2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

canım ne güzel haberlerle gelmişsin maşallah sana ve oğluşuna.darısı başıma ben de çrşmba gideceğim üçlüye.bu arada 1 kilo almışsın o da bir gelişme bosnacım hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3 ben de 2 kilo aldım ve hamile kaldığım kiloya yeni ulaştım.

ne tatlı iki melek birden sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah neyse ben çıkıyorum bugünden itibaren akşam yürüyüşlerine başlıyorum eşim gelir birazdan herkesi öpüyorum güzel akşamlar dilerim Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi korusun:Saruboceq:

HOŞGELDİN bosnacım,.bakıyorum oğluşun büyümüş..:lepi:

amiiin canım :ecrin_bebek: iyi gezmeler

HOŞGELDİN bosnacım,.bakıyorum oğluşun büyümüş..:lepi:

Hoşbulduk Nilüfercim...
Büyümüş valla teyzesi, ağzı burnu bile belli oluyor artık, herkes babasına benzetti.
Şimdi gördüm geçmişe bakarken, senin de oğlun olacakmış, tebrik ederim arkadaşım. Haberler de çok güzel maaşallah, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin, hep böyle güzel haberlerini alalım :)

teşkürler canımcım,.ALLAH ikili ve üçlü test sonucu bekleyenlerin yüzünü güldürsün inş:Saruboceq:

canım allahım yardımcın olsun dur bakalım ikilin iyi çıkmış üçlüde inşallah öyle çıkar.dularımız seninle.rabbim korusun meleklerimizi.

selkie
canım hadi bakalım gzüel haberlerini bekliyoruz.bende yarın öğlen gidicem.üçlü testimiz var korkuyorum gerildim biraz.ikili test iyi çıkmışt allaha şükür ama genede çok gerildim.allahın izniyle iyi çıkar inşallah.cinsiyetide gösterirse inşallah bakıcaz.bu sefer umutluyum ama saklamıycak.

ooooo maşallah küçük erkeğe!ne güzel haberler.........

ay yarın beraber gideceğiz o zaman,inşallah sende güzel haberlerle gelirsin...bence sonuç güzel çıkacak.....inşallah cinsiyetide gösterir...bende endişeliyim,bu aralar fazla hareketerini hissedemiyorum,hem bendeki yarayada bakaçak dr...inşallah geçmiştirde,işlem yapmak zorunda kalmaz....

canım inşallah sorun yoktur...yaa ben daha hiç hissedemedim hareketlerini panik olmaya başladım 19.haftadayız benden küçük olanlar hissediyor ben daha hiç hissetmedim oğlumun hareketlerini:sinifsinif:

canım evet zaten kullanmak zorundasın diyen endokrinci doktor insan sağlıkla doğanları duyunca içi rahat ediyo yalnız değilim gibilerinden bnde 1 hafta önce yaptırdım yazdığın tahlilleri çok şükür hepsi iyi çıktı ama hapa devam ediyorum işte inş.. yarın sende güzel sonuçlar alacaksın canımm bebişinide göreceksin ne güzell biz daha öğrenemedik cinsiyetini bende haftaya pazartesi gidecem insanın hep göresi geliyoooopuyorumnanaktan:1hug:

canım inşallah sorun yoktur...yaa ben daha hiç hissedemedim hareketlerini panik olmaya başladım 19.haftadayız benden küçük olanlar hissediyor ben daha hiç hissetmedim oğlumun hareketlerini:sinifsinif:

anım inşallah....sende endişelenme ilk gebeliklerde normalde 20.haftada başlanıyormuş hissetmeye,benim ilkinde 20-22. haftalar arasındaydı başladım hissetmeye,sende başlarsın yakında,açaba hissediyorsunda az hareketleriyle karıştırıyor olabilirmisin?

bende öyle düşünüyorum acaba hissediyorumda benmi anlamıyorum gaz hareketlerimi sanıyorum bilmiyorum yani:)

sor tabı canım ya yazık valla cekılırmı bu boyle hem kasma kendını napalım bılerek kusmuyosunya olsun canım ınsalllah gecer artık en kısa zamanda

gece yatarken nasıl uyuyorsunuz?

Ben yan yatıyorum, ama bazen farketmeden karnım altıma giriyor... Karnın üstüne yatmamak için ne yapıyorsunuz?

bende yan yatıyorum ozellıkle sola sıkılı?ca saga zaten 3 aylıktan sonra boyle yatmak ıyıymıs esım hıc abartmıorum gecede 4 5 kez uynadırıyor benı sola yat dıye benımde alıskanlıgım yuz ustu yatmaktır cok zor oluyor ama katlıcaz artık yavrularımız ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…