- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.121
ay hayırlı olsn canım,,nazlı kızlarımız gelmeyer baladılar şükür,hayırlı olsun...
Canım sendede mi aynı bende,geçen hafta çok hissediyordum,bu aralar fazla hissedemiyorum,endişelenmeye başlamıştım...normalmiş demek....
Ben şu büyüyenlerden alaçağım,onlar kullanışlı oluyor...
Canım hayırlı olsun bebeğin,ben 12 haftamda normal siyah beyaz ultrasonla öğrendim bebeğimin cinsyetini,seninde belli olur artık aslında....
Canım geçmiş olsun yaaa,inşallah kaybolur,iyileşir,,,
ya hamileyken korse giymek tehlikeli,bebeği sıktığı için çok sakıncalı,,,asla giyilmemeli,doumdan sonra karının toparlanması için çok gerekli ama...
Allahım Palandökenin eteklerine kadar kar yağdı bu yıl kış erken gelecek...düşerim diye ödüm patlıyor
Erzurumda yaşamanın en büyük zorluğu bu aslında şimdiye kadar hiç şikayetçi olmadım bu durumdan hatta hep sevdim yığınlarca yağan karı ama bu yıl kendimi düşünmüyorum düşmek istemiyorum.....dualarınızı eksik etmeyin...yakında şehre iner bu kar....
ben geldiimm...
Herkese merhaba,
geçmişi akşam evden okuyacağım, umarım herkes iyidir, herşey yolundadır.
Biz iyiyiz çok şükür, cumartesi kontrolümüz vardı, 177 gr olmuşuz.
Gelişimi gayet iyi gidiyor oğlumun, hala bir hafta önde, ama biraz tembel, pek hareket etmiyor.
Doktor kesin olarak reflü olduğuma karar verdi, ilaca devam.
Demir hapı da yazdı, bugün başlıyorum, elevite de deva edeceğim bu arada.
üçlü testimiz yapıldı, sonuçlarını bekliyoruz, içim çok rahat.
24 ekim'de ayrıntılı ultrasona gireceğiz, hem üçlü testimiz hem de ayrıntılı ultrasonumuz iyi çıkarsa inşallah, sonra büyümesini takip edeceğiz dedi doktorum.
Merak eden arkadaşlarım için küçük bir not: 1 kilo almışım zemuszemus
haberler böyle şimdilik,
Teşekkürler cnm ohh ne ala o zaman sevineyim bu kadar susadığıma...
Kızlar Aylardır mandalina istiyordu cnm sonunda dün kavuşabildim kendisine kaydirigubbakcemile5
Benim bildiğim doğumdan sonra karın toplansın diye giyiliyor...
benim bildigim 2 cesit korse var, biri hamilelik biri lohusalik korsesi.
hamilelik korsesi; son aylarda gobek buyuyup agirlasinca alttan destek olmasi icin kullaniliyor. bel agrilarina vs iyi geliyor.
lohusalik korsesi ise bele sariliyir ve dogum sonrasi sarkmalari onlemek ve cabuk toparlamak icin kullanliyor. lohusa korsesi sezeryanda bildigim 40 gunden once takilmiyor normal dogumda 10 gun sonra kullanliyor.
selkie senin 2. bebişindi dimiben normal doğum yaptım ve hemen doğumdan sonra giydirdiler korseyi....ama benim dikişim azdı....
selkie senin 2. bebişindi dimi
normal doğumla ilgili bilgi verirsin o zaman bizlere de
ben şimdiden merak ediyorum neler yaşayacağız diye
epidural normal doğum ne kadar sağlıklı acaba, bilgin var mı
canım aminn inşallah.bir görsydim kuzumu.ikili testin iyi çıkmış korkma üçlü test için diyorlar ama genede çok gerildim.allahım yardımcımız olsun bebekelrimizi korusun.inşallah seninde yara için birşey demez dr.ben diyceğini zannetmiyorum.ooooo maşallah küçük erkeğe!ne güzel haberler.........
ay yarın beraber gideceğiz o zaman,inşallah sende güzel haberlerle gelirsin...bence sonuç güzel çıkacak.....inşallah cinsiyetide gösterir...bende endişeliyim,bu aralar fazla hareketerini hissedemiyorum,hem bendeki yarayada bakaçak dr...inşallah geçmiştirde,işlem yapmak zorunda kalmaz....
günaydııınnn,
herkes iyidir umarım...
bugün size erkenden kavuşabilmek için, dün bütün işlerimi bitirdim :)
midem de iyi gibi bugün çok şükür.
kayınvalidemle neşe (!!!) içinde geçinip gidiyoruz, bana akşam yemeği olarak yoğurt ve poğaça yedirmeye çalışıyor falan ! Güya bana bakmaya geldi, zayıfladım diye :)
Allah'tan kendi annemle aynı apartmanda oturuyoruz da karnımı doyurabiliyorum. Artık yemek yapmaya başlamam lazım sanırım ama inat değil mi, onlar gidene kadar yapmayacağım...
günaydınn bosnacım dün okudum kırbirkere maşallah bebeğine.büyümüş ne güzel.günaydııınnn,
herkes iyidir umarım...
bugün size erkenden kavuşabilmek için, dün bütün işlerimi bitirdim :)
midem de iyi gibi bugün çok şükür.
kayınvalidemle neşe (!!!) içinde geçinip gidiyoruz, bana akşam yemeği olarak yoğurt ve poğaça yedirmeye çalışıyor falan ! Güya bana bakmaya geldi, zayıfladım diye :)
Allah'tan kendi annemle aynı apartmanda oturuyoruz da karnımı doyurabiliyorum. Artık yemek yapmaya başlamam lazım sanırım ama inat değil mi, onlar gidene kadar yapmayacağım...
Bosna,
Çok tatlısınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Az önce işyerime geldim... Evden getirdiğim muhteşem, sandvicimi yedim... Hepinizin canı istesin guzel guzel yiyin diye içini yazıyorum.
Ekmeğin arasında domates, peynir ve zeytin vardı.... Yanına çok çok açık şekerli bir de çay aldım... Ufff süper oldu...cokacimcoookcokacimcoookcokacimcoook
Hadi kahvaltı yapmayanlar kahvaltıya.. Afiyet olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?