- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.861
DİLA
FTY
kızlar çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.dilacım senin dr bayılıyorum ne şakacı adam ya.
fty canım test sonuçlarının iyi çıkmasına ayrıca sevindim.darısı henüz sonuçalarını almayan arkadaşalrımızın başına.
ZEYNEP35
canım hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.bir prens daha oluyor.
hımm anladım canım hayırlısı olsun ya ssk lı olmayanada 120 lira zaten muayene :kaydirigubbakcemile3 bide görüntüelri cd ye felanda çekiyor sonradan eve geldiğinde izleme şansında var özlediğinde kaydirigubbakcemile3 bu arada benim eşimde asker çanakkale gelibolunda kısa dönem 105 günü var daha :gitme:turkbayragi
Günaydııınn,
Geçmişi okuyamadım, gözlerimi açamıyorum çünkü, umarım herkes iyidir.
İdrar yolu enfeksiyonum devam ediyor, dün kültür verdim, 3 gün içinde çıkacakmış sonuç.
Doktor o sırada biraz rahatlatması için bi ilaç verdi, suya karıştırıp içiliyor, gece yatarken iç, sonra da 6 saat tuvalete gitme ki, mesaneyi temizlesin bu ilaç dedi.
Ama ben naptım, ilacı içtikten sonra 1,5 saat zor dayanabildim, tuvalete yetişemeyecek haldeydim nerdeyse.
Sanırım pek işe yaramadı yani.
Bi de başımı mı üşüttüm, kulağıma su mu kaçırdım naptım bilmiyorum ama kulağım ötüp duruyor dün geceden beri, gözüme uyku girmedi.
Allahım nerden buluyorum böyle acayip rahatsızlıkları ben ya? Ve niye hepsi tam da hamileliğime denk geliyor
geçenlerde anneme sordum doğum yapmadan önce süt gelirmi diye gelir dedi annem kardeşime doğum apalı 12 yıl oldu denedi hala süt geliyor inanamadım :1shok:
Günaydın kızlar .......... Ben bebişin hareketlerini çok erken hissettim çok şükür.14.haftadan sonra ne seğirmeler nede tekmeler hiç durmadı.Henüz bu duruma alışamadığım için sıçrıyorum her tekmede.Bu kadar erken hareketlenince herkes erkek sandı ama yanıldılar benim kız cadımıdır nedir ? :)
O nasıl bişey öyle 12 yıl sonra süt gelmesi çok ilginç yaaa
Günaydııınn,
İdrar yolu enfeksiyonum devam ediyor, dün kültür verdim, 3 gün içinde çıkacakmış sonuç.
Doktor o sırada biraz rahatlatması için bi ilaç verdi, suya karıştırıp içiliyor, gece yatarken iç, sonra da 6 saat tuvalete gitme ki, mesaneyi temizlesin bu ilaç dedi.
Ama ben naptım, ilacı içtikten sonra 1,5 saat zor dayanabildim, tuvalete yetişemeyecek haldeydim nerdeyse.
Bi de başımı mı üşüttüm, kulağıma su mu kaçırdım naptım bilmiyorum ama kulağım ötüp duruyor dün geceden beri, gözüme uyku girmedi.
Allahım nerden buluyorum böyle acayip rahatsızlıkları ben ya? Ve niye hepsi tam da hamileliğime denk geliyor
geçmiş olsun cnma.s. geçer biran önce inşallah
sizinkine bakarken midesi doludur o yüzden birşey dememiştir. bizimkisi inat etti birazcık sadece teyzesi. :)))))
Günaydııınn,
Geçmiş olsun canım. dikkat et kendine. bu arada o kulak ötmesi bende de var. sol kulağım çınlıyor ve tıkanıyor. yalnız degilsin yani.
Günaydın kızlar .......... Ben bebişin hareketlerini çok erken hissettim çok şükür.14.haftadan sonra ne seğirmeler nede tekmeler hiç durmadı.Henüz bu duruma alışamadığım için sıçrıyorum her tekmede.Bu kadar erken hareketlenince herkes erkek sandı ama yanıldılar benim kız cadımıdır nedir ? :)
günaydın Bosnacım çok geçmiş olsun.enfeksiyon kapmana üzüldüm bol bol su iç ki mikrobu atasın.valla dikkat et kendine bir de üşütme sonra kötü olur.Gerekirse rapor al gitme işe eğer çok kötü hissedersen.
Günaydııınn,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?