2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yapma Aylincim...valla taş gibi hatunsun sen de böyle diyorsan...belki kemilerin ağırdır...

zeliha mertin ilk bir ayına ait benimde hiç resmim yok ama kocamın bisürü resmi var bende gıcık oluyorum

çok geçmiş olsun canım ayrıca çok sevindim son haminnemizinde dişlendiğine

ben bile yokum doğrdu düzgün fotograflarda çeken benim hep babası malum yaa çalışıyor yada bilgisayar başında benim küçükken resimlerim bile 1-2 tane o yüzden her anını çekmek istiyorum
benim eşim fotoğrafçılık kursura gittiği için çok güzel resim çeker ama oda çekebilirse yani çünkü mert makineyi gördüğü anda almaya çalışıyo elimizden zorla resim çekiyoruz buaralar

herkese merhaba.berbat durumdayım.regl oldum,olmam gereken tarihinden bir hafta önce ve Alp gece beni delirtti:44:
gece 11:30 tu,uyudu,bizde gittik yattık.sabah 5 bizimki uyandı,ama öyle ağlayarak falan değil,gayet mutlu,sabah oldu sanki,uykusunu almış gibi kalktı.hadi dedim üstelemeyeyim,bekledim uyusun diye,yok.ve sabah saat 7:30 ta uyudu tekrar.benim sinirler tavan yaptı,eşim uykusuz kaldı.zaten 5 e kadar 3-4 kez uyanmıştı.hayır uzmanlar enaz 12 saat uyku diyor,benim oğlum beşbuçuk saatte kendini şarjlıyor

Tugra resim cekinmeyi cok seviyor...cekdikden sonrada gelip bakacakmis bide pasam.
Göstermezsek bagirmaya basliyor sinirleniyor.

Hanife, Aylin ve Gülşancım, teşekkür ederim, Nihan da çıkardıktan sonra iyice moralim bozulduydu valla, en çokta etrafımdakilerin çeneleri kapanacak ona seviniyorum...

Aylinko, bence de taş gibisin, hiç dert etme 40 bedenim diye, boyun uzun anacım senin, göbeği erittin mi iyice fit olursun, ayrıca erimese ne olur, ordan dünya tatlısı bir melek çıktı..

allah size sabırlar versin anacım hakkaten nası bi bebe bu sen ne yedin hamileyken

YASEMİNCİM sana çok geçmiş olsun iklim kuzumun da dişleri hayırlı olsun bol bol kemirsin

AYLÜN gayet fitsin anacım ben ööle çıta gibi hatun sevmem zati hatun dediğin acıcık ele gelcek hem göbek te neymiş o afroditin ayva göbeği

Zor bir gece olmuş sizin için, Alp 5,5 saatte uykusunu alabiliyor, yetiyor demek ki çocuğa, bizim doktora, İklim in az uyuduğunu şikayet edip ağladığım günleri hatırladım da, ''yetiyor demek ki, sen ayarlayamazsın kendi karar verir'' demişti..
Birde aklıma şöyle birşey geldi, gündüz uykularını azaltsan faydası olur mu ki acaba, İklim artık gündüzleri 1 kere uyuyor 2-3 saat ve gece de 9-10 gibi yatıp sabaha kadar deliksiz uyuyor.

zor bir durum walla erkekler neden böyle analarına hep çektiriyorlar

allah size sabırlar versin anacım hakkaten nası bi bebe bu sen ne yedin hamileyken

YASEMİNCİM sana çok geçmiş olsun iklim kuzumun da dişleri hayırlı olsun bol bol kemirsin

valla sizden çok başka birşey yemedim gülüm yaa,ama sizler normal birer bebek doğurdunuz bense azman olanından

yasemin cim Alp te dediğin gibi günde sadece birkez ve enfazla 2 saat uyuyor zaten.ama ne?
Alp 13 aylık,bitecek neredeyse ve birkez olsun kesintisiz uyumadı.doktorumuz uykusuzluğunu söylediğimde atarax verdi,düşünün artık.ama ben kullanmadım.bir hafta kullan,bir günlük bebeğe dahi veriyoruz dedi,ama benim içim elvermiyor kullanmaya.

Hilal de sabah uykusunu iyi almışsa 1 kere uyuyor birde alamamışsa öğleden sonra uyuyor.
artık dayanamıyorlar uykusuzluğa dün akşam babasının yanında oturuyor gözlerini ovalıyor kapandı kapanacak yatağımızı açtık gel dedim kucağıma gelir gelmez meme istedi 5 dk içinde bayıldı.Birde emerken diğer göğsümlede oynamaya bayılıyor...Sütüm damla damla ama emmerek uyumaya bayılıyor ayağımda sallamıyorum bile

Yazgı, benim bir arkadaşımın kızı vardı, düz duvara tırmanan cinsten, arkadaşımın psikolojisi bozulmuştu artık, atarax kullandılar ve normale döndü çocuk, ayrıca bende İklime kullandım atarax ı, bişey olmaz, kendini harap edeceğine kullan, 13 aylık sonuçta, ben İklime kullandığımda İklim daha küçüktü.. Yoksa sende mahvolursun, sen sağlıklı olacan ki Alp kuduruğu ile baş edebilesin..

mertin hala 6 dişi var 38 beden olsan salfinaz gibi olurdun o boyla, boşver böyle gayet hoş görünüyosun

Teşekkür ederim arkadaşlar, evet belki de diş çıkarma belirtileriydi ama ben anlamadım malesef, daha önce de olduğunda hep dişe yorduydum, bu sefer değildir dedim ama dişmiş meğer :))
hep öyle olur zaten dört gözle beklersin tam ümidi kesmişken geliverir

bizimde mertle hep kafa resimlerimiz var

ayy kuduruk alple sana kolay gelsin canım iyiki çalışmıyosun yoksa bakıcı falan bulamazdın sen

Sizin gibi arkadaşlarım olduğu müddetçe ben hep 40 beden kalırım,ben size böyle mi gaz veriyorum aşkolsun size yahuuu
Atar.x dediğiniz sakinleştirici değil mi anacım,ben 1 kere kullandım çarpıntıdan sabahı sabah ettim ölücem herhalde dedim,hasret in kullandığı spraktn mi neydi onu kullanın bari ama atar.x bana biraz ağır geldi.

zor bir durum walla erkekler neden böyle analarına hep çektiriyorlar

gün içinde çektirsin razıyım,sustum,ama gece insaf etsin yaa.

ama canım sadece uykusuna değilki etkisi,günlük faaliyetlerinide etkileyecek,sinir yatıştırıcı bir ilaç sonuçta ve çok küçük değiller mi bunlar için?ayy bilmiyorum,tek isteğim uykusu düzene girsin,onun dışında herşeyine razıyım zaten.

ayy kuduruk alple sana kolay gelsin canım iyiki çalışmıyosun yoksa bakıcı falan bulamazdın sen

aynı şeyi geçen gün ben düşündüm,kim bakardı bu haliyle Alp e?valla kesinlikle bulamam bakıcı falan

Atarax ağır mııııı? Kişisine göre değişiyorsa bilemem ama İklime öyle ahım şahım bir etki bile etmemişti..

hımm sen gaz istediğini söylesene baştan
o ne öyle aylin yarmagül gibi dolanıyosun ortada, doğum yapalı 1 yıl oldu sen hala duba gibisin, kapıdan geçemiycen yakında,göbeğini hiç saymıyorum yani

Sadece uykusu için istiyorsan, Aylin in de yazdığı gibi Spraktin yada Prakten kullanacan o halde, birde benim İklime denediğim %100 bitkisel bir şurup vardı onu kullan, Unadix 1..

aylin aklını başına al kızım,ne o göbek öyle?stok mu yapıyosun,merak etme 1 ay yemesen yine eritemezsin o göbeği.Üstüne saksı koysan çiçek dikersin beaa.hayır kocan seni çekici buluyor mu bu halinle,bence adam bitsede gitsem e bakıyordur.yazık yazık,boyuna posuna yazık,biraz çekidüzen ver canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…