- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.361
canım gözün aydın.kıpır kıpırdı haaa ufaklık maşaallah.inşaallah testlerde güzel çıkacak.yara geçmiş mi canımcım umarım bir problem kalmamıştır.
hanımlaaar ben de geldim :dance: miniklerim büyümüşler baya 134 gr biri 129 gr biri tosuncuklar şimdilik yer var tabii ilerde bakalım ne olcakbu arada birinin erkek olduğunu diğerinin de büyük ihtimal kız olduğunu öğrendik kıpır kıpırlar çok güzeldi ya :içelim:
gözün aydın ne güzel canım bak istediğin gibi bir kız bir erkek.hanımlaaar ben de geldim :dance: miniklerim büyümüşler baya 134 gr biri 129 gr biri tosuncuklar şimdilik yer var tabii ilerde bakalım ne olcakbu arada birinin erkek olduğunu diğerinin de büyük ihtimal kız olduğunu öğrendik kıpır kıpırlar çok güzeldi ya :içelim:
yok canım geçmemiş,sinsi bir şekilde kanamadan duruyor..dr şimdilik kanamasını durdurduk,ciddi anlamda gerek kalmadığı sürece yarayı dondurmayacakmış...böyle idare edeceğim 9 ay,doğumdan sonra bakaçakmış çaresine....
:sinifsinif:
kızlaaarrrrrrr,oğluşumu gördüm geldim,çok şükür iyi,250 gr olmuş,18 hafta 4 günlük gözüküyor ultrasonda,fıkır fıkırdı,el salladı bize,birde kan aldı dr 3 lü testin yerine geçen bir test yapacakmış,birde yarın şeker testi yaptırmak için gideceğim dr ye....
hanımlaaar ben de geldim :dance: miniklerim büyümüşler baya 134 gr biri 129 gr biri tosuncuklar şimdilik yer var tabii ilerde bakalım ne olcakbu arada birinin erkek olduğunu diğerinin de büyük ihtimal kız olduğunu öğrendik kıpır kıpırlar çok güzeldi ya :içelim:
aaa gözün aydın canım,,,ne güzel bir kız ve bir erkek,bak senin içine doğmuş.....
gözün aydın ne güzel canım bak istediğin gibi bir kız bir erkek.
aman sana sıkıntı vermesinde inşaallah canım.doğumdan sonra hallolur.
Selkie canım 3lü test yerine geçen test neymiş?
kızlaaarrrrrrr,oğluşumu gördüm geldim,çok şükür iyi,250 gr olmuş,18 hafta 4 günlük gözüküyor ultrasonda,fıkır fıkırdı,el salladı bize,birde kan aldı dr 3 lü testin yerine geçen bir test yapacakmış,birde yarın şeker testi yaptırmak için gideceğim dr ye....
hanımlaaar ben de geldim :dance: Miniklerim büyümüşler baya 134 gr biri 129 gr biri tosuncuklar şimdilik yer var tabii ilerde bakalım ne olcakBu arada birinin erkek olduğunu diğerinin de büyük ihtimal kız olduğunu öğrendik kıpır kıpırlar çok güzeldi ya :içelim:
kizlar bende bugun ultrasona girdim.. Hersey yolundaydi cok hareketliydi,hissetiyormusun bu hareketili bebegi dedi doktor,yok dedim... Gazmi,bebekmi ayir edemedigim bazi hisler oluyor nadiren dedim,o kesinlikle bebektir dedi. Haa kizlar cinsiyetine gelince,cok net goremedigini soyledi,kordondan dolayi.. Once yuzde 60 erkek dedi.. Sonra bakti bakti,yuzde 80 erkek dedi..ama genede tam ein degildi gibi.. Resimde bakinca sanki pipiye benzeyen birsey var gibi hakikaten bakildiginda ama,genede biraz bekleyin birseyler almak icin dedi.. 20. Hafta tekrar gidecegim insallah ozaman tam kesin olur yaa..
Haa kizlar yanilma payi oalbiliyormu erken haftalarda ultrasoan girildigi zaman ????.
Kizlar bende bugun ultrasona girdim.. Hersey yolundaydi cok hareketliydi,hissetiyormusun bu hareketili bebegi dedi doktor,yok dedim... Gazmi,bebekmi ayir edemedigim bazi hisler oluyor nadiren dedim,o kesinlikle bebektir dedi. Haa kizlar cinsiyetine gelince,cok net goremedigini soyledi,kordondan dolayi.. once yuzde 60 erkek dedi.. sonra bakti bakti,yuzde 80 erkek dedi..Ama genede tam ein degildi gibi.. Resimde bakinca sanki pipiye benzeyen birsey var gibi hakikaten bakildiginda ama,genede biraz bekleyin birseyler almak icin dedi.. 20. hafta tekrar gidecegim insallah ozaman tam kesin olur yaa..
Haa kizlar yanilma payi oalbiliyormu erken haftalarda ultrasoan girildigi zaman ????.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?