- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.881
geçmiş olsun canım kendine biraz daha fazla dikake et bu dönemde bende eşim askerde olduğu için annemelrde kalıyorum kadeşim bulaşıcı ishal olmuş korkuyorum geçecek diye atlatmam kolay olmaz bu dönemde uzak duruyorum kardeşimden oda zaten abla zilloşa geçmesin sakın öpme beni diyip duruyor kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar .......... Ben bebişin hareketlerini çok erken hissettim çok şükür.14.haftadan sonra ne seğirmeler nede tekmeler hiç durmadı.Henüz bu duruma alışamadığım için sıçrıyorum her tekmede.Bu kadar erken hareketlenince herkes erkek sandı ama yanıldılar benim kız cadımıdır nedir ? :)
Günaydııınn,
Geçmişi okuyamadım, gözlerimi açamıyorum çünkü, umarım herkes iyidir.
İdrar yolu enfeksiyonum devam ediyor, dün kültür verdim, 3 gün içinde çıkacakmış sonuç.
Doktor o sırada biraz rahatlatması için bi ilaç verdi, suya karıştırıp içiliyor, gece yatarken iç, sonra da 6 saat tuvalete gitme ki, mesaneyi temizlesin bu ilaç dedi.
Ama ben naptım, ilacı içtikten sonra 1,5 saat zor dayanabildim, tuvalete yetişemeyecek haldeydim nerdeyse.
Sanırım pek işe yaramadı yani.
Bi de başımı mı üşüttüm, kulağıma su mu kaçırdım naptım bilmiyorum ama kulağım ötüp duruyor dün geceden beri, gözüme uyku girmedi.
Allahım nerden buluyorum böyle acayip rahatsızlıkları ben ya? Ve niye hepsi tam da hamileliğime denk geliyor
ezgim canım çok teşekkürler...
evet çok bol su içiyorum, zaten enfeksiyonun acısını da azaltıyor biraz.
bir de antibiyotik kullanmadan kurtulabilsem...
sen nasılsın, kuzucuk nasıl?
Kızlar günaydın. Dün akşam gittik doktora ve bir erkek daha geliyooorrr :)
17+1 ama hala tık yok ne seyirme ne bişey ben tamamne nötr üm bu konuda :sinifsinif: ben doktora gittiğimde kalbp atışlarını dinelrken bile ağlıyorum bide hissetsem kim bilir neler oluropuyorumnanaktan belki de babasının askerden dönmesini bekliyordur hissettirmek için :teytey:
tebrikler arkadasim, oğlusunu sağlikla kucağina almak nasip olsun :)
Günaydın Hanımlar, geçmişi okuyamadım, herkes iyidir umarım..
Bosnacım geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, üşütmemeye çalış, ayaklarını sıcak tut, başını serin :)
Bende de kulak çınlaması oluyor birkaç gündür, sizlerde de varmış demek ki normal bişey, bu arada sırt ağrılarım çok fazla benim, işler yoğun foruma giremez oldum, geriden takip ediyorum sizi, bugun 3 lü test sonucumu almaya gidecem öğleden sonra, dua edin bize...
Bosnacım geçmiş olsun canım, dikkat et kendine, üşütmemeye çalış, ayaklarını sıcak tut, başını serin :)
Bende de kulak çınlaması oluyor birkaç gündür, sizlerde de varmış demek ki normal bişey, bu arada sırt ağrılarım çok fazla benim, işler yoğun foruma giremez oldum, geriden takip ediyorum sizi, bugun 3 lü test sonucumu almaya gidecem öğleden sonra, dua edin bize...
çok geçmiş olsun bosnacım.dikkat et kendinede bebişedea.s.
ben iyiyim canım 3lü test sonucumu aldım dün gayet iyi çıktı sonuçlar ona sevindik.kuzucuk kıpır kıpır teyzesi hergün pıt pıt vuruyor maşallah.sen de başladın mı hissetmeye? bu arada sırada ayrıntılı ultrason var şu renkli dedikleri ona gireceğim sonra da şeker yüklememiz olacakmış.hepsini sırayla öğrendim artık kaydirigubbakcemile3 1 hafta sonra okuldan çıktığında uğra cinsiyetini kesinleştirelim dedi bir de onu öğrenseydim öldüm meraktan.böyle işte canım ha bu arada acayip iştahım açıldı ama dikkat ediyorum gece yemiyorum.göbüşüm çok çıkmayacak sanırım halan daha eski pantalonlarımı giyebiliyorum bulup alamadım bi hamile pantalonu çok kasik şeyler var sevmedim.sen de iyi bak kendine.
günaydınn.ben de senin gibi erken hissettim ve alıştım hergün pıtlarını bekliyorum benimki de yaramaz olacak herhalde doktorum da demişti maşallah çok hareketli bir bebek diye ama ben henüz bilmiyorum cinsiyetini.biz de erkenn hareketini hissettiğimiz için erkek düşündük ama kız da olabilirmiş bakalım hayırlısı.
günaydınn.ben de senin gibi erken hissettim ve alıştım hergün pıtlarını bekliyorum benimki de yaramaz olacak herhalde doktorum da demişti maşallah çok hareketli bir bebek diye ama ben henüz bilmiyorum cinsiyetini.biz de erkenn hareketini hissettiğimiz için erkek düşündük ama kız da olabilirmiş bakalım hayırlısı.
Aman bakma sen söylenenlere beni görsen sende kesin erkek dersin her gören erkek diyor ama görüntüde,belirtilerimde, istatistiklerde yanıltıyor herkesi söz konusu ben olunca herhalde :)Bizim kız erkek gibi belirti veriyor teyzeleri... :) :) :) Zaten bir tekme yiyince devamı geliyor inan hiç durmuyor yerinde bulduğu yere vuruyor.Sıçraya sıçraya bir bakcam doğurmuşum :) Yakında sende hissedersin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?