2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

deme yaww:44:
umarım benim yosmikte aynı muameleyi yapmaz zavallı hayvancıklı kitaba..

Ebrucum, evet Hanifenin bahsettiği kitaptı, herşeyin orada olduğu siteden aldım ben, 4 tane, sebzeler-eşyalar-meyveler-hayvanlar adlı kitapları aldım, özellikle hayvanlara ve meyvelere daha çok bakıyor, eliyle tek tek meyveleri gösteriyor ben isimlerini söylüyorum o da dili döndüğü kadar tekrarlıyor, hayvanları da tanımaya başladı iyice taklit ediyor zilli..

canım hangi site bu bi bakayım bende bburdan kitap evlerine falan gittim okadar güzel değildi ve çok pahalıydı enişteme söyliyim bari de o alsın olmazsa

herkese merhabalar
geçmişi okudum,ne anladın derseniz,bilmemsadece Alp e bisiklet alma kararı almış gibiyim.
birde AYLİN,Alp le Kero neçok benziyor.Alp te elimde bir oyuncağını görmesin,alıp fırlatıyor,kule yapıyorum yıkıyor,çubuğa halkaları geçiriyorum,onları çıkarıp elinin tersi ile vuruyor.benle oynamıyor,yani oyuncakları ile oynayamıyoruz,anca uçucaz,zıplayacağız,dans edeceğiz,kuduracağız yani.

Son düzenleme:

allah seni napmasın emi kı öldüm gülmekten benim sincabbımda kule yapıyorum hemen bozuyo oğlumun favorisi dans araba saklambaç ve dışarı diğer hiç bir oyuncağıyla oynamıyor

allah seni napmasın emi kı öldüm gülmekten benim sincabbımda kule yapıyorum hemen bozuyo oğlumun favorisi dans araba saklambaç ve dışarı diğer hiç bir oyuncağıyla oynamıyor

Valla Alp in hiçbir favorisi yok oyuncakları içinde,umrunda değiller.
ama gezmeye bayılır mesela,benle sarmaşdolaş dans etmeye bayılır.romantik mi olcak ne?

merhaba canlar
eymene geçmiş olsn dilekleriniz için teşekkür ederim arada öksürük var ve burnmuz da tıkanıyor
şu an kucağımda uyuyor

buluşma için babamza bağlıyız sadece pazar günlri evde oldğundan kendisi pek dışarı çıkmak istemiyor

Kitap Akademisi kızlar bu benim eniştemin sitesi bide çetin özbey yazarsanız burdada onun sitesi var ne alaka bı kız niye bunu veriyo diye benim eniştem otistik çocuk eğitim uzmanı ve çocuk eğitimi uzmanlığıda yapıyo ayrıcada kitap da yazıyo ve yayınlanan bi çok kitabıda var saolsun siteden bakıp miraca istiyorum bişiler sizde bakın belki işinize yarayan şeyler çıkabilir

belki sizlerle oynamıyorlardır..sıpacım da öyle çünkü ben varsan evde oyuncakları atıyor hatta ben oynuyormuş gibi yapınca da ayağıyla ittirip tekmeliyor.üstüne basıyor.ama annemle oynuyorlarmış az da olsa..

geçmiş olsun canım ya havalardanmıdır neidr benim sincabımda öksürüyo benical veriyorum doktora götürmedim şurup geçirmezse vericem okadar sık öksürmüyo ama ne bileyim işte

oyyy yawrum benim gelmek istersen bekleriz canım benimmm

Hepsiburada.com : İlk Gördüklerim - Hayvanlar | Kitap

Canım benim aldığım kitaplarda bunlardı... ilk Gördüklerim diye geçiyor..

Eymene tekrar geçmiş olsun, şu sıralar yine bebeklerimiz grip, öksürük ve burun tıkanıklığından muzdarip, hava değişiminin etkisi de vardır elbette ama böyle oldular mı çok üzülüyorum ben, umarım tüm bebeklerimiz en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar..

Eniştenin sitesi de çok güzelmiş, değişik şeyler var, neden bugüne kadar hiç yazmadın, ordan alırdık hiç değilse, sık kullanılanlara ekledim, ara ara göz atarım diye, teşekkürler..

Eniştenin sitesi de çok güzelmiş, değişik şeyler var, neden bugüne kadar hiç yazmadın, ordan alırdık hiç değilse, sık kullanılanlara ekledim, ara ara göz atarım diye, teşekkürler..

ne bilem aklıma hiç gelmedi saolsun istanbula kaçınca direk onun ofise dalıyorum gözüme çarpan herşeyi alıyorum bedava ablamda gönderir miraç o yönden şanslı

Bizde de var benzer özellikli kitaplardan, Doruk oradaki nesnelerin bir çoğunu parmağıyla gösteriyor artık, epey öğrendi. Ama çabuk sıkılıyor tabi, her gün en fazla 5-6 dk ayırabiliyoruz kitaplara.

Yazgım, benim kuzu oyuncaklarıyla tek başına oynamayı seviyor, ben varsam gıdıklamaca, kovalamaca, saklambaç, dans tercih ediyor. Acaba biz mi kudurtucu etki yapıyoruz bu çocuklar üzerinde :26:

gece dön dön dön uyuyamadım cengizde ne yana dönsem sarıldı bi kalkamadım fırsat bulup.. bi ara kaçabildim saat 2 gibi telefonunu aldım kapalıydı telefon şarja takıp açtım 2tane kim aramış mesajı geldi, o numara yoktu, arama kaydına baktım 12 we 13 nisan yine yoktu, mesajlardada bşeyyoktu .. neyse biraz içim rahat geldim uyudum..

sabah uyandık yatakta takılırken bak dedim gece gözüme uyku girmedi tamam sana güweniorum ama kendini benim yerime koy dedim.. sana cnm die mesaj atan kim:26:
şerfszim bilmiyorum dedi..
ama konuşmuşsun o numarayla 1 kez dedim we mesajıda silmişsin..
yine görüp hzursuzluk çıkarma diye sildim vallahi billahi alakam yok dedi..
ben ağlamaklı oldum bu defa sarıldı manyakmısın dedi ben senen başka şişkoya bakarmıyım, ben karımı çok sewiyorum kızımı çok sewiyorum daha ne istiyim allahtan belamımı.. allah huzurumuzu bozmasın ben daha istiyimki böyle şeyleri çıkar aklından artık falan dedi.. yemin ederimki klimdir nedir bilmiyorum falan dedi.
kapattık konuyu..
biraz rahatım ama yine ayın 20sinde arama kaydı online işlemlere düşecek ordanda bakacağım we umuyorum dediği gibi sorunsuz kapanacak konu

Son düzenleme:
bnde öyle düşünüyorum artık.. biz azdırıyoruzbncede sürekli oyunlar ilgi sewmece hoplamaca zıplamaca.. çocuk artık bizi oyun aracı olarak görüyor diğer şeyler dikkatini çekmiyor..

site ismi ne hepsiburada commu? wersene linkini bende bakayım.. bizim hç eğitici kitabımız yok.. gerçi cery ne kadar ilgilenir bilmem ama bakayım yinede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…