- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #108.681
Sıkıntıdan verdin di mi?
İşte herkes bana fitsin diye gaz veriyor 40 beden giymeme rağmen kendimi fit sanıyorum
Bak işte herkes böyle söylüyor peki ben niye 40 bedenim ühü ühüüüüü
Yasemin geçmiş olsun ve gözün aydın,şimdi İklimcik patlamış mısır gibi arka arkaya patlatacak incilerini.
Bizim sıpada tavşan misali hızlı gitti çabuk yoruldu,9 aylıktı 8 dişi vardı 13 aylık oldu hala 8 dişi var
zeliha mertin ilk bir ayına ait benimde hiç resmim yok ama kocamın bisürü resmi var bende gıcık oluyorumSelamlar...
Kilo konusulmus, kendimdem utaniyorum1,69 boyum ve 66 Kiloyum hala aylardir üüüfffff
Kuzucuk uyurken yapacak birsey bulamadim oturdum bütün Resimlere baktim ve sinirlerim bozuldu.
6 aylikken cekilen Stüdyo Resimleri ve Dogum gününde cekilen bir kac Resim haric neredeyse hic Resmim yok Oglusumla. Esimin ama Milyon Tane resmi var. Cocuk yasini gecti ve benim bir elin parmaklarini gececek kadar resmim yok onunla, aglamak istiyorum
Hep Halilovicin yüzünden
çok geçmiş olsun canım ayrıca çok sevindim son haminnemizinde dişlendiğineBen geldiimmm
Sabahtan doktora gittim, çok hastayım, doktor rapor verdi dinlen diye ama şirkette işler yoğun olduğundan almadım, hafta sonu inşallah dinlenirim de geçer, ilaçlarımı da aldım hemen..
Veeeeee.. Sonunda kızım diş çıkardı teyzeleri, 2. dişte patlamak üzere üstelik, anlaşılan peşpeşe çıkaracak, zor olacak sanırım biraz, huysuzluğu ve grip gibi olması da bundandı heralde, bugün iştahı yerindeymiş annemin dediğine göre, çok sevinçliyim..
Ankara buzz gibi, 10 derece ve çok rüzgar var, ateşimde var, donuyorum...
benim eşim fotoğrafçılık kursura gittiği için çok güzel resim çeker ama oda çekebilirse yaniben bile yokum doğrdu düzgün fotograflarda çeken benim hep babası malum yaa çalışıyor yada bilgisayar başında benim küçükken resimlerim bile 1-2 tane o yüzden her anını çekmek istiyorum
zeliha mertin ilk bir ayına ait benimde hiç resmim yok ama kocamın bisürü resmi var bende gıcık oluyorum
çok geçmiş olsun canım ayrıca çok sevindim son haminnemizinde dişlendiğine
benim eşim fotoğrafçılık kursura gittiği için çok güzel resim çeker ama oda çekebilirse yaniçünkü mert makineyi gördüğü anda almaya çalışıyo elimizden zorla resim çekiyoruz buaralar
herkese merhaba.berbat durumdayım.regl oldum,olmam gereken tarihinden bir hafta önce ve Alp gece beni delirtti:44:
gece 11:30 tu,uyudu,bizde gittik yattık.sabah 5 bizimki uyandı,ama öyle ağlayarak falan değil,gayet mutlu,sabah oldu sanki,uykusunu almış gibi kalktı.hadi dedim üstelemeyeyim,bekledim uyusun diye,yok.ve sabah saat 7:30 ta uyudu tekrar.benim sinirler tavan yaptı,eşim uykusuz kaldı.zaten 5 e kadar 3-4 kez uyanmıştı.hayır uzmanlar enaz 12 saat uyku diyor,benim oğlum beşbuçuk saatte kendini şarjlıyor
herkese merhaba.berbat durumdayım.regl oldum,olmam gereken tarihinden bir hafta önce ve Alp gece beni delirtti:44:
gece 11:30 tu,uyudu,bizde gittik yattık.sabah 5 bizimki uyandı,ama öyle ağlayarak falan değil,gayet mutlu,sabah oldu sanki,uykusunu almış gibi kalktı.hadi dedim üstelemeyeyim,bekledim uyusun diye,yok.ve sabah saat 7:30 ta uyudu tekrar.benim sinirler tavan yaptı,eşim uykusuz kaldı.zaten 5 e kadar 3-4 kez uyanmıştı.hayır uzmanlar enaz 12 saat uyku diyor,benim oğlum beşbuçuk saatte kendini şarjlıyor
allah size sabırlar versin anacım hakkaten nası bi bebe bu sen ne yedin hamileyken
YASEMİNCİM sana çok geçmiş olsun iklim kuzumun da dişleri hayırlı olsun bol bol kemirsin
allah size sabırlar versin anacım hakkaten nası bi bebe bu sen ne yedin hamileyken
YASEMİNCİM sana çok geçmiş olsun iklim kuzumun da dişleri hayırlı olsun bol bol kemirsin
Zor bir gece olmuş sizin için, Alp 5,5 saatte uykusunu alabiliyor, yetiyor demek ki çocuğa, bizim doktora, İklim in az uyuduğunu şikayet edip ağladığım günleri hatırladım da, ''yetiyor demek ki, sen ayarlayamazsın kendi karar verir'' demişti..
Birde aklıma şöyle birşey geldi, gündüz uykularını azaltsan faydası olur mu ki acaba, İklim artık gündüzleri 1 kere uyuyor 2-3 saat ve gece de 9-10 gibi yatıp sabaha kadar deliksiz uyuyor.
Zor bir gece olmuş sizin için, Alp 5,5 saatte uykusunu alabiliyor, yetiyor demek ki çocuğa, bizim doktora, İklim in az uyuduğunu şikayet edip ağladığım günleri hatırladım da, ''yetiyor demek ki, sen ayarlayamazsın kendi karar verir'' demişti..
Birde aklıma şöyle birşey geldi, gündüz uykularını azaltsan faydası olur mu ki acaba, İklim artık gündüzleri 1 kere uyuyor 2-3 saat ve gece de 9-10 gibi yatıp sabaha kadar deliksiz uyuyor.
yasemin cim Alp te dediğin gibi günde sadece birkez ve enfazla 2 saat uyuyor zaten.ama ne?
Alp 13 aylık,bitecek neredeyse ve birkez olsun kesintisiz uyumadı.doktorumuz uykusuzluğunu söylediğimde atarax verdi,düşünün artık.ama ben kullanmadım.bir hafta kullan,bir günlük bebeğe dahi veriyoruz dedi,ama benim içim elvermiyor kullanmaya.
mertin hala 6 dişi varSıkıntıdan verdin di mi?
İşte herkes bana fitsin diye gaz veriyor 40 beden giymeme rağmen kendimi fit sanıyorum
Bak işte herkes böyle söylüyor peki ben niye 40 bedenim ühü ühüüüüü
Yasemin geçmiş olsun ve gözün aydın,şimdi İklimcik patlamış mısır gibi arka arkaya patlatacak incilerini.
Bizim sıpada tavşan misali hızlı gitti çabuk yoruldu,9 aylıktı 8 dişi vardı 13 aylık oldu hala 8 dişi var
hep öyle olur zatenTeşekkür ederim arkadaşlar, evet belki de diş çıkarma belirtileriydi ama ben anlamadım malesef, daha önce de olduğunda hep dişe yorduydum, bu sefer değildir dedim ama dişmiş meğer :))
bizimde mertle hep kafa resimlerimiz varselam:))
hayırlı olsun...
bundan sonrakiler sorunsuz çıksın inşallah...geç diş çıkarmalarının artısı var bence...sık hastalanmadıkları için uyku ve yeme düzenleri oturdu Allahtan...iyileşince kaldıkları yerden devam ediyorlar bak İklimimin de açılmış iştahı:))
bizde de benzer bir durum var....eşim becerir de pek aklına gelip almaz eline makineyi...ben kendim çekiyorum ikimize hep yüzlerimiz var sadece(iyikş de öyleymiş...hatunlardaki boyu kiloyu görünce utandım kendimden...zaten son 2 yıldır pek fotoğraflara girdiğim söylenemez)...arada zamanlamasını ayarlayıp çekiyorum...istediğim gibi olana kadar uğraşıyorum ama yapıyorum sonuçta...
ayy kuduruk alple sana kolay gelsin canım iyiki çalışmıyosun yoksa bakıcı falan bulamazdın senherkese merhaba.berbat durumdayım.regl oldum,olmam gereken tarihinden bir hafta önce ve Alp gece beni delirtti:44:
zor bir durum walla erkekler neden böyle analarına hep çektiriyorlar
Yazgı, benim bir arkadaşımın kızı vardı, düz duvara tırmanan cinsten, arkadaşımın psikolojisi bozulmuştu artık, atarax kullandılar ve normale döndü çocuk, ayrıca bende İklime kullandım atarax ı, bişey olmaz, kendini harap edeceğine kullan, 13 aylık sonuçta, ben İklime kullandığımda İklim daha küçüktü.. Yoksa sende mahvolursun, sen sağlıklı olacan ki Alp kuduruğu ile baş edebilesin..
ayy kuduruk alple sana kolay gelsin canım iyiki çalışmıyosun yoksa bakıcı falan bulamazdın sen
Sizin gibi arkadaşlarım olduğu müddetçe ben hep 40 beden kalırım,ben size böyle mi gaz veriyorum aşkolsun size yahuuu
Atar.x dediğiniz sakinleştirici değil mi anacım,ben 1 kere kullandım çarpıntıdan sabahı sabah ettim ölücem herhalde dedim,hasret in kullandığı spraktn mi neydi onu kullanın bari ama atar.x bana biraz ağır geldi.
Sizin gibi arkadaşlarım olduğu müddetçe ben hep 40 beden kalırım,ben size böyle mi gaz veriyorum aşkolsun size yahuuu
Atar.x dediğiniz sakinleştirici değil mi anacım,ben 1 kere kullandım çarpıntıdan sabahı sabah ettim ölücem herhalde dedim,hasret in kullandığı spraktn mi neydi onu kullanın bari ama atar.x bana biraz ağır geldi.
gün içinde çektirsin razıyım,sustum,ama gece insaf etsin yaa.
ama canım sadece uykusuna değilki etkisi,günlük faaliyetlerinide etkileyecek,sinir yatıştırıcı bir ilaç sonuçta ve çok küçük değiller mi bunlar için?ayy bilmiyorum,tek isteğim uykusu düzene girsin,onun dışında herşeyine razıyım zaten.
aynı şeyi geçen gün ben düşündüm,kim bakardı bu haliyle Alp e?valla kesinlikle bulamam bakıcı falan
sizin gibi arkadaşlarım olduğu müddetçe ben hep 40 beden kalırım,ben size böyle mi gaz veriyorum aşkolsun size yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?