- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #14.741
arkadişler dün gece okadar saçma rüya gördümki,:roflol: :roflol:anlatmadan edemiycem,.acep ne anlama geliyo,.ben doğum yapmışım,.ve sarı bi muhabbet kuşu doğurmuşum,.:roflol: ondan sonrası acıklı ama,.kuşum uçuyomuş pır pır,bi baktım,sobanın borusuna çarptı,ee sobada yandığı için boru sıcak,benim sarı kuşum sersemledi,.aldım elime sinmişti,.okadar çok üzüldümki,.ya,arkadaşlar nekadar ilginç bi rüya.mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ben bikere gelinlik resmimi eklemiştim sizde söz vermiştiniz eklicektiniz hani nirde?
canım günaydın evet belli oldu sonuçalrım allaha şükür üçlü testimizde iyi çıktı .darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına.ama dr kilondan dolayı organ gelişimini bebeğin iyi göremedim 9 ekimde bir daha gel bakalım dedi bende bayağ korktum acaba birşeymi var diye çünkü o gün ultr.herşey tamam demişti.ama 6 kilo birden alınca sanırım net göremedi.eşimde acil birşey olsa daha erken çağırıdı dedi.
gözün aydın cnm sevindim darısı başımıza inşallah; endişelenme eşin haklı bencede içini ferah tut
canım çok teşekkürler amin inşallah hepinizinki iyi çıkar.bizim dr böyle.sanırım o gün yanında bizimle beraber beş tane asistan vardı bir yandan onlara anlattı bir yandan eşimle bana.galiba çok adapte olamadı.o yüzden tekrar bakıyım dedi.allah esirgesin aklıma başka birşey getirmek istemiyorum.gözün aydın cnm sevindim darısı başımıza inşallah; endişelenme eşin haklı bencede içini ferah tut
ben bikere gelinlik resmimi eklemiştim sizde söz vermiştiniz eklicektiniz hani nirde?
Ben çoktan eklemiştim yeniler ekleyecekti evet nerde?????
canım çok teşekkürler amin inşallah hepinizinki iyi çıkar.bizim dr böyle.sanırım o gün yanında bizimle beraber beş tane asistan vardı bir yandan onlara anlattı bir yandan eşimle bana.galiba çok adapte olamadı.o yüzden tekrar bakıyım dedi.allah esirgesin aklıma başka birşey getirmek istemiyorum.
evet oluyo bazen öyle başı kalabalıksa hiç başka bişey düşünme testlerin iyi bebişin iyi bişey çıkmaz merak etme yarında ben gidiyorum dr. üçlü test için gün verir büyük ihtmalle belki bide cinsiyetini söyler hayırlısı bakalım bebişim iyi olsunda
evet canım doğru söylüyorsun allah bebişleirmiiz korusun inşallah seninde testlerin iyi çıkar bebişinde cinsiyeti gösterir artık merak etme ama dediğim gibi çikolata yiyemiyorsan şeker ye yada süt iç girmeden ultr.evet oluyo bazen öyle başı kalabalıksa hiç başka bişey düşünme testlerin iyi bebişin iyi bişey çıkmaz merak etme yarında ben gidiyorum dr. üçlü test için gün verir büyük ihtmalle belki bide cinsiyetini söyler hayırlısı bakalım bebişim iyi olsunda
canım bu ağrıaler normalmiş dr sordum ben aynı bendede oluyor çünkügünaydın hepinize.güzel bir gün geçirmenizi diliyorumopuyorumnanaktan.
bende aşırı ağlak bir insan oldum hem ağlıyorum hem bebeğimi üzdüğümü düşünüyorum sonra daha beter ağlamaya başlıyorum.asabiyet en son düzeyde.hormonlar çok fena.
benim karnım hala yok yani var ama hamile olduğum anlaşılmıyor dışarıdan.geceleri çok fena oluyor ama.dün gece karnımla kasıklarımın arasında öyle bir acı hissettimki uyandım vallahi.ama sonra hemen geçti.ara ara oluyor bana.
evet canım doğru söylüyorsun allah bebişleirmiiz korusun inşallah seninde testlerin iyi çıkar bebişinde cinsiyeti gösterir artık merak etme ama dediğim gibi çikolata yiyemiyorsan şeker ye yada süt iç girmeden ultr.
şeker yerim artık ne yapalım bakalım etrafımdaki herkes erkek diyor bi iki kız diyen var herkesin kalbine doğuyor bişeyler bi ben hiçbir fikire sahip değilim farketmez sağlıklı olsun da ama insan merak ediyor doğrusu:uhm:
öyle tabii canım amin iyi olsunlarda dediğin gibi ama banada çoğu kişi erkek demişti ama son bir haftadır çirkinleşmeye başlayınca annem kız dedi.benim prensesimde nazlanmadı gösterdi bu sefer.sağlıklı olsunda canım ama merak edilmezmi.bence öğrenirsin sen ye şekeri.şeker yerim artık ne yapalım bakalım etrafımdaki herkes erkek diyor bi iki kız diyen var herkesin kalbine doğuyor bişeyler bi ben hiçbir fikire sahip değilim farketmez sağlıklı olsun da ama insan merak ediyor doğrusu:uhm:
öyle tabii canım amin iyi olsunlarda dediğin gibi ama banada çoğu kişi erkek demişti ama son bir haftadır çirkinleşmeye başlayınca annem kız dedi.benim prensesimde nazlanmadı gösterdi bu sefer.sağlıklı olsunda canım ama merak edilmezmi.bence öğrenirsin sen ye şekeri.
yiyim ben şekeri afiyetle
sagol canım biraz gec oıldu ama hosbulduum.)ya benim sancım aynen söyledigin gibi sadece sol tarafımda ayaga kalkarken ne bileyim dün yatakta öksürürken bile kasıgım patlayacak zannettim..allah tan ara ara gelio sürekli,olsa dayanılcak gibi degil..doktora söyledim fazla üstünde durmadı sadece spazm için agrı kesici werdi..önemli bişey olarak görse incelerdi heralde..senin kac aylık suan??Selam aramiza hosgeldin.
Evet ya o kasilmalar bendede oluyor ama 2 farkli kasilma.
1 böyle adet görüyormusum gibi sanci digeride yan kordon baglarim.
Ama o baglar kasildigi an o kadar aci veriyorki anlatamam ayaga kalkinca dogrulamiyorum, o derece.
canım günaydın evet belli oldu sonuçalrım allaha şükür üçlü testimizde iyi çıktı .darısı sonuç bekleyen tüm arkadaşlarımızın başına.ama dr kilondan dolayı organ gelişimini bebeğin iyi göremedim 9 ekimde bir daha gel bakalım dedi bende bayağ korktum acaba birşeymi var diye çünkü o gün ultr.herşey tamam demişti.ama 6 kilo birden alınca sanırım net göremedi.eşimde acil birşey olsa daha erken çağırıdı dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?