- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.241
amin canım inşallah.güzel habeler alırsın inşallah cnm..
canım benimde allaha şükür iyi çıkmıştı ikilim inşallah üçlüde böyle çıkar.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimizin iyi çıkar.dediğin gibi burası gerçekten benimde terapi alanım.arkadaşlarımızın hepsi öyle iyilerki.yargılamadan eleştirmeden birbirimizi dinliyoruz.cuma gidelim haftaya da üçlü test için gün verir ikilimiz iyi çıkmıştı inşallah üçlüde öyle çıkar haber bekleyen herkesinki de iyi olur inşallah Allah yardımcımız olsun burda sizlerle konuşup paylaştıkça rahatlıyorum bütün gün evde yalnız iyiyki sizler varsınız..
canım aminn inşallah.bir görsydim kuzumu.ikili testin iyi çıkmış korkma üçlü test için diyorlar ama genede çok gerildim.allahım yardımcımız olsun bebekelrimizi korusun.inşallah seninde yara için birşey demez dr.ben diyceğini zannetmiyorum.
bebeğin hareketlerinide hissedersin panik olma bende korkuyordum daha hiç hareket yok sadece seğirme var onda bile acayip mutlu oluyorum ahh bide tekmeyi hissetsem oda kesildi birkaç gündür korktum bende ama sürekli olmazmış özellikle ilk gebeliklerde.bizim kuzular çok tembel anlaşılan tekme atmıyorlar bir türlü
canım benimde allaha şükür iyi çıkmıştı ikilim inşallah üçlüde böyle çıkar.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimizin iyi çıkar.dediğin gibi burası gerçekten benimde terapi alanım.arkadaşlarımızın hepsi öyle iyilerki.yargılamadan eleştirmeden birbirimizi dinliyoruz.
canım amin inşallah.yok üçlü teti 17.20.haftalar arasında oluyorpembecim dr mi geidceksin sen bugun hayirli haberlerle gel insallah ya bi sorum var benim kontrolum 7 ekimde yani nasipse o zaman 19 HAFTA 4 GUNLUK OLACAGIZ uclu test icin gecmi oluyor bana hicbiseyden bahsetmedi acaba yapmayacakmiki
pembecim dr mi geidceksin sen bugun hayirli haberlerle gel insallah ya bi sorum var benim kontrolum 7 ekimde yani nasipse o zaman 19 HAFTA 4 GUNLUK OLACAGIZ uclu test icin gecmi oluyor bana hicbiseyden bahsetmedi acaba yapmayacakmiki
aşkolsun canım olurmu bende öyle çok dalgınım hele bugün.dalgınlığa bak yazmışım bide yeniden soruyorum uçtum iyice yanii:) kusura bakma
günaydıın :dance: ayy ben bugün dr a gidicem miniklerim gösterirse öğrenirim herhalde cinsiyetlerini ama anormal heyecanlıyım :sm_cool: bir de redüksiyon sonrası o bebeğe ne olmuş onu da ilk defa görücem acaba kayboldu mu küçüldü mü :bbo:
Aynisini banada hep diyorlar...iste güzellesmissin, cildin öncekinden daha parlak felan
Göbekde hala yok...kalca felanda genislemedi...
Senin oglun olacak diyorlar...Insallah bizde Persembe kesin olarak ögrenicez...
1 ay önce doktor erkege benziyor ama henüz kesin birsey söyleyemem demisti...
aşkolsun canım olurmu bende öyle çok dalgınım hele bugün.
selam herkese a.s. inşallah hepiniz iyisinizdir.ben de geçmişi okuyamadım ama çoğumuz için şimdi 3lü test var sanırım sırada.inşallah bunu da hayırlısıyla atlatırız.ben de yarın gidiyorum.bugün gidenler iyi haberlerle gelin inşallah.
canlarım çok teşekkür ederim.
Allah hepimizin gönlüne göre versin...
Hepinizden böyle güzel haberler bekliyorum, her gece kendimle birlikte hepiniz için dua ediyorum...
şimdi okudum 15-18 yada 16-22 haftalar arası yapılabiliyormuş diye yazıyor erken gitsen içinin rahat olması için sorun olurmu ki yada doktoruna arayıp sorsan?
geçti şükür kujucum a.sinşallah bişey yoktur çokta kendimi korkutmak istemiyorum senin ağrın geçtimi peki cnm?
hoşgeldiniz bebişinle, amin güzel haberler alırsın inşallah sende..
ya benim dr biraz sey yani erken gitsem bis orun yokken sanki surat yapicak gibi oyle bi insan amaan napayim ikili cok temiz cikmisti belki gittigimde yapar beklide yapmaz napalim o daha iyi bilir bebisimin durumunu
geçti şükür kujucum a.s
normalde ara ara bebişin büyümesine bağlı ağrılar oluyor 1-2 haftadır
ama bu bahsettiğim çok farklıydı, daha şiddetliydi, bikez geldi geçti şükür
canım inşallah plesantanın durumu düzelmiştir.seninle aynı haftadayız ama bende mısır patlamış gibi hareket diışında hissedemiyorum oda iki üç günden beri yok.normalmi acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?