- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.161
amin canım inşallah.bebişinede sanada afiyet olsun.bizde yeşil zeytini seviyoruz.2 li test derdimiz bitti 3lü test derdimiz başladı ....Bugün gidecek olanlar hayırlı haberlerle gelin olur mu?
benim gibi bebeğini görmek için can atanlara da SABIR SABIR diliyorummm....Daha var ama olsungidice uzun uzun baktırıcam:dance:
Kahvaltı diyince bende yaptım kahvaltımı güzelce ama nedense zeytini biz daha çok seviyoruzzcokacimcoook bebeğimle geçen akşam çerez gibi yedim walla cokacimcoookcokacimcoook
2 li test derdimiz bitti 3lü test derdimiz başladı ....Bugün gidecek olanlar hayırlı haberlerle gelin olur mu?
benim gibi bebeğini görmek için can atanlara da SABIR SABIR diliyorummm....Daha var ama olsungidice uzun uzun baktırıcam:dance:
Kahvaltı diyince bende yaptım kahvaltımı güzelce ama nedense zeytini biz daha çok seviyoruzzcokacimcoook bebeğimle geçen akşam çerez gibi yedim walla cokacimcoookcokacimcoook
bugün doktora gidecek ne çok arkadaş var.
hepsinden güzel güzel haberler bekliyoruz, Allah yardımcınız olsun...
ben tam bir havuç salatası delisi oldum, günün her saati yiyebilirim.
dün akşam annem yapmıştı, kimseye vermedim, koca kase dolusu salatayı tek başıma yedim.
turuncu olur mu acaba benim minik erkeğim kaydirigubbakcemile3
Yeşil zeytin yedim yaaa siyah zeytin miğdemi yakıyor ondan az yedim ..Desene ozaman yeşil leke olacak benim bu aralar göğüslerim kaşınıyor geriliyor sanırım ondan....Kaşımadan da durulmuyor yaaa...
Zeyrin yerken biyerlerini kasima canim haa...kaydirigubbakcemile3
Hani derlerya zeytin yerken bir yerini kasirsan bebegin tam o kasidigin
yerinde zeytin gibi leke olurmus...
Esimin kolunda var minicik...güya annesi hamileyken zeytin yerken
kolunu kasimis ondanmis...
Gerci bunlar hep batil inanc...kaydirigubbakcemile3
Havucu bende çok severim yeee tabii sen bak 1 kg almışsın hakkını ver kilo al alalala...Gerçi salata ne kadar kilo aldırcaksa sen çavdar ekmeği al cicim hem miğden dinlenir hem ekmek arası bol bol salata da yersinbugün doktora gidecek ne çok arkadaş var.
hepsinden güzel güzel haberler bekliyoruz, Allah yardımcınız olsun...
ben tam bir havuç salatası delisi oldum, günün her saati yiyebilirim.
dün akşam annem yapmıştı, kimseye vermedim, koca kase dolusu salatayı tek başıma yedim.
turuncu olur mu acaba benim minik erkeğim kaydirigubbakcemile3
Evet yaaaa tadı hem tuzlu hemde az ekşi çok iyi oluyor.....Kamin canım inşallah.bebişinede sanada afiyet olsun.bizde yeşil zeytini seviyoruz.
turuncu delikafadulden ben de çok şeftali yedim acaba kıl yumağı mı doğcaklar sırnaşık şey
Kizlar cevrenizdekiler sizede bu tarz seyler söylüyorlarmi?
Mesela yenilebilen birsey hakkinda konu acildi, yemek olsun meyve olsun
herneyse farketmez...Bana sürekli sen Hamilesin...avucunu yala cabuk diyorlar...
Ben diyorum niye ne alaka canim bisey istemiyorki...olsun sen avucunu yala yinede diyorlar....
Ne alaka?
Birde güzel Allahimin gücüne gitmesin cirkin birsey yada insan gördügüm zaman
veya hayvan felan - Karnimdaki aklimda diyecekmissim...
Sizede böyle seyler söylüyorlarmi?
şeftaliden olsa olsa, incecik tüyleri olur yaw...
kıl yumağını gel de benim göbeğimde gör canım ya, korkunç oldu valla :)
şeftaliden olsa olsa, incecik tüyleri olur yaw...
kıl yumağını gel de benim göbeğimde gör canım ya, korkunç oldu valla :)
günaydın arkadaşalr içinizde spor yapmaya başlayan var mı ben bi bardak su içmeye giderken bile çok yoruluyorum kendimi çok halsiz hissediyorum biraz yürüyüz yapayım diyorum ama ona bile dayanamıyourm sizlerde böylemisiniz :uhm::uhm:
selam anneler günaydın herkese
geçmişi hiç okumadım çok kaynatmışınız umarım herkes ii dir benim 11 hafta bitmek üzere siz 2 li test bitmiş 3 lüye başlamışsınız ama ben daha 2 li bile olmadı 17 ekimde çağırdı dr.um o zaman yapar herhalde 12. hafta bitiyor ozaman .midee bulantılarım devam ediyo şimdi çıkrdım sürekli uyumak istşyorum iice tembel oldum halsizlikte çok var kabızlık vardı başlarda şimdide ishal devam ediyo 3 gündür ma beni rahatsız etmiyor bebişimle durumlar böyle
Yeşil zeytin yedim yaaa siyah zeytin miğdemi yakıyor ondan az yedim ..Desene ozaman yeşil leke olacak benim bu aralar göğüslerim kaşınıyor geriliyor sanırım ondan....Kaşımadan da durulmuyor yaaa...
Havucu bende çok severim yeee tabii sen bak 1 kg almışsın hakkını ver kilo al alalala...Gerçi salata ne kadar kilo aldırcaksa sen çavdar ekmeği al cicim hem miğden dinlenir hem ekmek arası bol bol salata da yersin
Evet yaaaa tadı hem tuzlu hemde az ekşi çok iyi oluyor.....K
Ohhh bi tek ben degilmisim...korkmaya baslamistim artik....
Göbegim o kadar killandiki felaket yani...kaydirigubbakcemile3
Bebegin cinsiyeti ile yorumlanabilirmi aceba yani tahminde
bulunmak icin?
Ohhh bi tek ben degilmisim...korkmaya baslamistim artik....
Göbegim o kadar killandiki felaket yani...kaydirigubbakcemile3
Bebegin cinsiyeti ile yorumlanabilirmi aceba yani tahminde
bulunmak icin?
wüüüü utandıydım diyemiyodum bende de oldu ya kız mafoldumben bi de mendeburlar jet hızıyla uzuyo
offf, bi de aldırmayacakmışız onları şimdi, doğumdan sonra dökülüyormuş
dökülür inşallah, yoksa böyle yaşanmaz.
kılları görmeyecek açıdan bakıyorum aynaya, sinirim oynuyor valla :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?