2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlarrr sohbet pek erken bitmiş akşam bend ara ara baktım pek yazan olmayınca bende yazmadım.
gecemiz biraz daha iyi geçti sayılır gene öksürük geldi kustuk balgamı cıkartmak için ama az kustuk sonra tekrar uyuduk bi kere daha öksürdü başka öksürmedi kuzucum inş haftasonunda bişeyimiz kalmaz.
iki gündür ayakkabısının cırt cırtlarıyla oynuo nie daha önce wermedim eline yarım saat fln oynuo o ses hoşuna gidio açıp kapattıkca. şu an yanımda ama pc ye tırmanmak istemio o derece:)

dün akşam çorbasını içirdim yanınada kıyma weriyim dedim diliyle ittiriyo normalde pütür sorunumuz yok ama hastalandıgından beri yemediği için unuttumu bilerek mi yapıo anlamadım eğer devam ederse eyvah ki ne eyvah. oglen 2 kulak makarnayı bi güzel agzına tıkıp yedi aynı şeyi ben yapsam öğürüyo kendi yapınca yiyo nie böle yapıo anlamıorm şimdi kafaltısnı umarım yer 4-5 gündür kafaltı yapmıyoruz ki bnm en önem werdiğim öğündür. ben hazırlayaduruyum kafaltısını hadi görüşürüz kızlarr

herkese günaydın
mert gece sayısız kez uyandı yine,burnu tıkandığı için, ama ben totomu dönüp yattım,kamil baktı dün gece sabah kendime çok kızdım böyle yaptığım için ama sanırım hastalanıcam bağışıklık sistemim çöktü yine,uyumam lazım başımı kaldıramıyorum bitürlü tüm gece mertin üstünü örtmeye çalıştım o açtı sonra bende kızdım ona ne halin varsa gör deyip yattım kamil elektrik sobasını açmış son çare öylece üstü açık yattı, sabaha doğru yanımıza aldım,sarılıp yattık
merve, melikecik iyileşiyo demekki çok sevindim inşallah tez zamanda toparlar
aycan aramıza hoşgeldin nerde oturuyosun çalışıyomusun

yarın evde kuran okutucam, küçük çaplı bir mevlüt yani arkadaşlarla kendi aramızda,toplam 15 kişi olucaz diye tahmin ediyorum burda güzel bi lokantadan lahmacun ve baklava siparişi verdim pasta börekle uğraşmak istemedim,çok yorgun hissediyorum kendimi

Günaydın
Çoook uykusuz bir gecenin sabahındayım,bitmiş haldeyim,sinirliyim...
Peker açıkaln kalp krizi geçirmiş yoğun bakımdaymış,her ay bi ünlünün başına bişey gelmeye başladı.

karşıdaki büfeden karışık tost söyledim,gerçekten karışık geldi kaşar,sucuk,domates,salça,biber,yumurta var içinde karabiber dökmüş bisürü ağzım yandı acıdan ama harikaymış doğrusu,ekmek arası sucuklu menemen

günaydınnn,,, canım kaşarlı tost istedi ne olacak şimdi ???? burada tost yapan bir yer de yok

en güzelini yapmışsın mevlam kabul etsin canım ,,

Günaydın
Çoook uykusuz bir gecenin sabahındayım,bitmiş haldeyim,sinirliyim...
Peker açıkaln kalp krizi geçirmiş yoğun bakımdaymış,her ay bi ünlünün başına bişey gelmeye başladı.

aslında sevmezdim ama nedense üzüldüm ,,, kızı şekerin gezisi için gitmiş okula polislerede kızdım ,,,

kerem uyumadı mı ??

o ne be öyle:26:
hakkını vermişler ama

günaydınnn,,, canım kaşarlı tost istedi ne olacak şimdi ???? burada tost yapan bir yer de yok
ayyy sanada söyleyim hemen bitane

en güzelini yapmışsın mevlam kabul etsin canım ,,
sağol canım

aslında sevmezdim ama nedense üzüldüm ,,, kızı şekerin gezisi için gitmiş okula polislerede kızdım ,,,

kerem uyumadı mı ??
eğer yazılanlar doğruysa bende kızdım polislere ama hiçbir polis ambulans gelince yolu tıkamaz, heleki trafik polisi hemen yolu açar, bu işte bi tuhaflık var:26:

evet uyumadı burnu tıkanmış, nedir bu böcüklerin küçücük sümüklü murunlarından çektiğimiz yaaa
koparıp yiycem mertin çüçük murnunu kurtulcam sonra

günaydun:)
güzel bir gün değil mi..hem cuma hem ayın 15 i
haa bir de eşim dönüyor bugün ama onu günü güzelleştiren olaylar kategorisine koymuyorum henüz..bekarlığa çok alıştım her an gidermiş gibi geliyor..
oğluş dün kakasını yapamadığı için tüm geceyi karnı ağrıyarak gecirdi..tabi ki uyumadım..sabah yaptı darahatladım..işte bu veletler böyle insanı kaka görünce bile mutlu ediyor:))

allah kabul etsin canım.

evet uyumadı burnu tıkanmış, nedir bu böcüklerin küçücük sümüklü murunlarından çektiğimiz yaaa

hasta mı oldu? dün sıpacımın da akıyordu akşama bişeyi kalmadı.sanırım üst dişler tekrar zorlamaya başladı..
burunlar küçük amma içinden cıkan muhteviyat kayda değer

Anne demek;

* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik havasına
bürünendir.

* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.

* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden
kalkandır.

* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.

* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp
saatlerce koklayandır.

* Tatil yapamamanın kitabını yazandır.

* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.

* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır.

* Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.

* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.

* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.

* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı
söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.

* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.

* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa"
sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.

* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.

* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım
"bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.

* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu
poşetlerle geri dönendir.

* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.

* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir.

* Uyduruk ninni besteleyendir.

* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.

* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir
saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.

* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.

* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için
endişelenmektir.

* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım
edasında yürüyebilmektir.

* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara
sunmaktır.

* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır.

GÜNAYDINLARRRR
erkekleerr ağlaamaaazzz sill göözzz yaşınıııı kaçırmaaa gözlerinii beendeen suçlu suçlu erkekleeerrr aağğlaaamaaazzz

BAYANLAR BAYANLAR karşınızda göbeğinden 9cm incelmiş toplam 1 ayda hemde pek diyet yapmadan 2 kilo vermiş bir bağyan duruyo alkışlayın alkışlayın bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…