok sağlam plastiğisağlam sürüşü çok rahat ayak koyacak yerleri var ve en önemlisi pedalları sabitleniyor siz sürerken dönmüyor çünkü ben sabitlememiştim ve kuzumun ayağı sıkıştı sabitlenince çok keyif aldı ha bde müzikli ve direksiyon şeklindeki barı çok sevdi
İskenderun 17 dereceymiş hadi Esin e gidelim toplaşıp
hadi gelin hadi cuma akşam uçağa biniyosunuz ben sizi alıyorum 5 yıldızlı hafta sonu vaadediyorum pazar akşam postalıyorum nasıl hayatınızı tatilini yaşatırım sööliyimHadi gidelim, Eko da yok hafta sonu
Günaydın, bizde berbat bir gece geçirdik, İklime ilaçlarını zor içiriyorum, iyileşme sürecine giremedi bir türlü, burnu tıkalı damlaya izin vermiyor, savaş veriyoruz resmen, birde bu otri bebe burun damlası ne kadar keskin öyle yaw, genzini yakıyor insanın, onu damlatınca dah çok ağlıyor, burnu kıpkırmızı oluyor, denemek için kendime de damlattım bana bişey olmadı ama annem de deneyince kadının burnu bir çözüldü 2 gündür çeşme gibi akıyor ve üstelik grip değil, alerjik bir durum oldu sanırsam, anne-kız kafayı yedik galiba, İklimi anlayalım derken bir burun damlası yüzünden anacığım hasta oldu bu seferde :))
herkese günaydın
burcum biraz daha dayan kendi sağlığın için olurmu
aylin burası 20 derece parlak bir bahar günü buraya gelin
fatma ben artık merti en fazla iki kere emziriyorum, daha fazla isterse vermiyorum,biraz ağlıyo ama alışsın napıyımbüyüme hormonları uyurken salgılanıyo uyumayı öğrensin artık tabi o ağladıkça içim cızzz ediyo 250cc iyi bir miktar bence,selin tıpkı ablamın oğlu gibi, 4 yaşında ama hala geceleri 500ml süt içiyor
hasret naaptı acaba,inşallah herşel yolundadır
Yerim o küçük sümüklüyü :)
Bazı bebekler diş çıkarırken nezle gibi olabilirlermiş ondandır belki...
Pazartesi başladım ilaçlara, gel gör ki şirketteki kutu bitmiş, farkında değilim, bugün içemeyecem, tühhh
İnşallah canım, sağol...
Dayanıcam amirim tamam, bi de salak olup unutmasam...
Benim göğüslerim hala doluyor, ama emziremiyorum, bendeki cızzz'ı bi düşün.. Zor tutuyorum valla kendimi. Dün gece uyuyalım mı artık oğlum dedim, gözünü gözüme dikip meemmmeee dedi masum masum, ağlayacaktım nerdeyse...
Hasret inşallah sakin kalmıştır.
sağolun kızlar şirine resmen zillim
Hilal'e diyoruz ki hani burnun diyoruz burnunu gösteriyor sonra parmağını sokuyor ama sonuna kadar sonra sümüğü aynen İklim gibi yalıyor yapma diyorum bana gülüyor inadına 2 parmağını da burun deliklerine sokuyor üstelemeyince oda yapmıyor sizde deneyin üstelemeyin bakalım devam edecek mi?
çok merak ettim bu bisikleti bir ara resmini yollasana canım:))
En ucuz PİLSAN MAXI BIKE ÇOCUK BİSİKLETİ ben bebefix ten aldım tentesi yırtık gedi ama dikilebilir die geri göndermedim alırken bilgin olsun en makul fiyat onlarınkiydi
İklim parmağını burnuna sokmaz hiç, akan sümüğü dudağının üst kısmından diliyle yalıyor, ıığğyyy, ama o hali bile şirin yaa..
Az evvel annem aradı, annemin yüzüne vurmuş, annemde ''iyi artık dayakta mı yiyecem senden ne ayıp'' demiş, gelmiş anneme sarılmış ''anneanne'' demiş, yüzüne cici yapmış, annem diyor ki mest oldum mest, alem bu çocuklar yawww :)))
neden 6 sı diyorsun bence Nisan 9-10 arasında olman gerekiyor düzene girmiş senin 1 hafta daha bekle derim benkızlar günaydın
direk dalıyorum mevzuma ben ilk 29 aralıkta adet oldum. yani 10 ay sonra. dr sütten demişti sonra ocakta olmadım şubatın 10 unda oldum martın 9unda oldum nisanın 6 sı gibi olmama gerekiyordu olmadım. düzenemi girmedi sizce. korunuyoruz ama bilemiyorumda fikri olan war mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?