- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.581
gece dön dön dön uyuyamadım cengizde ne yana dönsem sarıldı bi kalkamadım fırsat bulup.. bi ara kaçabildim saat 2 gibi telefonunu aldım kapalıydı telefon şarja takıp açtım 2tane kim aramış mesajı geldi, o numara yoktu, arama kaydına baktım 12 we 13 nisan yine yoktu, mesajlardada bşeyyoktu .. neyse biraz içim rahat geldim uyudum..
sabah uyandık yatakta takılırken bak dedim gece gözüme uyku girmedi tamam sana güweniorum ama kendini benim yerime koy dedim.. sana cnm die mesaj atan kim:26:
şerfszim bilmiyorum dedi..
ama konuşmuşsun o numarayla 1 kez dedim we mesajıda silmişsin..
yine görüp hzursuzluk çıkarma diye sildim vallahi billahi alakam yok dedi..
ben ağlamaklı oldum bu defa sarıldı manyakmısın dedi ben senen başka şişkoya bakarmıyım, ben karımı çok sewiyorum kızımı çok sewiyorum daha ne istiyim allahtan belamımı.. allah huzurumuzu bozmasın ben daha istiyimki böyle şeyleri çıkar aklından artık falan dedi.. yemin ederimki klimdir nedir bilmiyorum falan dedi.
kapattık konuyu..
biraz rahatım ama yine ayın 20sinde arama kaydı online işlemlere düşecek ordanda bakacağım we umuyorum dediği gibi sorunsuz kapanacak konu
Ebrucum, evet Hanifenin bahsettiği kitaptı, herşeyin orada olduğu siteden aldım ben, 4 tane, sebzeler-eşyalar-meyveler-hayvanlar adlı kitapları aldım, özellikle hayvanlara ve meyvelere daha çok bakıyor, eliyle tek tek meyveleri gösteriyor ben isimlerini söylüyorum o da dili döndüğü kadar tekrarlıyor, hayvanları da tanımaya başladı iyice taklit ediyor zilli..
aa tamam buldumHepsiburada.com : İlk Gördüklerim - Hayvanlar | Kitap
Canım benim aldığım kitaplarda bunlardı... ilk Gördüklerim diye geçiyor..
Eymene tekrar geçmiş olsun, şu sıralar yine bebeklerimiz grip, öksürük ve burun tıkanıklığından muzdarip, hava değişiminin etkisi de vardır elbette ama böyle oldular mı çok üzülüyorum ben, umarım tüm bebeklerimiz en kısa zamanda sağlıklarına kavuşurlar..
herkese merhabalar
geçmişi okudum,ne anladın derseniz,bilmemsadece Alp e bisiklet alma kararı almış gibiyim.
birde AYLİN,Alp le Kero neçok benziyor.Alp te elimde bir oyuncağını görmesin,alıp fırlatıyor,kule yapıyorum yıkıyor,çubuğa halkaları geçiriyorum,onları çıkarıp elinin tersi ile vuruyor.benle oynamıyor,yani oyuncakları ile oynayamıyoruz,anca uçucaz,zıplayacağız,dans edeceğiz,kuduracağız yani.
Bizde de var benzer özellikli kitaplardan, Doruk oradaki nesnelerin bir çoğunu parmağıyla gösteriyor artık, epey öğrendi. Ama çabuk sıkılıyor tabi, her gün en fazla 5-6 dk ayırabiliyoruz kitaplara.
Yazgım, benim kuzu oyuncaklarıyla tek başına oynamayı seviyor, ben varsam gıdıklamaca, kovalamaca, saklambaç, dans tercih ediyor. Acaba biz mi kudurtucu etki yapıyoruz bu çocuklar üzerinde :26:
site ismi ne hepsiburada commu? wersene linkini bende bakayım.. bizim hç eğitici kitabımız yok.. gerçi cery ne kadar ilgilenir bilmem ama bakayım yinede
Kitapları yiyen tek bebeğin Pelin olmadığını bilmek güzel!!benim de çıkmadı 2 tane yapmıştım,adet olmuyorum diye söktürücü kullandım yine olmadım dr.a gittim ultrasonda da çıkmadı dr başka şeylerden şüphelendiği için kan testi istedi orda çıktı:)
kero o kitapları yemeye çalıştı baktı ki yenmiyor buruşturdu buruşturdu veee fırlatıp attı,ben içini açıp şekilleri tanıtmaya çalıştığımda da gelip elimden alıp fırlatıyor, bu çocuk okumayacak galiba
Kitapları yiyen tek bebeğin Pelin olmadığını bilmek güzel!!
Tamam, geliyorum, biletimi ayırttım :)
Eko beni hayatta tek başıma göndermez, Anadolu'dan Avrupa'ya geçerken bile ruhumu teslim ediyorum onun gıcıklığı yüzünden.
O günler dolu şekerim, bu kadının gezme manyaklığu had safhada olduğu için, her güne 3-5 program sıkıştırmış durumdayım, valizle falan uğraşamam :) Ararım seni gelecek olursam.
Gurur duyuyorum seninle Esintoş
hamuru nası yapıyosun:26:Esintoş, ben hamurla haşhaşı birlikte yoğurup top top şekil veriyorum, pişiriyorum, çok güzel oluyor.
zaten bugün mamayı hepten kesmeye karar vermiştim bu haber tuz biber ekti tek sorun günde yarım litre hatta bazen daha fazla süt içmiş olacak bi zararı olur mu acaba bide bi aralar pınarın ürünlerinde diğerlerinden çokkatkı maddesi olduğu haberi çıkmıştı o yüzden ben pınarın hiçbir ürününü kullanmam sek alıyorum bende tadını kkusunu daha çok seviyorumsıpalar işte. içine ne katıyolarsa artık.. ben hiç bebek sütü almadım ama sanki pınar ii bi firma we onunki daa ii gibi gelio ne bilim..onu wer bence.. bide ben içindekileri okuyorum bilmediğim terimleri google'a yazıyorum araştıyıorum neymiş ne diilmiş die ama aptamilinkinede bakim dedim o kadar çok wardıki bilmediim terim aklımda tutamadım bakamadım mesela hero baby nin mamasında maltodekstrin die bişi warmış ona baktım gıda maddelerinde kullanılan zararsız bişimiş un için özellikle yarı sindirilmiş mi ne öle bişimiş tek o yabancı wardı
kolaycı olmayalım kolaycı olmayalımteşkür canım..krup olmasın da bu kadarına razıyım..
sen ilaçlarını aksatırsan tedavi bölünmüş olmuyor mu?yarılanma ömrü filan önemli değilmi ilaçların?
teşkür şekerim..
çok geçmiş olsun ..iklim sana kök söktürecek sanırsam yaramazlıklarıylaben serum fiz. kullanıyordum ona da izin vermiyor.şimdi serum fiz.i buhar mak . katıp veriyorum kaçsada az da olsa soluduğu için açılıyor burnu hem de ciğerlere inmesinni önlüyorum ..dr söylemişti..
tam adamını buldun..haşgeşciyimdir ben:)
en pratik tarif: fırından ekmek hamuru al..
hamuru aç içine önceden sıvı yağ ile karıştırdığın haşhaşı sür rulo yap kes kes koy tepsiye pişir..afiyet olsun
başka haş haşlı tariferde var ama bize bu gelir kanımca
gece dön dön dön uyuyamadım cengizde ne yana dönsem sarıldı bi kalkamadım fırsat bulup.. bi ara kaçabildim saat 2 gibi telefonunu aldım kapalıydı telefon şarja takıp açtım 2tane kim aramış mesajı geldi, o numara yoktu, arama kaydına baktım 12 we 13 nisan yine yoktu, mesajlardada bşeyyoktu .. neyse biraz içim rahat geldim uyudum..
sabah uyandık yatakta takılırken bak dedim gece gözüme uyku girmedi tamam sana güweniorum ama kendini benim yerime koy dedim.. sana cnm die mesaj atan kim:26:
şerfszim bilmiyorum dedi..
ama konuşmuşsun o numarayla 1 kez dedim we mesajıda silmişsin..
yine görüp hzursuzluk çıkarma diye sildim vallahi billahi alakam yok dedi..
ben ağlamaklı oldum bu defa sarıldı manyakmısın dedi ben senen başka şişkoya bakarmıyım, ben karımı çok sewiyorum kızımı çok sewiyorum daha ne istiyim allahtan belamımı.. allah huzurumuzu bozmasın ben daha istiyimki böyle şeyleri çıkar aklından artık falan dedi.. yemin ederimki klimdir nedir bilmiyorum falan dedi.
kapattık konuyu..
biraz rahatım ama yine ayın 20sinde arama kaydı online işlemlere düşecek ordanda bakacağım we umuyorum dediği gibi sorunsuz kapanacak konu
D&R - Kitap | Kolektif | İlk Kitabım-Hayvanlar | 9.49 TL | Çocuk Gelişim Kitapları bizde bu kitap var ve bayılıyor bikaç tane daha var ama en çok bu ilgisini çekiyor alıp geliyor bana uzatıyor bendehayvanların taklidini yapıyorum sonra bi sayfayı açıp taklit yapıp hangisi diyorum o da gösteriyor bazen yanlış oluyo ama olsun bide bu ara kim benim aşkım diyoru kendisini gösteriyo
selamun aleyküm:))
geçmişe baktım ama alıntılarımı cevaplayamadım...Nihan'ın uykusu bastırdı yedirmeye çalıştım kabul etmedi..öyle uyudu aşkım ben de o ara yemek yapayım diye pcyi kapatınca hepsi gitti(
hasta bebeklerimize geçmiş olsun...Allah şifa versin hepsine...
Nihan da huysuz sanırım üst dişleri çok zorluyor yemek yedikten sonra ağzını silemiyorum dokununca ağlıyor...inşallah daha fazla zorlamadan çıkarlar yakında...üstte 4 dişi kabarmış ve de morarmış durumda...
dün kar tatiliydi evdeydim...eşim de bunu fırsat bilip attı kendini dışarıhoş gezmeye değil yine banka kira vs. işleri yapmaya gitti ama adam ya evde Nihanla ya okulda bunaldı farkındayım...
ben de sil süpür temizle...derken yedim tatili...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?