- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #15.941
canım bebişin süpriz yapmış bak sana akannehir bence burda daha çok ilk erkek olduğunu öğrenip te daha sonra kız olduğunu öğrenen olacak çünkü erken haftalarda öğrenilen cinsiyet tahminleri pek doğru çıkmayabiliyormuş.olsun kız bebişleri de çoook tatlı oluyor.şaşkınlığını anlıyorum çünkü ben de yaşadım aynısını.
Kızlar ben cd istedim ilk geçen ay kaydettik bu ayda üstüne kaydetti önümüzdeki ayda kaydettikten sonra izleyebilcez. Bence bi sorun doktorunuza
canım bebişin süpriz yapmış bak sana akannehir bence burda daha çok ilk erkek olduğunu öğrenip te daha sonra kız olduğunu öğrenen olacak çünkü erken haftalarda öğrenilen cinsiyet tahminleri pek doğru çıkmayabiliyormuş.olsun kız bebişleri de çoook tatlı oluyor.şaşkınlığını anlıyorum çünkü ben de yaşadım aynısını.
ya önce saglıklı sonra hayırlı ee sonrada hani kalbinde yatan vardırya hep önce ilkim kız olsun isterdim..ayynen simdi bende bütün önümü arkamı sagımı solumu hayatı pembe görüorum..senin gibi..Canım sende benim gibi olmuşsun.Bende birden duyunca şaşırmıştım dün.Biri erkek diğeri kız deyince durduk yere kafası karışıyor insanın.Ama dün kesin kız deyince inandım.Doğrudur fazla kurcalamamak gerek.Boşver en doğrusunu Allah biliyor.Sağlıklı hayırlı olsunlarda Rabbimin izniyle.Ben şimdi herşeyi pembe görmeye başladım bile :)
Senindemi aynısı olmuştu?kıza erkekmi dediler?
arkadaslar ben simdi geldim hastaneden..tarama testi için kan ve idrar alındı..su anda bebegimn normal görünüyo gelişim olarak..ama bu amniyop sıvısını bi inceleyelim kesin bişey cıkmayacak ama emin olaLIM BİZ DED,İ DOKTORUM..BENDE BİRAZ HUYLANDIM YANİ NİYE İSTESİNKİ Bİ TERSLİK Mİ VAR ACABA DİYE KAFAMA TAKTIM BİRAZ..bir de sürprizzz erkek diye bildigim bebegim yuzde 99 kız cıktı hem sewindiiim hemde bu olaya kafam takıldı..
bende günde 1 fincan Türk kahvesi mutlaka içerdim ama hamilelikle beraber kestim. Günde bir fincandan birşey olmaz diyorlar ama benim ilk doktorum kafeinsiz kahve tercih et canın cok isterse demişti.
Canım büyüyorya yeri daralıyor acaba ondanmı daha az hareket ediyor?Yada rahatı yerinde seninkinin anlaşılan rahatsız edilmek istemiyor yerini sevmiş annesi :) Biraz daha büyüsün bak nasıl holatcak seni tekrar tekmeleriyle...
Sağol canım. Bende henüz yok bişey. Erken değil mi acaba CADIARZU
eweet okadar alıstrmıstımki kendimi erkege cook sasırdım..zaten doktorum yuzde 6o demişti ee bizde hemen kendimizi bişeye inandrmak isteriz ya ruhumuzda war acelecilik..seninki kızmıydı ezgim..opuyorumnanaktancanım bebişin süpriz yapmış bak sana akannehir bence burda daha çok ilk erkek olduğunu öğrenip te daha sonra kız olduğunu öğrenen olacak çünkü erken haftalarda öğrenilen cinsiyet tahminleri pek doğru çıkmayabiliyormuş.olsun kız bebişleri de çoook tatlı oluyor.şaşkınlığını anlıyorum çünkü ben de yaşadım aynısını.
Aynen canim bencede kiza dönen bi kac kisi olacak...
Hatta biri vardi hatirlayamiyorum simdi 10 haftalikken ögrenmisdi cinsiyetini...
Doktoruma sordum bu imkansiz dedi...
13 haftalik oldukdan sonra bir tahminde bulunulabilinir,
17 haftadan sonra yavas yavas kesinlesir, 20 haftadan sonra tam net görülür ve söylenir dedi...
Ilk gittigim doktor 14. haftada erkege benziyor ama kesin diyemem demisti...
Bu ikinci gittigim doktor ve buna devam edecegim cok ilgileniyor oda bu dediklerimi anlatti
ve 17 haftalikken yani gecen hafta erkek dedi...
Merhaba kızlarrr,
Ben geldim...
eweet okadar alıstrmıstımki kendimi erkege cook sasırdım..zaten doktorum yuzde 6o demişti ee bizde hemen kendimizi bişeye inandrmak isteriz ya ruhumuzda war acelecilik..seninki kızmıydı ezgim..opuyorumnanaktan
ya önce saglıklı sonra hayırlı ee sonrada hani kalbinde yatan vardırya hep önce ilkim kız olsun isterdim..ayynen simdi bende bütün önümü arkamı sagımı solumu hayatı pembe görüorum..senin gibi..
evet canım daha 14 haftalıkken doktora ısrarla sordum erkeğe benziyor büyük ihtimalle dedi eh biz de tüm aileye yaydık.Annnem mavişleri almış.sonra 17.haftamda kız da olabilir şimdi kıza benzediyorum ama net göremiyorum dedi. bu sefer de ben değil eşim yaydı tüm aileye.artık kesinleşinceye kadar bekliyeceğim akıllandım sormayacağım da doktorum kesin budur diyene kadar. :roflol:
Nette bu yaziyi buldum....Bebislerimiz böyle olabilirler...
Aylara göre Kisilik özellikleri, iste Mart ayinda doganlar icin
MART :
Çekici kişilik.Utangaç ve tutucu.
Esrarengiz,cömert ve sempatik.
Rahatına düşkün.
Hizmet etmekten zevk alır.
Kolay sinirlenmez,güvenilir ve intikamcıdır.
Nezakete önem verir.
Ben ilkini söylemedim canım yanılacaklarını hep duymuştum bu nedenle 16 haftanın geçmesinden sonra söyleneni kabul edecektim öylede oldu.Şimdi sorarlarsa kız diyeceğim kafaları karışmamış olur kesinleşmiş olur hem.Sende istersen biraz daha bekle bakalım annenin hissettiğide önemliymiş.Sen ne hissediyorsun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?