- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.601
Hasret kızlara katılıyorum, bence de hiç korkacak bir durum yok, rahat ol, bu konuyu daha uzatma gözünü seveyim.
Hanife, nisanın ortasında kar tatili miMadem yaz gelmiyor, burda da kar yağsın tatil olsun o zaman.
Kaç haftadır ben de ya cmt ya pazar gününü temizlikle geçiriyorum, bu hafta öyle olmasın diye bugün evi temizletiyorum valla.
Nihan kuzuma kolay gelsin, inşallah çok zorlamaz üst dişleri. Doruk üstteki bütün dişlerini zor çıkarıyor, bazen gece yatarken sadece diş yerine azıcık jel sürüyorum ben, rahatlıyor.
haklısın Yasemincim....öperim tabii...sen de İklim kuzumu öp gidince:))Aleyküm Selam:))
Nihan kuzusu kolay çıkarır inşallah dişlerini, kuzum yaa, kıyamam, uyanınca benim yerime öp onu..
Tatil günlerinin evde ev işleri ile heba olup gitmesine bende sinir olurum ama çalışan kadın ve doğal olarak birde anne olunca kaçınılmaz oluyor çoğu zaman..
Eşler bu konuda da şanslı, işleri halletmek bahanesiyle bile dışarı atabiliyorlar kendilerini :))
Hasret kızlara katılıyorum, bence de hiç korkacak bir durum yok, rahat ol, bu konuyu daha uzatma gözünü seveyim.
Hanife, nisanın ortasında kar tatili miMadem yaz gelmiyor, burda da kar yağsın tatil olsun o zaman.
Kaç haftadır ben de ya cmt ya pazar gününü temizlikle geçiriyorum, bu hafta öyle olmasın diye bugün evi temizletiyorum valla.
Nihan kuzuma kolay gelsin, inşallah çok zorlamaz üst dişleri. Doruk üstteki bütün dişlerini zor çıkarıyor, bazen gece yatarken sadece diş yerine azıcık jel sürüyorum ben, rahatlıyor.
haklısın Yasemincim....öperim tabii...sen de İklim kuzumu öp gidince:))
evet ya kışın bile bu kadar yağmamıştı pazardan beri yağıyordu ara ara salı hiç durmadan yağdı...tüm köy yolları kapandı...dolayısıyla tatil oldu:))
inşallah dediğin gibi olur...ben de süreyim jel var ama yutuyor diye cesaret edemiyordum denerim tekrar...
Ben de şimdiye kadar 3-4 defa falan sürdüm, çok sıkıntısı olduğunda.
Eşimin teyzesi ve eniştesi diş hekimi, çok da pimpirikli tiplerdir, onlara sormuştum ben, kullanabilirsin demişlerdi.
dua edelim pazar günü böyle yağışlı olmasın yaaa bune hava böyle hava karanlık içime sıkıntılar bastı walla
birileri lazımlık alalım tuv. eğitimine başlayalım diyordu...kimdiler? başlayan var mı...ya da deneyen...ben 2 yaş sonrasını uygun zaman olarak biliyordum öyle öğretilmişti bize fakülte de gelişim dersinde.
ama bir yerde daha önce başlanabileceği ile ilgili bir şeyler okudum...yazı derki..önemli olan çocuğun verdiği sinyaller ve hazırbulunuşluk düzeyidir...tuv. eğitimi yaşı giderek artıyor çünkü hazır bez piyasası bu işi kolaylaştırıyor...eskiden daha erken öğrenirdi çocuklar ve sorun olmazdı diyor...orda sıralanan sinyallerin pek çoğunu Nihan halihazırda veriyor...denesem mi diye kafam karıştı...ne dersiniz bu işe?
birileri lazımlık alalım tuv. eğitimine başlayalım diyordu...kimdiler? başlayan var mı...ya da deneyen...ben 2 yaş sonrasını uygun zaman olarak biliyordum öyle öğretilmişti bize fakülte de gelişim dersinde.
ama bir yerde daha önce başlanabileceği ile ilgili bir şeyler okudum...yazı derki..önemli olan çocuğun verdiği sinyaller ve hazırbulunuşluk düzeyidir...tuv. eğitimi yaşı giderek artıyor çünkü hazır bez piyasası bu işi kolaylaştırıyor...eskiden daha erken öğrenirdi çocuklar ve sorun olmazdı diyor...orda sıralanan sinyallerin pek çoğunu Nihan halihazırda veriyor...denesem mi diye kafam karıştı...ne dersiniz bu işe?
ben aldım canım. baya önce. bazen denk getirebilrisem diyim. gerçi ben üstüne düşsem büyük tuvaletini öğrenirde ben düşmüyorum kakasını çömelip yapıyor artık. işim olmadığı zaman lazımlığına oturtuyorum bezi warken tabi. orda yapıo
Bence deneyebilirsin, bende o sinyallere bakarak başlamıştım İklime çş ..ççlöööööö 1q2222 hatırlarsan 9-10 aylıktan beri oturağa yada wc ye yapıyordu taaa ki poposunda çatlak oluşana kadar, şimdi oturmak istemiyor, korkuyor çünkü canı acıyacak diye, çatlağı tedavi edelim tekrar devam edecez bizde, çünkü İklim bezini çıkartmaya çalışıyor ve istemiyor..
Nihan şirininesi öp benim için de ve geçmiş olsun canım jel gerçektende rahatlatıyor Hilal'e azı dişlerini çıkaracağı zamanda sürdüm birde tadına bayılıyor zillim
Anne baba eitimi - stanbul Parenting Class
makalelerinde çok güzel bilgiler var ,,, ilginizi çekecektir,,,
az bilgi var ama eğitim almak gerekir mi gitsekmi ki acaba toplu indirimde yaparlar fiyatları bir öğrensene canım?
Arkadaşlar benim de 8 mart 2010 doğumlu kızım var umarım guzel paylaşımlarda bulunuruz bu arada adım aycan:))):80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?