- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.061
nilücüm canım çok dikkat et ayaklarını sıcak tut.ben çorap giymeyi hiç sevmem.onun için bileğe kadar gelen patiklerden aldım.üşütünce hemen gaz sancısı oluyor bende.
benim anlamadiğim bisi var, tecrubeli anneler cevaplarsa sevinirim;
simdi dr.lar hep bol giyin rahat kıyafetler giyin diyorlar ya, bir de hamilelik korseleri var.. elime aldim cok sıkılar?
:sm_confused: ne zaman kullanıcaz, sart mıdır, hic bilmiyorum?
Gece yatarken nasıl uyuyorsunuz?
Ben yan yatıyorum, ama bazen farketmeden karnım altıma giriyor... Karnın üstüne yatmamak için ne yapıyorsunuz?
Ayy insallah gosterir yaa.. 10 dakika bakacak .. Insallah o zaman zarfinda gosterirbizimkisi :))
zcok merak ediyorum,ama icimden bi ses ERKEK diyor :) bakalim hayirlisi sagligi yuerinde olsunda..[/QU
inşlh cnm herşeyin hayırlısı
Gece yatarken nasıl uyuyorsunuz?
Ben yan yatıyorum, ama bazen farketmeden karnım altıma giriyor... Karnın üstüne yatmamak için ne yapıyorsunuz?
beyzade canım noldu ben okumadım sorun ne.allah korusun ya.sakin ol bi.Kızlar doktora g,den oldumu ya dedİĞİm olayı sordunuzmu Çok kÖtÜyÜm Şu ÜÇlÜ testİ alana kadar kafayı yemessem İİydİrr yaa:
Gebelik hakkinda bir sayfada okudugum kadariyla Yüz üstü yani
Göbegimizin üstüne yatmamizin Bebege bir zarari yokmus aslinda...
Sadece bize rahatsizlik veriyormus...Nefes daralmasi veya bir topun üzerinde
yatiyormus gibi sert bir his...
Bende genelde yan yatiyorum, kendimi öyle alistirdim...
slm mart annişleri umarım hepiniz iyisinizdir.biz de iyiyiz yeni geldik okuldan yorgunuz.sizin kıpırdanmalar başlamadımı daha?benim yaklaşık 1 hafta oldu başlayalı.bu arada kilo aldınız mı?ben ilk hamile kaldığım kiloma yeni ulaştım 55im ve karnım çıktı biraz.
slm arkadaşlar nasılsınız ? herkes iyidir umarım bebişlerinizde iyidir inşallah; bu arada bende hep yan yatıyorum sol tarafa yatmak daha iyi diye okudum ama her iki yanada yatılabilir yazıyordu ben sadece sırt üstü yatamıyorum midem ağrıyo ve yanıyo..
3 LÜ TES İÇİN DOKTORA GİTTİM DOPPLERE GİRDİM ÖNCE BEBİŞİMDE Koroid Pleksus Kisti OLDUĞU ANLAŞILDI ŞİMDİ 3 L
TEST SONUCUNU BEKLİYOZ İKİLİM NORMALDI AMA ACABA 3 LÜ
DE BİŞE ÇIKARMI YAA ERKEK OLDUĞUNA SEVİNEMEDİK BİLE DU A EDİN NOLAURRRR
3 LÜ TES İÇİN DOKTORA GİTTİM DOPPLERE GİRDİM ÖNCE BEBİŞİMDE Koroid Pleksus Kisti OLDUĞU ANLAŞILDI ŞİMDİ 3 L
TEST SONUCUNU BEKLİYOZ İKİLİM NORMALDI AMA ACABA 3 LÜ
DE BİŞE ÇIKARMI YAA ERKEK OLDUĞUNA SEVİNEMEDİK BİLE DU A EDİN NOLAURRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?