- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #112.201
Aft gibi bişey olmasın sakın, ama et beni gibi demişsin, çıkıntı gibi mi duruyor yani, yağ bezesi de olabilir...
Ben koca kişisine en iyi baba oscar ı alacaktım komiklik olsun diye ama sonra vazgeçtim, t-shirt aldım sadece, o bile fazla geliyor şu anda gözüme :)))
hiiççç şikayet etme ..nerden baksan benden 1 saat fazla uyumuşsun
zor canım ben de perişanım bugün..hele dün özgür kuşumun yaptığı..anlatmaya dilim varmıyor..
kolay gelsin sana..
sana da kolay gelsin:))
yahu pişik için sana mustela söylemedim mi ben?? mustela pişik önleyici krem kullandım ben ve hiçç pişik olmadık..kullanan arkadaşlarım hep memnun aldılar.hala arada sürüyorumben.iyileşmesine de yardımcı oluyor.dene istersen..bu sıcakta zor olur deniz kuzuuna..
Yorgun, uykusuz, sinirli ve yoğun bir anneden daha merhaba,
Sebepsiz şekilde uyanıp tepiniyor, yemek yemiyor, durup dururken sinirleniyor, sürekli peşimde geziyor, az yediği için sabah acıkıp erkenden uyanıyor, sanırım yeni dişler geliyor ve ben dökülüyorum. Akşam Eko yoktu, yemek bile yedirmedi bana sıpa.
İşim çok, yetişecek gibi değil. Annemle babamın 40 yıldır bitmeyen problemli hali yin başladı, içimi daraltıyorlar. 2 gün sonra görümcek ve kv, sonra da kp geliyor, asabiyetim şimdiden tavan yapmış durumda... Bu kadar
Şeyma, Deniz'e geçmiş olsun, pişiğe hametan da çok iyi geliyor.
Yasemincim wala aynen öyle, hiç değilse yemeklerini adam gibi yese bu denli sinir olmayacam ben de, yemiyor ve büyümüyor bu çocuk offffffff
Yazgıcım walla benim bişi almaya niyetim yok gibi o nedenle fikir veremiyorum, bu pazar mı babalar günü sonraki pazar mı?
önümüzdeki hafta canım.
yaa Alp te bu ara herşeye tavır yapıyor,aç kalmak umrunda değil.ben sıcaklara ve dişlere bağlıyorum.bugün ona çorba bile yapmadım mesela.uyanınca yoğurtla meyve vereceğim.çünkü sıcak yemeklere dahada tepkili.enazından sevdiği bişeyleri yesi diyorum ama onlarıda yemiyor,yesede zorla yiyor busıra.
okudum okudum aklımda bişey kalmadı..
balkona su dolu havuz koymak suretiyle bu gün bacaklarımı uzaıp oğluşa bakarak kahve içmeyi planlıyorumsuyla oynamaya bayılıyor..e hava da ısındı
ahh ahh hayal etmek bile güzel:)))
hİLAL ARTIK BAYILIYOR SUYLA OYNAMAYA HATTA AYAKLARI ÇIPLAKKEN HEMEN BANYOYU GÖSTERİYOR AMA KAFASINI DURULADIĞIMIZDA BAŞLIYOR AĞLAMAYA
nerde yıkıyorsun banyoda mı? Bazı bebekler duştan korkuyor da ondan sordum...
Ama kafasının yıkanmasına da alışacak:) az daha zamanı var:))
banyoda yıkıyorum kendi küvetinde hala önceden kucağımda yıkıyordum baktım alıştı yine kendi küvetinde yıkıyorum büyüdü artık sığmıyorda büuük yuvarlak leğen alıcam havuz gibi olanlardan:)))
belki banyoda değil de müsait bir odan varsa oraya koyup küveti yıkayabilirsin:))biraz zahmetli olur ama banyo ortamı da sıkıyor olabilir fıstığı:))içine su koyup biraz da köpük:))dene istersen alışana kadar:)
eşim almış o havuzlardan..ama bot modelinde
Havuz al çocuğa dedim biz de kullanırız diye dev gbi bot almış:))
şimdi suyu severken heryere döker su walla banyo da daha iyi bol köpüklü yapıyorum toplarını da koyuyorum kendini bile sabunluyor kuzum....
sizin yemek benimse kahvaltı sorunum bitmezzz...bu kahvaltı öğününü çıkaran kişiyi bulup yagmur la başbaşa bırakmak istiorum..bu sabah menemen yaptım 2 3 çatal yedirebildim oda domatesin hatrına..farklı kahvaltı secenekleri istiyorum..börek kek krep patates kızartması haricinde...cok sevio bu arada patates kızartmasını..
e haliyle batar:)şimdi suyu severken heryere döker su walla banyo da daha iyi bol köpüklü yapıyorum toplarını da koyuyorum kendini bile sabunluyor kuzum....
öğret öğret:))İklim de kendini keseliyor heee :))) Birde kafasını yıkamayı öğretirsem tamamdır, kendi kendine yıkansın artık :))
sizin yemek benimse kahvaltı sorunum bitmezzz...bu kahvaltı öğününü çıkaran kişiyi bulup yagmur la başbaşa bırakmak istiorum..bu sabah menemen yaptım 2 3 çatal yedirebildim oda domatesin hatrına..farklı kahvaltı secenekleri istiyorum..börek kek krep patates kızartması haricinde...cok sevio bu arada patates kızartmasını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?