- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.261
sağolasın arkadaşım inşaallah kaydirigubbakcemile5sevindim cnm geçsin bi daha da olmasın zaten bebek çok hareketli oluyormuş 4. aydan itibaren anne bunu kasılma yada ağrı gibi hissedermiş bi taraftanda okuyorum sitelerde geziniyorum sorunsuz atlatırız inşallah hepimiz..
Canım araştırdım medicana yı, bana medicana nın ssk ile anlaşmasının bittiğini söylediler, ben orada doğum yapamıyormuşum yani, ben gittiğim hastanede ve benimle ilgilenen doktorla doğum yapmak istiyorum doğal olarak, o yüzden hala araştırma içerisindeyim..
pancupencim eline sağlık
hepsi harika gerçekten a.s
bir tane resmin açılmamış
onu da ben koyayım
Mrb arkadaşlar ben de mart annesi olcam inşallah şuanda 15+0 günlük hamileyim rabbim herkese nasib etsin büyük bi ihtimal kızım olcak doktor emin olamadı 9 ekimde yine gitcem çok mutluyum
bencede içlerinden en güzeli beyaz olanı......
benimde çok beğendiğim çok şeyler oldusağol canım ....ya çok güzelleri varda nette bizim problem var...
Beyaz benim çok ama çok hoşuma gitti çok asil duruyor..
Ve benim düşüncem bebek odası eğer alırsak büyük bir ihtimal olucak benim odam fazla yok ama bir odayı mecburen yapıcam 2 tarafıda cam ve güneşi çok iyi görüyor. 2 cam arasına L şeklinde koltuk almayı düşünüyorum uzanıp orada da ilgilenmek için Tüller araştırıyorum birde fazla pamuklu şeyler ve tüylü şeyler almayacağım çünkü ilerde astım yapabilri alerjisi olmasın diye ...
Arkadaşlar yan yatmaktan bahsetmişsiniz evet en sağlıklısı sol tarafa dönük yatmak. Bu arada bacakları uyuşan arkadaşlar içinde bacak arasına koymak için yastıklar var onları tavsiye ediyorum. Ben kullanıyorum. Gerçi ben yatarken eşim bacak arama koyuyor sonra sabah kaltığımda ya ayak ucumda ya yerde ya da eşimin bacak arasında buluyorum yastığı :)))))). Ama faydası olduğunu düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?