- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.661
naptın söyle bakem!
bencede belden incelme meselsi önemli :)
şuan 175 boyumla 57 kiloya kadar indim ama göbeğim hala vücuduma oranla büyük kalıyor,,, doktor beş kilo almam gerektiğini söyledi ama bu göbekle korkuyorum :):)
ay siz 175 boya 50 li kilolardan bahsediyosunuz ben 178 e 65 kiloyum, aman allahımmmm hemen rejime başlayayım o zaman, ben kendimi sadece göbek sanıyodum ama meğer kiloluymuşum
günaydın güzeller
hava güzel gibi görünüyo ama maalesef hafta sonu yağmurlu olacakmış
bi değişiklik yok dimi buluşmayla ilgili dün giremedimde topice kimler geliyoo
Selamlar...
Kilo konusulmus, kendimdem utaniyorum1,69 boyum ve 66 Kiloyum hala aylardir üüüfffff
Kuzucuk uyurken yapacak birsey bulamadim oturdum bütün Resimlere baktim ve sinirlerim bozuldu.
6 aylikken cekilen Stüdyo Resimleri ve Dogum gününde cekilen bir kac Resim haric neredeyse hic Resmim yok Oglusumla. Esimin ama Milyon Tane resmi var. Cocuk yasini gecti ve benim bir elin parmaklarini gececek kadar resmim yok onunla, aglamak istiyorum
Hep Halilovicin yüzünden
slm kızlar bebişler nasıllar iyidirler umarım
buluşmamı var ya her zaman beni unutuyorsunuz buraya sık giremiyorum faceden haber verin diyorum hep unutuyorsunuz beni
Sıkma canını, benimde öyle, fotoğrafları çeken ben olunca haliyle kızımla çekilmiş resmimde olmuyor, ama akıllandım, hemen birinin eline tutuşturup makinayı resmimizi çekin diyorum, sende öyle yap bundan sonra..
Gecen haftasonu yaptim ama sonuc....ya Kafamizin yarisi yok, ya bitarafimiz eksik yada yamuk yumuk.
Bu Konuda cok beceriksiz bir Kocaya sahibim
Gecen haftasonu yaptim ama sonuc....ya Kafamizin yarisi yok, ya bitarafimiz eksik yada yamuk yumuk.
Oooohhh hadi ilk disiiniz hayirli olsun Yasemincim....
yasemin sana çok geçmiş olsun İklim kuzuma da afferin inşallah sorunsuz çıkar kıyamam fıstığıma iştahsızlık,ateş bence hep belirtileriydi belki de çok sevindim
Ben geldiimmm
Sabahtan doktora gittim, çok hastayım, doktor rapor verdi dinlen diye ama şirkette işler yoğun olduğundan almadım, hafta sonu inşallah dinlenirim de geçer, ilaçlarımı da aldım hemen..
Veeeeee.. Sonunda kızım diş çıkardı teyzeleri, 2. dişte patlamak üzere üstelik, anlaşılan peşpeşe çıkaracak, zor olacak sanırım biraz, huysuzluğu ve grip gibi olması da bundandı heralde, bugün iştahı yerindeymiş annemin dediğine göre, çok sevinçliyim..
Ankara buzz gibi, 10 derece ve çok rüzgar var, ateşimde var, donuyorum...
Sıkma canını, benimde öyle, fotoğrafları çeken ben olunca haliyle kızımla çekilmiş resmimde olmuyor, ama akıllandım, hemen birinin eline tutuşturup makinayı resmimizi çekin diyorum, sende öyle yap bundan sonra..
ben şuanda iskeletor şeklinde dolanıyorum :) ve 62 kilo olmanın çabasını veriyorum :)
merallerde çketirdiğimiz fotoda aslında ikimizde oldukça fit görünüytoruz :)
burda hava 22 derece ve misss gibi bir hava var dışarıdasanırım artık soğumaz hava
buarada ben 1.69cm ve 69 kiloyum,şişko gülşaaan
aylin senin boyuna göre kilon bence normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?