2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

burcunun vını çalışmıyomuş oyüzden girememiş bugün siteye
ben kaçıyorum öğleden sonra görüşürüz

slm kızlar bebişler nasıllar iyidirler umarım
buluşmamı var ya her zaman beni unutuyorsunuz buraya sık giremiyorum faceden haber verin diyorum hep unutuyorsunuz beni

bencede belden incelme meselsi önemli :)

şuan 175 boyumla 57 kiloya kadar indim ama göbeğim hala vücuduma oranla büyük kalıyor,,, doktor beş kilo almam gerektiğini söyledi ama bu göbekle korkuyorum :):)

ay siz 175 boya 50 li kilolardan bahsediyosunuz ben 178 e 65 kiloyum, aman allahımmmm hemen rejime başlayayım o zaman, ben kendimi sadece göbek sanıyodum ama meğer kiloluymuşum

ay siz 175 boya 50 li kilolardan bahsediyosunuz ben 178 e 65 kiloyum, aman allahımmmm hemen rejime başlayayım o zaman, ben kendimi sadece göbek sanıyodum ama meğer kiloluymuşum

ben şuanda iskeletor şeklinde dolanıyorum :) ve 62 kilo olmanın çabasını veriyorum :)

merallerde çketirdiğimiz fotoda aslında ikimizde oldukça fit görünüytoruz :)

Son düzenleme:
Ben buuralardayımda kuduruk oglus ızın vermıyor.bu dızustu benım degıl kocamın.doguhan bozarsa hıc hosuna gıtmez.benımkıde erkek kardesımde halıyle oglanı oynatmadıgım ıcın o da bana ızın vermıyor :)))9

burda hava 22 derece ve misss gibi bir hava var dışarıda sanırım artık soğumaz hava
buarada ben 1.69cm ve 69 kiloyum,şişko gülşaaan
aylin senin boyuna göre kilon bence normal

Selamlar...

Kilo konusulmus, kendimdem utaniyorum 1,69 boyum ve 66 Kiloyum hala aylardir üüüfffff

Kuzucuk uyurken yapacak birsey bulamadim oturdum bütün Resimlere baktim ve sinirlerim bozuldu.
6 aylikken cekilen Stüdyo Resimleri ve Dogum gününde cekilen bir kac Resim haric neredeyse hic Resmim yok Oglusumla. Esimin ama Milyon Tane resmi var. Cocuk yasini gecti ve benim bir elin parmaklarini gececek kadar resmim yok onunla, aglamak istiyorum

Hep Halilovicin yüzünden

Ben geldiimmm
Sabahtan doktora gittim, çok hastayım, doktor rapor verdi dinlen diye ama şirkette işler yoğun olduğundan almadım, hafta sonu inşallah dinlenirim de geçer, ilaçlarımı da aldım hemen..

Veeeeee.. Sonunda kızım diş çıkardı teyzeleri, 2. dişte patlamak üzere üstelik, anlaşılan peşpeşe çıkaracak, zor olacak sanırım biraz, huysuzluğu ve grip gibi olması da bundandı heralde, bugün iştahı yerindeymiş annemin dediğine göre, çok sevinçliyim..

Ankara buzz gibi, 10 derece ve çok rüzgar var, ateşimde var, donuyorum...

Sıkma canını, benimde öyle, fotoğrafları çeken ben olunca haliyle kızımla çekilmiş resmimde olmuyor, ama akıllandım, hemen birinin eline tutuşturup makinayı resmimizi çekin diyorum, sende öyle yap bundan sonra..

Gecen haftasonu yaptim ama sonuc....ya Kafamizin yarisi yok, ya bitarafimiz eksik yada yamuk yumuk.
Bu Konuda cok beceriksiz bir Kocaya sahibim

yasemin sana çok geçmiş olsun İklim kuzuma da afferin inşallah sorunsuz çıkar kıyamam fıstığıma iştahsızlık,ateş bence hep belirtileriydi belki de çok sevindim

Gecen haftasonu yaptim ama sonuc....ya Kafamizin yarisi yok, ya bitarafimiz eksik yada yamuk yumuk.

Ayyy, aynı şeyleri yaşıyoruz, benim kocada öyle malesef, fotoğraf çekmekten hiç anlamaz, bende ne zaman ona çektirsem, boydan alacağı fotoyu sadece kafa olarak çeker, yada iklim vardır ama benim yarım yoktur fotoda, ben başkalarına çektiriyorum daha çok valla, çekil sen beceremiyorsun diyorum kocayada :)) Ama öğrenmeleri lazım, her zaman başkalarını nerden bulacaz değil mi ama :)))

ben bile yokum doğrdu düzgün fotograflarda çeken benim hep babası malum yaa çalışıyor yada bilgisayar başında benim küçükken resimlerim bile 1-2 tane o yüzden her anını çekmek istiyorum

Oooohhh hadi ilk disiiniz hayirli olsun Yasemincim....

yasemin sana çok geçmiş olsun İklim kuzuma da afferin inşallah sorunsuz çıkar kıyamam fıstığıma iştahsızlık,ateş bence hep belirtileriydi belki de çok sevindim

Teşekkür ederim arkadaşlar, evet belki de diş çıkarma belirtileriydi ama ben anlamadım malesef, daha önce de olduğunda hep dişe yorduydum, bu sefer değildir dedim ama dişmiş meğer :))

selam:))

hayırlı olsun...
bundan sonrakiler sorunsuz çıksın inşallah...geç diş çıkarmalarının artısı var bence...sık hastalanmadıkları için uyku ve yeme düzenleri oturdu Allahtan...iyileşince kaldıkları yerden devam ediyorlar bak İklimimin de açılmış iştahı:))

bizde de benzer bir durum var....eşim becerir de pek aklına gelip almaz eline makineyi...ben kendim çekiyorum ikimize hep yüzlerimiz var sadece(iyikş de öyleymiş...hatunlardaki boyu kiloyu görünce utandım kendimden...zaten son 2 yıldır pek fotoğraflara girdiğim söylenemez)...arada zamanlamasını ayarlayıp çekiyorum...istediğim gibi olana kadar uğraşıyorum ama yapıyorum sonuçta...

ben şuanda iskeletor şeklinde dolanıyorum :) ve 62 kilo olmanın çabasını veriyorum :)

merallerde çketirdiğimiz fotoda aslında ikimizde oldukça fit görünüytoruz :)

Sıkıntıdan verdin di mi?
İşte herkes bana fitsin diye gaz veriyor 40 beden giymeme rağmen kendimi fit sanıyorum

burda hava 22 derece ve misss gibi bir hava var dışarıda sanırım artık soğumaz hava
buarada ben 1.69cm ve 69 kiloyum,şişko gülşaaan
aylin senin boyuna göre kilon bence normal

Bak işte herkes böyle söylüyor peki ben niye 40 bedenim ühü ühüüüüü

Yasemin geçmiş olsun ve gözün aydın,şimdi İklimcik patlamış mısır gibi arka arkaya patlatacak incilerini.
Bizim sıpada tavşan misali hızlı gitti çabuk yoruldu,9 aylıktı 8 dişi vardı 13 aylık oldu hala 8 dişi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…