2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

nilücüm canım çok dikkat et ayaklarını sıcak tut.ben çorap giymeyi hiç sevmem.onun için bileğe kadar gelen patiklerden aldım.üşütünce hemen gaz sancısı oluyor bende.

haklısın canımcım,.ALLAH korusun üşütünce doğum bile zor oluyomuş,.akannehir akannehiroyüzden herzaman tedbirli olmak şart:lepi:

Benim bildiğim doğumdan sonra karın toplansın diye giyiliyor...

Gece yatarken nasıl uyuyorsunuz?

Ben yan yatıyorum, ama bazen farketmeden karnım altıma giriyor... Karnın üstüne yatmamak için ne yapıyorsunuz?

Ben yan yatıyorum, ama bazen farketmeden karnım altıma giriyor... Karnın üstüne yatmamak için ne yapıyorsunuz?

Bende hep yan yatıyorum, özellikle sol tarafıma yatmaya çalışıyorum ama uyku esnasında dönüp farkına varmadan bende sırtüstü yada yüz üstü yattığım oluyor ama farkedince tekrar yan dönüyorum, bu arada uzun süre aynı tarafa yattıysam bacaklarımda uyuşma oluyor..

Gebelik hakkinda bir sayfada okudugum kadariyla Yüz üstü yani
Göbegimizin üstüne yatmamizin Bebege bir zarari yokmus aslinda...

Sadece bize rahatsizlik veriyormus...Nefes daralmasi veya bir topun üzerinde
yatiyormus gibi sert bir his...

Bende genelde yan yatiyorum, kendimi öyle alistirdim...

bende genelde yan yatıyorum bebişime bişey olmasından korkuyorum onun için kendimi yan alıştırdım.. zaten sırt üstü yatamıyorum belim kasılıyo.

slm mart annişleri umarım hepiniz iyisinizdir.biz de iyiyiz yeni geldik okuldan yorgunuz.sizin kıpırdanmalar başlamadımı daha?benim yaklaşık 1 hafta oldu başlayalı.bu arada kilo aldınız mı?ben ilk hamile kaldığım kiloma yeni ulaştım 55im ve karnım çıktı biraz.

slm arkadaşlar nasılsınız ? herkes iyidir umarım bebişlerinizde iyidir inşallah; bu arada bende hep yan yatıyorum sol tarafa yatmak daha iyi diye okudum ama her iki yanada yatılabilir yazıyordu ben sadece sırt üstü yatamıyorum midem ağrıyo ve yanıyo..

ben zaten eskidende yan yatardım şimdide öyle yatıyorum hamilelikte en sağlıklı yatışın o şekilde olduğunu biliyorum.bazen sırtüstü yatmak istiyorum ama bebeğe zararlıymış.oksijen gitmiyormuş galiba.

ben asla yüzüstü yatmıyorum,nibeliyim rahatsız oluyorum,bebikime bişey olursa diye..bu arada korseden bahsedilmiş,.bildiğim kadarıyla hamileyken korse giyilmez,.ilk defa duydum:uhm:

Gerçekten içimi ferahlattın catlada patla...:içelim:

3 LÜ TES ıÇıN DOKTORA GıTTıM DOPPLERE GıRDıM ÖNCE BEBıŞıMDE Koroid Pleksus Kisti OLDUĞU ANLAŞILDI ŞıMDı 3 L
TEST SONUCUNU BEKLıYOZ ıKıLıM NORMALDI AMA ACABA 3 LÜ
DE BıŞE ÇIKARMI YAA ERKEK OLDUĞUNA SEVıNEMEDıK BıLE DU A EDıN NOLAURRRR

Hoşgeldin Ezgim, ben hiç kıpırdanma falan hissetmiyorum, bende mi bi gariplik var acaba, ara sıra karnımın içinde gaz gibi gurultular oluyor, seğirmeler oluyor, bunlar bebektenden dolayı mı yoksa, benim karnım iyice belli olmaya başladı artık, hatta geçenlerde metro da biri bana yer verdi hamileyim diye, şaşırdım valla, nasıl anladı diye :))

Merhaba Kuju, bizler iyiyiz, bugun topik çok sakin, fazla kimse yok, sen nasılsın?

Beyzade, benim gözümden kaçmış sanırım, senin sormak istediğin konu ne arkadaşım?

yan yatmaktan baldırlarımın yanlarını artık hissetmiyorum düz yatınca nefes açlığı çekiyorum bi garip bişey oldum ay şimdi doktorum aradı yarın gel diye acaba cinsiyetleri görünürmü ki

canımcım,şimdi hatırladım.bildiğim kadarıyla bu kistler çoğunlukla kayboluyo,sakın üzme kendini..dualarım seninle:Saruboceq:

canım bak burada ne diyor "Bu kistler genellikle gebelik ilerledikçe genellikle kaybolurlar ve bebeğin beyin gelişimini veya zekasını etkilemezler. %90'dan fazlası 28. gebelik haftasına kadar kaybolur ve kaybolduktan sonra tekrar oluşmazlar. Kaybolmaması durumunda da genellikle bir probleme sebep olmaz"
artı hiç kafana takma güzel düşün güzel olsun bebeğini de strese sokma yazık ona :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…