2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Büyük şehirden çok sıkıldım, küçük şehir istiyorum ama denizi olsun :)

Mardin'in içinde fazla bişi yoktur belki ama Hasankeyf'i bir görsek dünya gözüyle, fena mı olur...
Gülşan başka, inşallah görüşebiliriz bir gün, hepinizle... Ayy hislendim yine...

Zaten çok gezesim var, gaz verme bana kadın...

Enteresan bi şirket burası, kapılarından biri mahallenin içine açılıyor, ne istersen alabiliyorsun oradan, ama o kapıdan çıkarmıyorlar. Çıkardıkları kapı o mahalleye çok uzak, yürüyerek gitmek problem, bütün kamyonlar duruyor önünde... Velhasıl, öyle pıt diye gidemiyorum eczaneye...
Sütü ben de çok severim, hala sık sık içerim...

Teşekkürler Esincim, benimde en korktuğum şeylerden biri yanıktır, yanmasındansa ağlamasını tercih ederim, ama bir anda oluyor işte böyle şeyler, Allah korudu kuzumu, çok dikkat etmek lazım artık çoookk...
Bisikletiniz çok güzel, güle güle kullansın Cemy..
Bende İklime bunu aldım ama henüz gelmedi bizimki bakalım..
Crystal Baby 2830 Power - Bebek & Çocuk

Fatma, çok hoşuma gitti, çocuk hemşiresi haa, ayy şımaracam şimdi, sağol arkadaşım :))

2 tane bisikleti var 3.ye gerek yok ama bu çok hoşmuş yahu
Bi de anlatıyosunuz ya sarılıp yatıyoruz falan diye, ya biz hiç sarılıp yatamıyoruz çünkü benim oğlum sadece ve sadece yüz üstü uyur sıkıntıya gelemez kafası bi yerdedir bacakları ayrı yerlerde yani onu aramıza alıyorsak biz eşimle ayrı köşelere sıkışmak zorunda kalıyoruz,siz nası sarılıp da yatıyosunuz beya:26:

benimki hala çok düzensiz ben de sütten kestikten sonra yani cemy 7 aylıkken oldum o zamandan beri tarihler muallak mesela ilkinde 22 sindi olmştum ikinci ay 4 ünde oldum sonra ki ay ki 2 ay atladı 28 inde oldum fln ama benimki zaten düzensizdi doktorlar düzene girsin diye doğum kontrol hapı veriyor bende kullanmıyorum nası düzelicek bilemiyorum

Her halleri çok tatlı çook :)

Fikri napacan Allah aşkına, al bir test olsun bitsin...

En ucuz PİLSAN MAXI BIKE ÇOCUK BİSİKLETİ ben bebefix ten aldım tentesi yırtık gedi ama dikilebilir die geri göndermedim alırken bilgin olsun en makul fiyat onlarınkiydi

Bayıldım...
Ama bizim bisikletimiz var, bunu almak müsriflik olur, ki ben hiç sevmem
Cemy güle güle kullansın...

Doruk da çok dağınık yatıyor. Bizim sarılmalarımız derin uykuya dalana kadar sürüyor. Geliyor sokuluyor, sarılıyor, öpüyor, kendini sevdirip mayışıyor. Uykuya dalınca da dötünü dönüp gidiyor

Pazar buluşması Ok değil mi şimdi buluşuyoruz BURCU -FATMA canlarım sizlerde gelişme var mı gelecekmisiniz?

Canım eşim o gün Ankara'ya gidiyor, epey de uzun kalacak, saati falan henüz belli değil, erken giderse uğrarım ama geç saatte giderse gelemem, kendi başına hazırlanamaz o, danışmanlık yapmam lazım :)

ya anacım bundan ii fırsat mı bulucan bak havalar güzel deniz güneş kumsal ormanlar şelaleler tarihi mekanlar doruğa arkadaş gel burcu gel burcu
bu da ok güzelmiş güle güle kullansın iklimim kuzum

e evet sizde bi bisiklet patlaması yaşanmış
yatma konusunda bizimki hala yüz üstü cenin pozisyonunda ayakları çekip yatıyor bende alttan bööle poposuna doğru elimi dolayıp yatıyorum ha bide saçıma dokunmadan uyumaz o yüzden o da hoşlanıyor bu pozisyondan

Canım eşim o gün Ankara'ya gidiyor, epey de uzun kalacak, saati falan henüz belli değil, erken giderse uğrarım ama geç saatte giderse gelemem, kendi başına hazırlanamaz o, danışmanlık yapmam lazım :)[/QUOTE]

Cuma yada cmrt gününden hazırlanması gerekilenleri hazırlarsınız canım eşimde aynı senin eşin gibi bensiz bişey yapamaz anlıyorum o yüzden seni de tlfnum var zaten ararsın beni canım

Tamam, geliyorum, biletimi ayırttım :)
Eko beni hayatta tek başıma göndermez, Anadolu'dan Avrupa'ya geçerken bile ruhumu teslim ediyorum onun gıcıklığı yüzünden.

Cuma yada cmrt gününden hazırlanması gerekilenleri hazırlarsınız canım eşimde aynı senin eşin gibi bensiz bişey yapamaz anlıyorum o yüzden seni de tlfnum var zaten ararsın beni canım

O günler dolu şekerim, bu kadının gezme manyaklığu had safhada olduğu için, her güne 3-5 program sıkıştırmış durumdayım, valizle falan uğraşamam :) Ararım seni gelecek olursam.

pazar kahvaltısına haşhaşlı ekmek yapayım diyorum özel bi tarif bilen var mı netten bulduklarımla mı idare edeyim

Gurur duyuyorum seninle Esintoş

Fikri napacan Allah aşkına, al bir test olsun bitsin...

olsun bitsinle bitse keşke melikeye hamile kaldığımda adetim 15 gün geçti belki 5 kere test yaptım hepsinde negatif çıktı ve ben hamile diilim die tatillere gittim 1000 km yol yaptım taşındım külçe gibi vaqlizler taşıdım genede rabbim korudu o yüzden o testlere hiç mi hiç inanmıyorum:)

versinler marka isimlerini hepsi birbiriyle rekabet içindeler GDO içinde dediler yok bizde diye tüm anneler dava açmaya yetkisi bile var bu durumu kanıtlamışlarsa eğer

versinler marka isimlerini hepsi birbiriyle rekabet içindeler GDO içinde dediler yok bizde diye tüm anneler dava açmaya yetkisi bile var bu durumu kanıtlamışlarsa eğer

ya ewet nu haber ne şmidi adı nie yok madem adını söylemicen nie yazıosun dimi ztn biliyoruz herşey zararlı. o gdo hani nisanda hepsinin üstünde yazacaktı noldu nie yazmıo. ondada bi açık bulmuşlar yazmıolarmış die duydum off bebe bisküvisi mesela.. hiç wermek istemiorm her seferinde üzülüorm ama weriyorum o nası bi şekerdir ya ben bile bazen bi kaşık kalıo agzıma alıyorum nası kesio içimi basıolar şekeri resmen ne katıolarda bu kadar tad değiştiriyorlar bilmiyorum kuzum nası su içio kana kana o bisküviden sonra yokyok wermicem bundan sonra ekmeği kruutp rondodan geçirip onu katcam kafaltısına. hoş hastalandığımızdan beri kahvaltı namına bişi yemioruz ma olsun..

ufff sabah sabah canım sıkıldı,bizim eşek sıpası da pirinç ununa yaptığım muhallebiyi yemiyor hazır pirinç unu muhallebisini yiyor,inek sütünü içmiyor bebek sütünü içiyor

Anaaam, nasıl çıkmamış yaw?
Ben aşılamadan sonraki 11. gün test yaptım, silik çıkmıştı. Sonraki gün kan testi tabi koşa koşa :)

Katılıyorum.

Mervecim, bence artık ekmek koy kahvaltısına... Kurutmadan da verebilirsin, yiyemez mi? Zaten ıslanınca ezilip gidiyor ekmek içi, bi dene istersen. Ben 10-15 günde bir, sadece yoğurduna katıyorum 2 tane cici bebe, değişik bir tad alsın diye... Şu market ürünlerinden mümkün olduğu kadar uzak tutalım yavrularımızı.
Mama haberi içimi sıktı, bu akşam inek sütünü sulandırıp vermeyi deneyecem, napacak bakalım...

ufff sabah sabah canım sıkıldı,bizim eşek sıpası da pirinç ununa yaptığım muhallebiyi yemiyor hazır pirinç unu muhallebisini yiyor,inek sütünü içmiyor bebek sütünü içiyor

sıpalar işte. içine ne katıyolarsa artık.. ben hiç bebek sütü almadım ama sanki pınar ii bi firma we onunki daa ii gibi gelio ne bilim..onu wer bence.. bide ben içindekileri okuyorum bilmediğim terimleri google'a yazıyorum araştıyıorum neymiş ne diilmiş die ama aptamilinkinede bakim dedim o kadar çok wardıki bilmediim terim aklımda tutamadım bakamadım mesela hero baby nin mamasında maltodekstrin die bişi warmış ona baktım gıda maddelerinde kullanılan zararsız bişimiş un için özellikle yarı sindirilmiş mi ne öle bişimiş tek o yabancı wardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…