2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Peki normal yataga kac yasından itibaren yatabilir?

canım çok sağol.amin inşallah iyi çıkar ya çok pimpirikli oldum ben.bebeğimide özledim.allahım sağlıkla bir kucağımıza alsaydık.seninde iyi çıkar inşallah sonuçların.

Herkese merhaba,
rapor bitti ve yeniden işteyim. 2 gün sonra doktor kontrolü var bakalım plesantam ne alemde hala aşığıdaysa yine rapor alabilirim.
Bu arada biz tam 4 aylık olduk artık 5. ayımızın içindeyiz 2 gündür. (17+1) ve ben bu arada 3 gündür oğlumun içimde mısır patlatmalarını dinliyor ve hissediyorum. Önceden de bir kaç kere hisseder gibi olmuştum ama onlar çok hafifmiş. Gün içinde sabah öğlen akşam her saat hissettiriyor kendini. İnanlmaz bir duygu. Henüz yaşamamış olanlar inşallah en kısa zamanda bu duyguyu yaşarlar insan kendini bence o zaman tam olarak anne adayı hamile gibi hissediyor. :ecrin_bebek: :CüvCüv:
Mısır patlağım acıktı onu doyurmam gerekiyor görüşürüz.

Peki normal yataga kac yasından itibaren yatabilir?

onu bilmiyorum ama biliyorum ki şimdi ne yapcaklarını şaşırmış durumdalar her çocuk aynı olmaz ama bencesaret edemedim park yatak almayı düşünüyorum onlarıda çok beğenmiyorum içime sinmiyor ne alacağıma karar veremedim açıkcası kafamçokkarıştı

canım inşallah plesantanın durumu düzelmiştir.seninle aynı haftadayız ama bende mısır patlamış gibi hareket diışında hissedemiyorum oda iki üç günden beri yok.normalmi acaba.

Ben park yatak alacagım, ve bir de bu odadan almayı dusunuyorum.... Besiğe gündüz yatırabilirim... Ya da direk yatak yaparım, anneannnesi bebege bakarken yatar...

Cünkü zaten dolap ihtiyacım var, makul fiyata karsılamıs olacagım boylece...

canım ikea'da kademeli karyolalar var.
park yatakları ben de sevmiyorum.
e normal karyolalar da tehlikeli.
şimdilik en hoşuna giden ikeadakiler...

günaydın cnm bende dünden beri aynı durumdayım gece yatarken başladı ara ara iğne batıyor gibi oluyor sağ tarafımda özellikle cuma gidicem doktora bilmiyorum neden oluyomafoldumben

bende geçen hafta yaşadım o korkuyu
rahim üstünde değişik bi ağrı oldu uzun süre

büyüyor sanırım bizim bıdıklar.
bu ağrılar ondan...
yani umarım öyledir...
hepimizde hemen hemen aynı haftalarda olduğuna göre, hepimiz için bir terslik olamaz di mi, Allah korusun :)

büyüyor sanırım bizim bıdıklar.
bu ağrılar ondan...
yani umarım öyledir...
hepimizde hemen hemen aynı haftalarda olduğuna göre, hepimiz için bir terslik olamaz di mi, Allah korusun :)

haklı olabilirsin kendimize dikkat ediyoruz sonuçta ama bilinmez tabii korkumun sebebi daha önce hiç olmadığı için endişeleniyorum bi arkadaşım var o ağrıyla başladı hamileliğine iki hafta hep ağrısı oldu benim hiç olmamıştı ondan böle sitres yaptım..sen haklısındır inşallah iyidir kuzularımız..

günaydın cnm bende dünden beri aynı durumdayım gece yatarken başladı ara ara iğne batıyor gibi oluyor sağ tarafımda özellikle cuma gidicem doktora bilmiyorum neden oluyomafoldumben
işte canım benimde yle iğne batarmış gibi.alalh esirgesin ama bebekler büyüdüğünden olabilirmiş.ama bosna nın dediği gibi hepimizde var bu ağrılar nerdeyse biizm kuzular büyüyor içrede oyun oynuyorlar sanırım.gidice dr sorucam mıutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…