- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.481
Arkadaşlar yapmayın yaaa...
Cimcik makarna şu hazır olan,
Hani poşette fiyonk şeklinde
Hani haşlanır, suyu süzülür...
Üstüne yoğurt dökülür...
O makarna...
kesinlikle bebiştir diyorum canım tekmeleri henüz hissedemişiz ama seğirmeleri o harekeltler.canımcım ağzından bal damlıyo yaaaa,bebiktir diyosunnnn yani:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
süper.acıktımmm.zaten mide bulantım geçtiğinden beri şükür ne bulsam yiyorumcokacimcoookBen yoğurdu sarımsaksız koyarım üstüne...
Hatta kuru nane falan da serperimcokacimcoookcokacimcoook
haydaaaa hangisi doğru yaww :uhm:
şimdi ben neyi aşermeliyim :roflol: kafam karıştı kafamçokkarıştı
canım eline sağlık küçük bey sağlıkla sıhhatle giysin inşallah.ne güzel sen kendin örüyosun benim elimden hiç gelmez böyle şeyler.kızlar oğluşuma uyku tulumu örüyorum :hulya:
bakalım modelini beğenicekmisiniz
tulum süper ama ben beceremiyorum anneme göstericem
canım o sorun çoğumuzda var.artık bebekler yukarı çıktıkalrı için yavaş yavaş yanmalar çoğalıyor özellikle yemekelrden sonra ben gaviskon kullanıyorum sende dr sorarak şurup yada tablet kullan.ama süt içerekte geçmiyor ilaç alman lazım.kizlar baska bi problemim var benim kac gündür acayip bi sekilde migdem yaniyor sizinde oluyormu??? Ne denediysem gecmedi süt icdim findik yedim yok gecmiyor...
İlk cimck makarna benden çıktı... Hatta dedim ki basit herkesin bulabileceği birşey olsun...
Hazır makarna olsun... Ama olay mantıya doğru yol almaya başlamış...
Bu arada benim canım da ötekini istedi...cokacimcoook
Uzun bir aradan sonra merhabalar kızzzlarrr
Ben baya bir zamandır girmeye fırsat bulamadım..
Dünde çok yoğundum iş yerinde, ama bgn artık tak etti canıma çalış çalış
Ya sizde de oluyormu ben kendimi çok halsiz ve yorgun hissediyorum ve bayramda farkettim kalabalıkta gürültüde duramıyorum bana afakanlar basıyoooo..Bir an önce eve gidip kafa dinlemek istiyorummmm
Bu arada Efecrin'cim uyku tulumu hariiikaaa opuyorumnanaktan
canım o sorun çoğumuzda var.artık bebekler yukarı çıktıkalrı için yavaş yavaş yanmalar çoğalıyor özellikle yemekelrden sonra ben gaviskon kullanıyorum sende dr sorarak şurup yada tablet kullan.ama süt içerekte geçmiyor ilaç alman lazım.
canım o sorun çoğumuzda var.artık bebekler yukarı çıktıkalrı için yavaş yavaş yanmalar çoğalıyor özellikle yemekelrden sonra ben gaviskon kullanıyorum sende dr sorarak şurup yada tablet kullan.ama süt içerekte geçmiyor ilaç alman lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?