2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım..bende ayynen senin gibi ilk erkek dendi bebegime bugün gittigimde yuzde 99 kız dedi..ve tarama testi niçin gitrmiştim..ayrıntılı ultrason için 3 kasıma gün verdiler..insallah saglıklıdırlar en önemlisi o..kaydirigubbakcemile2

Ben bisey daha sorcam...
Kahve iciyormusunuz kizlar?

Ben günde bir bardak ise gelince kahvaltiyla beraber iciyorum,
öncede zaten fazla icmezdim...

Hicmi icmesem aceba, bir zarari olurmu?

ben Allahtan hiç sevmem kahveyi içmiyorum o yüzden.bence çok canın istemedikçe içme sonuçta içinde kafein var.

slm mart annişleri
bende nisen annesi olucam inş
haftaya (12+4 ken) dr gitcem
cinsiyetimiz bi ihtimal belli olurmu sizce yerimseniben

algelsky hayırlı olsun 16. haftanın bitmesini beklior bazı doktorlar galiba 1 ay daha beklemen gerek benim17. haftamda söyledi

arkadaslar ben simdi geldim hastaneden..tarama testi için kan ve idrar alındı..su anda bebegimn normal görünüyo gelişim olarak..ama bu amniyop sıvısını bi inceleyelim kesin bişey cıkmayacak ama emin olaLIM BıZ DED,ı DOKTORUM..BENDE BıRAZ HUYLANDIM YANı NıYE ıSTESıNKı Bı TERSLıK Mı VAR ACABA DıYE KAFAMA TAKTIM BıRAZ..bir de sürprizzz erkek diye bildigim bebegim yuzde 99 kız cıktı hem sewindiiim hemde bu olaya kafam takıldı..

Ben bisey daha sorcam...
Kahve iciyormusunuz kizlar?

Ben günde bir bardak ise gelince kahvaltiyla beraber iciyorum,
öncede zaten fazla icmezdim...

Hicmi icmesem aceba, bir zarari olurmu?

bende günde 1 fincan Türk kahvesi mutlaka içerdim ama hamilelikle beraber kestim. Günde bir fincandan birşey olmaz diyorlar ama benim ilk doktorum kafeinsiz kahve tercih et canın cok isterse demişti.

teşekkürler tatlımm opuyorumnanaktan

Canım büyüyorya yeri daralıyor acaba ondanmı daha az hareket ediyor?Yada rahatı yerinde seninkinin anlaşılan rahatsız edilmek istemiyor yerini sevmiş annesi :) Biraz daha büyüsün bak nasıl holatcak seni tekrar tekmeleriyle...

slm mart annişleri

12. haftalarda öğrenen cok arkadas var. ben 15. haftada ogrenmiştim. bu arada hala öğrenemeyen arkadaslarımızda var. seninki de inatci cıkarsa göstermez belki annesi. :))))

benim 27sinde canım inşallah sağlıklıdır bebişlerimiz amin.cd isteyeceğim bu ayrıntılıda zaten onun için istiyorum en çok ta.:lepi:

Benim hiç aklıma gelmedi ay cd istemek.Ben sordum 4 boyutludamı bakılacak dedim hayır yine bu ultrasonda bakılacak gelişimi incelenecek dedi.Biyologlarmı ne inceliyormuş herhalde.Sanırım 4 boyutlu için başka yere gitmem gerekecek... orda belki cd verirler...

Kızlar ben cd istedim ilk geçen ay kaydettik bu ayda üstüne kaydetti önümüzdeki ayda kaydettikten sonra izleyebilcez. Bence bi sorun doktorunuza

Canım sende benim gibi olmuşsun.Bende birden duyunca şaşırmıştım dün.Biri erkek diğeri kız deyince durduk yere kafası karışıyor insanın.Ama dün kesin kız deyince inandım.Doğrudur fazla kurcalamamak gerek.Boşver en doğrusunu Allah biliyor.Sağlıklı hayırlı olsunlarda Rabbimin izniyle.Ben şimdi herşeyi pembe görmeye başladım bile :)

canım bebişin süpriz yapmış bak sana akannehir bence burda daha çok ilk erkek olduğunu öğrenip te daha sonra kız olduğunu öğrenen olacak çünkü erken haftalarda öğrenilen cinsiyet tahminleri pek doğru çıkmayabiliyormuş.olsun kız bebişleri de çoook tatlı oluyor.şaşkınlığını anlıyorum çünkü ben de yaşadım aynısını.

slm mart annişleri

Canım doktorlar o haftalarda tahmini bir şey söyleyebiliyor ama sen yinede erkenden öğrenme bence.Sonra bizim gibi kafan karışır erkek-kız diye.Sen ne hissediyorsan yada istiyorsan öyle olsun diyelim .... Rabbim herkesin kalbinden geçeni karnına versin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…