- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.521
alemsiniz valla,benim eşim merte baksa, 3 saat sonra yanıma getirir,bu çocuk düz duvara tırmanıyo yoruldum diyeama yemeğini bezini falan kolaylıkla hallediyo canım benim
bende çok merak ederdim mardine gelmeden önce ,çok nostaljik ve otantik gelirdi bana,ama çokta beğenmedim,ben daha çok büyük şehir seviyorum ,avm ler mağazalar falan
2 buçuk sene burdayız beklerim canım
Teşekkür ederiz teyzeleri, sabah baktım kızarıklık bile yoktu, geçmiş bişey kalmamış yanan yerlerde..
Bizde hep serum fizyolojik kullanıyorduk, en son gittiklerinde doktor otri bebe vermiş işte ama kullanmayacam bir daha sanırım, Gülşancım önerilerini dikkate alacam, teşekkürler..
Bende Mrdin i merak edenlerdenim ama bir arkadaşım orada öğretmenlik yapıyor, tv de gösterildiği kadar otantik değil, çokta merak edilecek bir tarafı yok dedi, hevesim kaçtı ama Gülşan ı görmeye gidebiliriz elbette :))
hadi gelin hadi cuma akşam uçağa biniyosunuz ben sizi alıyorum 5 yıldızlı hafta sonu vaadediyorum pazar akşam postalıyorum nasıl hayatınızı tatilini yaşatırım sööliyim
yasemincim çok geçmiş olsun toparlanamamasına üzüldüm kuzunun biz ser fiz için tonimer baby sprey kullanıyoruz çok memenun kaldım tabi sıkarken biraz bağırıyor ama çok güzel açılıyor sprey olmasının avantajı sanıyorum yanma işine çok üzüldüm en korktuğum şeydir allah korumuş kuzumu
bende sütü çok severim , hergün mutlaka içerdim :) ama selin abartıyor :)
o zaman eczaneden al bir kutuuu,,,, neden ihmal edesin ki canım benim kaullan mutlaka,,,
canım çok geçmiş ,,, öpüyorum kocaman kuzumu ,, sanada maşşalah annesisenden çok iyi çocuk hemşiresi olur bence :)
günaydın anneler nasılız bakalım bugün
dün erken çıktım kuzuyu parka götürdüm ve yeni bisikletine bindirdim BAYILDIII DELİ OLDUUU yaklaşık 45 dk gezdik biraz sallandık kaydık geldik bisikletimizdende çok memenun kaldık biraz pahalıydı ama alacak arkadaşlarakesinlikle tavsiye ediyorum bi sürü özelliği var ve çok kullanışlı en önemlisi güvenlik sistemi çok sağlam plastiğisağlam sürüşü çok rahat ayak koyacak yerleri var ve en önemlisi pedalları sabitleniyor siz sürerken dönmüyor çünkü ben sabitlememiştim ve kuzumun ayağı sıkıştı sabitlenince çok keyif aldı ha bde müzikli ve direksiyon şeklindeki barı çok sevdi
kızlar günaydın
direk dalıyorum mevzuma ben ilk 29 aralıkta adet oldum. yani 10 ay sonra. dr sütten demişti sonra ocakta olmadım şubatın 10 unda oldum martın 9unda oldum nisanın 6 sı gibi olmama gerekiyordu olmadım. düzenemi girmedi sizce. korunuyoruz ama bilemiyorumda fikri olan war mı?
neden 6 sı diyorsun bence Nisan 9-10 arasında olman gerekiyor düzene girmiş senin 1 hafta daha bekle derim ben
İklim parmağını burnuna sokmaz hiç, akan sümüğü dudağının üst kısmından diliyle yalıyor, ıığğyyy, ama o hali bile şirin yaa..
Az evvel annem aradı, annemin yüzüne vurmuş, annemde ''iyi artık dayakta mı yiyecem senden ne ayıp'' demiş, gelmiş anneme sarılmış ''anneanne'' demiş, yüzüne cici yapmış, annem diyor ki mest oldum mest, alem bu çocuklar yawww :)))
kızlar günaydın
direk dalıyorum mevzuma ben ilk 29 aralıkta adet oldum. yani 10 ay sonra. dr sütten demişti sonra ocakta olmadım şubatın 10 unda oldum martın 9unda oldum nisanın 6 sı gibi olmama gerekiyordu olmadım. düzenemi girmedi sizce. korunuyoruz ama bilemiyorumda fikri olan war mı?
En ucuz PİLSAN MAXI BIKE ÇOCUK BİSİKLETİ ben bebefix ten aldım tentesi yırtık gedi ama dikilebilir die geri göndermedim alırken bilgin olsun en makul fiyat onlarınkiydi
2 tane bisikleti var 3.ye gerek yok ama bu çok hoşmuş yahu
Bi de anlatıyosunuz ya sarılıp yatıyoruz falan diye, ya biz hiç sarılıp yatamıyoruz çünkü benim oğlum sadece ve sadece yüz üstü uyur sıkıntıya gelemez kafası bi yerdedir bacakları ayrı yerlerde yani onu aramıza alıyorsak biz eşimle ayrı köşelere sıkışmak zorunda kalıyoruz,siz nası sarılıp da yatıyosunuz beya:26:
Pazar buluşması Ok değil mi şimdi buluşuyoruz BURCU -FATMA canlarım sizlerde gelişme var mı gelecekmisiniz?
ya anacım bundan ii fırsat mı bulucan bak havalar güzel deniz güneş kumsal ormanlar şelaleler tarihi mekanlar doruğa arkadaş gel burcu gel burcuBüyük şehirden çok sıkıldım, küçük şehir istiyorum ama denizi olsun :)
Mardin'in içinde fazla bişi yoktur belki ama Hasankeyf'i bir görsek dünya gözüyle, fena mı olur...
Gülşan başka, inşallah görüşebiliriz bir gün, hepinizle... Ayy hislendim yine...
Zaten çok gezesim var, gaz verme bana kadın...
Enteresan bi şirket burası, kapılarından biri mahallenin içine açılıyor, ne istersen alabiliyorsun oradan, ama o kapıdan çıkarmıyorlar. Çıkardıkları kapı o mahalleye çok uzak, yürüyerek gitmek problem, bütün kamyonlar duruyor önünde... Velhasıl, öyle pıt diye gidemiyorum eczaneye...
Sütü ben de çok severim, hala sık sık içerim...
bu da ok güzelmiş güle güle kullansın iklimim kuzumTeşekkürler Esincim, benimde en korktuğum şeylerden biri yanıktır, yanmasındansa ağlamasını tercih ederim, ama bir anda oluyor işte böyle şeyler, Allah korudu kuzumu, çok dikkat etmek lazım artık çoookk...
Bisikletiniz çok güzel, güle güle kullansın Cemy..
Bende İklime bunu aldım ama henüz gelmedi bizimki bakalım..
Crystal Baby 2830 Power - Bebek & Çocuk
Fatma, çok hoşuma gitti, çocuk hemşiresi haa, ayy şımaracam şimdi, sağol arkadaşım :))
2 tane bisikleti var 3.ye gerek yok ama bu çok hoşmuş yahu
Bi de anlatıyosunuz ya sarılıp yatıyoruz falan diye, ya biz hiç sarılıp yatamıyoruz çünkü benim oğlum sadece ve sadece yüz üstü uyur sıkıntıya gelemez kafası bi yerdedir bacakları ayrı yerlerde yani onu aramıza alıyorsak biz eşimle ayrı köşelere sıkışmak zorunda kalıyoruz,siz nası sarılıp da yatıyosunuz beya:26:
ya anacım bundan ii fırsat mı bulucan bak havalar güzel deniz güneş kumsal ormanlar şelaleler tarihi mekanlar doruğa arkadaş gel burcu gel burcu
bu da ok güzelmiş güle güle kullansın iklimim kuzum
e evet sizde bi bisiklet patlaması yaşanmış
yatma konusunda bizimki hala yüz üstü cenin pozisyonunda ayakları çekip yatıyor bende alttan bööle poposuna doğru elimi dolayıp yatıyorum ha bide saçıma dokunmadan uyumaz o yüzden o da hoşlanıyor bu pozisyondan
Cuma yada cmrt gününden hazırlanması gerekilenleri hazırlarsınız canım eşimde aynı senin eşin gibi bensiz bişey yapamaz anlıyorum o yüzden seni de tlfnum var zaten ararsın beni canım
pazar kahvaltısına haşhaşlı ekmek yapayım diyorum özel bi tarif bilen var mı netten bulduklarımla mı idare edeyim
Fikri napacan Allah aşkına, al bir test olsun bitsin...
9 büyük marka, mama yerine zehir yedirdi! - Çocuk haberleri - Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri ---- Bu noktada haber var
okuyun bunu kızlar. devam sütü devam sütü die tutrdular. inek sütünün nesi warsa hiç değilse katkısız! hayret bişey yaa. allaam bütün bebikleri korusun off neler yediriyoruz daa başka kim bilir..
versinler marka isimlerini hepsi birbiriyle rekabet içindeler GDO içinde dediler yok bizde diye tüm anneler dava açmaya yetkisi bile var bu durumu kanıtlamışlarsa eğer
9 büyük marka, mama yerine zehir yedirdi! - Çocuk haberleri - Haber7 haber7.com - Güncel Haberler, Son dakika haberleri ---- Bu noktada haber var
okuyun bunu kızlar. devam sütü devam sütü die tutrdular. inek sütünün nesi warsa hiç değilse katkısız! hayret bişey yaa. allaam bütün bebikleri korusun off neler yediriyoruz daa başka kim bilir..
Pazar buluşması Ok değil mi şimdi buluşuyoruz BURCU -FATMA canlarım sizlerde gelişme var mı gelecekmisiniz?
olsun bitsinle bitse keşke melikeye hamile kaldığımda adetim 15 gün geçti belki 5 kere test yaptım hepsinde negatif çıktı ve ben hamile diilim die tatillere gittim 1000 km yol yaptım taşındım külçe gibi vaqlizler taşıdım genede rabbim korudu o yüzden o testlere hiç mi hiç inanmıyorum:)
versinler marka isimlerini hepsi birbiriyle rekabet içindeler GDO içinde dediler yok bizde diye tüm anneler dava açmaya yetkisi bile var bu durumu kanıtlamışlarsa eğer
ya ewet nu haber ne şmidi adı nie yok madem adını söylemicen nie yazıosun dimi ztn biliyoruz herşey zararlı. o gdo hani nisanda hepsinin üstünde yazacaktı noldu nie yazmıo. ondada bi açık bulmuşlar yazmıolarmış die duydum off bebe bisküvisi mesela.. hiç wermek istemiorm her seferinde üzülüorm ama weriyorum o nası bi şekerdir ya ben bile bazen bi kaşık kalıo agzıma alıyorum nası kesio içimi basıolar şekeri resmen ne katıolarda bu kadar tad değiştiriyorlar bilmiyorum kuzum nası su içio kana kana o bisküviden sonra yokyok wermicem bundan sonra ekmeği kruutp rondodan geçirip onu katcam kafaltısına. hoş hastalandığımızdan beri kahvaltı namına bişi yemioruz ma olsun..
ufff sabah sabah canım sıkıldı,bizim eşek sıpası da pirinç ununa yaptığım muhallebiyi yemiyor hazır pirinç unu muhallebisini yiyor,inek sütünü içmiyor bebek sütünü içiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?