- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.401
kızlar günaydın dün üçlü tarama testimin sonuçlarını aldım ve maalesef afp yüksek çıktı bebeğimin beyin yada omuriliğinde boşluklar olabilirmiş dünden beri çok kötüyüm sabahı nasıl yaptım bilmiyorum bir ay sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim allahım hepimize yardımcı olsunn..
o neymiş yaa...dur hemen moralini bozma hayatım...
senin ikilin normalmi çıkmıştı?üçlüdemi çıktı yani bu mesele şimdi?
bir ay niye bekliyolarmış bi sorun varsa hemen bakmaları gerekmiyormu?
Arkadaşlar benim doktorum 2 test sonucu 3 testten önemli demişti.. 3 teste gerek kalmadı.. Genelde özel hastanelerde hastaneye para kazandırmak için gibi geliyor.. Tabii bu benim fikrim.. İnternetten inceledim. 3 testi gerek duyup duymamak doktoa kalmış diyor.. Kesin gereklidir demiyor..
Günaydın hepinize
Semahamit dualarım seninle kardeşim kalbini ferah tut bazen yanlış sonuçlar çıkabiliyor inşallah bu da öyledir...
Selkie bebişi büyütmüşsün maşallah... Gözün aydın canım...
Nilüferşah canım iyi düşünülmüş ama bizim cinsiyet daha kesin belli değil şayet gerçekten erkek ise ismi Eymen olacak oğluşumuzun inşallah
Dilacım kolay gelsin sana da...
ikili teste sadece ense kalınlığını ölçmüştü. kan almamıştı.down sendromu yok fakat bu çıktı işte doktor üzülme sadece seni biraz daha yakın takibe alacağız dedi. yinede olmuyo aklımda hiç çıkmıyo diğerini kaybedince bu bebeğiminde böyle olabilme ihtimali yüzünden
acayip kötüyüm sabahı zor yaptım şimdide başım ağrıyo biliyorum bebeğime böyle yaparak zarar veriyorum ama elimden bişi gelmiyo NE OLUR BEBEĞİM BENİ BIRAKMA SENİ ÇOK SEVİYORUZ..
ne guzel canım masallah sıze herkes boyle haberlerle donsun ınsallah
valla bence erkek dediyse değişmez artık yaaa!hayırlısı canım...benimkinin ki durıyodu yerinde.....ya ne guzel yine gidilmis doktorlara:) ne guzel heyecandır ..
bende cok ozledim ya bebisimi gormeyeli 4 hafta olacak bu cuma.. randevu alacagım sanırım artık:) sabredemiyorum..
mihribancım bana 13 haftada soyledi erkek oldugunu 90% demisti biz oyle duyurduk artık degisirmi bilemicem:) hayırlısı olsun Allahım korusun bebislerimiziiiii
merhaba arkadaslar bende su anda 4 aylık hamileyim ve bir hafta sonra tarama testi yapilacak insallah hepimizin bebişleri saglıkla dünyaya gelir..ha bu arada 4 aylık olup bebegin hareketlerini hisseden var mı??bir de sol kasıgımda ara ara sancılar oluyo biraz canımı acıtıyo..bunları yasayan varmı??cevap yazarsanız sewinirim..
Maşallah maşallah ama ben bu 250 gr cık meleğinin resmini istiyorum banane bananeee göbek ne alemde yawww 18 haftalık oldun istiyorum resimmmmmm:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Günaydın arkadaşlar
Doktora gidip bebekleriyle ilgili iyi haberleri ve cinsiyetlerini öğrenmiş arkadaşların gözüaydın..
Ben de bugün gidicem..
Doktor bana 3lü değil 4lü test yapacağını, kendisi her hastaya 4lü test yaptığını söyledi...
Bi aksilik yoktur di mi???? :uhm:
günaydın arkadaşlar,
herkese güzel bir gün diliyorum.
doktora giden arkadaşlardan güzel haberler gelmiş, hepinizin gözü aydın.
semahamit, canım testi bir yerde daha tekrarlatmayı düşünmez misin? Allah yardımcın olsun, herşey yolunda gidecek inşallah, kalbini ferah tutmaya çalış... bir ay uzun bir süre, bu stresle beklemen zor bir doktorun daha fikrini alsan mı acaba?
arkadaşlar listede değişiklik yapmak istiyorum,.eğer sizde isterseniz tabikide,.bundan sonra bebiklerin isimleri kesinleşmiş anneler isimlerini bildirirlerse,güncel bilgilere isimleride eklemek istiyorum..ilk ben başlayım,.nasipse HAKTAN adını koymak istiyoruz,.bi aksilik çıkmazsa tabikide:lepi:kaydirigubbakcemile2gamyoncuiremsu
ayy maşallah ne güzel biri erkek biri kız.artık senin bir tane daha yapmana gerek yok.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hanımlaaar ben de geldim :dance: miniklerim büyümüşler baya 134 gr biri 129 gr biri tosuncuklar şimdilik yer var tabii ilerde bakalım ne olcakbu arada birinin erkek olduğunu diğerinin de büyük ihtimal kız olduğunu öğrendik kıpır kıpırlar çok güzeldi ya :içelim:
Arkadaşlar merhaba bende Allah izin verirse Mart annesi olucam ve kızım olucak ben ilk bebeimi 23 haftalıkken kaybettim simdide o haftalara yaklastıkça cok endişeleniyorum artık hareketlerini çok hafif bir şekilde hissedebiliyorum ama sanki dun akşam ve bugun agagı ksımda genital bolgeye yakın yerde ve kasıklarımda hissediyor gıbıyım ck korkuyorum ekimin 8 ınde kontrolum siznerde hissediyorsunuz bebeğinizin hareketlerini bilgi verirseniz cok sevinirim.Rabbim inşallah bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip eder
canım sakin ol öncelikle.dur bakalım bir dr daha gözük istersen.rabbim yardımcın olsun.kızlar günaydın dün üçlü tarama testimin sonuçlarını aldım ve maalesef afp yüksek çıktı bebeğimin beyin yada omuriliğinde boşluklar olabilirmiş dünden beri çok kötüyüm sabahı nasıl yaptım bilmiyorum bir ay sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim allahım hepimize yardımcı olsunn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?