2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun cnm seni çok iyi anlıyorum bende daha önce yaşadım aynı şeyleri çok üzüldüm allah sana ve ailene sağlık versin ...

ızmir den kimse yokmu arkadaşlar? Nereden alışveriş yaptığımızı konuşalım
Slmm Zeynep ben izmirdeyim henüz pek bi alışveriş yapmadım daha kıyafetten söz ediyorsan Agorada Gebe diye bir mağaza var oradan bişeyler aldım.. bebiş için henüz başlamadım alışverişe bir önerin varsa öğrenmek isterim..

başın sağolsun ve çok geçmiş olsun canım.allah sabır versin birdaha yaşatmasın.

merhaba bende izmirdenim. bende alışverişe başlamadım başlamayacağımda 7 aydan önce. daha önce 2 düşüğüm var çünkü. korkuyorum. bebek kıyafetleri için uygun biryer arıyorsanız kemeraltında mina bebek sarayı var. Hem fiyatları çok uygun hem çeşit bol. Yataktan arabaya, kıyafetten beze, kremlere herşey var. Ben hafta sonu bir mothercare' i gezdimde uçmuşlarrrr.. kaydirigubbakcemile5

canımmm ya çok geçmiş olsun Allahım kimseye yaşatmasın çok üzüldüm gerçekten.Allah oğlunu sana bağışlasın.

kızlar ızmırlıyım ankarada yasıyorum bayram dolayısı ıle tatılı uzattım kemeraltında ceylan bebe vardı eskıden oranın guzel oldugunu duymustum
ben 7 ay olmadan bebıse bısıı almıyacagım
bıraz gergınlık yasadım karın bolgemde agrı oluyor hafıf hafıf
korkuyorum burada doktora gıdecegım

ben de aynı fikirdeyiim canım 6-7 aylığa kadar birşey almam sonra çıkar alırım nasıl olsa.karın bölgendeki ağrı bende de olmuştu.kontrole gittim o yüzden karın kasları geriliyormuş ondanmış.seninki de öyledir büyük ihtimal ama yine de git tabi doktora hem bebişini görmüş olursun için rahat eder.

Gözün aydın gzdatk,bende dr un ve gittiğin yer konusunda iyi düşün derim..bu konular yanlış anlaşılmaya,duyulmaya gelmez bence .

Güç ve sabır diliyorum canım...inş en kısa sürede ,acını hafifletecek güzel haberler alırsın..

Skorpion,
Gerçekten çok üzüldüm... Allahtan ümit kesilmez... Bir evlat sahibi daha olacağını düşünüyorum...
Allah sabır versin...

skorpion74 bebeğin melek olarak kalmayı tercih etmiş cennette seni beklior ne olur üzülmemeye çalış mevlam oğluna uzun ömürler sanada gönlündekini versin inşallah

Canım başın sağolsun, Rabbim sana sabır ve dediğin gibi oğluna uzun ve sağlıklı ömür versin, herşey Allah tan, çok geçmiş olsun, dilerim aynı durumu tekrar yaşamazsın, dualarımız seninle...

Güneşli bir Ankara sabahından tüm Mart annelerine kocaman sevgi dolu bir Günaydııııınnnn...

Umarım gününüz güzel geçer ve bugun hep iyi haberler alırız..

hayırlı sabahlar arkadaşlar a.s.
çok şükürrr binlerce şükür bulantılarım arifeden beri hafifledi (maşaallah)

skorpioncum Allah sabırlar versin, çok üzüldüm bende yazını görünce
ama dediğin gibi o cennette seni bekleyecek ve sana şefaat edecek inş. :teselli:

Günaydın arkadaşlar,

Herkese güzel bir gün diliyorum.

Skorpion, başın sağolsun canım. Allah sabır ve kuvvet versin, Allah oğluna uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…