- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #13.461
Bencede erken onun için daha birde araştırmak lazım karabağlarda üreticileri oluo daha uygun olur fiyatlar önce bi araştıralım..
Benim uykum geldi biraz uyucam sonra görüşürüss..
amin canım. inşallah sanada en yakın zamanda sağlıklı sıhhatli bir bebiş verir rabbim.arkadaslar iyi dilekleriniz icin tesekkür ederim.sizlerde sagolun.hepinize saglikli hamilelikler gecirmeniz dilegiyle.Allahim bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin.
canım tebrikler amin inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.benim devlet hastanesi ama özelin egidiyorum dr.ikili test için ayrı para vermedim.sende vermezsin sanırım.merhaba mart annişleri bende nisanda doğum yapacağım rabbim izin verirse inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alırız sağlıcakla benim haftaya ikili testim olacak doktorum devlet hastanesinde ama ben özel muyahanesine gidiyorum ikili test için ayrıyetten devlette ek bir ödeme yapıcakmıyım sizler sanırım bu aşamaları geçtiniz sonuçlarınızıda aldınız yardımcı olursanız sevinirim hepinize sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip eğlesin rabbim inşallah arada uğrarım yine eee ne de olsa bizden bir ay önce deneyimli oluyosunuz :kedi:
canım tebrikler amin inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.benim devlet hastanesi ama özelin egidiyorum dr.ikili test için ayrı para vermedim.sende vermezsin sanırım.
rica ederim canım.ense kalınlığını zaten dr kendi ölçer geriyede kandan bakılıyor zaten onun için artı para istemezler.teşekkürler canım zaten ölçümleri kendi doktorum yapar kan testinide hastanede yaptırır sanırım teşekkürler yine bitanem:1hug:
evet canım közmatik diye bişey var pazarda falan satılıyor yada 1 milyoncular varya onlarda tepsi gibim bişey altı delikli ocağa koyuyosun üzerine patates,patlıcan,mısır,biber,mantar ne istiyosan koy közlüyor harika bişey hihoyyyt veee hiçbir yer kirlenmiyorr :lepi:
aa çok iyiymiş :lepi:
bulursam alayım bende bi tane a.s
nilücüm bebek şekerim o.seğirmedir bendedir oluyor.sanki kelebek kanat çırpıyor sanki.arkidişler iki gündür karnımda gurul gurul bişeyler oluyo,gaz gibim,.acep yoksa bebikimmi,.anlayamıyorummmm..:1rolleyes: :uhm:
aşkolsun kızlar bi cimcik makarnanın tarifini yazmadızın.canımı çektirdiniz.nerde bulucam nasıl yapıcam bilmiyorum.beceremezsem siz yapar gönderirsiniz yoğurtlu cimcik makarna.
nilücüm bebek şekerim o.seğirmedir bendedir oluyor.sanki kelebek kanat çırpıyor sanki.
SIRF SENİN İÇİN TARİFİNİ BULDUM...AMAN MELEĞİMİZİ ÜZMEEE HEEE AKSAMA YAP OLDUMU CİMCİK MAKARNA'YI BENDE BİLMİYORDUM BAK...
Malzemelercimcik.jpg
* 1 yumurta
* 1 tutam tuz
* Su ve aldığı kadar un.
Sos için:
Yarım kg süzme yoğurt
* 4-5 diş sarımsak
* Tereyağı ve kırmızı toz biber.
Yapılışı: Yumurta, tuz, su ve unla hamur yapılır. Hamur açılır ve minik kareler halinde kesilir. Karşılıklı iki köşe birleştirilir. Sıcak suda kaynatılır. Sarımsaklı yoğurt üzerine döküldükten sonra kızgın yağ gezdirilir.
canım çok teşekkürler.akşama yapıcam mutlaka.zeynepte sağolsun bulmuş tarifi yazmış.peki şu fiyonk makarnalar varya onlarlada yapabilirmiyiz.bide ben sarımsaklı yoğurt yiyemiyorum tiksindim normal yoğurt koysam güzel olurmukiSIRF SENİN İÇİN TARİFİNİ BULDUM...AMAN MELEĞİMİZİ ÜZMEEE HEEE AKSAMA YAP OLDUMU CİMCİK MAKARNA'YI BENDE BİLMİYORDUM BAK...
Malzemelercimcik.jpg
* 1 yumurta
* 1 tutam tuz
* Su ve aldığı kadar un.
Sos için:
Yarım kg süzme yoğurt
* 4-5 diş sarımsak
* Tereyağı ve kırmızı toz biber.
Yapılışı: Yumurta, tuz, su ve unla hamur yapılır. Hamur açılır ve minik kareler halinde kesilir. Karşılıklı iki köşe birleştirilir. Sıcak suda kaynatılır. Sarımsaklı yoğurt üzerine döküldükten sonra kızgın yağ gezdirilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?