- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.541
Esintoş, ben hamurla haşhaşı birlikte yoğurup top top şekil veriyorum, pişiriyorum, çok güzel oluyor.
ufff sabah sabah canım sıkıldı,bizim eşek sıpası da pirinç ununa yaptığım muhallebiyi yemiyor hazır pirinç unu muhallebisini yiyor,inek sütünü içmiyor bebek sütünü içiyor
ay noluyor Ayferciğim bir vazgeçme havası sezdim sende :))
ya ewet nu haber ne şmidi adı nie yok madem adını söylemicen nie yazıosun dimi ztn biliyoruz herşey zararlı. o gdo hani nisanda hepsinin üstünde yazacaktı noldu nie yazmıo. ondada bi açık bulmuşlar yazmıolarmış die duydum off bebe bisküvisi mesela.. hiç wermek istemiorm her seferinde üzülüorm ama weriyorum o nası bi şekerdir ya ben bile bazen bi kaşık kalıo agzıma alıyorum nası kesio içimi basıolar şekeri resmen ne katıolarda bu kadar tad değiştiriyorlar bilmiyorum kuzum nası su içio kana kana o bisküviden sonra yokyok wermicem bundan sonra ekmeği kruutp rondodan geçirip onu katcam kafaltısına. hoş hastalandığımızdan beri kahvaltı namına bişi yemioruz ma olsun..
teşkür canım..krup olmasın da bu kadarına razıyım..Yerim o küçük sümüklüyü :)
Bazı bebekler diş çıkarırken nezle gibi olabilirlermiş ondandır belki...
Pazartesi başladım ilaçlara, gel gör ki şirketteki kutu bitmiş, farkında değilim, bugün içemeyecem, tühhh
İnşallah canım, sağol...
Dayanıcam amirim tamam, bi de salak olup unutmasam...
Benim göğüslerim hala doluyor, ama emziremiyorum, bendeki cızzz'ı bi düşün.. Zor tutuyorum valla kendimi. Dün gece uyuyalım mı artık oğlum dedim, gözünü gözüme dikip meemmmeee dedi masum masum, ağlayacaktım nerdeyse...
Hasret inşallah sakin kalmıştır.
teşkür şekerim..buraya gelin buraya gelin:92:
geçmiş olsun canım,hava okadar soğukki normaldir burnunun akması,mert gece bir kez kalktı,yani daha doğrusu ben bikez kalktım,sızmışım,4 gündür uyutmadı çünkü mert
buraya yaz gelecek bu hafta sanırım,dün fırtına vardı bugün günlük güneşlik
Günaydın, bizde berbat bir gece geçirdik, İklime ilaçlarını zor içiriyorum, iyileşme sürecine giremedi bir türlü, burnu tıkalı damlaya izin vermiyor, savaş veriyoruz resmen, birde bu otri bebe burun damlası ne kadar keskin öyle yaw, genzini yakıyor insanın, onu damlatınca dah çok ağlıyor, burnu kıpkırmızı oluyor, denemek için kendime de damlattım bana bişey olmadı ama annem de deneyince kadının burnu bir çözüldü 2 gündür çeşme gibi akıyor ve üstelik grip değil, alerjik bir durum oldu sanırsam, anne-kız kafayı yedik galiba, İklimi anlayalım derken bir burun damlası yüzünden anacığım hasta oldu bu seferde :))
Bu arada dün gece İklim bir anda koşarak gitti ve benim içtiğim bitki çayının olduğu tepsiyi çekip üzerine döktü, feryat figan bağırmaya başladı, karnı-baldırı-ayağının üzeri yandı malesef, çok sıcak değildi çay ama yine de teni kızardı, hemen soğuk suya tutup ıslak bezlerle sardım, üzerine de merhem sürdüm, çok çabuk sustu ama benimde ömrümden ömür gitti, yandığı için değil daha çok annemin çığlıklarına ağladı ve korktu, annemin sakinleşmesi uzun sürdü, panik-atak hastası zaten annem, bayılıyordu nerdeyse, kötü bir geceydi benim için, çok yorgun ve uykusuzum..
çok geçmiş olsun ..iklim sana kök söktürecek sanırsam yaramazlıklarıylaYiğit Özgür e de geçmiş olsun, İklim de sümüğünü yalayarak geziyor, sildirmiyor, sokak çocukları gibi oldu aynı, Özgür ün ciddi birşeyi yoktur inşallah..
Selin için 250 cc. iyi bir miktar, başarabilmiş olmanıza sevindim Fatmacım.. Doktordan gelince yaz mutlaka evet, bizde bilgilenelim..
Burcucum, ilaçlara alışınca bünyen bu kadar etkilenmezsin diye düşünüyorum, en kısa zamanda düzene girer inşallah ve tahlil sonuçlarında iyi çıkar.. Doruk kuzum, memmmeee diyor demek, ah kıyamam ama ileride anlayacaktır ona memeden çok annesinin lazım olduğunu..
Ayyy Ankara ya da bahar ın geleceği yok bu sene, direk yaza geçiş yapacaz anlaşılan..
Hilal in şirinliklerine bayıldım, bugün İklime de babası bakacak, annemin biraz işleri var, bakalım gün içinde kaç kere arayacak eşim, neyi nasıl yapacağını sormak için :))
pazar kahvaltısına haşhaşlı ekmek yapayım diyorum özel bi tarif bilen var mı netten bulduklarımla mı idare edeyim
canım kendisi yemiyor mu ?
Doğuhan sabah kahvaltısını kendisi yapıyor.Domates, salatalık, kaşar peyniri,tereyağlı ballı ekmek, galeta hepsini kendi elleriyle yiyor.Yumurtayı ise ben pekmez ile hazırlıyorum.Beyazını sevmediği için karışım yapıyorum.Süt desen inek sütünü akşamları veriyorum pipet ile içiyor.Gün içinde defalarca emzirdiğim için akşamın yettiğini düşünüyorum.
ay yok anacım nerde. mama sandalyesine koyuyoum biz yemek yerken oda yesin die 3 pilav tanesi agzına gidiyorsa 50 si yerde. fırlatıo resmen oraya buraya sürüyor. ah yese ben kendim yediriyim kendide yesin ama yemio hele boğazı hasta ya şmidi blendardan geçmiş kahvaltıyı bile öğürüyo..
geçmiş olsun canım.bol bol sarımsak yiyip emzir bence.hatta blendirdan geçiriyorsan yiyeceklerinin içinede sarımsak at.
normalde geçirmiyorum ama şimdi geçiriyorum.bnm iştahda iyice açıldı zaten. beni habire emdiği için o emdikten sonra içim kıyılıo resmen bende gidip dolaba ypışıyorum:)
İklim parmağını burnuna sokmaz hiç, akan sümüğü dudağının üst kısmından diliyle yalıyor, ıığğyyy, ama o hali bile şirin yaa..
Az evvel annem aradı, annemin yüzüne vurmuş, annemde ''iyi artık dayakta mı yiyecem senden ne ayıp'' demiş, gelmiş anneme sarılmış ''anneanne'' demiş, yüzüne cici yapmış, annem diyor ki mest oldum mest, alem bu çocuklar yawww :)))
Büyük şehirden çok sıkıldım, küçük şehir istiyorum ama denizi olsun :)
Mardin'in içinde fazla bişi yoktur belki ama Hasankeyf'i bir görsek dünya gözüyle, fena mı olur...
Gülşan başka, inşallah görüşebiliriz bir gün, hepinizle... Ayy hislendim yine...
Zaten çok gezesim var, gaz verme bana kadın...
Enteresan bi şirket burası, kapılarından biri mahallenin içine açılıyor, ne istersen alabiliyorsun oradan, ama o kapıdan çıkarmıyorlar. Çıkardıkları kapı o mahalleye çok uzak, yürüyerek gitmek problem, bütün kamyonlar duruyor önünde... Velhasıl, öyle pıt diye gidemiyorum eczaneye...
Sütü ben de çok severim, hala sık sık içerim...
Pazar buluşması Ok değil mi şimdi buluşuyoruz BURCU -FATMA canlarım sizlerde gelişme var mı gelecekmisiniz?
ufff sabah sabah canım sıkıldı,bizim eşek sıpası da pirinç ununa yaptığım muhallebiyi yemiyor hazır pirinç unu muhallebisini yiyor,inek sütünü içmiyor bebek sütünü içiyor
önceki gün annem selinle dışarı çıktığında çiçek toplamışlar, dünde ben selini öğle arasında dışarı çıakrdım bizimki tam bir köpek sevdalısı ,, alacağız inşallah ona bir yavru köpek, neyse dıaşrda çiçekelre eğildi ananneee annanneee diye bağırıyor :) kopardık mecburen bi çiçek elinden bırakmadı dayısıyla gödnerdim eve anneme sordum getirdi verdi bana dedi :) çok romantik benim kuzum :))
hayvanları sevemside çok hoşuma gidiyor ,, kedi görüncede pisi pisi diye elelrini ovuşturuyor :):)
YERİM BEN ONUN ROMANTİKLİĞİNİ....BİZDE DE HAYVAN SEVGİSİ MEVCUT PİYYY PİYY DİYE DOLAŞIRIZ
Yerim ben o romantik Selini, maşallah kuzuma, hayvanları da sevsin tabi, İklimde kedi-köpek-kuzu-inek-at hastası, resimlerine bile saatlerce bakabiliyor..
Bu arada ben o yıtılmayan kitaplardan aldım İklime, epey oyalanıyor, ordan bakıp hayvanların taklitlerini yapıyor, sayfaları çevirmek çok hoşuna gdiyor, birde elinde oda oda gezdiriyor kitapları :))
Yerim ben o romantik Selini, maşallah kuzuma, hayvanları da sevsin tabi, İklimde kedi-köpek-kuzu-inek-at hastası, resimlerine bile saatlerce bakabiliyor..
Bu arada ben o yırtılmayan kitaplardan aldım İklime, epey oyalanıyor, ordan bakıp hayvanların taklitlerini yapıyor, sayfaları çevirmek çok hoşuna gdiyor, birde elinde oda oda gezdiriyor kitapları :))
ben kaçıyorum kızlar
merve haberi okuyunca tüylerim diken diken oldu,devam sütü çok vermedim ben ama böbrek taşı ile ilgili şüphelendim ben şimdi:18:
ben kaçıyorum kızlar
merve haberi okuyunca tüylerim diken diken oldu,devam sütü çok vermedim ben ama böbrek taşı ile ilgili şüphelendim ben şimdi:18:
olsun bitsinle bitse keşke melikeye hamile kaldığımda adetim 15 gün geçti belki 5 kere test yaptım hepsinde negatif çıktı ve ben hamile diilim die tatillere gittim 1000 km yol yaptım taşındım külçe gibi vaqlizler taşıdım genede rabbim korudu o yüzden o testlere hiç mi hiç inanmıyorum:)
Bu arada ben o yırtılmayan kitaplardan aldım İklime, epey oyalanıyor, ordan bakıp hayvanların taklitlerini yapıyor, sayfaları çevirmek çok hoşuna gdiyor, birde elinde oda oda gezdiriyor kitapları :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?