- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.101
ben geldiimm...
herkese merhaba,
geçmişi akşam evden okuyacağım, umarım herkes iyidir, herşey yolundadır.
biz iyiyiz çok şükür, cumartesi kontrolümüz vardı, 177 gr olmuşuz.
gelişimi gayet iyi gidiyor oğlumun, hala bir hafta önde, ama biraz tembel, pek hareket etmiyor.
doktor kesin olarak reflü olduğuma karar verdi, ilaca devam.
demir hapı da yazdı, bugün başlıyorum, elevite de deva edeceğim bu arada.
üçlü testimiz yapıldı, sonuçlarını bekliyoruz, içim çok rahat.
24 ekim'de ayrıntılı ultrasona gireceğiz, hem üçlü testimiz hem de ayrıntılı ultrasonumuz iyi çıkarsa inşallah, sonra büyümesini takip edeceğiz dedi doktorum.
merak eden arkadaşlarım için küçük bir not: 1 kilo almışım zemuszemus
haberler böyle şimdilik,
hehe benimde öyleydi hatta bana bebekleri yuttun mu diyordu eşim :teytey: ikiz olduklarından heralde karnım büyüdükçe mide geride kaldı bi de gaz oluyo kuju ondan da şişiyo zaten bastırınca mide taş mübarek
ben geldiimm...
herkese merhaba,
gelişimi gayet iyi gidiyor oğlumun, hala bir hafta önde, ama biraz tembel, pek hareket etmiyor.
24 ekim'de ayrıntılı ultrasona gireceğiz, hem üçlü testimiz hem de ayrıntılı ultrasonumuz iyi çıkarsa inşallah, sonra büyümesini takip edeceğiz dedi doktorum.
haberler böyle şimdilik,
ne tatlı iki melek birden sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah neyse ben çıkıyorum bugünden itibaren akşam yürüyüşlerine başlıyorum eşim gelir birazdan herkesi öpüyorum güzel akşamlar dilerim Allah hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizi korusun:Saruboceq:
HOŞGELDİN bosnacım,.bakıyorum oğluşun büyümüş..:lepi:
Hoşbulduk Nilüfercim...
Büyümüş valla teyzesi, ağzı burnu bile belli oluyor artık, herkes babasına benzetti.
Şimdi gördüm geçmişe bakarken, senin de oğlun olacakmış, tebrik ederim arkadaşım. Haberler de çok güzel maaşallah, Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin, hep böyle güzel haberlerini alalım :)
canım allahım yardımcın olsun dur bakalım ikilin iyi çıkmış üçlüde inşallah öyle çıkar.dularımız seninle.rabbim korusun meleklerimizi.3 LÜ TES İÇİN DOKTORA GİTTİM DOPPLERE GİRDİM ÖNCE BEBİŞİMDE Koroid Pleksus Kisti OLDUĞU ANLAŞILDI ŞİMDİ 3 L
TEST SONUCUNU BEKLİYOZ İKİLİM NORMALDI AMA ACABA 3 LÜ
DE BİŞE ÇIKARMI YAA ERKEK OLDUĞUNA SEVİNEMEDİK BİLE DU A EDİN NOLAURRRR
bana dr söylemiştiucuz çin malı ultr.aletleri var olmadı sana onlardan alalım diye.kaydirigubbakcemile3.biz eşimle internetten ev tipi ultrason varmı diye baktık ama yokmuş zaten çok pahalı delikafadulden ben hergün gitsem saatlerce onlara baksam herhalde bıkmam :sm_cool:
ben geldiimm...
herkese merhaba,
haberler böyle şimdilik,
selkie
canım hadi bakalım gzüel haberlerini bekliyoruz.bende yarın öğlen gidicem.üçlü testimiz var korkuyorum gerildim biraz.ikili test iyi çıkmışt allaha şükür ama genede çok gerildim.allahın izniyle iyi çıkar inşallah.cinsiyetide gösterirse inşallah bakıcaz.bu sefer umutluyum ama saklamıycak.
ooooo maşallah küçük erkeğe!ne güzel haberler.........
ay yarın beraber gideceğiz o zaman,inşallah sende güzel haberlerle gelirsin...bence sonuç güzel çıkacak.....inşallah cinsiyetide gösterir...bende endişeliyim,bu aralar fazla hareketerini hissedemiyorum,hem bendeki yarayada bakaçak dr...inşallah geçmiştirde,işlem yapmak zorunda kalmaz....
Herkese günaydın ii haftalar arkadaşlar
Özlemcim sen bu sorunun için ayrıca bir doktora endokronoloji uzmanına gittinmi benim yarın tekrar tahlillerim olucak TSH, FT4, AÇLIK ŞEKERİ, HEMOGRAM 2 ay öncesinden istedi bunları ayrıca yarın bebişim içi,nde randevum var . Zaten doğumdan 2 hafta önce bütün ilaçları kesiyorlarmış. ARkadaşımda kullandı çok sağlıklı bir kızı var şimdi hiç telaşlanma oda ilk bebeğini doğuma 1 hafta kala kaybetmişti ilaçlar işe yaradı ikincide o yüzde ilaçlarını düzenli kullan mutlaka çok önemli..Risk yoktur korkma cnm herşey güsel olacak hayırlısıyla hepimiz alıcaz kuzuşlarımızı kucağımıza...
canım inşallah sorun yoktur...yaa ben daha hiç hissedemedim hareketlerini panik olmaya başladım 19.haftadayız benden küçük olanlar hissediyor ben daha hiç hissetmedim oğlumun hareketlerini:sinifsinif:
canım inşallah sorun yoktur...yaa ben daha hiç hissedemedim hareketlerini panik olmaya başladım 19.haftadayız benden küçük olanlar hissediyor ben daha hiç hissetmedim oğlumun hareketlerini:sinifsinif:
anım inşallah....sende endişelenme ilk gebeliklerde normalde 20.haftada başlanıyormuş hissetmeye,benim ilkinde 20-22. haftalar arasındaydı başladım hissetmeye,sende başlarsın yakında,açaba hissediyorsunda az hareketleriyle karıştırıyor olabilirmisin?
ilk hamileliğinse çok normal 20 den sonra diyor doktorlar zemuszemus
canım yarın doktora gidecem, bulantılarımdan da bahsedecem bakalım ne diyecek, bulantı hapını bırakınca bir süre iyi, sonra tekrar aynı sıkıntı, bende anlamadım, birazda psikolojik olabilir diye düşünüyorum, evde iken bişey yok, işe gelirken yolda kendimi çok kasıyorum, aman milletin içinde kusup rezil olmayayım diye, belki ondandır ama bu durum 9 ay sürmez inşallah, yoksa yandığımın resmidir valla :))
gece yatarken nasıl uyuyorsunuz?
Ben yan yatıyorum, ama bazen farketmeden karnım altıma giriyor... Karnın üstüne yatmamak için ne yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?