2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İçin rahat olsun Hasret bak açıkloama da yapmış zaten.. Umduğun gibi bişey yok bence.. Hem öyle bişey olsa davranışlarından ele verirler bence kendilerini erkekler..

aa tamam buldum

Evet zaten sen anlattığında ben genelde Kero yu görmüş gibi oluyorum, aynılarını yapıyor o da,Alp in kokuya hassasiyeti var mı?Keroya ayakların mı kokuyor diyoruz hemen eğilip ayaklarını kokluyor

Yok anacım yok,hiç öyle kitabı açayım da içinde ne varmış bi bakayım yok,oyuncaklarıyla oynamayı seviyor ama dediğiniz gibi benimle oynamıyor bu sefer de eğitici olmuyor hiçbir oyuncak amacına hizmet etmiyor

site ismi ne hepsiburada commu? wersene linkini bende bakayım.. bizim hç eğitici kitabımız yok.. gerçi cery ne kadar ilgilenir bilmem ama bakayım yinede

Hasret böyle site isimleri dr.isimler hastane isimleri vb. isimleri ya 1-2 harf eksik yazarak ya da başka şekilde anlatarak vermeye dikkat ediyoruz ki tanıdıklar google da arattıklarında burası çıkıp sobelenmeyelim.

olabilir BURCU cum.ziraa Alp le kudurduğumuz dakikalarda aktifliğime şaşıyorum.dışardan biri beni görse deliye çocuk emanet etmişler,koşun kurtarın derama Alpiş mutlu oluyor azınca,bende mecburen azıyorum

AYLİN ayaklarını koklamıyor ama kokudan ne yiyeceğini,içeceğini seçiyor,sevmediği bişeyse eğer vınnndaha ağzına almadan kokusundan biliyor.
mesela bir oyuncakla oynuyor,bakıyorum oyalanıyor,usulca sokulup asıl oynanması gerektiği gibi oynasın diye gösteriyorum,birkez bakıyor,sonra fırlatıyor,son hız üzerime tırmanıyor :)

Son düzenleme:
kızlar bu sitelerden alışveriş yaparken havale ile ödeme varya,öyle ödediğimizde banka nekadar kesiyor bilgisi olan var mı?

Kitapları yiyen tek bebeğin Pelin olmadığını bilmek güzel!!

Esintoş, ben hamurla haşhaşı birlikte yoğurup top top şekil veriyorum, pişiriyorum, çok güzel oluyor.
hamuru nası yapıyosun:26:
zaten bugün mamayı hepten kesmeye karar vermiştim bu haber tuz biber ekti tek sorun günde yarım litre hatta bazen daha fazla süt içmiş olacak bi zararı olur mu acaba bide bi aralar pınarın ürünlerinde diğerlerinden çokkatkı maddesi olduğu haberi çıkmıştı o yüzden ben pınarın hiçbir ürününü kullanmam sek alıyorum bende tadını kkusunu daha çok seviyorum

kolaycı olmayalım kolaycı olmayalım

aferim cengoya bak hiçbişi çıkmicak adam aptal mı kurmaya bu kadar uğraştığı yuvasını uçkuru uğruna bozsun rahat ol yeni evin heycanını yaşa tadını çıkar hamileliğin hade bakem

Benim aşkım kim deyince kendini göstermek bizde de var, bir de gevrek gevrek gülüyor ki o an, bayılıyorum.

Hasretcim, için rahat olsun, bence Cengo da bir numara yok, Esin in yazdıklarına tamamen katılıyorum, bir yuvayı kurmak emek verip bu hale getirmek kolay mı ki yıkmayı göze alsın..

Esintoş, mayalı hamur yapıyorum ben ama Tanya nın dediği de mantıklı fırından hamur al, içine haşhaşı kat yoğur bir güzel, sonra tepsiye dök ve fırına ver, fırından çıkarınca soğumasını bekle ve kes, ekmek gibi oluyor aynı, ben misafirlere ikram edeceksem top top yapıyorum diğer zamanlar fırın tepsisine dökerim, tepsin büyükse dağılır ve incecik olur kabarmaz, küçük bir tepsi kullan, mayalı hamur olduğundan kabarır fosur fosur olur...

selamun aleyküm:))
geçmişe baktım ama alıntılarımı cevaplayamadım...Nihan'ın uykusu bastırdı yedirmeye çalıştım kabul etmedi..öyle uyudu aşkım ben de o ara yemek yapayım diye pcyi kapatınca hepsi gitti(

hasta bebeklerimize geçmiş olsun...Allah şifa versin hepsine...

Nihan da huysuz sanırım üst dişleri çok zorluyor yemek yedikten sonra ağzını silemiyorum dokununca ağlıyor...inşallah daha fazla zorlamadan çıkarlar yakında...üstte 4 dişi kabarmış ve de morarmış durumda...

dün kar tatiliydi evdeydim...eşim de bunu fırsat bilip attı kendini dışarıhoş gezmeye değil yine banka kira vs. işleri yapmaya gitti ama adam ya evde Nihanla ya okulda bunaldı farkındayım...

ben de sil süpür temizle...derken yedim tatili...

bizde tee ne zmn aldık o yırtılmaz kitapları meyveler şekiller bide renkler kitapları paramparça etti. bantlıyorum gene yırtıo nası becerio bilmiyorum. elma muz portakal ve köpeği öğrendi dierlerinden sıkıldığı için ögrenmedi.
hikaye kitaplarını daha çok sweviyor çok fazla obje olunca daha çok dikkatini çekiyor. aa bak ew warmış köpek warmış cocuklar oynuomuş fln die anlatıorm o kitaptaki aa bak elma diyince ee napıyım ben onu dercesine yüzüme bakıo:))
digiturkun dergisini karıştıyoruz hani top nerde diyorum her sayfada topu gösterio tek tek arka sayfayı çevirdim o rda top yokmuş hani top kızım dedim tanjunun resmi warmış onun kafayı gösterio:)) kopmuştumÇ:)

Aleyküm Selam:))
Nihan kuzusu kolay çıkarır inşallah dişlerini, kuzum yaa, kıyamam, uyanınca benim yerime öp onu..
Tatil günlerinin evde ev işleri ile heba olup gitmesine bende sinir olurum ama çalışan kadın ve doğal olarak birde anne olunca kaçınılmaz oluyor çoğu zaman..
Eşler bu konuda da şanslı, işleri halletmek bahanesiyle bile dışarı atabiliyorlar kendilerini :))

Nihan neredeyse 2 saattir uyuyor...üstte de ne oluyorsa abartısız 1 saattir ev süpürülüyor.. korkunç bir sesi var süpürgenin.ben yemek yaptım ki o uyurken çıtımı çıkarmadan otururum...maşallah bana mısın demedi cadı...hayırdır inşallah....

Hasret kızlara katılıyorum, bence de hiç korkacak bir durum yok, rahat ol, bu konuyu daha uzatma gözünü seveyim.

Hanife, nisanın ortasında kar tatili mi Madem yaz gelmiyor, burda da kar yağsın tatil olsun o zaman.
Kaç haftadır ben de ya cmt ya pazar gününü temizlikle geçiriyorum, bu hafta öyle olmasın diye bugün evi temizletiyorum valla.

Nihan kuzuma kolay gelsin, inşallah çok zorlamaz üst dişleri. Doruk üstteki bütün dişlerini zor çıkarıyor, bazen gece yatarken sadece diş yerine azıcık jel sürüyorum ben, rahatlıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…