2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

cuma gidelim haftaya da üçlü test için gün verir ikilimiz iyi çıkmıştı inşallah üçlüde öyle çıkar haber bekleyen herkesinki de iyi olur inşallah Allah yardımcımız olsun burda sizlerle konuşup paylaştıkça rahatlıyorum bütün gün evde yalnız iyiyki sizler varsınız..

canım benimde allaha şükür iyi çıkmıştı ikilim inşallah üçlüde böyle çıkar.allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah hepimizin iyi çıkar.dediğin gibi burası gerçekten benimde terapi alanım.arkadaşlarımızın hepsi öyle iyilerki.yargılamadan eleştirmeden birbirimizi dinliyoruz.

pembecim dr mi geidceksin sen bugun hayirli haberlerle gel insallah ya bi sorum var benim kontrolum 7 ekimde yani nasipse o zaman 19 HAFTA 4 GUNLUK OLACAGIZ uclu test icin gecmi oluyor bana hicbiseyden bahsetmedi acaba yapmayacakmiki

Amin inşallah sen ne zaman gidiyorsun üçlü için bellimi yada gittinmi geçmişi fazla takip edemediğim için?kusura bakma soruyorum..

pembecim dr mi geidceksin sen bugun hayirli haberlerle gel insallah ya bi sorum var benim kontrolum 7 ekimde yani nasipse o zaman 19 HAFTA 4 GUNLUK OLACAGIZ uclu test icin gecmi oluyor bana hicbiseyden bahsetmedi acaba yapmayacakmiki
canım amin inşallah.yok üçlü teti 17.20.haftalar arasında oluyor
sor istersen dr ama ikli testi yapan bazı dr gerek duymuyorlar üçlü teste bizim dr herşey tam olsun diye yapıyor

şimdi okudum 15-18 yada 16-22 haftalar arası yapılabiliyormuş diye yazıyor erken gitsen içinin rahat olması için sorun olurmu ki yada doktoruna arayıp sorsan?

sen ne zaman gidiceksin dra artik belli olur canim kac haftalik olmussun

selam herkese a.s. inşallah hepiniz iyisinizdir.ben de geçmişi okuyamadım ama çoğumuz için şimdi 3lü test var sanırım sırada.inşallah bunu da hayırlısıyla atlatırız.ben de yarın gidiyorum.bugün gidenler iyi haberlerle gelin inşallah.

hoşgeldiniz bebişinle, amin güzel haberler alırsın inşallah sende..

canlarım çok teşekkür ederim.
Allah hepimizin gönlüne göre versin...
Hepinizden böyle güzel haberler bekliyorum, her gece kendimle birlikte hepiniz için dua ediyorum...

şimdi okudum 15-18 yada 16-22 haftalar arası yapılabiliyormuş diye yazıyor erken gitsen içinin rahat olması için sorun olurmu ki yada doktoruna arayıp sorsan?

ya benim dr biraz sey yani erken gitsem bis orun yokken sanki surat yapicak gibi oyle bi insan amaan napayim ikili cok temiz cikmisti belki gittigimde yapar beklide yapmaz napalim o daha iyi bilir bebisimin durumunu

inşallah bişey yoktur çokta kendimi korkutmak istemiyorum senin ağrın geçtimi peki cnm?
geçti şükür kujucum a.s
normalde ara ara bebişin büyümesine bağlı ağrılar oluyor 1-2 haftadır
ama bu bahsettiğim çok farklıydı, daha şiddetliydi, bikez geldi geçti şükür

ya benim dr biraz sey yani erken gitsem bis orun yokken sanki surat yapicak gibi oyle bi insan amaan napayim ikili cok temiz cikmisti belki gittigimde yapar beklide yapmaz napalim o daha iyi bilir bebisimin durumunu

anladım cnm haklısın doktor sonuçta ya bu arada belki bakmışsınızdır biliyorsunuzdur uzman tv diye bi site var orada 1. aydan 9. aya kadar çok güzel anlatımlı videolar var doktorlar anlatıyor bakmadıysanız tavsiye ederim güzel bi site..

geçti şükür kujucum a.s
normalde ara ara bebişin büyümesine bağlı ağrılar oluyor 1-2 haftadır
ama bu bahsettiğim çok farklıydı, daha şiddetliydi, bikez geldi geçti şükür

sevindim cnm geçsin bi daha da olmasın zaten bebek çok hareketli oluyormuş 4. aydan itibaren anne bunu kasılma yada ağrı gibi hissedermiş bi taraftanda okuyorum sitelerde geziniyorum sorunsuz atlatırız inşallah hepimiz..

canım inşallah plesantanın durumu düzelmiştir.seninle aynı haftadayız ama bende mısır patlamış gibi hareket diışında hissedemiyorum oda iki üç günden beri yok.normalmi acaba.

Perşembe günü kontrolümüz var doktora sorup sanada bilgi veririm. Ama hissedememen de normal bence. Zaten ilk bebeklerde 20. hafta diyorlar ya biz kendimizi fazla zorluyoruz herhalde hissedeceğiz hissetmeliyiz diye. Bakalım benimkinde de sabah 1-2 pıt pıt yaptı sonra ses seda çıkmadı daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…