- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.521
canım o zaman şeker ye.yada süt iç.şu küçük 500 ml sütler varya.ultr.kapısında beklerken ondan iç.bebeklerin çok hoşuna gidiyormuş.inşallah sende görürsün.
BEN DELİ GİBİ ÇUKOLATA HASTASI İKEN ŞİMDİ NEFRET EDER OLDUMÇok üzgünüm çoookAŞERİRKEN TATLI AŞERİYORUM ALIP YMEYE GELDİĞİNDE CNAIM İSTEMİYOR :) :dance: BİRDE TEREYAĞI VE SOĞAN KOKUSUNA DAYANAMIYORUM Kİ ZATEN ANNEMDE KALDIĞIM İÇİN ALLHTAN MUTFAĞA GİRME GİBİ Bİ DERDİM YOK HERKES BİLİYOR ARTI BENİM EŞİM ASKER turkbayragi CANIM O YÜZDEN BEN 5 AYI ANNEMELRDE GEÇİRECEĞİM O 7, AYIMDA YANIMDA İNŞALLAH :roflol:zemuszemuszemuszemuszemuszemuszemuszemus
bugün 3lü için kan verdim ben de arkadaşlar 2tüp demiş ama benden tek tüp kan aldılar 2 buçukta alıcam sonucu beklemedeyim..diğer tahlillerimin iyi kızım da bir hafta ilerlemiş 17+5 olduk önceden hep bir hafta geriden gelirdi...şimdi sat a göre gidiyor.bir de doktor bugün boyumu sordu....kısa olduğum için normal doğum yapamayacağımı o yüzden egzersiz yaparak kasları güçlendirmeye çalışmamın gereksiz olduğunu söyledi...sezaryen olur ancak dedi....ben de maşallah hep erkenden öğreniyorum normalde şimdi belli olmaz nasıl doğum olacağı .... Allah kolaylığını verir inşallah....
bugün 3lü için kan verdim ben de arkadaşlar 2tüp demiş ama benden tek tüp kan aldılar 2 buçukta alıcam sonucu beklemedeyim..diğer tahlillerimin iyi kızım da bir hafta ilerlemiş 17+5 olduk önceden hep bir hafta geriden gelirdi...şimdi sat a göre gidiyor.bir de doktor bugün boyumu sordu....kısa olduğum için normal doğum yapamayacağımı o yüzden egzersiz yaparak kasları güçlendirmeye çalışmamın gereksiz olduğunu söyledi...sezaryen olur ancak dedi....ben de maşallah hep erkenden öğreniyorum normalde şimdi belli olmaz nasıl doğum olacağı .... Allah kolaylığını verir inşallah....
sağolun arkadaşlar
boyum 1,50 ve ilk hamileliğim...aynı şey ablamda da olmuştu o da mecburen sezaryen oldu....o yüzden çok da garipsemedim doktorun söylediklerini.....annemle de aynı boydayız o da 4 normal doğum yaptı....ama bilemiyorum açıkçası !!!!
SEMAHAMİT canım bende yamıştım ama tekrarlıyorum allah çok büyük sakin ol rabbime bırak.başka bir dr daha gözük istersen.allahım yardımcın olsun.
çANIIIMMMMsağol..!!!!!
SELKİE ; Ben bu göbeği ve bebişine nazar değmesin diye nazarlık takayım en iyisi ve Tüm MART anne adaylarına Topikimize NAZAR DEĞMESİN .....a.s.a.s.
Selkie canım seninle aynı haftalardayız sende hissediyorsundur herhalde hareketlerini bebeğinim nerde hissediyorsun canım ya yani genital bolgeye yakın yada kasıklarda hıssettiğin oluyormu hiç.
Evet haklisin bende bu foruma ilk defa geldim ve öyle düsündüm.
2010 mart anneleri dedim google bu sayfa cikti ve üye oldum.
Listeye bakincada masallah erkek patlamasi var.
Bakalim benimkinin cinsiyeti ne. Allah izin verirse cuma belli olacak.
Karnim bayagi büyüdü. Ilk mesajimi görmeyenlere kisaca bahsedeyim kendimden.
Son adet günü: 18.06.2009
Dogum Tarihi: 23.03.2010
Bugün 16. haftaya girdim. hihoyyyt
aşkolsun kızlar iki syfa önce dr geldim dün diye yazdım bebeğiminde cinsiyeti belli oldu dedim kimse umursamamış:sinifsinif:
ben napayım 2 erkeğimi yollayaçağım,nasıl dayanaçağım bilmem.Allah günleride görmeyi nasip etsin...ben de nasıl oğluşumu askere yollarım diye dünden beri düşünüyorum :bbo:
Ya arkadaslar sohbetinize doyum olmuyor valla.
Beni burda hasta hasta leptop basinda tutuyorsunuz.
Buarada bunuda paylasayim: bayram öncesi nezle olmustum simdide nezleyim.
2 hafta icinde 2 defa
Cok zor oluyor hamile hamile.
Midem bulaniyor. Zaten ilk 3 ay cok zorlu gecti benim hamileligim.
Serumlarla ve haplarla ayakta kaldim. Günde 8-9 defa istifar ediyordum.
O günler yavas yavas geciyor derken su nezle olmak beni cok bezdiriyor...
Gecmis olsun dileklerin icin cok sagol canim.
Meyve suyu olarak elma suyundan haric birsey icemiyorum senağlama
Nedese Hamile oldum olali portakalli iceceklerden nefret ettim.
Eksi birseylerde yiyemiyorum.
Peki sizlerde ne gibi degisiklikler oldu ???
CANIM MERHABA BENİM EŞİMİN AİLESİ ALMANYADA YAŞIYOR SNE GİBİM EŞİMDE BİLGİSAYAR MÜHENDİSİ BEN MUHASEBE UZMANIYIM EŞİMİN AİLESİ BİZİ ORAYA ALMAYI ÇOK İSTİYOR AMA BEN PEK İSTEKLİ DEĞİLİM BU KONUDA ORDA 3 TANE EVLERİ DÜKKANLRI FELAN VAR KİRA DERDİ GİBİ DERTLERİMİZ OLMAYACAK AMA BEN YİNEDE NE BİLEYİM ALMANYA DEDİĞİMDE GURBET KORKUSU SARIYOR Bİ YANDAN DA İYİBİ GELECEK DEMEK DİYORLAR ALMNAYADA BİLG. MÜHENDİSLERİNİN MAAŞI ÇOK YÜKSEKMİŞ SENCE NASIL SEN MEMENUNMUSUN ORDA HAYATINDAN AİLEN DE IRDAMI ÖZLEM DUYMUYOR MUSUN ? :uhm::uhm::uhm:
Biz bi türlü karara varamıyoruz isim konusunda.
Heralde isimsiz doğacak bizimki...
Tobloyla ilgili bi öneri:
Yaşadığımız şehirleri de eklesen nasıl olur? Buluşma falan planlarken kolaylık olur..
GUNAYDINNNNNherkese günaydın arkadaşlarrrr a.s.
SAOL CANIM INSALLAHsağol lımburg sizede kısmet etin Allah
günaydın dimplehawk ve bütün gelecek arkadaşlar :teytey:
CANIM MORAL BOZMA HEMEN DUR BAKALIM AYRINTILI ULTRASONDA DAHA BELLI OLURkızlar günaydın dün üçlü tarama testimin sonuçlarını aldım ve maalesef afp yüksek çıktı bebeğimin beyin yada omuriliğinde boşluklar olabilirmiş dünden beri çok kötüyüm sabahı nasıl yaptım bilmiyorum bir ay sonra ayrıntılı ultrasona gireceğim allahım hepimize yardımcı olsunn..
GUNAYDINNNNN
HAYIRLI OLSUN CANIM GOZUN AYDINaşkolsun kızlar iki syfa önce dr geldim dün diye yazdım bebeğiminde cinsiyeti belli oldu dedim kimse umursamamış:sinifsinif:
Bizde pazartesi akşam gidicez kontrole bakalım öğrenebilecekmiyiz cinsiyetini. Sabırsızlıkla bekliyorum
HAYIRLISIYLA GIT GEL INSALLAH BELLI OLUR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?