2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Allah kabul etsin canım en güzelini yapmışsın yorma kendini

Hepinize Günaydın;
Dün kuzum babasıyla çok iyi vakit geçirmiş sabah uykusu ben gittikten sonra 2 saat öğleden sonra uykusuda 3 saat olarak uyumuş ben gittiğimde yeni uyanmıştı hemen bana bıdı bıdı bişeyler anlatıyor kahkahalar atıyor eşimde bütün gün böyleydi dedi...

maşallah ne güzel uyumuş uykylarnı aldıklarında bi başka tatlı ouyolar

valla ayfer çok yorgun hissediyorum kendimi bahar yorgunluğumu acaba:26:
esin sana bravoooo ayrıca sabah sabah döktürüyosun yine

valla ayfer çok yorgun hissediyorum kendimi bahar yorgunluğumu acaba:26:
esin sana bravoooo ayrıca sabah sabah döktürüyosun yine
Bahar yorgunluğu dışında Mert paşamın ameliyat olması git gel bütün gün başında olman işler filan derken çok iyi anlıyorum buralara bahar gelmedi daha güneşli hava ama yine soğuk .Bende de bir omuz ağrıları var ki anlatamam hamama gitmek istiyorum ama en fazla 15 dk kalabiliyorum fazla kaldığımda boğulcak gibi oluyorum

gülşancım bahar yorgunluğu artı ankara yorgunluğu senden anca cıkıyor canım. bi iki gün uyyabilsen toparlanısrın. yazın güzel bi tatili hak ediosun aslında.
aylin off hakkaten öyleyiz yaa üzdün we mutlu ettin sabah sabah:)
gülşan o tosttan bende yedim mardinde oraya özgü demekki mahmood tea heryerde hala war mı:)
ayfer hilal kuzuya maşş. güzel uıyumuş melikede dün güzel uyuduğu için sabah 7de kalktı sizdede öle oluomu
başka başkaaa heh kimdi unuttum hem cuma hem ayın 15i ewet çok güzel bişi.
aylin keronun burnuna fizyolojik damlatıomusun iyi gelio o bide sterimar die sprey war onuda sıkıorz biz sonra uyuyo hemen.

ben ne zaman yanından kalkarsam uyanır hiç kendiliğinden kalkmamıştır.Her sabah ben 7,45 kalkarım eğer çok yorgunsa kucağıma alıp götürüyorum ablama yada sessizce giyinirken uyanır ve beni izler

bencede belden incelme meselsi önemli :)

şuan 175 boyumla 57 kiloya kadar indim ama göbeğim hala vücuduma oranla büyük kalıyor,,, doktor beş kilo almam gerektiğini söyledi ama bu göbekle korkuyorum :):)

bende 1,60 boyumda 61,5 kg düştüm ama sezeryan göbeği hala mevcut azda olsa işe başladığımdan beri toplam 7 ay oldu 69 kg ile başlamıştım 7,5 kg vermişim nerde hiç belli değil gibi basenler desen hala var eee

2 kg yu boşver de göbeğinden nasıl 9 cm gitti onu anlat
valla şekerim 1 aydır b-fit die bi spor merkesine gidiyorum haftanın 3 günü öğle arası hocalar çok ilgili program çok güzel günde 45-50 dk arası spor yapıyorum ilk 30 dk her 30 sn de bir bi alet bi pasif jimnastik şeklinde seri bi program var ki çok keyifli vaktin nasıl geçtiğini anlamıyosun 15 dk da yer hareketi veriyo ben popoyu lipo yaptırcam die göbeğe yüklendim e gitti haliyle
uyanırkende gülerek uyanıyor zillim

bende 175 57 kiloyum 38 giyiyorum ama jöle gibiyim. doğumdan öncede öyleydim gerç ietim hep salık benim ama maşş annemin hala taş gibi tutamazsın. 1 sene aralıksız plates yaptım artı 30 dk yürüdüm haftanın iki günü o zmnda gevşekti hiç taş gibi olamicak sanırsam selülit desen topuklarıma kadar.off of

BAYANLAR BAYANLAR karşınızda göbeğinden 9cm incelmiş toplam 1 ayda hemde pek diyet yapmadan 2 kilo vermiş bir bağyan duruyo alkışlayın alkışlayın bakem
göbekten nasıl becerdin 9 cm i??

iksine de kocaman maşallahhben oğluşu babasına bıraksam yok düşüncesi bile olmuyor
sen hilal i anlattıkça kız bebeklere imrenmeye başladım :) yolu da bahtı da açık olsun inşallah

Son düzenleme:
bu arada ben göbeği rahat verenlerdenim popom küçlmüyo benim doğumdan öncede üst bedenim 38-40 arası basenim 44 bedendi düşünün ne kadar iğrenç göründüğünü gerçi acayip güzel kamufle ederim

günaydın güzeller
hava güzel gibi görünüyo ama maalesef hafta sonu yağmurlu olacakmış
bi değişiklik yok dimi buluşmayla ilgili dün giremedimde topice kimler geliyoo

kızlar bu sitelerden alışveriş yaparken havale ile ödeme varya,öyle ödediğimizde banka nekadar kesiyor bilgisi olan var mı?
1tl falan cnm aynı bankaysa.. farklıysa 2,5tl sanırım
ewet oda öyle dedi ben haftalardır gece gündüz ew bitsin diye uğraşıyorum ameleyle kum taşıyorum , duwar sıvıyorum, fayansçıyla fayans yapıyorum sen neler düşünüp kuruyosun dedi
öyle tabi ama işte ortada bi mesaj we bi görüşme war yinede işte kurt düştü bi kere.. sesimi kesip faturanın kesilmesini bekleyeceğim aramaları incelekem için
ewet canım uzatmıyorum gerçekten bi an dşüündümde adam 20gündür ewin içinde tadilatla uğraşıyo toz çamur içinde gelio ewe, cafeye iniyo we sucuda takılıyo başka bi sosyal faaliyetide yok
cery kakasını yaptıktan sonra söylüyo:)) bnde aslındauğraşsam başarılı olacağımızı umuyorum ama işte ne waktim ne dermanım war.. yazın yapıcam ama dötü başı açık dolaşcak nasılsa.. o zamn alıştıracağım.. yani daha 2 ayımız war.. zaten şuan erken tam anlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…