- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.621
arkadaşlar benim de 8 mart 2010 doğumlu kızım var umarım guzel paylaşımlarda bulunuruz bu arada adım aycan:))):80:
Günaydın
Çoook uykusuz bir gecenin sabahındayım,bitmiş haldeyim,sinirliyim...
Peker açıkaln kalp krizi geçirmiş yoğun bakımdaymış,her ay bi ünlünün başına bişey gelmeye başladı.
karşıdaki büfeden karışık tost söyledim,gerçekten karışık geldikaşar,sucuk,domates,salça,biber,yumurta var içinde karabiber dökmüş bisürü ağzım yandı acıdan ama harikaymış doğrusu,ekmek arası sucuklu menemen
karşıdaki büfeden karışık tost söyledim,gerçekten karışık geldikaşar,sucuk,domates,salça,biber,yumurta var içinde karabiber dökmüş bisürü ağzım yandı acıdan ama harikaymış doğrusu,ekmek arası sucuklu menemen
yarın evde kuran okutucam, küçük çaplı bir mevlüt yaniarkadaşlarla kendi aramızda,toplam 15 kişi olucaz diye tahmin ediyorum burda güzel bi lokantadan lahmacun ve baklava siparişi verdim pasta börekle uğraşmak istemedim,çok yorgun hissediyorum kendimi
Günaydın
Çoook uykusuz bir gecenin sabahındayım,bitmiş haldeyim,sinirliyim...
Peker açıkaln kalp krizi geçirmiş yoğun bakımdaymış,her ay bi ünlünün başına bişey gelmeye başladı.
o ne be öyle:26:
ayyy sanada söyleyim hemen bitane
günaydınnn,,, canım kaşarlı tost istedi ne olacak şimdi???? burada tost yapan bir yer de yok
sağol canımen güzelini yapmışsın mevlam kabul etsin canım ,,
eğer yazılanlar doğruysa bende kızdım polislereaslında sevmezdim ama nedense üzüldüm,,, kızı şekerin gezisi için gitmiş okula polislerede kızdım ,,,
kerem uyumadı mı ??
koparıp yiycem mertin çüçük murnunu kurtulcam sonraevet uyumadı burnu tıkanmış, nedir bu böcüklerin küçücük sümüklü murunlarından çektiğimiz yaaa
allah kabul etsin canım.yarın evde kuran okutucam, küçük çaplı bir mevlüt yaniarkadaşlarla kendi aramızda,toplam 15 kişi olucaz diye tahmin ediyorum burda güzel bi lokantadan lahmacun ve baklava siparişi verdim pasta börekle uğraşmak istemedim,çok yorgun hissediyorum kendimi
evet uyumadı burnu tıkanmış, nedir bu böcüklerin küçücük sümüklü murunlarından çektiğimiz yaaa
Allahım nası bi yazı bu hüngür şangır ağlıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?