2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Rabbim verecek böylelerinin cezasını...beter olsun dengesiz.

canım yaaa...kıyamam...az kaldı neyseki.
ne tatlı sütün varmış annesi:)))

sorma canım yaa:)) Elvin'in emmesi içn süte gerek yok. o oynarken kanepe uzanıp açacakmışım o yalayıp yalayıp oyuna devam edecekmiş :)) 2 tur atıp geliyor. kapatmış mıyım diye kontrol ediyor :))

sorma canım yaa:)) Elvin'in emmesi içn süte gerek yok. o oynarken kanepe uzanıp açacakmışım o yalayıp yalayıp oyuna devam edecekmiş :)) 2 tur atıp geliyor. kapatmış mıyım diye kontrol ediyor :))

Senin kızda başka bir alemmiş doğrusu, güldürdü beni, seni o halde düşündüm de :))
Sıkma canını arkadaşım, hepimizin başında ayrı bir sıkıntı var, hayat öyle yada böyle geçip gidiyor işte.. Okulların kapanmasına az kaldı neyseki, sende rahata erersin inşallah..

memeleketimizde böyle hayvanlar mevcut işte ....

benim annem öyle bir insan canım ya. ya balkonda sigara içer ya da uyur. doğru dürüst yemek yediremez uyutamaz. Elvin de ona karşı çok tepkili zaten kesinlikle reddediyor. tamam çocuk istemiyor da yapamıyor. bari işe güce yardım etse biraz. yalandan bir yemek yapıyor binbir naz niyaz . evde Elvin ile evi kirletme yarışı yapıyorlar. birgün sordum mama yedi mi diye "dolaşa dolaşa yedirdim" dedi. ben sevinerek geldim okuldan. bütün kaspıların üzeri mama. salondaki krem halıya 2 koca parça mama dökülmüş sıvanmış. silinmeye hiç gerek duyulmamaış öylece kurumuş. ne diyeyeim ki daha... Allah razı olsun yine de..

inşallah canım ya. öyle tabii dertsiz insan yok. biz de rahata ereriz inşallah bir gün. Allahım dermansız dertler vermesin.

Rabbim verecek böylelerinin cezasını...beter olsun dengesiz.

canım yaaa...kıyamam...az kaldı neyseki.
ne tatlı sütün varmış annesi:)))
aminnn
aynı özgr le beni anlatmışsın canım..daha dün kızlara yakınıyordum bu konuda..birini açınca razı olmuyor..herkes gördü biciklerimi..görmeyenlere de kendisi gösteriyor

maalesef mevcut..düşünmek istemiyorum ööle insanları..
annene çok kızmadım..senin için yorucu olur çok düşünme..

haklısın şu an çok yorgunum o nednele çok kızdım yoksa normalde ben de takmamaya çalışıyorum. Elvin 15.30 da ilk uykusuna yeni yattı ve sabahki 5-6 kaşık mamadan başka bir şey yemedi bu da beni çok geriyor.

kızlarr küsermiyim size hiç yaa. ilginizi çekmek için yapmıştım başarmışım. melkie uyudu anca pc ye gelebiliorm gündüz mümkün deil cunku. o uyurkende iş güç anca günler çbk geçio ve güzel geçio havalar ısındı dışarı cıkıyoruz balkondan öle millete laf yetiştiriyo babaaa dadadaaa die :) başka kelime yok. gülşandan haber warmı hele hasretten canım napıo o yaa. sürekli aklımda melike kudurudukca hasreti düşünüorm cunku ceryde aşırı kuduruktu.

günaydın:))
bu gün de açılışı yapmak bana düştü:)
çoookk yorgunumm..gözaltı torbası edindim kendime bugün (( bakımsızlıktan kezban oldum iyice..
hepiniz iyisinizdir umarım...kimseden ses yok merak ettim..güzel bir gün geçirelim hepimiz:)

ben aymadım ama günaydın bitik haldeyim allahım 15 gün olu 5,30 dedin mi zıplıyo yatakta çıldıciğim akşam erken yatmaya başladı 20:30 da yatıyo ama çamaşırdı ortalıktı yarının yemeğiydi hadi birazda tv ye bakayım derken ben 12 den önce yatamıyorum uykusuzluk feci şekilde sinir yapmış durumda allam sen bana saır ver bu arada son 15 günde 3 kilo verdim spor falan da ypmıyorum eser çarpması olmuşum

Yorgun, uykusuz, asabi anneden geç kalmış günaydın..
Kendime gelemedim hala..
Dün işten çıkınca koştur koştur eve gittim, İkoş un eşyalarını toparladım, eşim işten gelince beraber kız kardeşimin evine gittik, ordan annemi ve İkoş u aldık, ordaki eşyalarımızı da toparladık, sonra annemin evine gittik, eşyaları eve taşıdık, yerleştirdik, arabada uyuduğu için küçük hanım uyandı ve tekrar uyuması gece saat 23:30 u buldu, herşeyi halledip yatağa yatmam 00:30 u buldu, sabahta saat 06:00 da kalkıp sürünerek işe geldim, dün tüm bu koşturmaca içinde ne akşam yemeği yiyebildim ne de totom koltuk yüzü gördü, kollarımın bacaklarımın ağrısını saymıyorum bile..
Ankara yı bir uçtan bir uca dolaştık resmen, üçümüzün evi birbirine o kadar uzak ki, İklim in eşyalarını toplayıp dağıtmaktan yoruldum beaaa..
Şirkette de işler olabildiğince yoğun, beni göremezseniz merak etmeyin, nickim park halinde olabilir, sayfa açık ama bakamıyorum..

Son düzenleme:
slm millet
herkesi iş çarpmış bkıyorum sabah 8 den beri bilgisayar başındayım, okulun angaryalarını yetiştirmeye çalışıyorum çok şükür yeni birtane çıkana kadar bitirdim ama ben de perişan oldum. deniz evde iş yapmama izin vermiyor, son favorisi cd girişi açmasını öğrendi boyuna açıp kapatıyor. bozulacak bu makine yakında :18: sbah sabah kimsecikler yok, yoğunluk diz boyu anlaşılan.
deniz gene çok fena pişik oldu sıcakla bez birleşince mahvoluyor çocuk aklıma ne gelirse deniyorum, eve gidince şu yeni aldığım ıslak mendilleri bir suya basayım belki faydası olur, onların çok etkilediği söyleniyor.

Ben yıkanabilir bebek bezi aldım, henüz elime ulaşmadı, kullandıktan sonra burada yorumlarımı yazarım, sıcak yaz gününde pişik zor olur bebekler için, hiç kıyamıyorum yavrulara yaa, eğer bu bez işe yararsa bundan sonra bunu kullanmaya devam edecem, poposunu ıslak mendille silmiyorum ben hiç, seba.med in yağlı mendilleri var, tavsiye ederim, birde havalar sıcak artık silmek yerine yıkıyoruz biz..

hiiççç şikayet etme ..nerden baksan benden 1 saat fazla uyumuşsun
zor canım ben de perişanım bugün..hele dün özgür kuşumun yaptığı..anlatmaya dilim varmıyor..
kolay gelsin sana..

sana da kolay gelsin:))
yahu pişik için sana mustela söylemedim mi ben?? mustela pişik önleyici krem kullandım ben ve hiçç pişik olmadık..kullanan arkadaşlarım hep memnun aldılar.hala arada sürüyorumben.iyileşmesine de yardımcı oluyor.dene istersen..bu sıcakta zor olur deniz kuzuuna..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…