2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Aft gibi bişey olmasın sakın, ama et beni gibi demişsin, çıkıntı gibi mi duruyor yani, yağ bezesi de olabilir...

Ben koca kişisine en iyi baba oscar ı alacaktım komiklik olsun diye ama sonra vazgeçtim, t-shirt aldım sadece, o bile fazla geliyor şu anda gözüme :)))

evet yanii geçen gün aft gibiydi,şimdi biraz daha şişkin duruyor.acaba neki bu yaa?stres yaptım şimdi
ya o bana aldı anneler gününde.gerçi benim kocam süpriz nedir bilmez,özel günlerde bana hediye alacaksa ya benide götürür yada sorar ne alayım diyeben süpriz yapacağım ona.ama ne alacağımı bir bilsem:26:

çok geçmiş olsun allahtan korkmadan çözmüşsünüz işi.
ya genellikle pişik işini çok zorlanmadan çözüyorduk ama bu defa yarım saatin içinde oldu, dışardaydık kakasını yapmış anlayamadık huysuzluk yaınca altını bir açtım pancar olmuş, evde envai çeşit pişik kremi var ama hava sıcak işte ne yapsan kurtulmuyor

deniz uzun zamandır tarif ettiğiniz gibi akşam ağlayacaktım neredeyse sinirden doğru düzgün iki yudum yiyorsa üçüncüyükesinlikle yemiyor, hiç bir şeyi beğenmiyor, ağzını kilitleyip başını çevirdi mi mümkün değil bir yudum bir şey sokasın
dün kocişe ısmarladım hametan akıllı almadan gelmiş bu akşam beraber çıkıcaz o zaman alırız. bepanten sürüyorum bol bol bu gün epey iyi durumda, akşama kadar geçer inşallah

Tanyacım;Hilal geceleri işte uyurken emiyor birde akşam eve geldiğimde sırf bana sarılmak için ANNE MEMMİ diyor 5 dk bile durmuyor
Emzirdiğimi söyledim ona göre verdi ilacı doktor....Parol var birde o etki etmez
Sağol Meralcim dişlerim kendiliğinden kırılmaya hatta içleri oyulmaya başladı artık yaptırmam lazım
Yasemincim benimde aklıma gelenleri yazdım sadece sen anlat bakayım Hilal de yapar kesin aynılarını:)))

Yasemincim wala aynen öyle, hiç değilse yemeklerini adam gibi yese bu denli sinir olmayacam ben de, yemiyor ve büyümüyor bu çocuk offffffff

Yazgıcım walla benim bişi almaya niyetim yok gibi o nedenle fikir veremiyorum, bu pazar mı babalar günü sonraki pazar mı?

önümüzdeki hafta canım.

yaa Alp te bu ara herşeye tavır yapıyor,aç kalmak umrunda değil.ben sıcaklara ve dişlere bağlıyorum.bugün ona çorba bile yapmadım mesela.uyanınca yoğurtla meyve vereceğim.çünkü sıcak yemeklere dahada tepkili.enazından sevdiği bişeyleri yesi diyorum ama onlarıda yemiyor,yesede zorla yiyor busıra.

Allah allah dişlerden midir yoksa sıcaklardan mı bu durum, gerçi henüz o denli bunaltacak bi sıcak gelmedi ama malum bizim bebeler pek nazlı

okudum okudum aklımda bişey kalmadı..

balkona su dolu havuz koymak suretiyle bu gün bacaklarımı uzaıp oğluşa bakarak kahve içmeyi planlıyorumsuyla oynamaya bayılıyor..e hava da ısındı
ahh ahh hayal etmek bile güzel:)))

hİLAL ARTIK BAYILIYOR SUYLA OYNAMAYA HATTA AYAKLARI ÇIPLAKKEN HEMEN BANYOYU GÖSTERİYOR AMA KAFASINI DURULADIĞIMIZDA BAŞLIYOR AĞLAMAYA

nerde yıkıyorsun banyoda mı? Bazı bebekler duştan korkuyor da ondan sordum...
Ama kafasının yıkanmasına da alışacak:) az daha zamanı var:))

banyoda yıkıyorum kendi küvetinde hala önceden kucağımda yıkıyordum baktım alıştı yine kendi küvetinde yıkıyorum büyüdü artık sığmıyorda büuük yuvarlak leğen alıcam havuz gibi olanlardan:)))

Bende banyo da yıkıyorum, duşun içinde ayakta dikilerek yıkanıyor hanımefendi :))
Aynen kafaya su dökme kısmına gelince ağlıyor ama çıplak ayakla yıkadığım balkonda yürüsün, yerdeki suları ellesin, sonra o ellerini yalasın, işte buna bayılıyor...
Bebek küvetini 6 aylık olduktan sonra hiç kullanmadık biz..

Son düzenleme:

belki banyoda değil de müsait bir odan varsa oraya koyup küveti yıkayabilirsin:))biraz zahmetli olur ama banyo ortamı da sıkıyor olabilir fıstığı:))içine su koyup biraz da köpük:))dene istersen alışana kadar:)
eşim almış o havuzlardan..ama bot modelinde
havuz al çocuğa dedim biz de kullanırız diye dev gbi bot almış:))

selam..
yazgı babalar günü içiin araaraştr bul buluştr bana da dön şahsen hazıra konmayı pek severimtek fikrim anahtarlık yaptrıp üzerine canım babicim yazdrmak ..geçen sene yagmuru paketleyip fiyonklayıp hediye olarak vermiştim sanırım bu sene bişiler düşünmek lazım:44:
yagmur da hiç hoşlanmıor kafasını yıkatmaktan
.

şimdi suyu severken heryere döker su walla banyo da daha iyi bol köpüklü yapıyorum toplarını da koyuyorum kendini bile sabunluyor kuzum....

sizin yemek benimse kahvaltı sorunum bitmezzz...bu kahvaltı öğününü çıkaran kişiyi bulup yagmur la başbaşa bırakmak istiorum..bu sabah menemen yaptım 2 3 çatal yedirebildim oda domatesin hatrına..farklı kahvaltı secenekleri istiyorum..börek kek krep patates kızartması haricinde...cok sevio bu arada patates kızartmasını..

Omlet yapabilirsin, tost yapabilirsin, kuymak yapıyorduk bir ara onu yeniden deneyebilirsin, ben peyniri ezip içine de yumurta kırıp bu karışımı dilimlediğim ekmeklerin üzerine sürüp fırında pişiriyorum, yumurtalı ekmek deriz biz buna, İkoş bayılıyor.. kızarmış ekmek olduğu için sadece yumurtalı-peynirli kısmını veriyorum İkoşa, orası yumuşak olduğu için, kıtır kıtır olan kısmını yiyemiyor, sert geliyor ekmek, aklında olsun yaparsan..

Aklıma bişey daha geldi İkoş un bayıla bayıla yediği :))
Kuru soğan, domates ve biberi menemen içi yapar gibi kavuruyorum, ekmeği bana bana yiyor..

şimdi suyu severken heryere döker su walla banyo da daha iyi bol köpüklü yapıyorum toplarını da koyuyorum kendini bile sabunluyor kuzum....
e haliyle batar:)
oyy o pofuduk elleriyle nasıl güzel oluyorlar..
İklim de kendini keseliyor heee :))) Birde kafasını yıkamayı öğretirsem tamamdır, kendi kendine yıkansın artık :))
öğret öğret:))
..ne temiz çocuklar yahu:))

danam da sever..elimden bişey yemez..p.kızartması olunca fırın gibi açar ağzını..
ekmek arası yapsan..peynir zeytin ezmesi yumurta..v.s..
sevdiği çorba varsa güne çorbayla da başlayabilir kahvaltıya alışana dek..

Merhaba tatlı anneciiklerrrr..
Bayadır yazamıyordum, abimin düğün telaşesi vardı. Cumartesi everdik şükür hayırlısıyla görümceyim artıkın :)))

Ya ne güzel, Ensar tabiri caizse banyodan nefret ediyor, kıyameti koparıyor, çok zor zaptediyoruz. Son 2 seferdir, mama sandalyesine koyarak yıkadık, ama çokkk ağlıyor. Nasıl sevdiricem ben buna suyu?? Yazın denizede giremeyiz bu gidişle???

Ebrucum Ensar da bayılıyor patates kızartmasına :)
Bizimkinin de en sevdiği öğün kahvaltı diyebilirim, maşaallah. Ama sadece haşlama ve tavada yumurta ve de domatesle az peynir yedirebiliyorum dönüşümlü olarak..

Arkadaşlar Nihan maşaallah çok güzel konuşmaya başlamış, peki ya diğerlerinizde durum nasıl?? Ensar çok istiyor ama henüz konuşamıyor garibim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…