- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.561
benim de çıkmadı 2 tane yapmıştım,adet olmuyorum diye söktürücü kullandım yine olmadım dr.a gittim ultrasonda da çıkmadı dr başka şeylerden şüphelendiği için kan testi istedi orda çıktı:)
kero o kitapları yemeye çalıştı baktı ki yenmiyor buruşturdu buruşturdu veee fırlatıp attı,ben içini açıp şekilleri tanıtmaya çalıştığımda da gelip elimden alıp fırlatıyor, bu çocuk okumayacak galiba
Ebrucum, evet Hanifenin bahsettiği kitaptı, herşeyin orada olduğu siteden aldım ben, 4 tane, sebzeler-eşyalar-meyveler-hayvanlar adlı kitapları aldım, özellikle hayvanlara ve meyvelere daha çok bakıyor, eliyle tek tek meyveleri gösteriyor ben isimlerini söylüyorum o da dili döndüğü kadar tekrarlıyor, hayvanları da tanımaya başladı iyice taklit ediyor zilli..
herkese merhabalar
geçmişi okudum,ne anladın derseniz,bilmemsadece Alp e bisiklet alma kararı almış gibiyim.
birde AYLİN,Alp le Kero neçok benziyor.Alp te elimde bir oyuncağını görmesin,alıp fırlatıyor,kule yapıyorum yıkıyor,çubuğa halkaları geçiriyorum,onları çıkarıp elinin tersi ile vuruyor.benle oynamıyor,yani oyuncakları ile oynayamıyoruz,anca uçucaz,zıplayacağız,dans edeceğiz,kuduracağız yani.
allah seni napmasın emi kı öldüm gülmekten benim sincabbımda kule yapıyorum hemen bozuyo oğlumun favorisi dans araba saklambaç ve dışarı diğer hiç bir oyuncağıyla oynamıyor
Valla Alp in hiçbir favorisi yok oyuncakları içinde,umrunda değiller.
ama gezmeye bayılır mesela,benle sarmaşdolaş dans etmeye bayılır.romantik mi olcak ne?
herkese merhabalar
geçmişi okudum,ne anladın derseniz,bilmemsadece Alp e bisiklet alma kararı almış gibiyim.
birde AYLİN,Alp le Kero neçok benziyor.Alp te elimde bir oyuncağını görmesin,alıp fırlatıyor,kule yapıyorum yıkıyor,çubuğa halkaları geçiriyorum,onları çıkarıp elinin tersi ile vuruyor.benle oynamıyor,yani oyuncakları ile oynayamıyoruz,anca uçucaz,zıplayacağız,dans edeceğiz,kuduracağız yani.
merhaba canlar
eymene geçmiş olsn dilekleriniz için teşekkür ederim arada öksürük var ve burnmuz da tıkanıyor
şu an kucağımda uyuyor
buluşma için babamza bağlıyız sadece pazar günlri evde oldğundan kendisi pek dışarı çıkmak istemiyor
merhaba canlar
eymene geçmiş olsn dilekleriniz için teşekkür ederim arada öksürük var ve burnmuz da tıkanıyor
şu an kucağımda uyuyor
buluşma için babamza bağlıyız sadece pazar günlri evde oldğundan kendisi pek dışarı çıkmak istemiyor
Kitap Akademisi kızlar bu benim eniştemin sitesi bide çetin özbey yazarsanız burdada onun sitesi var ne alaka bı kız niye bunu veriyo diye benim eniştem otistik çocuk eğitim uzmanı ve çocuk eğitimi uzmanlığıda yapıyo ayrıcada kitap da yazıyo ve yayınlanan bi çok kitabıda var saolsun siteden bakıp miraca istiyorum bişiler sizde bakın belki işinize yarayan şeyler çıkabilir
Kitap Akademisi kızlar bu benim eniştemin sitesi bide çetin özbey yazarsanız burdada onun sitesi var ne alaka bı kız niye bunu veriyo diye benim eniştem otistik çocuk eğitim uzmanı ve çocuk eğitimi uzmanlığıda yapıyo ayrıcada kitap da yazıyo ve yayınlanan bi çok kitabıda var saolsun siteden bakıp miraca istiyorum bişiler sizde bakın belki işinize yarayan şeyler çıkabilir
Eniştenin sitesi de çok güzelmiş, değişik şeyler var, neden bugüne kadar hiç yazmadın, ordan alırdık hiç değilse, sık kullanılanlara ekledim, ara ara göz atarım diye, teşekkürler..
bnde öyle düşünüyorum artık.. biz azdırıyoruzbncede sürekli oyunlar ilgi sewmece hoplamaca zıplamaca.. çocuk artık bizi oyun aracı olarak görüyor diğer şeyler dikkatini çekmiyor..Bizde de var benzer özellikli kitaplardan, Doruk oradaki nesnelerin bir çoğunu parmağıyla gösteriyor artık, epey öğrendi. Ama çabuk sıkılıyor tabi, her gün en fazla 5-6 dk ayırabiliyoruz kitaplara.
Yazgım, benim kuzu oyuncaklarıyla tek başına oynamayı seviyor, ben varsam gıdıklamaca, kovalamaca, saklambaç, dans tercih ediyor. Acaba biz mi kudurtucu etki yapıyoruz bu çocuklar üzerinde :26:
site ismi ne hepsiburada commu? wersene linkini bende bakayım.. bizim hç eğitici kitabımız yok.. gerçi cery ne kadar ilgilenir bilmem ama bakayım yinedeEbrucum, evet Hanifenin bahsettiği kitaptı, herşeyin orada olduğu siteden aldım ben, 4 tane, sebzeler-eşyalar-meyveler-hayvanlar adlı kitapları aldım, özellikle hayvanlara ve meyvelere daha çok bakıyor, eliyle tek tek meyveleri gösteriyor ben isimlerini söylüyorum o da dili döndüğü kadar tekrarlıyor, hayvanları da tanımaya başladı iyice taklit ediyor zilli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?