2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Esintoş, ben hamurla haşhaşı birlikte yoğurup top top şekil veriyorum, pişiriyorum, çok güzel oluyor.

Seninle de gurur duyuyorum bu durumda

ufff sabah sabah canım sıkıldı,bizim eşek sıpası da pirinç ununa yaptığım muhallebiyi yemiyor hazır pirinç unu muhallebisini yiyor,inek sütünü içmiyor bebek sütünü içiyor

Niye böyle bu sıpalar yaaa Gerçi ben muhallebinin hiç bir türünü vermiyorum artık ama zamanında çok verdim...
Ellerim terledi valla stresten.

Son düzenleme:

canım kendisi yemiyor mu ?
Doğuhan sabah kahvaltısını kendisi yapıyor.Domates, salatalık, kaşar peyniri,tereyağlı ballı ekmek, galeta hepsini kendi elleriyle yiyor.Yumurtayı ise ben pekmez ile hazırlıyorum.Beyazını sevmediği için karışım yapıyorum.Süt desen inek sütünü akşamları veriyorum pipet ile içiyor.Gün içinde defalarca emzirdiğim için akşamın yettiğini düşünüyorum.

teşkür canım..krup olmasın da bu kadarına razıyım..
sen ilaçlarını aksatırsan tedavi bölünmüş olmuyor mu?yarılanma ömrü filan önemli değilmi ilaçların?
teşkür şekerim..

çok geçmiş olsun ..iklim sana kök söktürecek sanırsam yaramazlıklarıyla ben serum fiz. kullanıyordum ona da izin vermiyor.şimdi serum fiz.i buhar mak . katıp veriyorum kaçsada az da olsa soluduğu için açılıyor burnu hem de ciğerlere inmesinni önlüyorum ..dr söylemişti..

pazar kahvaltısına haşhaşlı ekmek yapayım diyorum özel bi tarif bilen var mı netten bulduklarımla mı idare edeyim

tam adamını buldun..haşgeşciyimdir ben:)
en pratik tarif: fırından ekmek hamuru al..
hamuru aç içine önceden sıvı yağ ile karıştırdığın haşhaşı sür rulo yap kes kes koy tepsiye pişir..afiyet olsun
başka haş haşlı tariferde var ama bize bu gelir kanımca

ay yok anacım nerde. mama sandalyesine koyuyoum biz yemek yerken oda yesin die 3 pilav tanesi agzına gidiyorsa 50 si yerde. fırlatıo resmen oraya buraya sürüyor. ah yese ben kendim yediriyim kendide yesin ama yemio hele boğazı hasta ya şmidi blendardan geçmiş kahvaltıyı bile öğürüyo..

geçmiş olsun canım.bol bol sarımsak yiyip emzir bence.hatta blendirdan geçiriyorsan yiyeceklerinin içinede sarımsak at.

geçmiş olsun canım.bol bol sarımsak yiyip emzir bence.hatta blendirdan geçiriyorsan yiyeceklerinin içinede sarımsak at.

normalde geçirmiyorum ama şimdi geçiriyorum.bnm iştahda iyice açıldı zaten. beni habire emdiği için o emdikten sonra içim kıyılıo resmen bende gidip dolaba ypışıyorum:)

normalde geçirmiyorum ama şimdi geçiriyorum.bnm iştahda iyice açıldı zaten. beni habire emdiği için o emdikten sonra içim kıyılıo resmen bende gidip dolaba ypışıyorum:)

nayırrrrrr benimkide kapandı :) Allaha şükür.Belki de psikolojik olarak aynada kendime bile bakmıyordum artık o derece vücudum gözüme hoş gelmiyordu.

Teşekkürler Tanyacım, kök söktürmez inşallah, yoksa yandığımın resmidir :))
Ama şimdi hasta ya, onunda etkisi ile iyice mızmız oldu, iyileşince eski haline döner umarım..
Buhar makinasını hiç kullanmadım ben, bir deneyeyim bakalım, fikir için sağol..

önceki gün annem selinle dışarı çıktığında çiçek toplamışlar, dünde ben selini öğle arasında dışarı çıakrdım bizimki tam bir köpek sevdalısı ,, alacağız inşallah ona bir yavru köpek, neyse dıaşrda çiçekelre eğildi ananneee annanneee diye bağırıyor :) kopardık mecburen bi çiçek elinden bırakmadı dayısıyla gödnerdim eve anneme sordum getirdi verdi bana dedi :) çok romantik benim kuzum :))

hayvanları sevemside çok hoşuma gidiyor ,, kedi görüncede pisi pisi diye elelrini ovuşturuyor :):)

ilginçmiş hakakten :)

Pazar buluşması Ok değil mi şimdi buluşuyoruz BURCU -FATMA canlarım sizlerde gelişme var mı gelecekmisiniz?

hala havada canım o gün ararım ama seni mutlaka ,,,

ufff sabah sabah canım sıkıldı,bizim eşek sıpası da pirinç ununa yaptığım muhallebiyi yemiyor hazır pirinç unu muhallebisini yiyor,inek sütünü içmiyor bebek sütünü içiyor

daha beteri var burada selin çorbasını içerken bile hala hazır meyve püreleri ile kandırıyorum ,, çok seviyor meyve püresi şişesine doldurup yedirmişliğim bile var yani ,, normalde de meyve yi ısıra ısıra yiyor hatta prtakalın kabuğuna bayılıyor ama meyve püresinden de hergün bir şişe yiyor,,,

Yerim ben o romantik Selini, maşallah kuzuma, hayvanları da sevsin tabi, İklimde kedi-köpek-kuzu-inek-at hastası, resimlerine bile saatlerce bakabiliyor..

Bu arada ben o yırtılmayan kitaplardan aldım İklime, epey oyalanıyor, ordan bakıp hayvanların taklitlerini yapıyor, sayfaları çevirmek çok hoşuna gdiyor, birde elinde oda oda gezdiriyor kitapları :))

Son düzenleme:

aynen Hilalde öyle ama kitap defter yırtmaz hatta videosu var ama yükleyemedim face parmaklarıyla işaret eder bişeyler der komşumuzun oğlununun kitaplarına bayılır kalemi ısırmaya da ama bişeyler yazmaya niyeti var kuzumun

ben kaçıyorum kızlar
merve haberi okuyunca tüylerim diken diken oldu,devam sütü çok vermedim ben ama böbrek taşı ile ilgili şüphelendim ben şimdi:18:

o kitaplardan çok bakındım sonunda gittim saçma bi kitap aldım altında tuşları var notlaar var müzik çalıyor felan neyse anlatamadım ama daha o akşam attı elinden ve bir daha hiç alamdı üstelik 49 TL idi kitap boşa gitti para ,,, şimdi ilk fırsatta alacağım kızıma hayvan figürleri ve seslri olan kitaplardan,,,

ben kaçıyorum kızlar
merve haberi okuyunca tüylerim diken diken oldu,devam sütü çok vermedim ben ama böbrek taşı ile ilgili şüphelendim ben şimdi:18:

Benimde aklıma hemen Mert geldi, neyse takma kafana şimdi bunu, olan oldu artık, Mert iyi ya sen ona bak..
Güle güle, Melek e selam söyle, Mert i de öp yerime..

ben kaçıyorum kızlar

Ben de Mert'i düşündüm, off, ne olacak böyle, ne yedirip içiricez biz bu çocuklara...
Marketten pazardan aldığımız meyve sebze çok mu sağlıklı sanki...
Ayy keşke daha erken dünyaya gelip daha erken anne olsaydık, hiç böyle şeylerle uğraşmazdık...

selam...
harikaötesi bi hava var samsun da..yaza dair hafif ılık bi esinti eşliğinde mis gibi bi bahar kokusu..bugün evde degilim..degerlendrmmeem gerek..hepinize ve minilerinize mis kokulu epicikler....biz kaçarrrr

yasemin o bahsettgn kitap hanifenin önerdği nt nin neşeli saklambaç kitabımı?
legolara hiç sarmadı mamur maalesef..en azından şu an için..
kitap istiorum ama ali babanın çiftliği klibine bayılıyor bunuda sevecek büyük ihtmal..

benim de çıkmadı 2 tane yapmıştım,adet olmuyorum diye söktürücü kullandım yine olmadım dr.a gittim ultrasonda da çıkmadı dr başka şeylerden şüphelendiği için kan testi istedi orda çıktı:)

kero o kitapları yemeye çalıştı baktı ki yenmiyor buruşturdu buruşturdu veee fırlatıp attı,ben içini açıp şekilleri tanıtmaya çalıştığımda da gelip elimden alıp fırlatıyor, bu çocuk okumayacak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…