- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #112.161
Rabbim verecek böylelerinin cezasını...beter olsun dengesiz.
canım yaaa...kıyamam...az kaldı neyseki.
ne tatlı sütün varmış annesi:)))
sorma canım yaa:)) Elvin'in emmesi içn süte gerek yok. o oynarken kanepe uzanıp açacakmışım o yalayıp yalayıp oyuna devam edecekmiş :)) 2 tur atıp geliyor. kapatmış mıyım diye kontrol ediyor :))
benim evim de aynı..temizlik yaparken kirleniyor daha ve hergün toparlayacak gücü ve de isteği bulmuyorum kendimde...
neden öyle dedin anlamadım..göz ucuyla falan..
hhehe dertlendim unuttum..hoşgeldin:))
çok canım sıkıldı az önce( vat.basvrmak için gelen bir cift vardı burda..bişey oldu anlamadık adam kadını döve döve ttekme tokat götürdü sokaktada dövmeye devam etti 43:çok moralim bozuldu
nefret ediyorum böyle şuursuzlardann
Senin kızda başka bir alemmiş doğrusu, güldürdü beni, seni o halde düşündüm de :))
Sıkma canını arkadaşım, hepimizin başında ayrı bir sıkıntı var, hayat öyle yada böyle geçip gidiyor işte.. Okulların kapanmasına az kaldı neyseki, sende rahata erersin inşallah..
aminnn
Rabbim verecek böylelerinin cezasını...beter olsun dengesiz.
canım yaaa...kıyamam...az kaldı neyseki.
ne tatlı sütün varmış annesi:)))
aynı özgr le beni anlatmışsın canım..daha dün kızlara yakınıyordum bu konuda..birini açınca razı olmuyor..herkes gördü biciklerimi..görmeyenlere de kendisi gösteriyorsorma canım yaa:)) Elvin'in emmesi içn süte gerek yok. o oynarken kanepe uzanıp açacakmışım o yalayıp yalayıp oyuna devam edecekmiş :)) 2 tur atıp geliyor. kapatmış mıyım diye kontrol ediyor :))
memeleketimizde böyle hayvanlar mevcut işte ....
benim annem öyle bir insan canım ya. ya balkonda sigara içer ya da uyur. doğru dürüst yemek yediremez uyutamaz. Elvin de ona karşı çok tepkili zaten kesinlikle reddediyor. tamam çocuk istemiyor da yapamıyor. bari işe güce yardım etse biraz. yalandan bir yemek yapıyor binbir naz niyaz . evde Elvin ile evi kirletme yarışı yapıyorlar. birgün sordum mama yedi mi diye "dolaşa dolaşa yedirdim" dedi. ben sevinerek geldim okuldan. bütün kaspıların üzeri mama. salondaki krem halıya 2 koca parça mama dökülmüş sıvanmış. silinmeye hiç gerek duyulmamaış öylece kurumuş. ne diyeyeim ki daha... Allah razı olsun yine de..
aminnn
aynı özgr le beni anlatmışsın canım..daha dün kızlara yakınıyordum bu konuda..birini açınca razı olmuyor..herkes gördü biciklerimi..görmeyenlere de kendisi gösteriyor
maalesef mevcut..düşünmek istemiyorum ööle insanları..
annene çok kızmadım..senin için yorucu olur çok düşünme..
f.c.book a Nihan'ın yeni videosunu koydum teyzeleri...
Nihanı benim benim için mıncıklarmısın bol bol öppp tamam mı yerim onun anne diyişini ben
slm millet
herkesi iş çarpmış bkıyorumsabah 8 den beri bilgisayar başındayım, okulun angaryalarını yetiştirmeye çalışıyorum çok şükür yeni birtane çıkana kadar bitirdim ama ben de perişan oldum. deniz evde iş yapmama izin vermiyor, son favorisi cd girişi açmasını öğrendi boyuna açıp kapatıyor. bozulacak bu makine yakında :18: sbah sabah kimsecikler yok, yoğunluk diz boyu anlaşılan.
deniz gene çok fena pişik oldusıcakla bez birleşince mahvoluyor çocuk aklıma ne gelirse deniyorum, eve gidince şu yeni aldığım ıslak mendilleri bir suya basayım belki faydası olur, onların çok etkilediği söyleniyor.
hiiççç şikayet etme ..nerden baksan benden 1 saat fazla uyumuşsunYorgun, uykusuz, asabi anneden geç kalmış günaydın..
Kendime gelemedim hala..
Dün işten çıkınca koştur koştur eve gittim, İkoş un eşyalarını toparladım, eşim işten gelince beraber kız kardeşimin evine gittik, ordan annemi ve İkoş u aldık, ordaki eşyalarımızı da toparladık, sonra annemin evine gittik, eşyaları eve taşıdık, yerleştirdik, arabada uyuduğu için küçük hanım uyandı ve tekrar uyuması gece saat 23:30 u buldu, herşeyi halledip yatağa yatmam 00:30 u buldu, sabahta saat 06:00 da kalkıp sürünerek işe geldim, dün tüm bu koşturmaca içinde ne akşam yemeği yiyebildim ne de totom koltuk yüzü gördü, kollarımın bacaklarımın ağrısını saymıyorum bile..
Ankara yı bir uçtan bir uca dolaştık resmen, üçümüzün evi birbirine o kadar uzak ki, İklim in eşyalarını toplayıp dağıtmaktan yoruldum beaaa..
Şirkette de işler olabildiğince yoğun, beni göremezseniz merak etmeyin, nickim park halinde olabilir, sayfa açık ama bakamıyorum..
slm millet
herkesi iş çarpmış bkıyorumsabah 8 den beri bilgisayar başındayım, okulun angaryalarını yetiştirmeye çalışıyorum çok şükür yeni birtane çıkana kadar bitirdim ama ben de perişan oldum. deniz evde iş yapmama izin vermiyor, son favorisi cd girişi açmasını öğrendi boyuna açıp kapatıyor. bozulacak bu makine yakında :18: sbah sabah kimsecikler yok, yoğunluk diz boyu anlaşılan.
deniz gene çok fena pişik oldusıcakla bez birleşince mahvoluyor çocuk aklıma ne gelirse deniyorum, eve gidince şu yeni aldığım ıslak mendilleri bir suya basayım belki faydası olur, onların çok etkilediği söyleniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?