- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.321
Dur dur kaçma....
Evde ne yapıyorsun?
Ankara da oldugunu bilseydim, bize çağırırdım...
Keyfin nasıl? İyi misin?
Kızlar birşey soracağım...
Şu bizim konuyu başlatan biri var ya; hani kocaman göz resmi var... Onu görmeden konuya girebiliyor musunuz?
Ben de o göz resmi, mide bulantımı tetikliyor ve sinir oluyorum...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Önceki avatarı daha da beterdi... Ama bu da direk rahatsız ediyor...
O gözü görmeden konuya girmenin bir yolu var mı?:a015::a015:
işte aptal doktor hatalarından biri daha.canım çokkkk sevindim bayram boyunca sen ve diğer kötü sonuç alan arkadaşlar hep dualarımdaydınız.inşallah darısı diğer arkadaşlarımızında başına
Kızlar birşey soracağım...
Şu bizim konuyu başlatan biri var ya; hani kocaman göz resmi var... Onu görmeden konuya girebiliyor musunuz?
Ben de o göz resmi, mide bulantımı tetikliyor ve sinir oluyorum...kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Önceki avatarı daha da beterdi... Ama bu da direk rahatsız ediyor...
O gözü görmeden konuya girmenin bir yolu var mı?:a015::a015:
çanım kaçtım ama uğradım bak yine,2 gün kaldım ankarada,benim görümeler orda oturuyor ,,kayınvalidemde hasta olduğu için orda kalıyor şimdilik ,onu ziyarete geldik,,,kız bilseydim gelirdim...dikmen addesinde oturuyor bizimkiler sen nerdesin...belkide çok yakındık....
ben evde ne yapıyorum yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkarıyorum dolapları düzenliyorum yavaş yavaş,birde pazar günü bebiş için beşik alaçağız ona yer açmaya çalışıyorum pazar sabahtan adamlar gelçek,oğlumun odasını başka bir odaya taşıyaaklar,daha büyük bir odada yer açıyorum ona,o odadaki eşyalar başka odaya gideek,küçük odayı bebiş için yapaçaüğımda,,,:kedi:gerçi öyle dolap falan almaya niyetim yok,ilketapta bebeği yanımda yatıraağım zatende,o zamana tekrar bir uğraş olmasın diye odayı hazırlayayım dedim...oğlumun bebek eşyalarını çıkardım tek tek yıkıyorum,ona göre eksikleri tespit edip aliş veriş yapaçağım....beşikte gelsinde güzelene yerleştireyim ortalıkta kaldı eşyalar...
böyle işte...
canım çok sağol.bende çok sevindim seninde başlamış.annem seğirme olabilir dedi.sanki karnımın içinde mısır patlatıyorlar.çok güzel bir duygu allahım herkeze göstersin henüz hissetmeyenler darısı başınıza kızlar.en yakında inşallah.canım seninde mi başladı çok sevindim gözün aydın. hihoyyyt
Eğlenceli hazırlıklar yapıyorsun yani:smiley-cool:
Kolay gelsin...
Ben ümitköydeyim... Pek yakın değilmişiz... Ama kalpler bir olsun diyeyim ben...:içelim:
bende Sinpac ne diyor diye bakınıyorum aval aval canım sayfa ayarlarını değiştirebilirsin son sayfa olarak ayarla mesela en son konuşulanlar bende ilk sayfa da dur bulayım sana sende ayarla ordan:lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt
çok eğleneli ama çok yoruldıum ya bugün...bitireyim fotoğrafını koyaçağım size...beşikte bigelsin..bitane beğendim ama ondan vazgeçebilirim,,ya çok güzel beşikler var ama çok fiyatlılar,bir tanesinde çok gözüm kaldı ama onu alamam...1600 tl diyorlar,balkabağı gibi aynı şekli şemali...
canım gerçekten çok korkmuşsun haklısında ne kadar kızsan.ne kadar aptallar.sonuçta bu çok önemli bir şey.inan çok sevindim senin adına herşeyin iyi çıktığına.allahım test sonuçları riskli çıkan arkaşlarımıza yardım etsin.rabbim herkezin yüzünü güldürsün.merhaba arkadaşlar. bugün doktora gittim. ikli testimde yaşımı yanlış yazmışlar. risk 1/243 çıkmıştı. bayram zehir oldu bana. ama doktor hatayı farkedince tekrarlatmış testi 1/601 çıkmış o kadar mutlu oldum ki. allah kimseye yaşatmasın bunu. tabi dr. bunu hiç çaktırmıyor. elinde iki tane rapor var. ikisini de inceledim ben. kötü çıkan raporda yaşımı el yazısıyla düzeltmiş. bana telefonda yaşının 35 , amniyosentez yapalım demişti. yaşımı 30 yazınca sonuç normal çıktı. 3lü yapalım. sınra düşünürüz diyo. usg de baktı. bebek iyi. çok sevindim vallahi. tüm üzüntümü unuttum....
bende Sinpac ne diyor diye bakınıyorum aval aval canım sayfa ayarlarını değiştirebilirsin son sayfa olarak ayarla mesela en son konuşulanlar bende ilk sayfa da dur bulayım sana sende ayarla ordan:lepi::lepi::lepi:hihoyyythihoyyyt
Güzel birşey olmalı...a.s
Ben daha hiçbirşey için yer açmadım...:smiley-cool:
Bakalım doğunca ne yapacaksamlaelaelaelaelae
selkie
tatlım kolay gelsin.yorma kendini fazla.
Canım bak sana MART AYINA GİR ordan en altta GÖSTERİLİŞ DÜZENİ VAR sana resimde de ayarladım ordan ayarla Son Mesaja göre diye ....
Öyle zaten ama o düzeltmiyor...
Kendi ayarlarımdan son mesajı ilk göster diye kendimi tepe taklak yapmadan olmuyor bu iş...
neyse ki yapmışsın hadi gözün aydın
Teşekkür ederim....
Bilgisayar kurdu seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?