• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hanımlaaar ben de geldim :dance: miniklerim büyümüşler baya 134 gr biri 129 gr biri tosuncuklar şimdilik yer var tabii ilerde bakalım ne olcak :emir_bebek: bu arada birinin erkek olduğunu diğerinin de büyük ihtimal kız olduğunu öğrendik kıpır kıpırlar çok güzeldi ya :içelim:

canım gözün aydın.kıpır kıpırdı haaa ufaklık maşaallah:nazar:.inşaallah testlerde güzel çıkacak.yara geçmiş mi canımcım umarım bir problem kalmamıştır.

yok canım geçmemiş,sinsi bir şekilde kanamadan duruyor..dr şimdilik kanamasını durdurduk,ciddi anlamda gerek kalmadığı sürece yarayı dondurmayacakmış...böyle idare edeceğim 9 ay,doğumdan sonra bakaçakmış çaresine....

:sinifsinif:

hanımlaaar ben de geldim :dance: miniklerim büyümüşler baya 134 gr biri 129 gr biri tosuncuklar şimdilik yer var tabii ilerde bakalım ne olcak :emir_bebek: bu arada birinin erkek olduğunu diğerinin de büyük ihtimal kız olduğunu öğrendik kıpır kıpırlar çok güzeldi ya :içelim:

aaa gözün aydın canım,,,ne güzel bir kız ve bir erkek,bak senin içine doğmuş.....

gözün aydın ne güzel canım bak istediğin gibi bir kız bir erkek.
yok canım geçmemiş,sinsi bir şekilde kanamadan duruyor..dr şimdilik kanamasını durdurduk,ciddi anlamda gerek kalmadığı sürece yarayı dondurmayacakmış...böyle idare edeceğim 9 ay,doğumdan sonra bakaçakmış çaresine....

:sinifsinif:

aman sana sıkıntı vermesinde inşaallah canım.doğumdan sonra hallolur.

kızlaaarrrrrrr,oğluşumu gördüm geldim,çok şükür iyi,250 gr olmuş,18 hafta 4 günlük gözüküyor ultrasonda,fıkır fıkırdı,el salladı bize,birde kan aldı dr 3 lü testin yerine geçen bir test yapacakmış,birde yarın şeker testi yaptırmak için gideceğim dr ye....

canım gözün aydın bebişini görmüşsün ne güzel yarın ben de görecem kuzumu inşallah.iyi olmasına da çok sevindim.

ay maşaşallah ne güzel valla bir taşla iki kuş vurmak bu olsa gerek. kaydirigubbakcemile3 hem de biri kız biri erkek.Allah bağışlasın.

aaa gözün aydın canım,,,ne güzel bir kız ve bir erkek,bak senin içine doğmuş.....

ben de sevindim ama böyle değişen cinsiyet te görmedim değil çok adapte etmiyorum 2 hafta sonra 3 boyutluya giricem daha net görürüz inşallah
herkese iyi akşamlar ben biraz sürttüm bugün de yorgunum öpüyorum sizleri güzel anneler Şeniz

Merhaba anneler,

Yeni cinsiyetler var sanırım, gözünüz aydın arkadaşlar. İlk defa bugün berbat bir şekilde midem bulandı, öldüm bütün gün. Çok kötüydüm. İki gündür de çok üşüyorum. Yatana kadar iki battaniye altındayım, gece de bir yorgan bir de battaniye ile yatıyorum. Kaloriferler yanmıyor, ufoyu kurduk bugün yoksa donacağım. Ateşim yüksek. Aklıma getirmemeye çalışıyorum ama grip olmak istemiyorum.

Bu arada damarlarım mosmor belli oluyor her yerimde kandan öleceğim sanırım. :)

Kabızlığa devam... :( Göbek aldı başını gitti. Öğrencilerim soramıyor da, öyle bakıyorlar... :)

Bunların dışında iyiyiz. Cumartesi kontrolüm var ama gitsem mi bilmiyorum. Üçlü test için 17 bitip 18'e girdiğinde gel demişti doktorum. İki hafta önce de bebişi görmeye gitmiştim. Biraz daha büyüse mi? :)

Süt içmeye yeniden başladım. Okulda yanımda da götürüyorum. Her teneffüs iki ardak su içiyorum ama yetmiyor. Çok içersem de tuvaletten çıkamıyorum, ortasını bulamadım.

Hepinizi öpüyoruz...

İyi akşamlar.

Kizlar bende bugun ultrasona girdim.. Hersey yolundaydi cok hareketliydi,hissetiyormusun bu hareketili bebegi dedi doktor,yok dedim... Gazmi,bebekmi ayir edemedigim bazi hisler oluyor nadiren dedim :utangac: ,o kesinlikle bebektir dedi. Haa kizlar cinsiyetine gelince,cok net goremedigini soyledi,kordondan dolayi.. once yuzde 60 erkek dedi.. sonra bakti bakti,yuzde 80 erkek dedi..Ama genede tam ein degildi gibi.. Resimde bakinca sanki pipiye benzeyen birsey var gibi hakikaten bakildiginda ama,genede biraz bekleyin birseyler almak icin dedi.. 20. hafta tekrar gidecegim insallah ozaman tam kesin olur yaa..

Haa kizlar yanilma payi oalbiliyormu erken haftalarda ultrasoan girildigi zaman ????.

kızlaaarrrrrrr,oğluşumu gördüm geldim,çok şükür iyi,250 gr olmuş,18 hafta 4 günlük gözüküyor ultrasonda,fıkır fıkırdı,el salladı bize,birde kan aldı dr 3 lü testin yerine geçen bir test yapacakmış,birde yarın şeker testi yaptırmak için gideceğim dr ye....

ne guzel canım masallah sıze herkes boyle haberlerle donsun ınsallah

ya ne guzel yine gidilmis doktorlara:) ne guzel heyecandır ..
bende cok ozledim ya bebisimi gormeyeli 4 hafta olacak bu cuma.. randevu alacagım sanırım artık:) sabredemiyorum..
mihribancım bana 13 haftada soyledi erkek oldugunu 90% demisti biz oyle duyurduk artık degisirmi bilemicem:) hayırlısı olsun Allahım korusun bebislerimiziiiii

hanımlaaar ben de geldim :dance: Miniklerim büyümüşler baya 134 gr biri 129 gr biri tosuncuklar şimdilik yer var tabii ilerde bakalım ne olcak :emir_bebek: Bu arada birinin erkek olduğunu diğerinin de büyük ihtimal kız olduğunu öğrendik kıpır kıpırlar çok güzeldi ya :içelim:

ayy ayy masallah yerım ben onları ne guzel yaaa bırı kız bırı oglan hayırlı olsun canm

kizlar bende bugun ultrasona girdim.. Hersey yolundaydi cok hareketliydi,hissetiyormusun bu hareketili bebegi dedi doktor,yok dedim... Gazmi,bebekmi ayir edemedigim bazi hisler oluyor nadiren dedim :utangac: ,o kesinlikle bebektir dedi. Haa kizlar cinsiyetine gelince,cok net goremedigini soyledi,kordondan dolayi.. Once yuzde 60 erkek dedi.. Sonra bakti bakti,yuzde 80 erkek dedi..ama genede tam ein degildi gibi.. Resimde bakinca sanki pipiye benzeyen birsey var gibi hakikaten bakildiginda ama,genede biraz bekleyin birseyler almak icin dedi.. 20. Hafta tekrar gidecegim insallah ozaman tam kesin olur yaa..

Haa kizlar yanilma payi oalbiliyormu erken haftalarda ultrasoan girildigi zaman ????.

ne guzel canım sneın haftan erken degılkı bana 14.haftamda galıba erkek demıstı 18de kesın erkektı yanı gorduk bence dedıyse degısmez

merhaba arkadaslar bende su anda 4 aylık hamileyim ve bir hafta sonra tarama testi yapilacak insallah hepimizin bebişleri saglıkla dünyaya gelir..ha bu arada 4 aylık olup bebegin hareketlerini hisseden var mı??bir de sol kasıgımda ara ara sancılar oluyo biraz canımı acıtıyo..bunları yasayan varmı??cevap yazarsanız sewinirim..

Çok güzel bu habere çok sevindim bugün konuşmuştuk daha 1 erkek 1 kız olsa diye ...sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbimm........:nazar:

Kizlar bende bugun ultrasona girdim.. Hersey yolundaydi cok hareketliydi,hissetiyormusun bu hareketili bebegi dedi doktor,yok dedim... Gazmi,bebekmi ayir edemedigim bazi hisler oluyor nadiren dedim :utangac: ,o kesinlikle bebektir dedi. Haa kizlar cinsiyetine gelince,cok net goremedigini soyledi,kordondan dolayi.. once yuzde 60 erkek dedi.. sonra bakti bakti,yuzde 80 erkek dedi..Ama genede tam ein degildi gibi.. Resimde bakinca sanki pipiye benzeyen birsey var gibi hakikaten bakildiginda ama,genede biraz bekleyin birseyler almak icin dedi.. 20. hafta tekrar gidecegim insallah ozaman tam kesin olur yaa..

Canım ne güzel haber hadi hayırlısı ...Dediğin gibi yanılma payları da oluyor birde ultrason görüntüsünden de kaynaklanıyor gün için fazla hasta baktıklarından ultrason görüntüleri de tam net olmuyor. EE birde bebek hareketli ise kordon bacak arasındaysa tereddütte olabiliyorlar.En iyisi 20 hafta dan sonra net görüntü olması ve randevuları erken saate almak ilk görüntüler daha net oluyor .Ben doktoruma da sormuştum fazla görüntü bakmaktan oluyor demişti.Ama ilk sabah 5-10 hasta da çok net görünür dedi. Bende erken saatte almak için çabalayacağım

:emir_bebek::emir_bebek:Maşallah maşallah ama ben bu 250 gr cık meleğinin resmini istiyorum banane bananeee göbek ne alemde yawww 18 haftalık oldun istiyorum resimmmmmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

Back
X