2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba mart annişleri bende nisanda doğum yapacağım rabbim izin verirse inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız sağlıcakla benim haftaya ikili testim olacak doktorum devlet hastanesinde ama ben özel muyahanesine gidiyorum ikili test için ayrıyetten devlette ek bir ödeme yapıcakmıyım sizler sanırım bu aşamaları geçtiniz sonuçlarınızıda aldınız yardımcı olursanız sevinirim hepinize sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip eğlesin rabbim inşallah arada uğrarım yine eee ne de olsa bizden bir ay önce deneyimli oluyosunuz :kedi:

canım tebrikler amin inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.benim devlet hastanesi ama özelin egidiyorum dr.ikili test için ayrı para vermedim.sende vermezsin sanırım.

canım tebrikler amin inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.benim devlet hastanesi ama özelin egidiyorum dr.ikili test için ayrı para vermedim.sende vermezsin sanırım.

teşekkürler canım zaten ölçümleri kendi doktorum yapar kan testinide hastanede yaptırır sanırım teşekkürler yine bitanem:1hug:

aa çok iyiymiş :lepi:
bulursam alayım bende bi tane a.s

Merhaba arkadaşlar....Ben de 15+5 haftalık hamileyim.Tahmini doğum tarihim 17 mart.Sizlerin yazdıklarını okuyorum ve çok faydalı oluyor.Çünkü herkezin derdi ,heyecanları ,sorunları aynı.Hepinize sağlıklı hamilelikler hayırlı evlatlar güzel doğumlar diliyorum.Ben birşey sorucam size; şu son 2,3 gündür gaz sancısından uyuyamaz oldum çok problem oldu gerçekten.Sizde de böyle şeyler var mı? ne yapıyorsunuz engellemek için? Çok teşekkürler şimdiden.Hoşçakalın...

aşkolsun kızlar bi cimcik makarnanın tarifini yazmadızın.canımı çektirdiniz.nerde bulucam nasıl yapıcam bilmiyorum.beceremezsem siz yapar gönderirsiniz yoğurtlu cimcik makarna.

aşkolsun kızlar bi cimcik makarnanın tarifini yazmadızın.canımı çektirdiniz.nerde bulucam nasıl yapıcam bilmiyorum.beceremezsem siz yapar gönderirsiniz yoğurtlu cimcik makarna.

SIRF SENİN İÇİN TARİFİNİ BULDUM...AMAN MELEĞİMİZİ ÜZMEEE HEEE AKSAMA YAP OLDUMU CİMCİK MAKARNA'YI BENDE BİLMİYORDUM BAK...

Malzemelercimcik.jpg

* 1 yumurta
* 1 tutam tuz
* Su ve aldığı kadar un.
Sos için:
Yarım kg süzme yoğurt
* 4-5 diş sarımsak
* Tereyağı ve kırmızı toz biber.

Yapılışı: Yumurta, tuz, su ve unla hamur yapılır. Hamur açılır ve minik kareler halinde kesilir. Karşılıklı iki köşe birleştirilir. Sıcak suda kaynatılır. Sarımsaklı yoğurt üzerine döküldükten sonra kızgın yağ gezdirilir.

Arkadaşlar yapmayın yaaa...
Cimcik makarna şu hazır olan,
Hani poşette fiyonk şeklinde
Hani haşlanır, suyu süzülür...
Üstüne yoğurt dökülür...
O makarna...

bak bende bunu bilmiyordum öğrenmiş oldum süpersin canım yaaa :lepi:
sanki mantının kıymasız hali gibi :uhm: tabii tadını bilmiyorum :hulya:

canım çok teşekkürler.akşama yapıcam mutlaka.zeynepte sağolsun bulmuş tarifi yazmış.peki şu fiyonk makarnalar varya onlarlada yapabilirmiyiz.bide ben sarımsaklı yoğurt yiyemiyorum tiksindim normal yoğurt koysam güzel olurmuki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…