2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın şekerler..
biraz geçmişe bakıyım dedim zelişe önce üzüldüm sonra sevindim en kısa sürede tamamen iyi olurlar inşallah ağlamaktan bahsetmişsiniz bende de var o reklamlara bile ağlar oldum gerçi hep öyleydim ama artık daha bi fazla paroldan söz edilmiş benimde dr. bana parol yazdı kullanmadım gerçi hiç gerek olmadı günümüz güzel geçer umarım güzel haberler alırız yarında ben dr gidicem bakalım 3lü test için gün verecekmi bide cinsiyetini görebilecekmiyiz heyecanlıyım yarın olun diye sabırsızlanıyorum işin aslı bebişimi özledim görmek istiyorumopuyorumnanaktan

hem komik hemde düşündürücü nilüfer

ben bikere gelinlik resmimi eklemiştim sizde söz vermiştiniz eklicektiniz hani nirde?

gelinlikmi kaldı göbüş resmi ekleyelim :CüvCüv:

günaydın cici anne adayları a.s hmm kilolardan bahsedilmiş ben 15+3 üm şu ana kadar 2 kilo almışım ama dediğiniz gibi kilolular daha az alıyor hatta hiç mide bulantım da olmamıştı kasık ağrıları bel ağrılarını bi de bana sorun hele üç tanelerken çok canım yanardı bi yandan diğerine dönerken canım çok yanıyor ama alıştım artık benim de annem ablam için pembe (o da hamile de ) benim için bir pembe bir mavi battaniye almış tahminen tabi ablamın kızı benim bir kız bir oğlan hayırlısıyla rüyasında görmüş hatta redüksiyonla durdurduğumun da kız olduğunu söylüyor ve ben annemden korkmaya başladım :roflol: genelde çıkar zaten rüyaları bugün doktora gideceklere güzel güzel muayeneler hayırlı haberler inşallah sonuç alacaklardan da hayırı ve süper haberler bekliyorum hava güzel evde kalma niyetinde değilim o nedenle pc başından ayrılıyorum :dance: az gezeyim öpüyorum hepinizi ha bu arada hiç mi Trabzon da olanınız yok yaw

günaydın pancuben
bende arada hissediyorum ama pek dişardan henüz farkedilmiyor hareketleri hergünde hissedemiyorum [/QUOTE]

Dışarıdan hissetmek için erken 6-7 aylarda olur sanırım ama karın guruldaması gibi olup içinde biseylerin hareket ettiği bariz belli

günaydın hepinize.güzel bir gün geçirmenizi diliyorumopuyorumnanaktan.
bende aşırı ağlak bir insan oldum hem ağlıyorum hem bebeğimi üzdüğümü düşünüyorum sonra daha beter ağlamaya başlıyorum.asabiyet en son düzeyde.hormonlar çok fena.
benim karnım hala yok yani var ama hamile olduğum anlaşılmıyor dışarıdan.geceleri çok fena oluyor ama.dün gece karnımla kasıklarımın arasında öyle bir acı hissettimki uyandım vallahi.ama sonra hemen geçti.ara ara oluyor bana.

Son düzenleme:

benim göbeğimde belli oluyo sanki çabuk büyüdü gibi ama midemde de şişkinlik var hiç geçmedi zaten ikisi birleşince görmeyin yani :CüvCüv:

canım bu ağrıaler normalmiş dr sordum ben aynı bendede oluyor çünkü

sagol canım biraz gec oıldu ama hosbulduum.)ya benim sancım aynen söyledigin gibi sadece sol tarafımda ayaga kalkarken ne bileyim dün yatakta öksürürken bile kasıgım patlayacak zannettim..allah tan ara ara gelio sürekli,olsa dayanılcak gibi degil..doktora söyledim fazla üstünde durmadı sadece spazm için agrı kesici werdi..önemli bişey olarak görse incelerdi heralde..senin kac aylık suan??

çok sevindim canım afp değeri kaç çıkmış?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…