- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #112.181
esmira gül teşekkür ederim. deneyeyim bakalım.umarım işe yarar...
dün işten çıktım.yoldayken annem aradı.bişey lazım diye düşünürken yakınmısın diye sordu..ne oldu dedim..dışarda kaldım dedi:26:anlamdım anahtarı unuttu sandım..geliyorum dedim ama ben de anahtar yok..eyvah dedi..
parktan gelmişler annem kapıyı açmış özgr ü içeri koymuş anahtar kapının dışında..arkasını dönmüş bebk arabasından cantayı almak için o arada sıpam anahtarı kapıdan çekmiş ve annemin suratına kapatmış..kahkahalarla gülerek
başımdan aşağı kaynar sular döküldü:18:evde yalnız ne yapacağı belli olmaz..karşı koşu allahtan evdeymiş de çilingirin no sunu vermiş.sağolsun adam hemen gelmiş.eve geldiğimde annem bembeyaz olmuştu..ömrümden ömür gitti benim de..çok şükür kazasız belasız atlattık ama benn bilirim ne çektim yol bitmedi bir türlü..özgr ün bu anahtarla kapı açma merakını köreltmem lazım..
Ahh Burcucum, hiç sorma, son bir haftadır kızımı tanıyamıyorum desem doğru olur yani, annem hiç şikayet etmez ama bu sefer gerçekten çıldırtmış kadını, anlattıklarını duysanız sizde hak verirsiniz anneme, kadını zor sakinleştirdim, şu sıralar İklim o kadar kuduruk ki, neden birden böyle oldu anlayamıyorum, babaanne de kalmasının ve diğer çocuğun etkisinin olduğunu düşünüyorum ama yine de bir süre daha gözlemleyip ona göre bir yol çizecem, umarım başarılı olurum ve İklim hizaya gelir..
Tünaydın canlarım
sabahtan dişciğe gittim kendim için hamilelik döneminde mahvolan dişlerime baktırmaya antiotik verdi 1 hafta sonra kırılan ve düşen dolgularıma çekecek bende yeni dişler istiyorum dedim tedaviye başlayacağız ....
Hilal de aynı yasemincim 5 dk da bir huyu suyu değişiyor neyse ki uyku düzenimiz yerinde
Başka ne var ne yok sizlerde
Ayyy canım yaa, geçmiş olsun, iyi bilirim o diş problemlerini, doğumdan 1 ay sonra başladım daha yeni bitti diş sorunlarım ama süper oldu, yenilendim resmen :)))
Demek Hilal de kuduruklar listesine girdi, ne yapacaz bu bebelerle, uslu diyordum bu hali çok şaşırtıyor beni, şoktayım, laftan da anlamıyor, eskiden anlattığım zaman yapma dediğim şeyi yapmazdı şimdi isyanlarda yerlerden topluyoruz İklimi, kafasını oraya buraya vurmalar, morarana kadar ağlamalar, bize vurmalar, elide çok ağır haa :)))
ben de bilmiyorum nasıl başedicez.ya da ben çok beceriksizim diyorum bazen..Yemeğe gidiyorum, annem aradı az evvel, İklimi şikayet etti bi ton :)))
Nasıl baş edecez bu bebelerle yaa, iyice zıvanadan çıktı İklim, hiza şart oldu artık..
haklısın burcu..dikkat ederim normalde..bundan sonra daha çok ederim. annemin anlık dalgınlığına gelmiş işte..demişin ya şikayetlşer üzerdi diye..annem gık demez bana..derki zorladı bugün başka bişey yok..o yüzden dün için bişey diyemedim.çok toleranslı çünkü torununa karşı..Tanyacım çok geçmiş olsun, büyük bir korku yaşamışsınız hakikaten. Doruk'ta da aynı potansiyel var, naçizane tavsiyem o içerdeyken anahtar almadan hiç bir şekilde kapının bir adım dışına bile çıkmamak olacak, ben öyle yapıyorum. Onu içeri koysam da anahtarı elimden hiç bırakmıyorum, aksi halde olacakları düşünmek bile mahvediyor beni...
Yasemin, annelerimizin bakması çok güzel de, bu şikayetler beni çok üzerdi. Düşün doruk daha 10 aylıktı, annem yine de şikayet ederdi. Şimdi bakıcının öyle bir lüksü yok, sanırım bakıcıya baktırmanın en iyi tarafı da bu. Kolay gelsin arkadaşım ve afiyet olsun.
Ben de yemeğe gidiyorum, dönüşte kısa bir süre sizinle olabilmek umuduyla :)
Aç kaldım, yemekten böcek çıktı, yiyemedik((
Yemek şirketine fotoğrafını çekip yolladık, bakalım ne olacak...
geçmiş olsun canım..hilal emmiyor mu nasıl atbyotk kullancan?Tünaydın canlarım
sabahtan dişciğe gittim kendim için hamilelik döneminde mahvolan dişlerime baktırmaya antiotik verdi 1 hafta sonra kırılan ve düşen dolgularıma çekecek bende yeni dişler istiyorum dedim tedaviye başlayacağız ....
Hilal de aynı yasemincim 5 dk da bir huyu suyu değişiyor neyse ki uyku düzenimiz yerinde
Başka ne var ne yok sizlerde
yorgunnnnn bi anneden daha merhaba sizeeeeee... sanıyorum topluca huy değiştiriyo bizim mart bebekleri...sabahtan beri nasol huysuz nasıl huysuz anlatamam ve devamlı benim bacaklarımın arasında-ydı :)) hemenn anneme bıraktım büroya kactım ohhh dinlenivermişim... ev felaket heryer heryerde buzdolabını temizlemem lasım cuma yemege misafir aldım kardeşim ve annemler... gelin demesin ne kadar pasaklı görümce ,kadın cagırdım ama kadın gelmedende evi toplamam lasım ...
işin kötüsü temmuzda annemler tatile cıkıyo 2 ay yoklar büroya gelecek egoş benimle... egenin yemegiydi,toplan büroya gel büroda egeyi oyala cokkkkkk gözümde büyüyo eşimin şirkette çalısan temizlikçi bayan ben oyalarım egeyi şirkete getiririz diyo yaz oldugu için kimse olmaz orada şirket benim karsımda ama onlara güvenememki yada 1 saat falan güvensemmiki ...ramazan geliyo oruc tutmam lasım 2 yıl tutmadım... temelin karısı safinaz gibi olurum artık eminm ...
canlar selambu bebekler yine dönemsel birşey mi yaşıyorlar ki,Alp te aynı tarif ettiğiniz gibi.son günlerde suratsız,sürekli peşimde,mızır mızır,iştahsız ve herzamanki gibi uyumuyor.
ya birde alt dudağının iç kısmında beyaz bişey çıkmış,geçenlerde gördüm,ogün düşmüştü yara oldu sandım.ama bugün baktım yine var ve beyaz küçük bir etbeni gibi duruyor.neki o?sadece orda var.
birde nolarrr fikir verin babalar gününde ne alayım koca kişisine???
ona özel bişey mi olsa acaba,oğlu ile resminin olduğu bişeyler mesela?yada başka ne olabilir?kıyafet istemiyorum,daha geçen ay birsürü kıyafet aldık ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?