- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.441
İyi yapmışsın canım. Benim daha göbeğim bile yoktu bir hafta öncesine kadar. Bu haftayla birlikte birdenbire kocaman oldu bizim kız. Belki seninki de bir anda çıkar!! laelaelaelaelaeKızlar benimde bulantılarım geçti çok şükür, Bayramda dolmaları baklavaları götürdüm valla, bi ara midemi bozar gibi oldum ama toparladım sonrasında, bu arada bayramda eşimin akarabaları da benim moralimi bozmaya çalıştılar ne kadar zayıfsın diye, benim sadece karnım çıkıyor başka bişey yok, ama ben memnunum, moralimi de bozmaadılar cevabını verdim hepsine :))
Aman sorma be gülüm. Öyle böyle değil benim iştah fena açıldı!Evet,
İştahı açılmış obur hamileler, benim gibicokacimcoook
En çok ne yemekten hoşlanıyorsunuz?
Ama öyle zor bulunan şeyleri yazmayın...
Herkesin kolayca bulabileceği yiyeceklerden bahsediyorum...
Canınız neler yemek istiyor?
Hadi anlatın...
günaydın kızlar herkese çok mutluyum bebeğimde ben de gayet iyiyiz.tehlikem geçmiş artık dışarı çıkıp gezebiliyorum.aylardır evde yatıyordum.doktorum yola gitmemede izin verdi evime gideceğim yarın inşallah.düşük tehlikemden dolayı 3 aydır evimden uzaktaydım memlekette (tokat) annemlerde kaldım nihayet evime gideceğim.bebeğim kız olacak galiba doktor kesin dedmedi ama.hayırlısıyla onu kucağıma almayı istiyorum.allah herkesin bebeğini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.
benim de 1 haftadır baya iştahım açıldı ya cokacimcoookİyi yapmışsın canım. Benim daha göbeğim bile yoktu bir hafta öncesine kadar. Bu haftayla birlikte birdenbire kocaman oldu bizim kız. Belki seninki de bir anda çıkar!! laelaelaelaelae
Aman sorma be gülüm. Öyle böyle değil benim iştah fena açıldı!
Dün yeşil fasulye yapmıştım. Pişmiş mi diye tadına bakacaktım güye. Çatalla bi tena aldım.Aman yarabbi! Sanki hayatımda ilk kez fasulye yemiş gibi oldum!! Hiç aç olmama rağmen bi kazan fasulyeyi yedim bitirdim.cokacimcoook delikafadulden
Bi de TV de reklamlarda, dizilerde kimi ne yerken görsem canım istiyo!!
Biri beni durdursuuuun!!! kaydirigubbakcemile
.
Zeynep cim bende izmirli yok diyordum ii oldu . Bende talihsizlikler yaşadım ama sanırım çok uzun süre dayanamıycam alışveriş için sabırsızlanıyorum..Öncelikle skorpıon arkadaşıma başsağlığı diliyorum. Allah sabır versin ve bir daha yaşatmasın böyle birşey.
İzmir den 2 arkadaş bulmama sevindim. Berkem ve nazlı minayı bende duydum ama ben sanırım 7 ay bekleyemiycem :)
kızlar dondurulumuş patateler varya ben onları çok severdim yemiyorum şimdi zararlımı yesem
Kizlar ya sizler kac kilo aldiniz simdiye kadar ?? Ben cok kilo almaktan korkuyorum...???
16 haftamdayim ve 1 bucuk kilo aldim simdiden.. Bulantilarimin oldugu donemlerde kilo vermedim hic,toplam 1 bucuk 2 kilo cokmu acaba yaaa?? :uhm:
yoğurtlu makarnaya bayılıyorum ben bu ara ya
bi de kumpirrrr
Zeynep cim bende izmirli yok diyordum ii oldu . Bende talihsizlikler yaşadım ama sanırım çok uzun süre dayanamıycam alışveriş için sabırsızlanıyorum..
İzmirde neredesin ve hangi doktora gidiyoyrsun?
cnm ozaman ben fenayım 53 kilo ile başladım 14 haftalık bebek şimdi ise 57.800 gr
ben henüz almadım diyebilirim belki yarım-1 kg falanKizlar ya sizler kac kilo aldiniz simdiye kadar ?? Ben cok kilo almaktan korkuyorum...???
16 haftamdayim ve 1 bucuk kilo aldim simdiden.. Bulantilarimin oldugu donemlerde kilo vermedim hic,toplam 1 bucuk 2 kilo cokmu acaba yaaa?? :uhm:
:lepi:aynı bennn akannehir devamlı makarna ve kumpir
hatta kumpiri burada yapmıyorlar diye közmatik aldım eve evde kendim yapıyorum alkisalkisalkis
aynen cokacimcoookKizlar bende yogurtlu makarnaya cok dustum bu aralar.. Daha dogurusu makarnanin her cesidini bayilarak yiyorum..
:lepi:
közmatikte mi varmış ya :icecream:
Eh yakın sayılırız :) ben narlıderede oturuyorum . Alsancakta irenbe ye gidiyorum doktorum Dilek AslanYeşilyurt ta oturuyorum. Doktorumda Tahir Özgüder. Senin?
Eh yakın sayılırız :) ben narlıderede oturuyorum . Alsancakta irenbe ye gidiyorum doktorum Dilek Aslan
memnunum. E belki beraber alışveriş yaparız :)) ne dersin..
Amin cnm allah sana da yeni sağlıklı bebiş nasip etsin inşallah...arkadaslar iyi dilekleriniz icin tesekkür ederim.sizlerde sagolun.hepinize saglikli hamilelikler gecirmeniz dilegiyle.Allahim bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.
Bencede erken onun için daha birde araştırmak lazım karabağlarda üreticileri oluo daha uygun olur fiyatlar önce bi araştıralım..Evet yakın sayılırız. ıyi olur fikir veririz birbirimize. Ben bebek odalarına baktım 1.800.- den başlıyor. O yüzden alıp yavaş yavaş ödemek istiyorum. Bi anda çok yük olmasın diye. Annemle kayınvalidem erken diyolar bakalım napıcaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?