2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

bakın diş demişken diş fırçasını veriyorum eline hem kaşıyo hem fırçalıyo ii oluyo rahatlıyo kuzum dün de dişlerinini arasına bişey girmiş mızıldanıyo anlamıyorum edenini tesadüfen gördüm çıkarıcam izin cermiyo bende verdim parmağımı ısırsın die o arada çıkardım ama o da armağımı koparttı çıkarınca gülümsedi resmen

haklısın Yasemincim....öperim tabii...sen de İklim kuzumu öp gidince:))

evet ya kışın bile bu kadar yağmamıştı pazardan beri yağıyordu ara ara salı hiç durmadan yağdı...tüm köy yolları kapandı...dolayısıyla tatil oldu:))

inşallah dediğin gibi olur...ben de süreyim jel var ama yutuyor diye cesaret edemiyordum denerim tekrar...

Ben de şimdiye kadar 3-4 defa falan sürdüm, çok sıkıntısı olduğunda.
Eşimin teyzesi ve eniştesi diş hekimi, çok da pimpirikli tiplerdir, onlara sormuştum ben, kullanabilirsin demişlerdi.

birileri lazımlık alalım tuv. eğitimine başlayalım diyordu...kimdiler? başlayan var mı...ya da deneyen...ben 2 yaş sonrasını uygun zaman olarak biliyordum öyle öğretilmişti bize fakülte de gelişim dersinde.
ama bir yerde daha önce başlanabileceği ile ilgili bir şeyler okudum...yazı derki..önemli olan çocuğun verdiği sinyaller ve hazırbulunuşluk düzeyidir...tuv. eğitimi yaşı giderek artıyor çünkü hazır bez piyasası bu işi kolaylaştırıyor...eskiden daha erken öğrenirdi çocuklar ve sorun olmazdı diyor...orda sıralanan sinyallerin pek çoğunu Nihan halihazırda veriyor...denesem mi diye kafam karıştı...ne dersiniz bu işe?

ben aldım canım. baya önce. bazen denk getirebilrisem diyim. gerçi ben üstüne düşsem büyük tuvaletini öğrenirde ben düşmüyorum kakasını çömelip yapıyor artık. işim olmadığı zaman lazımlığına oturtuyorum bezi warken tabi. orda yapıo

Bence deneyebilirsin, bende o sinyallere bakarak başlamıştım İklime hatırlarsan 9-10 aylıktan beri oturağa yada wc ye yapıyordu taaa ki poposunda çatlak oluşana kadar, şimdi oturmak istemiyor, korkuyor çünkü canı acıyacak diye, çatlağı tedavi edelim tekrar devam edecez bizde, çünkü İklim bezini çıkartmaya çalışıyor ve istemiyor..

anladım canım...Nihan da saklanıyor bir yerlere işini görürken

Nihan şirininesi öp benim için de ve geçmiş olsun canım jel gerçektende rahatlatıyor Hilal'e azı dişlerini çıkaracağı zamanda sürdüm birde tadına bayılıyor zillim

okuldayken 5 yıl boyunca istikrarlı bir biçimde bana yazan sevgililerime aldırmayan hayat tarlarımız hayata bakışımız hattagiyim tarzlarımız bile farklı olduğu halde birlikte olabileceğimiz gibi bir ütopyayla yaşıyan şuursuz i arkadaşım vardı saadet partisinden millet vekili adayı olmuş ay hala gülüyorum bide meclise girerse var ya tmm derim bu son nokta gidiyorum bu ülkeden

doğru diyorsun...çatlak çok kötü Nihanda da olmuştu..pomad vermişti dr. sıcak su da oturtmak da çok işe yarıyor...inşallah çabuk geçer...::

az bilgi var ama eğitim almak gerekir mi gitsekmi ki acaba toplu indirimde yaparlar fiyatları bir öğrensene canım?

canım etilerde imiş yerleri eminim oldukça pahalıdır,,,

ama makaleler kısmını oku orada işimize yarayacak güzel makalelr var ben bi kaçını okudum beğendim ,,,

Son düzenleme:
Bir toplantıya gittim geldim, tıp oynamışsınız :)

Acayip bir fırtına çıktı burda, çok yağmur yağdı, sonra güneş açtı, sonra yeni bulutlar geldi. Hafta sonu soğuk ve yağmurlu görünüyor hava yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…